Dodaj do ulubionych

KAT i Odessa.

IP: *.acn.waw.pl 17.12.02, 02:25
Odkrywcze spostrzeżenia Perły naprowdziły nmie na pewien ślad KATa i Odessy.
Oto garść tropów, które może pomogą Wam obie te postacie zlokalizować.

Trop 1. Nikt nigdy nie widział ani Odessy, ani KATa. Nikt z nimi nie
rozmawiał telefonicznie. O ile wiem, to nikt nawet ich zdjecia nie widział.
Tak więc mozliwe jest, że są one obecne na Forum i piszą posługując się
jakimś innym nickiem.

Trop 2. Perła pisze swoje posty używajac charakterystycznego stylu. Po co ?
Czy nie dlatego, aby odróżnić się od postów, z którymi nie chce być
kojarzony ? Czy nie dlatego, aby nikt stylu KATa i Odessy rozpoznać nie mógł ?

Trop 3. Perła ani razu nie pomylił się tak jak Hiacynt, podpisując swój post
innym nickiem (sławne boaaa). Może to wskazywać na duże doświadczenie w
animacji pacynek. Może to wskazywać na bogatą praktykę w pisaniu jako inne
osoby.

Wnioski wyciągnijcie sami.

Pozdrawiam paranoicznie wink)

Snajper.
Obserwuj wątek
    • wesoly3 Re: KAT i Odessa. 17.12.02, 02:31
      no i perla przydupas miriam jest wlasnie
    • Gość: Misiek Re: KAT i Odessa. IP: *.milnernet.com 17.12.02, 02:50
      Gość portalu: snajper napisał(a):

> Odkrywcze spostrzeżenia Perły naprowdziły nmie na pewien ślad KATa i Odessy.
      > Oto garść tropów, które może pomogą Wam obie te postacie zlokalizować.
      >
      > Trop 1. Nikt nigdy nie widział ani Odessy, ani KATa. Nikt z nimi nie
      > rozmawiał telefonicznie. O ile wiem, to nikt nawet ich zdjecia nie widział.
      > Tak więc mozliwe jest, że są one obecne na Forum i piszą posługując się
      > jakimś innym nickiem.
      >
      > Trop 2. Perła pisze swoje posty używajac charakterystycznego stylu. Po co ?
      > Czy nie dlatego, aby odróżnić się od postów, z którymi nie chce być
      > kojarzony ? Czy nie dlatego, aby nikt stylu KATa i Odessy rozpoznać nie mógł ?
      >
      > Trop 3. Perła ani razu nie pomylił się tak jak Hiacynt, podpisując swój post
      > innym nickiem (sławne boaaa).

I carmina,,, dwa razy!!!!!!!

Ja wlasnie opierdolilem kogos kto innego klamca broni?(klamliwa SUKA)
      Ile razy jedna osoba moze was oszukac i zostac na oszustwie zlapana zybyscie
      naiwniaki zrozumieli ze oszust zawsze oszustem bedzie i dla samego oszustwa z
      wami sie zadaje i oszust nigdy sie nie zmieni! Czy nie wystraczy wam sprawa
      Boaa i to ze sie zalogowal jako jedna a podpisal jako druga osoba,(dwa razy)?
      Po co marnujecie czas na takiego kretacza?
      Na forum nie ma wiekszych dowodow nieuczciwosci niz te ktore kretyn Hiacynt-
      Carmina-Boaa wam udostepnil. NIE MA! Off with his head!
      Jest jezcze Paulina ktora poza plecami na was pluje ale to juz zupelnie inna
      sprawa.

Za zwyczaj nie wtracam sie ale wy mnie juz tak bawicie swoja dziecinnoscia ze
      nie wytrzymalem.
      Misiek

Może to wskazywać na duże doświadczenie w
      > animacji pacynek. Może to wskazywać na bogatą praktykę w pisaniu jako inne
      > osoby.
      >
      > Wnioski wyciągnijcie sami.
      >
      > Pozdrawiam paranoicznie wink)
      >
      > Snajper.
      • Gość: snajper Do Miśka. IP: *.acn.waw.pl 17.12.02, 02:55
        Gość portalu: Misiek napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a):
        >
        > > Odkrywcze spostrzeżenia Perły naprowdziły nmie na pewien ślad KATa i Odessy.
        > > Oto garść tropów, które może pomogą Wam obie te postacie zlokalizować.
        > >
        > > Trop 1. Nikt nigdy nie widział ani Odessy, ani KATa. Nikt z nimi nie
        > > rozmawiał telefonicznie. O ile wiem, to nikt nawet ich zdjecia nie widział.
        > > Tak więc mozliwe jest, że są one obecne na Forum i piszą posługując się
        > > jakimś innym nickiem.
        > >
        > > Trop 2. Perła pisze swoje posty używajac charakterystycznego stylu. Po co ?
        > > Czy nie dlatego, aby odróżnić się od postów, z którymi nie chce być
        > > kojarzony? Czy nie dlatego, aby nikt stylu KATa i Odessy rozpoznać nie mógł?
        > >
        > > Trop 3. Perła ani razu nie pomylił się tak jak Hiacynt, podpisując swój post
        > > innym nickiem (sławne boaaa).
        >
        >
        >
        > I carmina,,, dwa razy!!!!!!!
        >
        > Ja wlasnie opierdolilem kogos kto innego klamca broni?(klamliwa SUKA)
        > Ile razy jedna osoba moze was oszukac i zostac na oszustwie zlapana zybyscie
        > naiwniaki zrozumieli ze oszust zawsze oszustem bedzie i dla samego oszustwa z
        > wami sie zadaje i oszust nigdy sie nie zmieni! Czy nie wystraczy wam sprawa
        > Boaa i to ze sie zalogowal jako jedna a podpisal jako druga osoba,(dwa razy)?
        > Po co marnujecie czas na takiego kretacza?

Nasz czas i będziemy z nim robić to, co nam się podoba.

> Na forum nie ma wiekszych dowodow nieuczciwosci niz te ktore kretyn Hiacynt-
        > Carmina-Boaa wam udostepnil. NIE MA! Off with his head!
        > Jest jezcze Paulina ktora poza plecami na was pluje ale to juz zupelnie inna
        > sprawa.

Jest jeszcze Helga, maniakalny kłamca i oszustka. Toz ona nawet Paulinkę
        przewyższa swoi,i kłamstwami.

> Za zwyczaj nie wtracam sie ale wy mnie juz tak bawicie swoja dziecinnoscia ze
        > nie wytrzymalem.
        > Misiek

A pobawić się z nami nie chcesz ?

> > Może to wskazywać na duże doświadczenie w
        > > animacji pacynek. Może to wskazywać na bogatą praktykę w pisaniu jako inne
        > > osoby.
        > >
        > > Wnioski wyciągnijcie sami.
        > >
        > > Pozdrawiam paranoicznie wink)

Snajper.

• Gość: Misiek Re: Do Miśka. IP: *.milnernet.com 17.12.02, 03:09
          > >
          > >
          > > I carmina,,, dwa razy!!!!!!!
          > >
          > > Ja wlasnie opierdolilem kogos kto innego klamca broni?(klamliwa SUKA)
          > > Ile razy jedna osoba moze was oszukac i zostac na oszustwie zlapana zybysc
          > ie
          > > naiwniaki zrozumieli ze oszust zawsze oszustem bedzie i dla samego oszustw
          > a z
          > > wami sie zadaje i oszust nigdy sie nie zmieni! Czy nie wystraczy wam spraw
          > a
          > > Boaa i to ze sie zalogowal jako jedna a podpisal jako druga osoba,(dwa raz
          > y)?
          > > Po co marnujecie czas na takiego kretacza?
          >
          > Nasz czas i będziemy z nim robić to, co nam się podoba.

Oczywiscie!

>
          > > Na forum nie ma wiekszych dowodow nieuczciwosci niz te ktore kretyn Hiacyn
          > t-
          > > Carmina-Boaa wam udostepnil. NIE MA! Off with his head!
          > > Jest jezcze Paulina ktora poza plecami na was pluje ale to juz zupelnie in
          > na
          > > sprawa.
          >
          > Jest jeszcze Helga, maniakalny kłamca i oszustka. Toz ona nawet Paulinkę
          > przewyższa swoi,i kłamstwami.

Z tego co ja widze, z tej strony plotu, to wyglada na to ze macie powazne z
          Helga klopoty. Kompleksow sie nabawicie bo kobieta wam pozadnie w tylek daje a
          to takie dla mezczyzny niezreczne.

>
          > > Za zwyczaj nie wtracam sie ale wy mnie juz tak bawicie swoja dziecinnoscia
          > ze
          > > nie wytrzymalem.
          > > Misiek
          >
          > A pobawić się z nami nie chcesz ?

Nie, nawet juz zaluje ze sie wtracilem, jestescie dla mnie za powazni.

>
          > > > Może to wskazywać na duże doświadczenie w
          > > > animacji pacynek. Może to wskazywać na bogatą praktykę w pisaniu jako
          > inne
          > > > osoby.
          > > >
          > > > Wnioski wyciągnijcie sami.
          > > >
          > > > Pozdrawiam paranoicznie wink)
          >
          > Snajper.
          >
      • greatwhite Re: KAT i Odessa. 17.12.02, 14:59

>
        > > Odkrywcze spostrzeżenia Perły naprowdziły nmie na pewien ślad KATa i Odess
        > y.
        > > Oto garść tropów, które może pomogą Wam obie te postacie zlokalizować.
        > >
        > > rozmawiał telefonicznie. O ile wiem, to nikt nawet ich zdjecia nie widział
        > .
        > >
        > > Trop 2. Perła pisze swoje posty używajac charakterystycznego stylu. Po co
        > ?
        > > kojarzony ? Czy nie dlatego, aby nikt stylu KATa i Odessy rozpoznać nie mó
        > gł ?
        > >
        > > Trop 3. Perła ani razu nie pomylił się tak jak Hiacynt, podpisując swój po
        > st
        > > innym nickiem (sławne boaaa).
        >
        >
        >
        > I carmina,,, dwa razy!!!!!!!
        >
        > Ja wlasnie opierdolilem kogos kto innego klamca broni?(klamliwa SUKA)
        > Ile razy jedna osoba moze was oszukac i zostac na oszustwie zlapana zybyscie
        > naiwniaki zrozumieli ze oszust zawsze oszustem bedzie i dla samego oszustwa z
        > wami sie zadaje i oszust nigdy sie nie zmieni! Czy nie wystraczy wam sprawa
        > Boaa i to ze sie zalogowal jako jedna a podpisal jako druga osoba,(dwa razy)?

Brawo Misiu!!

> Po co marnujecie czas na takiego kretacza?
        > Na forum nie ma wiekszych dowodow nieuczciwosci niz te ktore kretyn Hiacynt-
        > Carmina-Boaa wam udostepnil. NIE MA! Off with his head!
        > Jest jezcze Paulina ktora poza plecami na was pluje ale to juz zupelnie inna
        > sprawa.
        >
        > Za zwyczaj nie wtracam sie ale wy mnie juz tak bawicie swoja dziecinnoscia ze
        > nie wytrzymalem.
        > Misiek
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        > Może to wskazywać na duże doświadczenie w
        >
        > > osoby.
        > >
        > > Wnioski wyciągnijcie sami.
        > >
        > > Pozdrawiam paranoicznie wink)
        > >
        > > Snajper.
    • Gość: Misiek Wnioski Miska, jak prosiles: IP: *.milnernet.com 17.12.02, 03:35

>
      > jakimś innym nickiem.

A mnie kiedys widziales?

>
      > kojarzony ? Czy nie dlatego, aby nikt stylu KATa i Odessy rozpoznać nie mógł ?

A moze pisze tak zeby go nie podrabiali?

>
      > innym nickiem (sławne boaaa). Może to wskazywać na duże doświadczenie w
      > osoby.

Ty tez sie jeszce nie pomyliles?

>
      >

Bardzo cieniutkie spostrzezenia!

>
      > Snajper.
    • Gość: Galba Wasze dziecinne swary co prawda mnie nie obchodzą IP: 213.17.161.* 17.12.02, 15:06
      Ale ten post jest perłą (nomen omen) braku sensu godną mego zainteresowania.
      Zauważę tylko, że zgodnie z odkrywczymi punktami, które cytuję poniżej ja też
      jestem pacynką ponieważ spełniam wszelkie konieczne kryteria.

G.

>
      > jakimś innym nickiem.
      >
      >
      > osoby.
      >
      >
      >
      > Snajper.
      • Gość: snajper Do Galby i nie tylko. IP: stin:* / 10.1.1.* 17.12.02, 16:06
        Gość portalu: Galba napisał(a):

> Ale ten post jest perłą (nomen omen) braku sensu godną mego zainteresowania.
        > Zauważę tylko, że zgodnie z odkrywczymi punktami, które cytuję poniżej ja też
        > jestem pacynką ponieważ spełniam wszelkie konieczne kryteria.

Ależ oczywiście, Galbo. Widzę, że nie jestes na bieżąco lub ja zbyt mało tropów
        zostawiłem. wink) Wątek ten miał być odpowiedzią na twierdzenia Helgi i Perły, że
        Hiacynt i Carmina to jedna osoba, gdyż Carminy nikt nie widział a Hiacynt
        wysłał dwa posty będąc zalogowany na koncie Carminy. Myślałem, że paranoiczne
        pozdrowienie w moim poscie będzie wystarczającą wskazówką, jak należy mój list
        traktować.

Pozdrawiam.

• Gość: AndrzejG Re: Do Galby i nie tylko.Czyli do mnie też. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.02, 17:16

> Hiacynt i Carmina to jedna osoba, gdyż Carminy nikt nie widział a Hiacynt
          > wysłał dwa posty będąc zalogowany na koncie Carminy.

?????????????
    • pan_pndzelek Siódemka jak ustalono też się podszywał 17.12.02, 16:19
      Siódemka jak ustalono też się podszywał. On pod belgijską Andzię...
      • _sorciere Re: Siódemka jak ustalono też się podszywał 17.12.02, 16:58
        pan_pndzelek napisał:

> Siódemka jak ustalono też się podszywał. On pod belgijską Andzię...

DEMENTUJE STANOWCZO to nie siodemka sie podszywak tylko Pyndzel.
        • Gość: Misiek Pytanie do ANI: Kto to byl GINI? IP: 64.170.22.* 17.12.02, 17:05
          TY! Klamczuszko.
          • _sorciere Re: Pytanie do ANI: Kto to byl GINI? 17.12.02, 17:30

> TY! Klamczuszko.

Alez oczywiscie,ze ja.Nie robie z tego tajemnicy.Zalogowalam sie zeby nie
            grzebali w moim zyciu.Ale poniewaz nie umiem zmienic stylu to sie
            domyslili.Wiec nie zaprzeczalam i sie wylogowalam.
            Masz problem misiu?
            • Gość: Misiek Re: Pytanie do ANI: Kto to byl GINI? IP: 64.170.22.* 17.12.02, 18:57
              _sorciere napisała:

> Gość portalu: Misiek napisał(a):
              >
              > > TY! Klamczuszko.
              >
              >
              > Alez oczywiscie,ze ja.Nie robie z tego tajemnicy.Zalogowalam sie zeby nie
              > grzebali w moim zyciu.Ale poniewaz nie umiem zmienic stylu to sie
              > domyslili.Wiec nie zaprzeczalam i sie wylogowalam.
              > Masz problem misiu?

Nie mam zadnego problemu ale uwazam ze jestes strasznie dziwna. Helge oszustem
              nazywasz bo kiedys byla Zsypkiem ale zapominasz ze on oglosila ze sie na Helge
              przezuca. A ty Co? Sama napisalas ze sie ktos domyslil po twoim stylu i tylko
              dlateg0 musialas sie przyznac ze pod dwoma nikami ze soba rozmawialas,
              (przepraszam pod 3 nikami).
              Zreszta ty nie jestes sama w takim dziwnym zachowaniu. Hiacyntek do glowy
              przychodzi, ktory juz pare razy byl tak samo zlapany. On zreszta najglosniej
              pacynki potepia.
              Dziwne!
              • Gość: snajper Do Misia. IP: stin:* / 10.1.1.* 17.12.02, 19:14

> Nie mam zadnego problemu ale uwazam ze jestes strasznie dziwna. Helge oszustem
                > nazywasz bo kiedys byla Zsypkiem

Helga nie dlatego nazywana jest oszustem, bo kiedyś była Zsypkiem, tylko
                dlatego, że non stop kłamie w swoich postach. To jest osóbka, która chyba nie
                potrafi postu napisać, aby przynajmniej raz nie skłamać. A wszystkie próby
                skorygowania jej oszust pomija milczeniem. Dość często na przykład przytacza
                nieprawdziwe wypowiedzi innych forumowiczów i na podstawie tak spreparowanych
                >wypowiedzi<, atakuje ich.

Snajper.
                • Gość: Misiek Re: Do Misia. IP: 64.170.22.* 17.12.02, 19:23

>
                  > > Nie mam zadnego problemu ale uwazam ze jestes strasznie dziwna. Helge oszu
                  > stem
                  > > nazywasz bo kiedys byla Zsypkiem
                  >
                  > Helga nie dlatego nazywana jest oszustem, bo kiedyś była Zsypkiem, tylko
                  > dlatego, że non stop kłamie w swoich postach. To jest osóbka, która chyba nie
                  > potrafi postu napisać, aby przynajmniej raz nie skłamać. A wszystkie próby
                  > skorygowania jej oszust pomija milczeniem. Dość często na przykład przytacza
                  > nieprawdziwe wypowiedzi innych forumowiczów i na podstawie tak spreparowanych
                  > >wypowiedzi<, atakuje ich.
                  >
                  > Snajper.

Jesli to prawda to wstydz sie Helgo! Wstydz!
                  Ale tu jest pelno postow o tej okropnosci ze ona byla zsypkiem i jakie to jest
                  wielkie przestepstwo pacynkiem byc. Hiacynt wyje juz tak od poczatku swiata,
                  tak zreszta jak Ania, a sam juz sie w nikach swoich pogubil.

Mi pacynki nie przeszkadzaja i ja sam mam pre nikow ale zastanawia mnie po co
                  potepiac jak samemu sie to uprawia? I blagam cie nie powiedz mi ze nie ma
                  nagonki na Helge z powodu tego Zsypkowo-Helgowej zmiany! Co wolno wojewodzie to
                  nie tobie smrodzie?

• sceptyk Roznie to bywa, snajperze 17.12.02, 20:46

> Helga nie dlatego nazywana jest oszustem, bo kiedyś była Zsypkiem, tylko
                  > dlatego, że non stop kłamie w swoich postach. To jest osóbka, która chyba nie
                  > potrafi postu napisać, aby przynajmniej raz nie skłamać. A wszystkie próby
                  > skorygowania jej oszust pomija milczeniem. Dość często na przykład przytacza
                  > nieprawdziwe wypowiedzi innych forumowiczów i na podstawie tak spreparowanych
                  > >wypowiedzi<, atakuje ich.
                  -------------------------------
                  Jakos nie przylapalem Helgi na specjalnych klamstwach, zwlaszcza do mnie, choc
                  wszystkich jej listow na Forum nie czytam, bo kobita jest dosc plodna literacko.

Ani tez nie atakowala mnie. Choc musze przyznac, zesmy razem Hiacyntowi pare
                  razy niezly wpierdol (za przeproszeniem uszu pan') spuscili.

Natomiast wyraznie mijasz sie z prawda, drogi snajperze, gdy piszesz, ze Helgi
                  nie atakuja za to, ze pisala uprzednio pod innym nickiem i pod inna plcia. Jest
                  kilka nickow (uwaga - nie mowie 'osob' ale 'nickow'), ktore do Helgi sie nie
                  zwracaja inaczej niz jak do mezczyzny. Mysla, ze to jest bardzo smieszne i
                  polemicznie skuteczne. A jak juz chca wrazenie na calym bez mala Forum wywrzec,
                  to wtedy na nia mowia 'tranwestyta'. Jakby tranwestyta pozbawiony byl glowy. A
                  wiemy przeciez skadinad, ze to o inne czesci ciala raczej sie rozchodzi.

sc-k

PS. I jeszcze mam pytanie, bo zaczynam sie gubic. To w koncu Perla byl
                  Hiacyntem, a Miriam Carminom? A kto byl w takim razie boaaaaaa?
                  • Gość: Hiacynt dzielnemu Sceptykowi IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 21:07
                    sceptyk napisał:

> Ani tez nie atakowala mnie. Choc musze przyznac, zesmy razem Hiacyntowi pare
                    > razy niezly wpierdol (za przeproszeniem uszu pan') spuscili.

Skapcanialy i wylenialy reniferze
                    sceptyk 11-12-2002 20:47 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Przylaczales sie do akcji majacej na celu molestowanie moralne (rownoznaczne
                    gwaltowi zbiorowenu – Tyu) i zaszczuwanie mnie. I dolaczales do tej nagonki,
                    aby sie przy okazji elokwyncjom, pretensjonalny gawedziarzu, popisac. O krok
                    bylem od pojscia w slady Borsuka (okresowo), Vista (jednorazowo, jak dotad),
                    Carminy (kilkakrotnie), oraz dziesiatkow innych godnych nickow i ulegniecia tej
                    nieznosnej presji.

Wywieranej na mnie od rana do wieczora. Albo i jeszcze dluzej. Szedlem spac
                    zazywszy relanium, by sie rano, po nocy pelnej koszmarow obudzic i kolejna
                    serie plugawych tekstow pod moim adresem napisanych zobaczyc. Najgorszemu
                    wrogowi (poza Hiacyntem i teraz Toba tez) nie zycze podobnych przezyc.

===========================================

Sceptyuku, cała moja broń to pisanie dso ciebie:

Sceptyulek - gdy się okazywałeś szczylkiem
                    Sceptyuk - gdy wykazywałeś się ignorancją
                    sCep - gdy popisywałeś się chamstwem w stosunku gdo kobiet

bluzgi zostawiałem tobie, i atakowanie mnie w stadzie,

Hiacynt

ps. dodam fragment listu Nurniego do Ciebie, pobłażliwie ciebie traktowałem,
                    właśnie ze względu na niego, nie reagowałem na zaczepki

otrzymywales od wielu przyjaznych ci osob
                    Euromira Kunce b czytelne sygnaly
                    ty widzisz w nich agresje ja zobaczylem smutek

zmiana jaka sie dokonala miala swoja praprzyczyne
                    w meskiej polemice z Hiacyntem

przegrales przez nokaut
                    bywa
                    to co z tym zrobiles to juz inna miara
                    ale i nie powod do jekow zwlaszcza dla faceta

> Przylaczales sie do akcji majacej na celu
                    > molestowanie moralne (rownoznaczne gwaltowi zbiorowenu – Tyu) i zaszczuwa
                    > nie mnie.

pamietasz watek /ja znalezdz nie moge/
                    pytalem Tyu o Vista
                    Tyu pisal o zaszczuwaniu na forum
                    /chyba nikt nie ma wiekszego prawa o tym pisac/

pamietasz co napisales?
                    z pamieci:

'brednie niech mnie ktos sprobuje zaszczuc to postawie mu ...itd'

lekko sie pisalo prawda?
                    bo nie o SOBIE
              • _sorciere Re: Pytanie do ANI: Kto to byl GINI? 17.12.02, 19:22

.>
                > Nie mam zadnego problemu ale uwazam ze jestes strasznie dziwna. Helge
                oszustem
                > nazywasz bo kiedys byla Zsypkiem ale zapominasz ze on oglosila ze sie na
                Helge
                > przezuca.

