16.06.06, 17:13
Cierpie na MS spiaczke. Czy ktos ma lekarstwo?
Obserwuj wątek
    • owca_czarna Re: MSwPN 16.06.06, 17:20
      evalena napisała:

> Cierpie na MS spiaczke. Czy ktos ma lekarstwo?

I przez 15 minut przećwicz oko w pozycji horyzontalnej smile A co to jest śpiączka
      MSwPN? Mi też jakaś spiączka dolega, ale nie mam jeszcze jej zdiagnozowanej.

owca_czarna
      • pozarski Re: MSwPN 16.06.06, 17:27
        Jak widze tych facetow na murawie, to natychmiast zapadam w sen.Wiem, ze
        powinnam sie trzymac, ale jakos nie moge. To z okiem sproboje.Dziekuje.
        • evalena Re: MSwPN 16.06.06, 17:28
          Ooooops!
          • owca_czarna Re: MSwPN 16.06.06, 17:43
            evalena napisała:

> Ooooops!

Jak nie chcesz spać, to poćwicz trochę, up! up! up!

owca_czarna

U mnie niebo powiły czarne chmury, i tym samym mam pierwszą diagnozę: moja
            śpiączka wiaże się z nadciągajacym frontem atmosferycznym. Ale nadciaga jatka.
            Łaaaaaaaaaaaaa
          • jaceq Re: MSwPN 16.06.06, 18:01
            pozarski napisała:

> Ooooops!

Sie wzięło i wypsło?
            • pozarski Re: MSwPN 16.06.06, 18:06
              oh yes wypslo!
              • owca_czarna Jednak ją dopadła 16.06.06, 20:00
                pozarski napisał:

> oh yes wypslo!

www.energy-solution.com/off-equip/images/Prog_cvr2.jpg
    • jenisiej Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 21:22
      Całuski smile
      • evalena Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 21:32
        Kiedy tylko chcesz, ale nie dzisiaj. Pozno juz i mezulek ma podagre.
        • pauline_kaczanow Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 21:47
          Evoleno, Ty pamietasz o naszej schadzce tajnej ?
          wink

• evalena Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 21:49
            co za pytanie!ale to jutro, a jutro mezulek przyrzekl, ze juz zadna podagra mu
            nie podskoczy!
            • pauline_kaczanow Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 22:02
              Precz z podagra smile))))))
              Podskakiwac ma cos innego smile Powtorz mezulkowi smile

• evalena Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 22:06
                nie omieszkam.
                • pauline_kaczanow Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 22:14
                  no musisz, co by mezulek byl sprawny smile))
                  n'est ce pas?
                  • evalena Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 22:28
                    pauline_kaczanow napisała:

> no musisz, co by mezulek byl sprawny smile))
                    > n'est ce pas?
                    wolalabym, zebys ze mna mowila po szwedzku. co prawda chodzilam na jakies
                    kursy francuskiego, ale jakos mam trudnosci z tym pieknym jezykiem.
                    • pauline_kaczanow Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 22:30
                      Alez nie wierze smile
                      A ja myslalam, ze bedzie krotki kurs lingwistyki stosowanej big_grinDD
                      Nie ?????
                      • evalena Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 22:32
                        moze byc lingua franca, jak kazda inna.
                        • pauline_kaczanow Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 22:35
                          wiesz mnie chodzi o uzycie jezyka.. Czynnie big_grinDDD
                          Czyli rzecz jasna o lingwistyke stosowana big_grinDD
                          • evalena Re: Evoleno, kobitko, chodż na pivo ;-) 17.06.06, 22:46
                            zobaczymy, co sie da zrobic.
                            • jenisiej Słodko-gorzki (glykopikron) epigramat dla 2 Pań 18.06.06, 00:30
                              Safona:

Eros, rozprzęgający ciało, znowu mną kołuje,
                              Słodko-gorzkie, nie do sprostania, coś, co wpełza we mnie.

(przełożył ś.p. prof. Zygmunt Kubiak)

Całuski, jeni smile
                              • evalena Re: Słodko-gorzki (glykopikron) epigramat dla 2 P 18.06.06, 00:32
                                Nie dziwie sie, ze umarl. A niecale 10 lat temu widzialam go w Uppsali. Taki
                                rzezki byl wtedy. Tak,tak...Zycie...
                                • jenisiej Co, stary był, to umarł. Ale żyje Jego bratanica. 18.06.06, 00:53
                                  evalena napisała:

> Nie dziwie sie, ze umarl. A niecale 10 lat temu widzialam go w Uppsali. Taki
                                  > rzezki byl wtedy. Tak,tak...Zycie...

Malga Kubiak też pomieszkiwała w Szwecji, od kilku lat znów świruje w
                                  Warszawie. Znasz Ją? Jeśli nie, pogugluj - ciekawa postać. Mogę Cię
                                  przedstawić, dziewczynko wink
                                  • jenisiej Już tu o Niej pisałem 18.06.06, 01:23
                                    Ten post i kilka następnych:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=741459&a=11066942
                                    • jenisiej Aktualny link 18.06.06, 01:33
                                      www.spam.art.pl/_old/oms/omaldze.html
                                      • evalena Re: Aktualny link 18.06.06, 10:55
                                        Chetnie popatrze na film.
                                  • evalena Re: Co, stary był, to umarł. Ale żyje Jego bratan 18.06.06, 10:42
                                    Musze zlapac oddech. Kto swirowal w Szwecji, ten w Warszawie niebezpieczny.
                                    • jenisiej Siebie masz na myśli, dziewczynko? 18.06.06, 10:54
                                      evalena napisała:

> Musze zlapac oddech. Kto swirowal w Szwecji, ten w Warszawie niebezpieczny.

Ja się Ciebie nie boję.
                                      Całuski wink
                                      • evalena Re: Siebie masz na myśli, dziewczynko? 18.06.06, 11:02
                                        Bo jeszcze nie odkrylam wszystkich kart.
                                        • milena002 .... pozarski od kiedy ty w spodniczce chodzisz? 18.06.06, 18:26
                                          smile)))
                                          • jenisiej A cóż w tym dziwnego? 18.06.06, 23:51
                                            milena002 napisała:

> pozarski od kiedy ty w spodniczce chodzi

Przecie to freemason obrządku szkockiego.

Całuskismile
                                          • evalena Re: .... pozarski od kiedy ty w spodniczce chodzi 19.06.06, 19:15
                                            milena002 napisała:

> smile)))

Szlomek, no nie, kupe lat!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka