evalena 16.06.06, 17:13 Cierpie na MS spiaczke. Czy ktos ma lekarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca_czarna Re: MSwPN 16.06.06, 17:20 evalena napisała: > Cierpie na MS spiaczke. Czy ktos ma lekarstwo? I przez 15 minut przećwicz oko w pozycji horyzontalnej A co to jest śpiączka MSwPN? Mi też jakaś spiączka dolega, ale nie mam jeszcze jej zdiagnozowanej. owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: MSwPN 16.06.06, 17:27 Jak widze tych facetow na murawie, to natychmiast zapadam w sen.Wiem, ze powinnam sie trzymac, ale jakos nie moge. To z okiem sproboje.Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: MSwPN 16.06.06, 17:43 evalena napisała: > Ooooops! Jak nie chcesz spać, to poćwicz trochę, up! up! up! owca_czarna U mnie niebo powiły czarne chmury, i tym samym mam pierwszą diagnozę: moja śpiączka wiaże się z nadciągajacym frontem atmosferycznym. Ale nadciaga jatka. Łaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: MSwPN 16.06.06, 18:01 pozarski napisała: > Ooooops! Sie wzięło i wypsło? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Jednak ją dopadła 16.06.06, 20:00 pozarski napisał: > oh yes wypslo! www.energy-solution.com/off-equip/images/Prog_cvr2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
evalena Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 21:32 Kiedy tylko chcesz, ale nie dzisiaj. Pozno juz i mezulek ma podagre. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 21:47 Evoleno, Ty pamietasz o naszej schadzce tajnej ? Odpowiedz Link Zgłoś
evalena Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 21:49 co za pytanie!ale to jutro, a jutro mezulek przyrzekl, ze juz zadna podagra mu nie podskoczy! Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 22:02 Precz z podagra )))))) Podskakiwac ma cos innego Powtorz mezulkowi Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 22:14 no musisz, co by mezulek byl sprawny )) n'est ce pas? Odpowiedz Link Zgłoś
evalena Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 22:28 pauline_kaczanow napisała: > no musisz, co by mezulek byl sprawny )) > n'est ce pas? wolalabym, zebys ze mna mowila po szwedzku. co prawda chodzilam na jakies kursy francuskiego, ale jakos mam trudnosci z tym pieknym jezykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 22:30 Alez nie wierze A ja myslalam, ze bedzie krotki kurs lingwistyki stosowanej DD Nie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
evalena Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 22:32 moze byc lingua franca, jak kazda inna. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 22:35 wiesz mnie chodzi o uzycie jezyka.. Czynnie DDD Czyli rzecz jasna o lingwistyke stosowana DD Odpowiedz Link Zgłoś
evalena Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 22:46 zobaczymy, co sie da zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Słodko-gorzki (glykopikron) epigramat dla 2 Pań 18.06.06, 00:30 Safona: Eros, rozprzęgający ciało, znowu mną kołuje, Słodko-gorzkie, nie do sprostania, coś, co wpełza we mnie. (przełożył ś.p. prof. Zygmunt Kubiak) Całuski, jeni Odpowiedz Link Zgłoś
evalena Re: Słodko-gorzki (glykopikron) epigramat dla 2 P 18.06.06, 00:32 Nie dziwie sie, ze umarl. A niecale 10 lat temu widzialam go w Uppsali. Taki rzezki byl wtedy. Tak,tak...Zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Co, stary był, to umarł. Ale żyje Jego bratanica. 18.06.06, 00:53 evalena napisała: > Nie dziwie sie, ze umarl. A niecale 10 lat temu widzialam go w Uppsali. Taki > rzezki byl wtedy. Tak,tak...Zycie... Malga Kubiak też pomieszkiwała w Szwecji, od kilku lat znów świruje w Warszawie. Znasz Ją? Jeśli nie, pogugluj - ciekawa postać. Mogę Cię przedstawić, dziewczynko Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Już tu o Niej pisałem 18.06.06, 01:23 Ten post i kilka następnych: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=741459&a=11066942 Odpowiedz Link Zgłoś
evalena Re: Co, stary był, to umarł. Ale żyje Jego bratan 18.06.06, 10:42 Musze zlapac oddech. Kto swirowal w Szwecji, ten w Warszawie niebezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Siebie masz na myśli, dziewczynko? 18.06.06, 10:54 evalena napisała: > Musze zlapac oddech. Kto swirowal w Szwecji, ten w Warszawie niebezpieczny. Ja się Ciebie nie boję. Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
evalena Re: Siebie masz na myśli, dziewczynko? 18.06.06, 11:02 Bo jeszcze nie odkrylam wszystkich kart. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej A cóż w tym dziwnego? 18.06.06, 23:51 milena002 napisała: > pozarski od kiedy ty w spodniczce chodzi Przecie to freemason obrządku szkockiego. Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
evalena Re: .... pozarski od kiedy ty w spodniczce chodzi 19.06.06, 19:15 milena002 napisała: > ))) Szlomek, no nie, kupe lat! Odpowiedz Link Zgłoś