Tak tylko,ze ja pisalam jako gini -kobieta ,a nizej na temat helki napisal ci
                snajper.

A ty Co? Sama napisalas ze sie ktos domyslil po twoim stylu i tylko
                > dlateg0 musialas sie przyznac ze pod dwoma nikami ze soba rozmawialas,
                > (przepraszam pod 3 nikami).
                >
                Wcale nie musialam sie przyznawac.Zalozyli na kraju watek ,z pytaniem gdzie sie
                podzialam.I tam ktos wyrazil przypuszczenie,ze Gono to ja.Potwierdzilam i tyle.
                Do pisania jako sorciere mnie zmuszono ,bo mi podrobiono adres.

Zreszta ty nie jestes sama w takim dziwnym zachowaniu. Hiacyntek do glowy
                > przychodzi, ktory juz pare razy byl tak samo zlapany. On zreszta najglosniej
                > pacynki potepia.
                > Dziwne!

Za Hiacynta ,nie odpowiadam.A Helge krytykuje za rzucanie oskarzen na ludzi.

Misiu masz cos jeszcze do mnie?
                • Gość: Misiek ANIU--!!********Naprawde nie zrozumialem!!!! IP: *.milnernet.com 17.12.02, 23:35
                  _sorciere napisała:

>
                  > .>
                  > > Nie mam zadnego problemu ale uwazam ze jestes strasznie dziwna. Helge
                  > oszustem
                  > > nazywasz bo kiedys byla Zsypkiem ale zapominasz ze on oglosila ze sie na
                  > Helge
                  > > przezuca.
                  >
                  > Tak tylko,ze ja pisalam jako gini -kobieta ,a nizej na temat helki napisal ci
                  > snajper.

Wybacz mi ale nie zrozumialem? Co z tego ze ty zawsze pisalas jako kobieta a
                  ona nie? Co to za roznica. Wazne i istotne, jesli mowimy o uczciwosci, jest to
                  ze ty pisalas jako inna kobieta a ona jako inny mezczyzna. Jedyna istotna
                  roznica, jesli chodzi o uczciwosc, jest taka ze ty chcialas oszukac a ona nie
                  poniewaz oglosila zmiane Nicka!.

• _sorciere Re: ANIU--!!********Naprawde nie zrozumialem!!!! 17.12.02, 23:51

.>
                    > Wybacz mi ale nie zrozumialem? Co z tego ze ty zawsze pisalas jako kobieta a
                    > ona nie? Co to za roznica. Wazne i istotne, jesli mowimy o uczciwosci, jest
                    to
                    > ze ty pisalas jako inna kobieta a ona jako inny mezczyzna. Jedyna istotna
                    > roznica, jesli chodzi o uczciwosc, jest taka ze ty chcialas oszukac a ona nie
                    > poniewaz oglosila zmiane Nicka!.
                    >
                    >

Czyli logujac sie jako zsypek nie oszukiwala nikogo?
                    I jeszcze jedna mala roznica.Ja nie pisalam oblesnych tekstow ,nie zachwycalam
                    sie pedalami walacymi melona.
                    Nie chodzi tu o zwykla zmiane nicka
                    Nie wiem czy wiesz,ze jak pisalam niezalogowana i bylo widac moj belgijski
                    adres to czesto zamiast argumentow ,pisano,ze pewnie jestem zona Zyda,kochanka
                    Araba itd..albo po prostu prostytuuje sie w Belgii.
                    Dlatego tez postanowilam sie zalogowac i pisac to co pisalam tyle ,ze chcialam
                    ukrocic ataki personalne.
                    Wchodzac na forum ,mialam szczere intencje.Nie klamalam ,napisalam kiedys,ze
                    zmarla mi coreczka.Za tydzien ktos napisal,ze jestem dzieciobojczynia .

Misiu wziales mnie na cel wiec strzelaj dalej,z tym,ze ja napisalam juz co
                    mialam do napisania i wiecej tlumaczyc sie nie mysle.

Mnie tak jak Heldze nie zarzuca sie ciagle,ze klamie.
                    Nawet moi przeciwnicy,czy to z kraju czy z aktualnosci.
                    I to nie chodzi o klamstwo ze zmiana nicka.Chodzi o rzucanie bezpodstawnych
                    oskarzen na ludzi.
                    • Gość: Misiek Re: ANIU--!!********Naprawde nie zrozumialem!!!! IP: *.milnernet.com 18.12.02, 00:11
                      _sorciere napisała:

>
                      > .>
                      > > Wybacz mi ale nie zrozumialem? Co z tego ze ty zawsze pisalas jako kobieta
                      > a
                      > > ona nie? Co to za roznica. Wazne i istotne, jesli mowimy o uczciwosci, jes
                      > t
                      > to
                      > > ze ty pisalas jako inna kobieta a ona jako inny mezczyzna. Jedyna istotna
                      > > roznica, jesli chodzi o uczciwosc, jest taka ze ty chcialas oszukac a ona
                      > nie
                      > > poniewaz oglosila zmiane Nicka!.
                      > >
                      > >
                      >
                      > Czyli logujac sie jako zsypek nie oszukiwala nikogo?

A czy ja logujac sie jako Miesiek nie oszukuje? Chyba ze mi uwierzysz ze na
                      imie mam Misiek? O czym ty kobieto mowiesz?
                      Wlasnie o to chodzi ze Forum jest anonimowe i jestes kim ci sie podoba. Ja nie
                      mam nic przeciwko tobie ze ty 3 Nicki juz mialas. To dobrze ja tez ich mam pare!
                      Chodzi o to, i tylko dlatego w sprawie Helgi sie wtracam, ze ty i ten debilek
                      Hiacynta bez przerwy czepiacie sie tego ze ona kiedys Zsypkiem byla? Ona mowi o
                      czyms konkretnym, jakies compromitujace fakty wam podaje a wy ze to nic nie
                      znaczy bo ona kiedys jako Zsypek sie podpisywala. ONA OGLOSILA ZE NIK ZMIENIA A
                      WY NIE to po chuja sie do tego przyczepiac?

> I jeszcze jedna mala roznica.Ja nie pisalam oblesnych tekstow ,nie
                      zachwycalam
                      > sie pedalami walacymi melona.

Co to ma do rzeczy????????????????????????????????????????????????????

> Nie chodzi tu o zwykla zmiane nicka
                      > Nie wiem czy wiesz,ze jak pisalam niezalogowana i bylo widac moj belgijski
                      > adres to czesto zamiast argumentow ,pisano,ze pewnie jestem zona
                      Zyda,kochanka
                      > Araba itd..albo po prostu prostytuuje sie w Belgii.
                      > Dlatego tez postanowilam sie zalogowac i pisac to co pisalam tyle ,ze
                      chcialam
                      > ukrocic ataki personalne.

Mi twoje 3 Nicki nie przeszkadzaja. Czym wiecej tym lepiej. Ja czytam posty i z
                      tekstu opinie o osobie wyrabiam.

> Wchodzac na forum ,mialam szczere intencje.Nie klamalam ,napisalam kiedys,ze
                      > zmarla mi coreczka.Za tydzien ktos napisal,ze jestem dzieciobojczynia .

Daje ci prawo do 100 Nikow! Tylko przestan jak katarynka o tym ze Helga kiedys
                      inny nick miala bo ona to zrobila otwarcie a ty nie i to ciebie wlasnie w
                      nieciekawym swietle a nie Helge przedstwaia.

>
                      > Misiu wziales mnie na cel wiec strzelaj dalej,z tym,ze ja napisalam juz co
                      > mialam do napisania i wiecej tlumaczyc sie nie mysle.
                      >
                      > Mnie tak jak Heldze nie zarzuca sie ciagle,ze klamie.
                      > Nawet moi przeciwnicy,czy to z kraju czy z aktualnosci.
                      > I to nie chodzi o klamstwo ze zmiana nicka.Chodzi o rzucanie bezpodstawnych
                      > oskarzen na ludzi.

To inna dyskusja ale jej zmiana nikow nic do tego nie ma
                      pozdrowienia
                      • _sorciere Re: ANIU--!!********Naprawde nie zrozumialem!!!! 18.12.02, 00:18

>.> Chodzi o to, i tylko dlatego w sprawie Helgi sie wtracam, ze ty i ten
                        debilek
                        > Hiacynta bez przerwy czepiacie sie tego ze ona kiedys Zsypkiem byla?

Strasznie obiektywny jestes.To Hela zalozyla ostatnio watek twierdzac,ze
                        =hiacynt to pedal,bo pisal jako Carmina.Wiec to dziala w dwie strony nie
                        uwazasz?

Ona mowi o
                        >
                        > czyms konkretnym, jakies compromitujace fakty wam podaje a wy ze to nic nie
                        > znaczy bo ona kiedys jako Zsypek sie podpisywala.

Jakie fakty podala?O swoim zydowskim przodku?no rzeczywiscie kompromitujace
                        tylko,ze ja.

ONA OGLOSILA ZE NIK ZMIENIA A
                        >
                        > WY NIE to po chuja sie do tego przyczepiac?
                        >

A po chuja ty sie do mnie przyczepiles?
                        nie masz blizsej rodziny?
                        >
                        >
                        >
                        > > I jeszcze jedna mala roznica.Ja nie pisalam oblesnych tekstow ,nie
                        > zachwycalam
                        > > sie pedalami walacymi melona.
                        >
                        > Co to ma do rzeczy????????????????????????????????????????????????????
                        >
                        >
                        >
                        >
                        > > Nie chodzi tu o zwykla zmiane nicka
                        > > Nie wiem czy wiesz,ze jak pisalam niezalogowana i bylo widac moj belgijski
                        >
                        > > adres to czesto zamiast argumentow ,pisano,ze pewnie jestem zona
                        > Zyda,kochanka
                        > > Araba itd..albo po prostu prostytuuje sie w Belgii.
                        > > Dlatego tez postanowilam sie zalogowac i pisac to co pisalam tyle ,ze
                        > chcialam
                        > > ukrocic ataki personalne.
                        >
                        > Mi twoje 3 Nicki nie przeszkadzaja. Czym wiecej tym lepiej. Ja czytam posty i
                        z
                        >
                        > tekstu opinie o osobie wyrabiam.
                        >
                        >
                        >
                        >
                        > > Wchodzac na forum ,mialam szczere intencje.Nie klamalam ,napisalam kiedys,
                        > ze
                        > > zmarla mi coreczka.Za tydzien ktos napisal,ze jestem dzieciobojczynia .
                        >
                        >
                        > Daje ci prawo do 100 Nikow! Tylko przestan jak katarynka o tym ze Helga
                        kiedys
                        > inny nick miala bo ona to zrobila otwarcie a ty nie i to ciebie wlasnie w
                        > nieciekawym swietle a nie Helge przedstwaia.
                        >
                        >
                        >
                        >
                        >
                        > >
                        > > Misiu wziales mnie na cel wiec strzelaj dalej,z tym,ze ja napisalam juz co
                        >
                        > > mialam do napisania i wiecej tlumaczyc sie nie mysle.
                        > >
                        > > Mnie tak jak Heldze nie zarzuca sie ciagle,ze klamie.
                        > > Nawet moi przeciwnicy,czy to z kraju czy z aktualnosci.
                        > > I to nie chodzi o klamstwo ze zmiana nicka.Chodzi o rzucanie bezpodstawnyc
                        > h
                        > > oskarzen na ludzi.
                        >
                        > To inna dyskusja ale jej zmiana nikow nic do tego nie ma
                        > pozdrowienia
                        • Gość: Misiek Re: ANIU--!!********Naprawde nie zrozumialem!!!! IP: *.milnernet.com 18.12.02, 00:41
                          Jest mi przykro ale nic nie zrozumialas.
                          Dobranoc Aniu

_sorciere napisała:

>
                          > >.> Chodzi o to, i tylko dlatego w sprawie Helgi sie wtracam, ze ty i ten
                          >
                          > debilek
                          > > Hiacynta bez przerwy czepiacie sie tego ze ona kiedys Zsypkiem byla?
                          >
                          > Strasznie obiektywny jestes.To Hela zalozyla ostatnio watek twierdzac,ze
                          > =hiacynt to pedal,bo pisal jako Carmina.Wiec to dziala w dwie strony nie
                          > uwazasz?
                          >
                          >
                          >
                          >
                          >
                          >
                          >
                          >
                          > Ona mowi o
                          > >
                          > > czyms konkretnym, jakies compromitujace fakty wam podaje a wy ze to nic ni
                          > e
                          > > znaczy bo ona kiedys jako Zsypek sie podpisywala.
                          >
                          >
                          > Jakie fakty podala?O swoim zydowskim przodku?no rzeczywiscie kompromitujace
                          > tylko,ze ja.
                          >
                          >
                          > ONA OGLOSILA ZE NIK ZMIENIA A
                          > >
                          > > WY NIE to po chuja sie do tego przyczepiac?
                          > >
                          >
                          > A po chuja ty sie do mnie przyczepiles?
                          > nie masz blizsej rodziny?
                          > >
                          > >
                          > >
                          > > > I jeszcze jedna mala roznica.Ja nie pisalam oblesnych tekstow ,nie
                          > > zachwycalam
                          > > > sie pedalami walacymi melona.
                          > >
                          > > Co to ma do rzeczy????????????????????????????????????????????????????
                          > >
                          > >
                          > >
                          > >
                          > > > Nie chodzi tu o zwykla zmiane nicka
                          > > > Nie wiem czy wiesz,ze jak pisalam niezalogowana i bylo widac moj belg
                          > ijski
                          > >
                          > > > adres to czesto zamiast argumentow ,pisano,ze pewnie jestem zona
                          > > Zyda,kochanka
                          > > > Araba itd..albo po prostu prostytuuje sie w Belgii.
                          > > > Dlatego tez postanowilam sie zalogowac i pisac to co pisalam tyle ,ze
                          >
                          > > chcialam
                          > > > ukrocic ataki personalne.
                          > >
                          > > Mi twoje 3 Nicki nie przeszkadzaja. Czym wiecej tym lepiej. Ja czytam post
                          > y i
                          > z
                          > >
                          > > tekstu opinie o osobie wyrabiam.
                          > >
                          > >
                          > >
                          > >
                          > > > Wchodzac na forum ,mialam szczere intencje.Nie klamalam ,napisalam ki
                          > edys,
                          > > ze
                          > > > zmarla mi coreczka.Za tydzien ktos napisal,ze jestem dzieciobojczynia
                          > .
                          > >
                          > >
                          > > Daje ci prawo do 100 Nikow! Tylko przestan jak katarynka o tym ze Helga
                          > kiedys
                          > > inny nick miala bo ona to zrobila otwarcie a ty nie i to ciebie wlasnie w
                          > > nieciekawym swietle a nie Helge przedstwaia.
                          > >
                          > >
                          > >
                          > >
                          > >
                          > > >
                          > > > Misiu wziales mnie na cel wiec strzelaj dalej,z tym,ze ja napisalam j
                          > uz co
                          > >
                          > > > mialam do napisania i wiecej tlumaczyc sie nie mysle.
                          > > >
                          > > > Mnie tak jak Heldze nie zarzuca sie ciagle,ze klamie.
                          > > > Nawet moi przeciwnicy,czy to z kraju czy z aktualnosci.
                          > > > I to nie chodzi o klamstwo ze zmiana nicka.Chodzi o rzucanie bezpodst
                          > awnyc
                          > > h
                          > > > oskarzen na ludzi.
                          > >
                          > > To inna dyskusja ale jej zmiana nikow nic do tego nie ma
                          > > pozdrowienia
                      • Gość: Hiacynt Misiek _____ty jesteś poważny polemista? IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 00:30

> Chodzi o to, i tylko dlatego w sprawie Helgi sie wtracam, ze ty i ten debilek
                        > Hiacynta bez przerwy czepiacie sie tego ze ona kiedys Zsypkiem byla?

Nie. Ja porównuję jej pisanie jako zsypoek, z jej pisaniem jako helga.
                        Kapujesz? Nie czeopiam, że była zsypkiem. Pisze o tym, co pisął jako zsypoek, a
                        co pisze jako helga.

> Ona mowi o czyms konkretnym, jakies compromitujace fakty wam podaje a wy ze
                        > to nic nie znaczy bo ona kiedys jako Zsypek sie podpisywala.

podaj te kompromitujące fakty i PODPISZ się pod nimi, to porozmawiamy.

Hiacynt
                  • Gość: Hiacynt Misiek IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 23:57

> Hiacyntek do glowy
                    > przychodzi, ktory juz pare razy byl tak samo zlapany. On zreszta najglosniej
                    > pacynki potepia.
                    > Dziwne!

możesz napisać, jak to byłem parę razy złapany?

Ja walczylem z pacynkami, od roku. Wiele pacynek mnie atakowało od listopada
                    zeszłego roku, rozsyłano fałszywe listy popisane moim nickiem.
                    Cóż uczyniłem? Przez króki okres czasu walczyłem ich bronią, z dobrym skutkiem.

Hiacynt

ps. napisz jak to byłem kilka razy złapany
                    • Gość: Misiek Re: Misiek IP: *.milnernet.com 18.12.02, 00:32
                      Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

>
                      > > Hiacyntek do glowy
                      > > przychodzi, ktory juz pare razy byl tak samo zlapany. On zreszta najglosni
                      > ej
                      > > pacynki potepia.
                      > > Dziwne!
                      >
                      >
                      > możesz napisać, jak to byłem parę razy złapany?
                      >
                      > Ja walczylem z pacynkami, od roku. Wiele pacynek mnie atakowało od listopada
                      > zeszłego roku, rozsyłano fałszywe listy popisane moim nickiem.
                      > Cóż uczyniłem? Przez króki okres czasu walczyłem ich bronią, z dobrym
                      skutkiem.
                      >
                      > Hiacynt
                      >
                      > ps. napisz jak to byłem kilka razy złapany

Nie udawaj idioty!
                      Boaa, Carmina.
                      Ktory nick zaprzeczasz?
                      Przestan bredzic o wirusach i pomylkach w logowaniu, W takie pierdoly nikt nie
                      wierzy i tylko sie osmieszasz.
                      Ja juz napisalem za sam mam pare nickow i wcale mi nie przeszkadza jesli ty ich
                      masz dwadziescia. Tylko badz ostrozniejszy jesli wiarygodnie chcesz temu
                      zaprzeczac, szczegolnie jak tak ostro z pacynkami walczysz.
                      Tylko o to mi chodzi.

A jesli o dowody ci chodzi to po archiwum nie bede kopal bo ja te posty
                      czytalem i tak jak ty wiem ze istnieja. Zreszta jesli sie nie myle Helag juz
                      bardzo wyczerpijacy watek na ten temat zalozyla. Idz tam i pocztaj, jesli nie
                      pamietaszsmile
                      • Gość: Hiacynt Re: Misiek_______króko IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 00:36

> A jesli o dowody ci chodzi to po archiwum nie bede kopal bo ja te posty
                        > czytalem i tak jak ty wiem ze istnieja. Zreszta jesli sie nie myle Helag juz
                        > bardzo wyczerpijacy watek na ten temat zalozyla. Idz tam i pocztaj, jesli nie
                        > pamietaszsmile

więc poczytaj, w pierwszych trzech listach, trzy kłamstwa.
                        Jeżeli swoją wiedzę forumową opierasz na tym co pisze Helga,
                        to nie jest ona wiele warta. Hel;ga po prostu kłamie.
                        Poczytaj jej listy.

Hiacynt
                        • Gość: Misiek Re: Misiek_______króko IP: *.milnernet.com 18.12.02, 00:46

>
                          >
                          > > A jesli o dowody ci chodzi to po archiwum nie bede kopal bo ja te posty
                          > > czytalem i tak jak ty wiem ze istnieja. Zreszta jesli sie nie myle Helag j
                          > uz
                          > > bardzo wyczerpijacy watek na ten temat zalozyla. Idz tam i pocztaj, jesli
                          > nie
                          > > pamietaszsmile
                          >
                          >
                          > więc poczytaj, w pierwszych trzech listach, trzy kłamstwa.
                          > Jeżeli swoją wiedzę forumową opierasz na tym co pisze Helga,
                          > to nie jest ona wiele warta. Hel;ga po prostu kłamie.
                          > Poczytaj jej listy.
                          >
                          > Hiacynt

Czytam wiecej niz ci sie wydaje i uwazam ciebie za zwyklego oszusta!
                          Jak sie ten Carminy ostatni wirus sprawuje? Jaki to byl wirus? Odpowiedzi sie
                          nie spodziewam bo jej nie masz.
                          Dobranoc

• Gość: snajper Do Miska_______jeszcze krócej IP: *.acn.waw.pl 18.12.02, 01:01

> Czytam wiecej niz ci sie wydaje i uwazam ciebie za zwyklego oszusta!
                            > Jak sie ten Carminy ostatni wirus sprawuje? Jaki to byl wirus? Odpowiedzi sie
                            > nie spodziewam bo jej nie masz.

Oczywiście, że nie ma. Bo Carmina o żadnym wirusie nie pisała. Zaczynasz kłamać
                            jak Helga, Misiek.

Snajper.
                  • Gość: snajper Do Misia po raz wtóry. IP: *.acn.waw.pl 18.12.02, 00:10

> Wybacz mi ale nie zrozumialem? Co z tego ze ty zawsze pisalas jako kobieta a
                    > ona nie? Co to za roznica. Wazne i istotne, jesli mowimy o uczciwosci, jest to
                    > ze ty pisalas jako inna kobieta a ona jako inny mezczyzna. Jedyna istotna
                    > roznica, jesli chodzi o uczciwosc, jest taka ze ty chcialas oszukac a ona nie
                    > poniewaz oglosila zmiane Nicka!.

Misiu, nie jestem fanem Ani, każdy to potwierdzi, ale porównywanie jej z czymś
                    takim jak Helga, to już są żarty. Ania przybrała takie czy inne imię. Każdy z
                    nas tak robi, Ty też Misiek się nie nazywasz. Ale płeć zmieniają jedynie osoby
                    pokręcone, albo czerpiące satysfakcję z tego, że innych oszukują.

Ale najważniejsze jest co innego. Ania nie kłamie. Helga łże w żywe oczy,
                    oszukuje, kłamie. Jak można porównywać osobę prawdomówną z zatwardziałym
                    oszustem i mówić, że w zasadzie to takie same postacie ? Czy Ty prawdy od
                    fałszu nie odróżniasz ?????

Snajper.

• Gość: Misiek Re: Do Misia po raz wtóry. IP: *.milnernet.com 18.12.02, 00:35

>
                      > > Wybacz mi ale nie zrozumialem? Co z tego ze ty zawsze pisalas jako kobieta
                      > a
                      > > ona nie? Co to za roznica. Wazne i istotne, jesli mowimy o uczciwosci, jes
                      > t to
                      > > ze ty pisalas jako inna kobieta a ona jako inny mezczyzna. Jedyna istotna
                      > > roznica, jesli chodzi o uczciwosc, jest taka ze ty chcialas oszukac a ona
                      > nie
                      > > poniewaz oglosila zmiane Nicka!.
                      >
                      > Misiu, nie jestem fanem Ani, każdy to potwierdzi, ale porównywanie jej z
                      czymś
                      > takim jak Helga, to już są żarty. Ania przybrała takie czy inne imię. Każdy z
                      > nas tak robi, Ty też Misiek się nie nazywasz. Ale płeć zmieniają jedynie
                      osoby
                      > pokręcone, albo czerpiące satysfakcję z tego, że innych oszukują.
                      >
                      > Ale najważniejsze jest co innego. Ania nie kłamie. Helga łże w żywe oczy,
                      > oszukuje, kłamie. Jak można porównywać osobę prawdomówną z zatwardziałym
                      > oszustem i mówić, że w zasadzie to takie same postacie ? Czy Ty prawdy od
                      > fałszu nie odróżniasz ?????
                      >
                      > Snajper.

Tu jest odpowiedz. Byla do kogos innego ale:
                      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=3989384&a=4000693
                      • Gość: snajper Do Misia po raz trzeci (może ostatni,jesli zrozumi IP: *.acn.waw.pl 18.12.02, 00:42

> > Ale najważniejsze jest co innego. Ania nie kłamie. Helga łże w żywe oczy,
                        > > oszukuje, kłamie. Jak można porównywać osobę prawdomówną z zatwardziałym
                        > > oszustem i mówić, że w zasadzie to takie same postacie ? Czy Ty prawdy od
                        > > fałszu nie odróżniasz ?????
                        >
                        > Tu jest odpowiedz. Byla do kogos innego ale:
                        > <a href="http://www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?=4000693</a>

To nie jest żadna odpowiedź. Zaczynasz jak Helga odpowiadać. W ogóle nie na
                        temat. Ja o zupie, a Ty o dupie. Ania Ci napisała to samo co ja:

> I to nie chodzi o klamstwo ze zmiana nicka.Chodzi o rzucanie bezpodstawnych
                        > oskarzen na ludzi.

A Ty jej na to:

To inna dyskusja ale jej zmiana nikow nic do tego nie ma

To ma być ta Twoja odpowiedź ?????? Toż cały czas oboje z Anią mówimy, że nie o
                        zmianę nicków chodzi, tylko o jej wyssane z palca oszczerstwa i kłamstwa.

Snajper.
        • pan_pndzelek Re: do Andzi.be 17.12.02, 17:12
          To siódemka był i dobrze o tym wiesz kochanie...
    • _helga Melony, pedaly i oszustka Hiacynta 17.12.02, 23:14

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=3999572
      • Gość: snajper Spadaj dziwolągu. (n/t) IP: *.acn.waw.pl 18.12.02, 00:10
        _helga napisała:

>
        > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
        f=13&w=3999572"ta
        > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=3999572</a>
        >
        >
    • Gość: Lisek Re: KAT i Odessa. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 23:40
      Drogi Snajperze,

Dotychczas nie bralem udzialu w forumowych sledztwach, ktora pacynka jest kim.
      I nadal chyba nie bede, uwazajac, ze szanse znalezienia niezbitych dowodow sa
      znikome. Odzywam sie jednak w tym watku, bo Twoj post wyjatkowo mnie zdziwil.
      Zawsze imponowal mi Twoj zdrowy rozsadek i logika wywodow, ale w tym co
      napisales trudno mi je dostrzec. Przytoczyles trzy obserwacje i na ich
      podstawie formulujesz pewne dosc daleko idace sugestie. Ale przeciez mozna
      zaproponowac rownie prawdopodobne, a zarazem postsze rozwiazania. A Tobie
      przeciez, jak sadze, bliska jest zasada simplicitas sigillum veritatis -
      prostota pieczecia prawdy.

> jakimś innym nickiem.

Wiekszosci forumowiczow nikt nigdy nie widzial (ani ich fotografii), ani z nimi
      nie rozmawial telefonicznie. Czyzby stad wynikac mialo, ze wiekszosc
      uczestnikow tego forum to pacynki?

Moze Perla uzywa specyficznej skladni po prostu dlatego, ze chce byc zauwazonym
      i sie wyrozniac? Wskazuje na to nie tylko forma, ale i tresc tego, co
      dotychczas na F. pisal.

> osoby.

Moze to rowniez wskazywac na to - i to niewatpliwie jest najprostsze
      wyjasnienie - ze Perla nie podpisuje swoich postow innymi nickami.

To co napisalem traktuj in abstracto - nie zamierzam sie bowiem wlaczac do
      dyskusji czy Perla pisuje jako pacynka czy nie. Nie czuje sie kompetentny.
      Chodzi mi tylko o pewne niebezpieczne symptomy dostrzezone w Twoim rozumowaniu.
      Uwazaj na siebie!

Pozdrawiam Cie serdecznie,
      Lisek
      • Gość: Hiacynt do Liska z bezgranicznym zdumieniem !! IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 23:59
        Gość portalu: Lisek napisał(a):

> Drogi Snajperze,
        >
        > Dotychczas nie bralem udzialu w forumowych sledztwach, ktora pacynka jest
        kim.
        > I nadal chyba nie bede, uwazajac, ze szanse znalezienia niezbitych dowodow sa
        > znikome. Odzywam sie jednak w tym watku, bo Twoj post wyjatkowo mnie zdziwil.
        > Zawsze imponowal mi Twoj zdrowy rozsadek i logika wywodow, ale w tym co
        > napisales trudno mi je dostrzec. Przytoczyles trzy obserwacje i na ich
        > podstawie formulujesz pewne dosc daleko idace sugestie. Ale przeciez mozna
        > zaproponowac rownie prawdopodobne, a zarazem postsze rozwiazania. A Tobie
        > przeciez, jak sadze, bliska jest zasada simplicitas sigillum veritatis -
        > prostota pieczecia prawdy.
        >
        > > rozmawiał telefonicznie. O ile wiem, to nikt nawet ich zdjecia nie widział
        > .
        >
        > Wiekszosci forumowiczow nikt nigdy nie widzial (ani ich fotografii), ani z
        nimi
        >
        > nie rozmawial telefonicznie. Czyzby stad wynikac mialo, ze wiekszosc
        > uczestnikow tego forum to pacynki?
        >
        > > Trop 2. Perła pisze swoje posty używajac charakterystycznego stylu. Po co
        > ?
        > > kojarzony ? Czy nie dlatego, aby nikt stylu KATa i Odessy rozpoznać nie mó
        > gł ?
        >
        > Moze Perla uzywa specyficznej skladni po prostu dlatego, ze chce byc
        zauwazonym
        >
        > i sie wyrozniac? Wskazuje na to nie tylko forma, ale i tresc tego, co
        > dotychczas na F. pisal.
        >
        > > Trop 3. Perła ani razu nie pomylił się tak jak Hiacynt, podpisując swój po
        > st
        > > innym nickiem (sławne boaaa). Może to wskazywać na duże doświadczenie w
        >
        > > osoby.
        >
        > Moze to rowniez wskazywac na to - i to niewatpliwie jest najprostsze
        > wyjasnienie - ze Perla nie podpisuje swoich postow innymi nickami.
        >
        > To co napisalem traktuj in abstracto - nie zamierzam sie bowiem wlaczac do
        > dyskusji czy Perla pisuje jako pacynka czy nie. Nie czuje sie kompetentny.
        > Chodzi mi tylko o pewne niebezpieczne symptomy dostrzezone w Twoim
        rozumowaniu.
        >
        > Uwazaj na siebie!
        >
        > Pozdrawiam Cie serdecznie,
        > Lisek

czy ty Lisku nie zauważyłeś, że Snajper żartuje?

NIEPRAWDOPODOBNE

a jednak smile)

pozdrawiam roześmiany

Hiacynt
        • Gość: Lisek Re: do Liska z bezgranicznym zdumieniem !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 00:03
          Drogi Hiacyncie,

Jesli rzeczywiscie zartuje, to sie niezle wyglupilem. Smiej sie wiec na
          zdrowie. W kazdym razie swiadczy to tylko o mojej liskowej prostodusznosci,
          wszak wiele razy mowilem, ze malo rozgarniety zwierzak jestem.

Pozdrawiam serdecznie,
          Lisek
          • Gość: Hiacynt ja to ja, ale ........ IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 00:07

> Drogi Hiacyncie,
            >
            > Jesli rzeczywiscie zartuje, to sie niezle wyglupilem. Smiej sie wiec na
            > zdrowie. W kazdym razie swiadczy to tylko o mojej liskowej prostodusznosci,
            > wszak wiele razy mowilem, ze malo rozgarniety zwierzak jestem.
            >
            > Pozdrawiam serdecznie,
            > Lisek

ja to ja, ale Snajper gdy to przeczyta smile)

ponownie zapraszam do poważnej dyskusji,
            może się ciekawie rozwinie

pozdrawiam

Hiacynt
            • Gość: Lisek Re: ja to ja, ale ........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 00:11

> ponownie zapraszam do poważnej dyskusji,
              > może się ciekawie rozwinie

Gdzie jest, bo nie widze?
              L.
              • Gość: Hiacynt Re: ja to ja, ale ........ Snajper również :)) IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 00:25

> Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
                >
                > > ponownie zapraszam do poważnej dyskusji,
                > > może się ciekawie rozwinie
                >
                >
                > Gdzie jest, bo nie widze?
                > L.

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=3973637
                nie wiem w jakim kierunku się rozwinie, ale na pewno bedzie można
                podyskutować o opozycji i naszych elitach

Hiacynt
            • greatwhite Pomylka_Hiacyncie.Ty_to_Carmina i Boaa oszuscie! 18.12.02, 00:13

• Gość: snajper Re: KAT i Odessa. IP: *.acn.waw.pl 18.12.02, 00:22
        Drogi Lisku !!!

Skoro i Ciebie mój post zmylił, to znaczy, że swego celu nie osiągnęłem.

Miała to być odpowiedź na kolejne wredne insynuacje Perły i Helgi. Nie wiem czy
        czytałeś, ale oni z faktu, że Hiacynt napisał dwa listy będąc zalogowanym na
        koncie Carminy oraz z tego, że Carmniny nikt nie widział wyciągają wnioski, że
        Carmina i Hiacynt to jedna i ta sama osoba. a wniosek ten stanowi dla nich
        podstawę do kolejnych podłych ataków.

Chciałem pokazać, jak zachowując formę logicznego rozumowania, wychodząc od
        podobnych przesłanek można, metodą Perły, >udowodnić< cokolwiek. Na przykad to,
        że KATem i Odessą jest Perła. Miałem nadzieję, że >paranoiczne pozdrowienia<
        pod listem skierują Was na waściwą scieżkę rozumienia mojego postu.

Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: Lisek Re: KAT i Odessa. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 00:28

Drogi Snajperze,

Gratuluje zatem swietnego dowcipu - zrobiles mnie w bambuko, wiec zwijam kite i
          zaraz znikam. Ufff, jaka to ulga wiedziec, ze jednak to zart tylko byl i
          trujace wyziewy tego F. nie zaczadzily Twojej szanownej mozgownicy. Bo w
          dzisiejszej dobie na tym F. wszystko wydaje sie mozliwe. Do zobaczenia,
          najpewniej tam, gdzie sie zazwyczaj w bojach spotykamy.

Pozdrawiam serdecznie,
          Lisek

• Gość: Hiacynt sprostowanie Snajperze :)) IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 00:34

> Drogi Lisku !!!
          >
          > Skoro i Ciebie mój post zmylił, to znaczy, że swego celu nie osiągnęłem.
          >
          > Miała to być odpowiedź na kolejne wredne insynuacje Perły i Helgi. Nie wiem
          czy
          >
          > czytałeś, ale oni z faktu, że Hiacynt napisał dwa listy będąc zalogowanym na
          > koncie Carminy oraz z tego, że Carmniny nikt nie widział wyciągają wnioski,
          że
          > Carmina i Hiacynt to jedna i ta sama osoba. a wniosek ten stanowi dla nich
          > podstawę do kolejnych podłych ataków.

raz napisałem list nie wiedząc, że jestem zalogowany jako Carmina,
          ale oczywiście podpisałem Hiacynt.

Kiedyś, nie zalogowany jako autora podałem Carminę, pisząc do niej list o
          pierogach bodajże z grzybami - w jej wątku Quchnia polska.
          Ale to się wielu osobom przydażyło. Najśmiejsze był, gdy LH się
          mnie czepiała, i w następnym liście do Borsuka, w okienko autor,
          wpisała BORSUK smile)

pozdrawiam serdecznie

Hiacynt
          • Gość: snajper Przerażająca hipoteza. IP: *.acn.waw.pl 18.12.02, 00:49

> raz napisałem list nie wiedząc, że jestem zalogowany jako Carmina,
            > ale oczywiście podpisałem Hiacynt.
            >
            > Kiedyś, nie zalogowany jako autora podałem Carminę, pisząc do niej list o
            > pierogach bodajże z grzybami - w jej wątku Quchnia polska.

Ależ JA to wiem. Sytuację czasem opisuję skrótowo, stąd pewne uproszczenia.

> Ale to się wielu osobom przydażyło. Najśmiejsze był, gdy LH się
            > mnie czepiała, i w następnym liście do Borsuka, w okienko autor,
            > wpisała BORSUK smile)

Hiacycie, czy wiesz co z tego wynika ???? Że Borsuk i Lady_Hawk to... tak jak
            Zsypek i Helga, jak Hiacynt i Carmina... Strrrraszne !!! wink)) Tak więc Borsuk
            animował Bertoldiego !!!!! smile)))

Pozdrawiam serdecznie.

>
            > Hiacynt
            • Gość: Hiacynt kwietny wieczór dość :)) IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 00:53

> Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
              >
              > > raz napisałem list nie wiedząc, że jestem zalogowany jako Carmina,
              > > ale oczywiście podpisałem Hiacynt.
              > >
              > > Kiedyś, nie zalogowany jako autora podałem Carminę, pisząc do niej list o
              > > pierogach bodajże z grzybami - w jej wątku Quchnia polska.
              >
              > Ależ JA to wiem. Sytuację czasem opisuję skrótowo, stąd pewne uproszczenia.
              >
              > > Ale to się wielu osobom przydażyło. Najśmiejsze był, gdy LH się
              > > mnie czepiała, i w następnym liście do Borsuka, w okienko autor,
              > > wpisała BORSUK smile)
              >
              > Hiacycie, czy wiesz co z tego wynika ???? Że Borsuk i Lady_Hawk to... tak jak
              > Zsypek i Helga, jak Hiacynt i Carmina... Strrrraszne !!! wink)) Tak więc
              Borsuk
              > animował Bertoldiego !!!!! smile)))
              >
              > Pozdrawiam serdecznie.
              >

miałem dość kwietny wieczór, ale na mnie już pora smile)

pozdrawiam serdecznie

Hiacynt
              • Gość: snajper Re: kwietny wieczór dość :)) IP: *.acn.waw.pl 18.12.02, 01:03

>
                > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
                > >
                > > > raz napisałem list nie wiedząc, że jestem zalogowany jako Carmina,
                > > > ale oczywiście podpisałem Hiacynt.
                > > >
                > > > Kiedyś, nie zalogowany jako autora podałem Carminę, pisząc do niej li
                > st o
                > > > pierogach bodajże z grzybami - w jej wątku Quchnia polska.
                > >
                > > Ależ JA to wiem. Sytuację czasem opisuję skrótowo, stąd pewne uproszczenia
                > .
                > >
                > > > Ale to się wielu osobom przydażyło. Najśmiejsze był, gdy LH się
                > > > mnie czepiała, i w następnym liście do Borsuka, w okienko autor,
                > > > wpisała BORSUK smile)
                > >
                > > Hiacycie, czy wiesz co z tego wynika ???? Że Borsuk i Lady_Hawk to... tak
                > jak
                > > Zsypek i Helga, jak Hiacynt i Carmina... Strrrraszne !!! wink)) Tak więc
                > Borsuk
                > > animował Bertoldiego !!!!! smile)))
                > >
                > > Pozdrawiam serdecznie.
                > >
                >
                > miałem dość kwietny wieczór, ale na mnie już pora smile)
                >
                > pozdrawiam serdecznie
                >
                > Hiacynt

Rzeczywiście pora już dść późna. dobranoc Hiacyncie. smile)

Snajper.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka