Dodaj do ulubionych

Miller ośmieszył prawicę ...to był majstersztyk!

IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 26.10.01, 20:44
W dzisiejszej debacie nad ekspoze , Miller obnażył i ośmieszył całą prawicę(?).
To był majstersztyk który powinien się znaleźć w annałach nauk politycznego
fechtunku .
Patrzałem , na twarze posłów LPR , PO i PiS i co zobaczyłem ? W miarę rozwoju
wypowiedzi Pana Premiera przedstawicielą prawicy twarz zmieniała sie w du.ę .
Jednym słowem - twarz ich nareszcie osiądnęła swój naturalny wygląd.
Tyle słow w dniu dzisiejszym na temat totalnego blamazu prawicy .
LIMAK
Obserwuj wątek
    • Gość: LIMAK Re: nareszcie pełna zgodność lewicy i prawicy IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 26.10.01, 23:58
      Kochani .
      Cieszy mnie to , że nie ma Waszego sprzeciwu , w stosunku do treści tego wątku.
      Pierwszy raz na tym forum zdarzyło się , że sympatycy lewicy i prawicy maja
      takie same odczucia . Jest to dowodem na to , że doły prawicowe zrozumiały
      śmieszną , ohydną,i działającą przeciw Polsce grę "elyt" prawicowych .
      Nasze dotychczasowe dyskusje pozwalają nam tu na dole wrócic do normalności .
      LIMAK
      • Gość: max hej hooo wiruje cały świat! :)))))))) IP: *.net.bialystok.pl 27.10.01, 00:11
        poczekam na dalszą projekcje! dobrze?

PS. pop-korn prosze!
      • Gość: ... Re: nareszcie pełna zgodność lewicy i prawicy IP: *.lupus.pl 27.10.01, 13:25
        Ja poczekam az lepper osmieszy twoja lewice

A slyszales ze w Polsce ma byc teraz millej i leppiej
        wink

Best Regards
      • Gość: WC Re: nareszcie pełna zgodność lewicy i prawicy IP: *.sympatico.ca 27.10.01, 16:17
        Gość portalu: LIMAK napisał(a):

> Kochani .
        > Cieszy mnie to , że nie ma Waszego sprzeciwu , w stosunku do treści tego wątku.
        >
        > Pierwszy raz na tym forum zdarzyło się , że sympatycy lewicy i prawicy maja
        > takie same odczucia . Jest to dowodem na to , że doły prawicowe zrozumiały
        > śmieszną , ohydną,i działającą przeciw Polsce grę "elyt" prawicowych .
        > Nasze dotychczasowe dyskusje pozwalają nam tu na dole wrócic do normalności .
        > LIMAK

Obojetnosc jest zemsta tego swiata wobec miernot. Oscar Wilde
        • limakty Re: nareszcie pełna zgodność lewicy i prawicy 27.10.01, 17:29
          Gość portalu: WC napisał(a):

> Gość portalu: LIMAK napisał(a):
          >
          > > Kochani .
          > > Cieszy mnie to , że nie ma Waszego sprzeciwu , w stosunku do treści tego w
          > ątku.
          > >
          > > Pierwszy raz na tym forum zdarzyło się , że sympatycy lewicy i prawicy maj
          > a
          > > takie same odczucia . Jest to dowodem na to , że doły prawicowe zrozumiały
          >
          > > śmieszną , ohydną,i działającą przeciw Polsce grę "elyt" prawicowych .
          > > Nasze dotychczasowe dyskusje pozwalają nam tu na dole wrócic do normalnośc
          > i .
          > > LIMAK
          >
          > Obojetnosc jest zemsta tego swiata wobec miernot. Oscar Wilde

Twój nick , swiadczy o tobie- to za komentarz .

• Gość: komodor Re: Miller ośmieszył prawicę ...to był majstersztyk! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 10:55
      Jest to prawda, ale bądżmy szczerzy - co to za prawica?
      Ich poziom intelektualny i moralny naprawdę nie odbiega od Samoobrony którą tak
      atakują.Gdyby prawica była inna to i ten Sejm miałby inny skład.
      • tyu Re: Miller ośmieszył prawicę ...to był majstersztyk! 27.10.01, 11:11
        Gość portalu: komodor napisał(a):

> Jest to prawda, ale bądżmy szczerzy - co to za prawica?
        > Ich poziom intelektualny i moralny naprawdę nie odbiega od Samoobrony którą tak
        > atakują.Gdyby prawica była inna to i ten Sejm miałby inny skład.

Może i racja, tylko - co to za usprawiedliwienie?
        Gdyby w pewnym okresie historii lewica była inna - historia też potoczyłaby się
        inaczej. Polska prawica, jaka jest, każdy widzi - i tyle!

• Gość: jolka Re: Miller ośmieszył się a nie prawicę ...! a L -L IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 13:42

> W dzisiejszej debacie nad ekspoze , Miller obnażył i ośmieszył całą prawicę
      (?).
      > To był majstersztyk który powinien się znaleźć w annałach nauk politycznego
      > fechtunku .
      > Patrzałem , na twarze posłów LPR , PO i PiS i co zobaczyłem ? W miarę rozwoju
      > wypowiedzi Pana Premiera przedstawicielą prawicy twarz zmieniała sie w du.ę .
      > Jednym słowem - twarz ich nareszcie osiądnęła swój naturalny wygląd.
      > Tyle słow w dniu dzisiejszym na temat totalnego blamazu prawicy .

Limak!
      Podziwiam Cię za twoją umiejętność czytania z twarzy. Gdybyś Ty był Marszałkiem
      zbędne byłyby przemówienia posłów, przedstawicieli Rządu i głosowania.
      Popatrzyłbyś na twarze i już byś wszystko wiedział.
      Sam się ośmieszyłeś tym postem.

Pozdrawiam zadowolona.

• limakty Re: Jolka - Limak Cie lubi ... 27.10.01, 14:02
        Gość portalu: jolka napisał(a):
        >
        > Limak!
        > Podziwiam Cię za twoją umiejętność czytania z twarzy. Gdybyś Ty był Marszałkiem
        >
        > zbędne byłyby przemówienia posłów, przedstawicieli Rządu i głosowania.
        > Popatrzyłbyś na twarze i już byś wszystko wiedział.
        > Sam się ośmieszyłeś tym postem.
        >
        > Pozdrawiam zadowolona.
        >
        Jolka .
        Czekałem na Ciebie , po przegranych wyborach Twoich Idoli , było mi bardzo
        przykro , widząc na Twojej twarzy smutek ...ale to była prawdziwa twarz pięknej ,
        acz zagubionej politycznie Kobiety .
        Serdecznie Ci dziekuję za podarowanie mi , słów ( Twoich - zreszta bardzo
        miłych ) awansu na Marszałka ( to było z Twojej strony takie Ciepłe )...Teraz
        patrzę na Twoja zadowolona twarz ( a jednak twarz - pieknej , szczerej i miło
        usmiechniętej Kobiety )i jest mi tak wewnatrz radośnie , że mogłem Ci podarowac
        chociaz chwilę pełnej radości.
        Pozdrawiam najcieplej jak tylko mogę
        Ośmieszony LIMAK

• Gość: jolka Re: Od Jolki do Limaka nadal jasnowidza IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 14:32
          limakty napisał(a):
          > Jolka .
          > Czekałem na Ciebie , po przegranych wyborach Twoich Idoli , było mi bardzo
          > przykro, widząc na Twojej twarzy smutek ...ale to była prawdziwa twarz pięknej
          > acz zagubionej politycznie Kobiety .

Widziałeś moją piękną twarz ?smile jasnowidzu LIMAKU; o to jeszcze nic gdybyś
          zobaczył moje "wnętrze" (psychikę). Niepotrzebnie tak mi współczułeś - ja "zawsze
          spadam na cztery łapy" a moja siła polega na tym, że umiem się podnosić z każdego
          upadku. Ale dziękuję bardzo za te miłe mam nadzieję nie przewrotne (?) słowa
          poczciwy człowieku.

> Serdecznie Ci dziekuję za podarowanie mi , słów ( Twoich - zreszta bardzo
          > miłych ) awansu na Marszałka ( to było z Twojej strony takie Ciepłe )...Teraz
          > patrzę na Twoja zadowolona twarz ( a jednak twarz - pieknej , szczerej i miło
          > usmiechniętej Kobiety )i jest mi tak wewnatrz radośnie , że mogłem Ci
          podarowac chociaz chwilę pełnej radości.

Jesteś przeuroczy ale proszę Cię nie prowokuj mnie więcej do śmiechu
          bo mi się zmarszczki porobią a wiesz dla kobiety to tragedia.

> Pozdrawiam najcieplej jak tylko mogę

Dziękuję za tyle ciepła od którego zrobilo mi się wprost gorąco (płonę smile.

Pozdrawiam spomiędzy kawalkad śmiechu.
          Chyba Cię polubię też.

• limakty Re: Jolka koteczku ,robisz się bardzo tajemnicza 27.10.01, 16:11
            Jolka
            Zaciekawiłas mnie .Twarz widziałem , a o Twoim wnętrzu nie śmiem publicznie
            marzyc .Wnętrze to nie tylko psychiczna , ale i biologiczna intymność ...nie
            śmiem marzyc o wejsciu tam...
            Celowo napisałem koteczku - to od tego spadania na cztery łapy .
            Pisząc , że jestem przeuroczy sugerujesz mi , ze spotkało sie tu na forum dwóch
            jasnowidzów ?
            O zmarszczki sie nie martw , one rozciągaja skóre , a to znaczy dla męzczyzny
            więcej miejsca do całowania .
            Kobiety , też płoną ? Znam taka fraszke , ale to o mężczyznach :

Mężczyzna płonie .
            W kobiecym łonie.

Pożar mogę ugasic , z zawodu jestem strażakiem .

Jolka , teraz przekazuję żar , wierząc w to , ze już mnie polubiłaś
            Dalej sypiąc żar pozdrawia swoja fankę
            Poczciwy LIMAK .
            • Gość: Viola Re: Jolka koteczku ,robisz się bardzo tajemnicza IP: *.avamex.krakow.pl 27.10.01, 16:36
              limakty napisał(a):

> Jolka
              > Zaciekawiłas mnie .Twarz widziałem , a o Twoim wnętrzu nie śmiem publicznie
              > marzyc .Wnętrze to nie tylko psychiczna , ale i biologiczna intymność ...nie
              > śmiem marzyc o wejsciu tam...
              > Celowo napisałem koteczku - to od tego spadania na cztery łapy .
              > Pisząc , że jestem przeuroczy sugerujesz mi , ze spotkało sie tu na forum dwóch
              >
              > jasnowidzów ?
              > O zmarszczki sie nie martw , one rozciągaja skóre , a to znaczy dla męzczyzny
              > więcej miejsca do całowania .
              > Kobiety , też płoną ? Znam taka fraszke , ale to o mężczyznach :
              >
              > Mężczyzna płonie .
              > W kobiecym łonie.
              >
              > Pożar mogę ugasic , z zawodu jestem strażakiem .
              >
              > Jolka , teraz przekazuję żar , wierząc w to , ze już mnie polubiłaś
              > Dalej sypiąc żar pozdrawia swoja fankę
              > Poczciwy LIMAK .

Kolego,

Jesteś klasycznym, sprośnym dupkiem.
              Postaram się o takich jak ty napisać coś wkrótce ( Babski Problem X ).
              Pozdrowienia dla Jolki z którą niezmiennie odczuwam babską solidarność (
              szczególnie w momencie gdy ma do czynienia z obleśnym podpalaczem ).
              • Gość: Hiacynt do Violi IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 17:01
                Gość portalu: Viola napisał(a):

> limakty napisał(a):
                >
                > > Jolka
                > > Zaciekawiłas mnie .Twarz widziałem , a o Twoim wnętrzu nie śmiem publiczni
                > e
                > > marzyc .Wnętrze to nie tylko psychiczna , ale i biologiczna intymność ...n
                > ie
                > > śmiem marzyc o wejsciu tam...
                > > Celowo napisałem koteczku - to od tego spadania na cztery łapy .
                > > Pisząc , że jestem przeuroczy sugerujesz mi , ze spotkało sie tu na forum
                > dwóch
                > >
                > > jasnowidzów ?
                > > O zmarszczki sie nie martw , one rozciągaja skóre , a to znaczy dla męzczy
                > zny
                > > więcej miejsca do całowania .
                > > Kobiety , też płoną ? Znam taka fraszke , ale to o mężczyznach :
                > >
                > > Mężczyzna płonie .
                > > W kobiecym łonie.
                > >
                > > Pożar mogę ugasic , z zawodu jestem strażakiem .
                > >
                > > Jolka , teraz przekazuję żar , wierząc w to , ze już mnie polubiłaś
                > > Dalej sypiąc żar pozdrawia swoja fankę
                > > Poczciwy LIMAK .
                >
                >
                > Kolego,
                >
                > Jesteś klasycznym, sprośnym dupkiem.
                > Postaram się o takich jak ty napisać coś wkrótce ( Babski Problem X ).
                > Pozdrowienia dla Jolki z którą niezmiennie odczuwam babską solidarność (
                > szczególnie w momencie gdy ma do czynienia z obleśnym podpalaczem ).

Violu!

Takich postów najlepiej nie zauważać. Myślę, że Twój "podopieczny"
                starał się być dowcipny. Wcale nie trzeba byc kobietą, by odczuwać
                solidarność. Podpalacz dość nieudolny, cóż dałoby mu sie podpalić?
                Rzadko na informacjach dnia, mamy takie obleśne problemy.

pozdrawiam

• limakty Re: do Violi 27.10.01, 17:43
                  Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Violu!
                  >
                  > Takich postów najlepiej nie zauważać. Myślę, że Twój "podopieczny"
                  > starał się być dowcipny. Wcale nie trzeba byc kobietą, by odczuwać
                  > solidarność. Podpalacz dość nieudolny, cóż dałoby mu sie podpalić?
                  > Rzadko na informacjach dnia, mamy takie obleśne problemy.
                  >
                  > pozdrawiam

Zajrzałem tu przez przypadek . Zamykam witrynę bo dziwnie tu śmierdzi !
                  LIMAK
                  >

• Gość: LIMAK Re: Jolka koteczku ,robisz się bardzo tajemnicza IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 27.10.01, 17:38
                Gość portalu: Viola napisał(a
                >
                >
                > Kolego,
                >
                > Jesteś klasycznym, sprośnym dupkiem.
                > Postaram się o takich jak ty napisać coś wkrótce ( Babski Problem X ).
                > Pozdrowienia dla Jolki z którą niezmiennie odczuwam babską solidarność (
                > szczególnie w momencie gdy ma do czynienia z obleśnym podpalaczem ).

Violka niemilucho .
                Nie jestem Twoim kolegom .Mało tego , moja sprośność jest na tyle
                niewystarczajaca , że nie pozwoliłaby mi na kontakt z Tobą .
                Tobie do klasy i intyligencji Jolki jeszcze daleko (Tobie ten poziom nie jest
                nigdy pisany ), więc nie właź między wódkę i zakąskę .
                Obleśny podpalacz
                LIMAK

• Gość: max O Pan Ślimak to strażak! (na LEWO sie czesze?) :)) IP: *.net.bialystok.pl 27.10.01, 16:44
              limakty napisał(a):

> z zawodu jestem strażakiem .

tylko uważaj na linie wysokiego napięcia! wtedy to będzie majstersztyk!nie? wink

PS. czytałem cos na temat strażaków podpalaczy ponoć jest jakis procent takich
              którzy są "piromanami" tak by swoją potrzebę "pracy" innym pokazac gdy mniej niz
              zwykle zlecen przybywa! wink

Pamiętasz klasyczne hasło socjalistów? "Praca czyni wolnym?"
    • tyu Bingo, Limak! 27.10.01, 14:26

> W dzisiejszej debacie nad ekspoze , Miller obnażył i ośmieszył całą prawicę(?).
      >
      > fechtunku .
      > LIMAK

• Gość: jajacek Sztuka dla sztuki IP: *.kabel.telenet.be 27.10.01, 14:46
        Miller cwiczyl tylko ,bo czy mozna osmieszyc cos czgo nie ma?
        Przeprowadzil udany eksperymet na oszolomach.
        Jesli w ciagu czterech lat powstanie jakas prawicowa alternatywa przyda mu sie
        jak znalazl smile
        • bykk Re:pytanie do LIMAKA 27.10.01, 15:30
          LIMAK,czy mógłbyś powiedzieć w której telewizji oglądałeś "to wszystko"?
          O ile wiem transmisja skończyła się o 14:45,po tym jak kolega Millera,nijaki
          Lepper musiał przestać prowadzić obrady za to,że nie umiał tego robić i zastąpił
          go Borowski!
          Szukałem stacji ,która transmituje obrady,ale nie znalazłem!
          Kablówki z Bełchatowa niestety nie "łapię"
          pozdrowień nie przesyłam,bo nie przyjmujesz,a na dodatek żądasz zaraz przeprosin
          bo jak nie to widzisz w tym chamstwo
          • Gość: jajacek Re:Bykk masz TVN 24 ? IP: *.kabel.telenet.be 27.10.01, 15:40
            Jesli nie w kablowce to jest na satelicie .
            Odkad jest TVN24 jestem on line z Polska smile
    • Gość: Dylan Re: Miller ośmieszył prawicę ...to był majstersztyk! IP: *.chello.pl 27.10.01, 16:28
      Wg. mnie Miller mógł się powstrzymać od prezentowania swoich "dowcipasów" na
      temat prawicy i jej poszczególnych członków. Niepotrzebnie dał się ponieść
      emocjom i wyszły z niego skłonności do złośliwostek, które na dłuższą metę nie
      bardzo pomogą mu w sprawowaniu urzędu. Efekt będzie taki, że zantagonizuje to
      ludzi o poglądach prawicowych (w polskim rozumieniu tego terminu) i od nowa
      będziemy mieli retorykę typu nieudolna prawica kontra cyniczna i triumfatorska
      postkomuna a to nie przysłuży się polskiej polityce w żaden pozytywny sposób.
      Polskiej prawicy należą się słowa krytyki, ale krytykować można spokojnie i
      rzeczowo nie wdając się w wątpliwej jakości żarciki - polecałbym p. Millerowi
      branie przykładu z prez. Kwaśniewskiego. Mimo druzgocącego zwycięstwa w
      wyborach prezydenckich nie był złośliwy w stosunku do ludzi, których pokonał i
      może dlatego ma tak wysokie poparcie w społeczeństwie.

Dylan
      • Gość: LIMAK Re: Miller ośmieszył prawicę ...to był majstersztyk! IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 27.10.01, 17:22
        Gość portalu: Dylan napisał(a):

Efekt będzie taki, że zantagonizuje to
        > ludzi o poglądach prawicowych (w polskim rozumieniu tego terminu)

Dylan
        Masz racje , jeżeli by chodziło o bezimienne doły prawicowe . O nich wiem , że to
        ludzie szczerzy i bezinteresowni , to jest właśnie ta prawica na która czekają
        wszyscy ( i my - ja - lewicowcy ) .
        Ale jeżeli masz na myśli także " elyty prawicowe " , to skwituję to jednym
        zdaniem : Padalec , zawsze zostanie padalcem , nawet wtedy gdy przemaluje swoją
        skórę na inny kolor " .
        Tyle refleksii
        Pozdrawiam
        LIMAK
      • Gość: jolka Re: Miller ośmieszył się .. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 23:55
        Gość portalu: Dylan napisał(a):

> Wg. mnie Miller mógł się powstrzymać od prezentowania swoich "dowcipasów" na
        > temat prawicy i jej poszczególnych członków. Niepotrzebnie dał się ponieść
        > emocjom i wyszły z niego skłonności do złośliwostek, które na dłuższą metę nie
        > bardzo pomogą mu w sprawowaniu urzędu.

Tak zgadzam się, Premier nie powinien w publicznych wystąpieniach zachowywać się
        jak u Zuzi na imieninach. Czy nie ma doradców od public relations ; czy się boją
        mu zwrócić uwagę.

Efekt będzie taki, że zantagonizuje to
        > ludzi o poglądach prawicowych (w polskim rozumieniu tego terminu) i od nowa
        > będziemy mieli retorykę typu nieudolna prawica kontra cyniczna i triumfatorska
        > postkomuna a to nie przysłuży się polskiej polityce w żaden pozytywny sposób.

Tak społeczeństwo polskie jest poróżnione i Premier powinien umieć rozmawiać -
        przemawiać zwracając się do wszystkich a nie tylko do zwolenników koalicji.

> Polskiej prawicy należą się słowa krytyki, ale krytykować można spokojnie i
        > rzeczowo nie wdając się w wątpliwej jakości żarciki - polecałbym p. Millerowi
        > branie przykładu z prez. Kwaśniewskiego. Mimo druzgocącego zwycięstwa w
        > wyborach prezydenckich nie był złośliwy w stosunku do ludzi, których pokonał i
        > może dlatego ma tak wysokie poparcie w społeczeństwie.
        >
        Tak ale chciałabym uzupełnić Twoją wypowiedż poniewaź ze zdziwieniem obserwuję,iż
        Pan Prezydent jakby utracił instynkt samozachowawczy (polityczny) i popełnia faux
        pas. Przypuszczam, że odżył po "wyciszeniu i przygaszeniu" po swoich grzeszkach
        powszechnie znanych.
        Przykłady :
        - agitka przedwyborcza kierowana jedynie do "swoich wyborców" - nie fair play,
        - zwracanie się publicznie do LM per Leszku - naruszenie protokołu czy obyczajów
        dyplomatycznych;
        - wzywanie Premiera J.Buzka do dymisji - próba naruszenia demokracji.
        Mi osobiście podoba się ton wypowiedzi J.Buzka w Sejmie złożył gratulacje
        zwycięskim ugrupowaniom i podziękował Rodakom - na tym tle wypowiedzi LM. że nie
        będzie Premierem wszystkich Polaków jawią się jako beznadziejne i żenujące.

LM popełnił błąd - moim zdaniem- gdy w wieczór wyborczy nie zwrócił się właśnie
        do Wszystkich Rodaków z jakimś optymistycznym apelem zamiast tego mówił sam do
        siebie i nie ukrywał swej radości - takiego momentu i tak szerokiego audytorium
        juź nigdy nie będzie miał.
        I to zaciskanie ust oraz inf., że pod dywanem znaleziono brak 8,5 mld to także
        nie potrzebny folklor - można było przecież powiedzieć, że poinformowała o tym
        była Minister Fin.

Pozdrawiam
        • Gość: pra Re: Miller ośmieszył się .. IP: *.tor.axxent.ca 31.10.01, 03:10
          prawica sama sie osmieszyla--lewica juz wyciagnela wnioski z przerobionych
          lekcji(moze dobrze dla polski)???????
        • Gość: LIMAK Re: Jolka tak Cię lubię , ze nie mogę ... IP: 172.16.51.* 31.10.01, 07:39
          ...oczywiście przejść obojętnie obok Twojej wypowiedzi .
          Mieć taką żonę jak Ty , która tak ślepo wierzy oszukujacemu ja męzowi, to albo
          szczęście ,albo tragedia ...Jolka myśląc tak jak Ty mógłbym Ci tutaj zadac
          pytanie : " czy Ty naprawdę jesteś dziewicą ?". A wiesz dlaczwego ? Bo
          tak "dziwacznie " mówisz . Zdziwisz sie i może obrazisz , bo co ma dziewictwo
          do dziwactwa , ano ma tylę co Twoja chęć wybielenia upadłej dziewicy ( nie
          mylić dziewicy z wielkim cycem ) jaką była ( zapamiętaj to słowo : BYŁA ) AWS
          skarlały reprezentant polskiej prawicy .
          A tak na osłode : Ja Cie naprawdę lubię !
          LIMAK
          • Gość: # Re: Jolka tak Cię lubię , ze nie mogę ... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 31.10.01, 08:18

> ...oczywiście przejść obojętnie obok Twojej wypowiedzi .
            > Mieć taką żonę jak Ty , która tak ślepo wierzy oszukujacemu ja męzowi, to albo
            > szczęście ,albo tragedia ...Jolka myśląc tak jak Ty mógłbym Ci tutaj zadac
            > pytanie : " czy Ty naprawdę jesteś dziewicą ?". A wiesz dlaczwego ? Bo
            > tak "dziwacznie " mówisz . Zdziwisz sie i może obrazisz , bo co ma dziewictwo
            > do dziwactwa , ano ma tylę co Twoja chęć wybielenia upadłej dziewicy ( nie
            > mylić dziewicy z wielkim cycem ) jaką była ( zapamiętaj to słowo : BYŁA ) AWS
            > skarlały reprezentant polskiej prawicy .
            > A tak na osłode : Ja Cie naprawdę lubię !
            > LIMAK

Nie bardzo kojarzylem LIMAKA i przed chwila odpowiedzialem mu
            dobrotliwie w innym watku.

Ale tu widze, ze podobnie jak w moim ogrodzie,
            rozmnozyly sie obrzydliwe, "nagie" - nawet nie gruboskorne, poludniowo-amerykanskie sLIMAKi.

Zra wszystko co piekne - z liscmi i bajecznie kolorowymi kwiatami,
            przetwarzajac to w swym workowatym wnetrzu na ohydna blotnisto-brunatna maz.

Na szczescie w "polskim lagodnym dla zwierzat klimacie", pekaja z obzarstwa
            i uzyzniaja glebe przyczyniajac sie do nasycenia barwa kwiecistych platkow.

Gdyby nasz kiedys "pekl", prosze mi dac znac, bym sie znowu nie natknal,
            - mam uczulenie na brzydki zapach.
            Im wiecej sie sLIMAKow rozmnozy, tym nasze "polskie kwiaty" beda piekniejsze
            • Gość: LIMAK Re: Jolka tak Cię lubię , ze nie mogę ... IP: 172.16.51.* 31.10.01, 11:26
              Gość portalu: # napisał(a):

>
              > > ...oczywiście przejść obojętnie obok Twojej wypowiedzi .
              > > Mieć taką żonę jak Ty , która tak ślepo wierzy oszukujacemu ja męzowi, to
              > albo
              > > szczęście ,albo tragedia ...Jolka myśląc tak jak Ty mógłbym Ci tutaj zadac
              >
              > > pytanie : " czy Ty naprawdę jesteś dziewicą ?". A wiesz dlaczwego ? Bo
              > > tak "dziwacznie " mówisz . Zdziwisz sie i może obrazisz , bo co ma dziewic
              > two
              > > do dziwactwa , ano ma tylę co Twoja chęć wybielenia upadłej dziewicy ( nie
              >
              > > mylić dziewicy z wielkim cycem ) jaką była ( zapamiętaj to słowo : BYŁA )
              > AWS
              > > skarlały reprezentant polskiej prawicy .
              > > A tak na osłode : Ja Cie naprawdę lubię !
              > > LIMAK
              >
              > Nie bardzo kojarzylem LIMAKA i przed chwila odpowiedzialem mu
              > dobrotliwie w innym watku.
              >
              > Ale tu widze, ze podobnie jak w moim ogrodzie,
              > rozmnozyly sie obrzydliwe, "nagie" - nawet nie gruboskorne, poludniowo-ameryka
              > nskie sLIMAKi.
              >
              > Zra wszystko co piekne - z liscmi i bajecznie kolorowymi kwiatami,
              > przetwarzajac to w swym workowatym wnetrzu na ohydna blotnisto-brunatna maz.
              >
              > Na szczescie w "polskim lagodnym dla zwierzat klimacie", pekaja z obzarstw
              > a
              > i uzyzniaja glebe przyczyniajac sie do nasycenia barwa kwiecistych platkow.
              >
              > Gdyby nasz kiedys "pekl", prosze mi dac znac, bym sie znowu nie natknal,
              > - mam uczulenie na brzydki zapach.
              > Im wiecej sie sLIMAKow rozmnozy, tym nasze "polskie kwiaty" beda pie
              > kniejsze

TY STARY ZBOCZEŃCU
              Ten post był nie do ciebie , ale do Jolki ze Szczecina .To , ze twoi partnerzy Ci
              mówią Jolka , nie znaczy , ze każda Jolka to ty . Trzymaj się dobrze i uważaj na
              zwieracze !
          • Gość: jolka Re: Limak Ciebie lubię, ale nie twoje poglądy i IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 12:26

> ...oczywiście przejść obojętnie obok Twojej wypowiedzi .
            > Mieć taką żonę jak Ty , która tak ślepo wierzy oszukujacemu ja męzowi, to albo
            > szczęście ,albo tragedia ...

sposób traktowania adwersarzy. Śmieszy mnie jak traktujesz swoich oponentów w
            miażdzący sposób - jak buldożer; natomiast nie bawi mnie twój sposób traktowania
            mojej osoby - to się nazywa molestowanie ...smile - nie musisz tak jak Twój guru LM
            w każdej wypowiedzi do mnie poruszać tematów damsko - męskich. Te powyżej w
            in.postach były - moim zdaniem - najdelikatniej określając zbyt bezpośrednie, w
            publicznej dyskusji.

Jolka myśląc tak jak Ty mógłbym Ci tutaj zadac pytanie : " czy Ty naprawdę jesteś
            dziewicą ?". A wiesz dlaczwego ? Bo tak "dziwacznie " mówisz . Zdziwisz sie i
            może obrazisz , bo co ma dziewictwo
            > do dziwactwa , ano ma tylę co Twoja chęć wybielenia upadłej dziewicy ( nie
            > mylić dziewicy z wielkim cycem ) jaką była ( zapamiętaj to słowo : BYŁA ) AWS
            > skarlały reprezentant polskiej prawicy .

Co do dziewictwa - to Ci odpowiem jak zezwalał nawet Kamyczek : A co to Ciebie
            obchodzi ?
            Co do AWS i prawicy - to niepotrzebnie się podniecasz (nie chodzi mi o sex -
            żebyś znowu nie podchwytywał tego tematu)i ekscytujesz. Odnośnie wyników
            wyborczych AWS i UW; to były one do przewidzenia już w momencie rozpoczynania
            reform - była o tym mowa w prasie z tamtego okresu - poczytaj sobie. I to jest
            właśnie dla mnie imponujące, że znając cenę polityczną jaką trzeba będzie
            zapłacić podjęto te reformy ; kierując się interesem naszego Państwa a nie
            partykularnym interesem obu koalicyjnych partii. Zapewne zapytasz skąd wiadomo;
            na zebraniach SLD Wam o tym nie mówiono; na lekcji historii na której była o tym
            mowa akurat nie byłeś - otóż jest to prawidłowość historyczna, że zwycięstwa
            rewolucji przejmują grupy, które nie walczyły w tejże rewolucji a zwycięzcy
            zostają odsunięci od władzy. Podobnie jest z reformatorami - cytowałam na F.
            gdzieś pogląd M.Rakowskiego na ten temat. Tak, że dla tych którzy posiadają
            wiedzę na temat praw rządzących procesami przemian politycznych jest to sprawa
            trywialna i nie wzbudza to (wynik wyborczy AWS i UW)u nich takich emocji jak u
            Ciebie, tak stać się musiało; mało tego, w żadnej mierze nie jest to zasługa SLD.

> A tak na osłode : Ja Cie naprawdę lubię !

A tak a propo : jest trochę ryzykowne napastować w Internecie osobę o nicku
            sugerującym damską płeć - przecież ja mogę być facetem - i jak wtedy wyglądasz ?

Czy masz jeszcze do mnie jakieś pytania - pytaj jestem do Twojej dyspozycji.
            Ale nie w sprawach osobistych - ODO.

Pozdrawiam sympatyzująco. smile.
            • Gość: LIMAK Re: Limak Ciebie lubię, ale nie twoje poglądy i IP: 172.16.51.* 31.10.01, 14:35

>
              > > ...oczywiście przejść obojętnie obok Twojej wypowiedzi .
              > > Mieć taką żonę jak Ty , która tak ślepo wierzy oszukujacemu ja męzowi, to
              > albo
              > > szczęście ,albo tragedia ...
              >
              > sposób traktowania adwersarzy. Śmieszy mnie jak traktujesz swoich oponentów w
              > miażdzący sposób - jak buldożer; natomiast nie bawi mnie twój sposób traktowani
              > a
              > mojej osoby - to się nazywa molestowanie ...smile - nie musisz tak jak Twój guru L
              > M
              > w każdej wypowiedzi do mnie poruszać tematów damsko - męskich. Te powyżej w
              > in.postach były - moim zdaniem - najdelikatniej określając zbyt bezpośrednie, w
              >
              > publicznej dyskusji.
              >
              > Jolka myśląc tak jak Ty mógłbym Ci tutaj zadac pytanie : " czy Ty naprawdę jest
              > eś
              > dziewicą ?". A wiesz dlaczwego ? Bo tak "dziwacznie " mówisz . Zdziwisz sie i
              > może obrazisz , bo co ma dziewictwo
              > > do dziwactwa , ano ma tylę co Twoja chęć wybielenia upadłej dziewicy ( nie
              >
              > > mylić dziewicy z wielkim cycem ) jaką była ( zapamiętaj to słowo : BYŁA )
              > AWS
              > > skarlały reprezentant polskiej prawicy .
              >
              > Co do dziewictwa - to Ci odpowiem jak zezwalał nawet Kamyczek : A co to Ciebie
              > obchodzi ?
              > Co do AWS i prawicy - to niepotrzebnie się podniecasz (nie chodzi mi o sex -
              > żebyś znowu nie podchwytywał tego tematu)i ekscytujesz. Odnośnie wyników
              > wyborczych AWS i UW; to były one do przewidzenia już w momencie rozpoczynania
              > reform - była o tym mowa w prasie z tamtego okresu - poczytaj sobie. I to jest
              > właśnie dla mnie imponujące, że znając cenę polityczną jaką trzeba będzie
              > zapłacić podjęto te reformy ; kierując się interesem naszego Państwa a nie
              > partykularnym interesem obu koalicyjnych partii. Zapewne zapytasz skąd wiadomo;
              >
              > na zebraniach SLD Wam o tym nie mówiono; na lekcji historii na której była o ty
              > m
              > mowa akurat nie byłeś - otóż jest to prawidłowość historyczna, że zwycięstwa
              > rewolucji przejmują grupy, które nie walczyły w tejże rewolucji a zwycięzcy
              > zostają odsunięci od władzy. Podobnie jest z reformatorami - cytowałam na F.
              > gdzieś pogląd M.Rakowskiego na ten temat. Tak, że dla tych którzy posiadają
              > wiedzę na temat praw rządzących procesami przemian politycznych jest to sprawa
              > trywialna i nie wzbudza to (wynik wyborczy AWS i UW)u nich takich emocji jak u
              > Ciebie, tak stać się musiało; mało tego, w żadnej mierze nie jest to zasługa S
              > LD.
              >
              > > A tak na osłode : Ja Cie naprawdę lubię !
              >
              > A tak a propo : jest trochę ryzykowne napastować w Internecie osobę o nicku
              > sugerującym damską płeć - przecież ja mogę być facetem - i jak wtedy wyglądasz
              > ?
              >
              > Czy masz jeszcze do mnie jakieś pytania - pytaj jestem do Twojej dyspozycji.
              > Ale nie w sprawach osobistych - ODO.
              >
              > Pozdrawiam sympatyzująco. smile.

Jolka
              Rzeczywiście zawaliłem z tym Twoim nikiem , ale jeżeli Ty jestes naprawde "
              chłop " to i tak Cie lubie , ale juz bez podtekstów seksi ...ale myślę mimo
              wszystko , że i tak coś zrozumiałas opatrznie ...zbyt jestem zakochany .
              To Twoje oddanie się do mojej dyspozycji , to propozycja ? A skąd takie
              przypuszczenie , ze ja jestem nie kobietą .
              Dzuisiaj już tak na luzie ...pal licho tą polityke , ale zaskarbiłaś ( o Boże -
              zaskarbiłes ) sobie u mnie sympatie . To za odwagę i konsekwencje głoszenia
              niepopularnych poglądów . Wcisnąć się w moje łaski to już wielki sukces , ale
              uważaj na tych Cenzoróqw , taki to potrafi zbałamucic ( niezależnie od płci ) , a
              potem grzech śmiertelny i zadnej odpowiedzialności ...tylko Ty ją ponosisz .
              Lubie Cię jak Ty mnie lubisz . Masz u mnie wielki plus . Spiesze na groby
              bliskich ,moze sie spotkamy nie wiedzac o tym ...
              Ale mnie mnie rozbawiłas tym buldożerem , no to BINGO dla Ciebie Jolka ...oby to
              nie trzecia płec ...ale wszystko potrafie zrozumiec , tak jak każdy buldożer ...
              Do zobaczenia na forum
              LIMAK - mocno zakochany w pewnej sobie znanej osobie .
              Ps. Żałuj , ze nie w Tobie .
              • Gość: jolka Re: Do Limaka mistrza suspensu ... :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 23:35
                >
                > Jolka
                > Rzeczywiście zawaliłem z tym Twoim nikiem , ale jeżeli Ty jestes naprawde "
                > chłop " to i tak Cie lubie , ale juz bez podtekstów seksi ...ale myślę mimo
                > wszystko , że i tak coś zrozumiałas opatrznie ...zbyt jestem zakochany.

W kim ? smile

> To Twoje oddanie się do mojej dyspozycji , to propozycja ? A skąd takie
                > przypuszczenie , ze ja jestem nie kobietą .

Dementuję - to nie propozycja sexi - czy Tobie wszystko zawsze się kojarzy jak
                typowemu męzczyznie ?smile
                Nie zastanawiałam się nad Twoją płcią, jest mi to zupełnie obojętne przy
                kontaktach wirtualnych.smile.

> Dzuisiaj już tak na luzie ...pal licho tą polityke , ale zaskarbiłaś ( o Boże -
                > zaskarbiłes ) sobie u mnie sympatie .

Luzaku ! Wszystko oki te komplementy i sympatia ale to: "o Boże" ! to takie
                nieprawomyślne z lewej strony, żeby Ci tylko nie dali nagany partyjnej. smile.

To za odwagę i konsekwencje głoszenia niepopularnych poglądów.

Wg G.B.Shaw " Każdy despota musi mieć jednego nielojalnego poddanego, który by go
                utrzymywał przy zdrowych zmysłach" - ten poddany (a) to ja a kto despotą ? -
                zgadnij.

Wcisnąć się w moje łaski to już wielki sukces , ale uważaj na tych Cenzoróqw ,
                taki to potrafi zbałamucic ( niezależnie od płci ),a
                > potem grzech śmiertelny i zadnej odpowiedzialności ...tylko Ty ją ponosisz .

Nawet nie zauważyłam jak się wcisnęłam, zrobiłam to chyba bezwiednie. A kto to Ci
                Cenzorzy - nie łapię ? Jam odporna na bałamutów.smile.

> Lubie Cię jak Ty mnie lubisz . Masz u mnie wielki plus.

Pełna zgodność Ty masz u mnie tez plus ale zgodnie z prawami fizyki bieguny
                jednoimienne się odpychają. I co tu zrobić ?

Spiesze na groby bliskich ,moze sie spotkamy nie wiedzac o tym ...

Widziałam Cię na Cmentarzu od razu wiedziałam, że to Ty w rozpiętym płaszczu bez
                szalika i berecika i ten wzrok taki nieobecny - mrugłam (mrugnęłam)do Ciebie ale
                chyba nie zauważyłeś bo polecialeś dalej ... a ja stałam z nadzieją, że
                wrocisz..

Ale mnie mnie rozbawiłas tym buldożerem , no to BINGO dla Ciebie Jolka ...oby to
                > nie trzecia płec ...ale wszystko potrafie zrozumiec , tak jak każdy buldożer ..

Pomyliłeś chyba buldożera z buldogiem ?

> Do zobaczenia na forum

Do poczytania wzajemnego.

> LIMAK - mocno zakochany w pewnej sobie znanej osobie .
                > Ps. Żałuj , ze nie w Tobie .

Oj jaka szkoda, ze jesteś nie we mnie zakochany, ale mnie zaskoczyłeś mistrzu.
                Ach gdybyś jeszcze nie był lewakiem. smile.

Pozdrawiam
                • Gość: LIMAK Re: Do JOLKI , Świetnej Dziewczyny ???? IP: 172.16.51.* 03.11.01, 08:41
                  Jalka .
                  Miałym ochotę napisać Ci Joluś , ale ten ten Twój ton : " mogę być mężczyzną
                  mnie przeraził " .
                  Ale niech zgrzeszę ( nawet kosztem posądzenia mnie o ..skonności )...
                  Joluś .
                  Nie lubię czytać takstów , poddanych "obróbce analitycznej " , to takie
                  prokuratorsko - urzędowe , pisz z serca i rozumu . To lubię . Pamiętasz taki
                  był wiersz Wielkiego Adama :

...Idących w błota zawiodę lub w gaje ,
                  Jadacym konia uskubię ,
                  A kazdy naklnie , nafuka , nałaje ,
                  Tyś pierwsza wyrzekła : TO LUBIĘ "

Zaspakajam ciekawośc kobiecą ...Ma na imię KASIA !Poznałe4m ją tu , na forum !

Joluś , powiedz słonko , czy aby jakąs małą iskierką wskazałem Tobie , że4
                  jestem niewiastą . Jak by to wyglądało . Kocham je ,bom chłop . Ale , że
                  zniewieściałem ?????? Przesada .

Czyżby wg . Ciebie Bóg był zarezerwowany tylko dla Ciebie . Oj , zachłanna
                  jesteś ...!A czy miłościa swoją tez się z nikim nie podzielisz ? To sa słowa
                  pychy ! Właściwie myślę ,że dziewczęcej przekory , a pychą nazwałem by sie z
                  Tobą podrażnić ...przebacz o Pani .
                  Joluś , miło mi , że dałaś mi zostać swoim despotą ...myślę , ze w przyszłości
                  mam szanse zostać poqwiernikiem Twego serca ... często tak się zdarza , że
                  wrogowie ? , zostaja największymi przyjaciółmi . Tak trzymaj !
                  Z tymi moimi łaskami to była z mojej strony lekka przesada , ale naprawdę lubię
                  z Tobą rozmawiać , bo i u Cię język gładki i swada w rozumowaniu , co na tym
                  forum stanowi nie czesto spotykany ewenemant . Ato dopuszczenie do moich łask
                  to o Pani , Ciebie nie cieszy ?!
                  Te plusy ( ...że się odpychają ) , to tylko u fizyków , ale Droga w
                  matematyce ( skrótowo piszę ) plus razy plus daje zawswze plus , a dopiero plus
                  razu minus to dopiero minus . I co Ty na to ?
                  A więc rób co chcesz !
                  Byłem na cmentarzach w Częstochowie ...ale w kurtce ( fakt , ze była
                  rozpięta )...Paterząc mi w nieobecne oczy ( chyba myślałem o Kasi ) pomyliłas
                  kurtkę z płaszczem ...A nie trzeba było krzyknąc LIMAK zatrzymaj się to Ja
                  JOLKA ...sprawiłobu mi to wieleniezakłamanej radości.
                  Joluś . co ty z tym buldogiem wyskoczyłas , Chyba , że ....Buldożera nie da się
                  prowadzić na smyczy , ale już buldoga ...Mogę być buldogiem byle bu móc swoja
                  Panią polizać po rękach , twarzy ...
                  Miłość i serce nie sługa . A Ty nie potrafisz kochać ? Jestem lekko lewicujący
                  ( bo wstyd w Polsce być na prawicy ) , ale sercę mam naprawdę PRAWE !!!
                  Pozdrawiam serdecznie
                  Lewak o Ptrawym sercu
                  LIMAK
                  • Gość: jolka Re: Od JOLKI , Świetnej Dziewczyny . IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 18:21

> Jolka .
                    > Miałbym ochotę napisać Ci Joluś , ale ten ten Twój ton : " mogę być mężczyzną
                    > mnie przeraził " .
                    > Ale niech zgrzeszę ( nawet kosztem posądzenia mnie o ..skłonności )...
                    > Joluś .
                    > Nie lubię czytać takstów , poddanych "obróbce analitycznej " , to takie
                    > prokuratorsko - urzędowe , pisz z serca i rozumu . To lubię . Pamiętasz taki
                    > był wiersz Wielkiego Adama :
                    >
                    > ...Idących w błota zawiodę lub w gaje ,
                    > Jadacym konia uskubię ,
                    > A kazdy naklnie , nafuka , nałaje ,
                    > Tyś pierwsza wyrzekła : TO LUBIĘ "
                    >
                    > Zaspakajam ciekawośc kobiecą ...Ma na imię KASIA !Poznałe4m ją tu , na forum !

Gratuluję Kasi; ja to zawsze wszędzie się spażniam; taki los. smile

> Joluś , powiedz słonko , czy aby jakąs małą iskierką wskazałem Tobie , że
                    > jestem niewiastą . Jak by to wyglądało . Kocham je ,bom chłop . Ale , że
                    > zniewieściałem ?????? Przesada .

Chłopy teraz w cenie ; prawie cały Sejm Wasz.smile A tak powaznie to jesteś bardzo
                    męski - żadnych oznak zniewiescienia u Ciebie nie zauważylam wprost przeciwnie
                    nie mówię Ci LIMUŚ ani słonko aby nie narazić się Kasi, tylko służbowo LIMAKU.
                    >
                    > Czyżby wg . Ciebie Bóg był zarezerwowany tylko dla Ciebie . Oj , zachłanna
                    > jesteś ...!A czy miłościa swoją tez się z nikim nie podzielisz ? To sa słowa
                    > pychy ! Właściwie myślę ,że dziewczęcej przekory , a pychą nazwałem by sie z
                    > Tobą podrażnić ...przebacz o Pani .

Co do miłości to kocham wielu a przede wszystkim :
                    a/ siebie ;
                    b/ Kasę ;
                    c/ X, Y, Z itd itp.
                    Przebaczam i wybaczam Ci LIMAKU wszystkie przewinienia wobec mnie hurtem.

> Joluś , miło mi , że dałaś mi zostać swoim despotą ...myślę , ze w przyszłości
                    > mam szanse zostać poqwiernikiem Twego serca ... często tak się zdarza , że
                    > wrogowie ? , zostaja największymi przyjaciółmi . Tak trzymaj !

Wierzysz w przyjażn między Limakiem i jolką ? A Kasia ?

> Z tymi moimi łaskami to była z mojej strony lekka przesada , ale naprawdę
                    lubię z Tobą rozmawiać , bo i u Cię język gładki i swada w rozumowaniu , co na
                    tym forum stanowi nie czesto spotykany ewenemant . Ato dopuszczenie do moich łask
                    > to o Pani , Ciebie nie cieszy ?!

Moja miłość własna napawa się treścią twych słów nawet tych przesadnych, z
                    których się wycofujesz nie rzadko.

> Te plusy ( ...że się odpychają ) , to tylko u fizyków , ale Droga w
                    > matematyce ( skrótowo piszę ) plus razy plus daje zawswze plus , a dopiero
                    plus razu minus to dopiero minus . I co Ty na to ?

Ja wolę fizykę od matematyki i co tu zrobić ?

> A więc rób co chcesz !
                    > Byłem na cmentarzach w Częstochowie ...ale w kurtce ( fakt , ze była
                    > rozpięta )...Paterząc mi w nieobecne oczy ( chyba myślałem o Kasi ) pomyliłas
                    > kurtkę z płaszczem ...A nie trzeba było krzyknąc LIMAK zatrzymaj się to Ja
                    > JOLKA ...sprawiłobu mi to wiele niezakłamanej radości.

Tak to jednak nie byłeś Ty ja byłam w trochę innym mieście.

> Joluś . co ty z tym buldogiem wyskoczyłas , Chyba , że ....Buldożera nie da
                    się prowadzić na smyczy , ale już buldoga ...Mogę być buldogiem byle bu móc
                    swoja Panią polizać po rękach , twarzy ...

A to takie niekontrolowane skojarzenia. smile

> Miłość i serce nie sługa . A Ty nie potrafisz kochać ? Jestem lekko lewicujący
                    > ( bo wstyd w Polsce być na prawicy ) , ale sercę mam naprawdę PRAWE !!!

O mojej miłości napisałam Ci już wyżej, jak już się zapewne zorientowałeś ja mam
                    serce z prawej strony i prawy charakter a to rzadkość w dzisiejszych czasach.smile

> Lewak o Ptrawym sercu
                    > LIMAK

jolka bez serca z lewej strony.
                    Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej Kasi.
                • Gość: LIMAK Re: Suplement do Jolki , napewno KOBIETY ! IP: 172.16.51.* 04.11.01, 07:45
                  Jolka
                  To , ze jestes Kobietą , to wiem . Jest to jak 2x2 . I to Kobieta przsez duże
                  K .
                  Mam jedno ale ...nie napisałem tego w długiej naszej rozmowie ...
                  Z tym mistrzem suspensu to przesadziłas ...Nie mnie równać się z mistrzami
                  fabuły , kina ...ale miło połechtałas - wiadomo Kobieta . Tak trzymaj , a
                  wartość Twoich słów będzie doceniona przez niejednego Twojego wielbiciela .
                  Mężczyźni , to " pyszałki" , i lubia takie ciepłe słówka .
                  Tyle do Ciebie . I tylko tyle .

Twój IDOL .
                  LIMAK
                  • Gość: jolka Re: Od Jolki , napewno KOBIETY ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 18:02

> Jolka
                    > To , ze jestes Kobietą , to wiem . Jest to jak 2x2 . I to Kobieta przsez duże
                    > K .

No, no tylko bez takich .... sad(. Widzę, że nabrałeś pewności w okresie ostatniej
                    doby - bo w poprzednim poście po dziewczyny postawiłeś kilka znaków zapytania a
                    dlaczegóż to taki wniosek Ci się nasunął czyżby olśnienie ?

Mam jedno ale ...nie napisałem tego w długiej naszej rozmowie ...
                    > Z tym mistrzem suspensu to przesadziłas ...Nie mnie równać się z mistrzami
                    > fabuły , kina ...ale miło połechtałas - wiadomo Kobieta.

Otóż chodziło mi o to, że na początku postu napisałeś, że jesteś zakochany; ja
                    oczywiście potraktowałam, że skoro piszesz coś takiego w poście do mnie to znaczy
                    że ono (to zakochanie)mnie dotyczy; a tu rozczarowanie w ostatnim wierszu
                    piszesz, że nie o mnie chodzi - a ja cały czas byłam w napięciu stąd ten suspens
                    mi się skojarzył.smile))).

Tak trzymaj , a wartość Twoich słów będzie doceniona przez niejednego Twojego
                    wielbiciela . Mężczyźni , to " pyszałki" , i lubią takie ciepłe słówka .

Ja słyszałam, że mężczyzni to duże dzieci ale pyszalki - to pierwszy raz
                    słyszę.smile.

> Tyle do Ciebie . I tylko tyle .

Liczyłam na więcej. Kasiu - myślę, że się znasz na żartach.
                    >
                    > Twój IDOL .
                    > LIMAK

Twoja Idolka. j.
    • Gość: doku ośmieszyć prawicę!? a kogo to śmieszy? IP: *.mofnet.gov.pl 31.10.01, 10:51
      To, że prawica nazywa się prawicą, a lewica lewicą, nie jest przypadkowe.
      Prawica to polityczna reprezentacja ludzi prawych, szlachetnych, patriotów,
      bogaczy - to po prostu elita w społeczeństwie. Lewica to polityczna
      reprezentacja meneli, złodziei, obiboków, mnożących się jak króliki fanatyków
      religijnych i całej reszty tzw. dołów społecznych. Lewica ośmieszająca prawicę
      jest smutna i żenująca. Ośmieszyć i upokorzyć lepszych od siebie - to odwieczne
      marzenie hołoty na całym świecie, czasem niestety się spełniające. Szczególnie
      smutny to jest moment, kiedy hołota z całego świata cieszy się z tragedii
      Amerykanów, a polska hołota cieszy się z upadku rządu "prawicowych" związkowców
      z Solidarności. Ta sama hołota, za 4 lata, tym razem z pozycji "prawicowych"
      fanatyków z ciemnogrodu, będzie się cieszyć z upadku postkomuny.
    • Gość: Puchaty Re: Miller ośmieszył ? Siebie...... IP: *.mcnet.pl 31.10.01, 13:19
      Znów Panie LIMAK się z Tobą nie zgodzę- niestety Miller miał jedynie godzinę na
      przygotowanie się do debaty. Było to najwyraźniej za mało. Dlaczego?

Otóż Panie LIMAK różnica pomiędzy przewodniczącym klubu opozycyjnego a
      Premierem jest taka, ze Premier powinien komentować zjawiska-a nie wdawać się w
      utarczki słowne i niczym obsesja Gomułki ś.p. Szpotański, "tyrać" Kaczyńskim
      (choć go nie specjalnie lubię) na lewo i prawo. To nie ten styl. Możesz nie
      lubić "prawicy" ale nie traktuj każdego kopa w tą stronę, każdej śmierdzącej
      wrzutki do ogródka prawicowego jako błyskotliwego przebłysku, czy też jak
      wolisz fechtunku myśli politycznej.To nie polityka, to piaskownica.

Nie trać z oczu horyzontu- wystarczy,że Twój idol robi to za Ciebie.

kłaniam się

Puchaty.
      (puchaty.blog.pl)
    • Gość: AHA Re: Miller ośmieszył prawicę ...to był majstersztyk! IP: 194.92.239.* 31.10.01, 13:27
      DO LIMAKA:

Czy nie zauwazyles Limaku, ze towarzysz miller to zwykly prostak i cham. Jego
      odpowiedzi na zapytania w sejmie to "comeback" do czasow, gdy towarzysz miller
      epatowal wypowiedziami typu , "prawdziwego mezczyzne...". Jemu sie wydawalo, ze
      to takie zabawne, a to zenada do kwadratu.
    • Gość: Robert Re: Miller ośmieszył prawicę ...to był majstersztyk! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 14:02
      Nie lubię tej pożal się Boże prawicy, ale ten sie śmieję dobrze, kto się śmieje
      ostatni. Pozyjemy i zobaczymy za 4 lata....
      R.
    • Gość: disturbe Re: Miller ośmieszył prawicę ...to był majstersztyk! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 22:30

> W dzisiejszej debacie nad ekspoze , Miller obnażył i ośmieszył całą prawicę(?).
      >
      > fechtunku .
      > LIMAK

Jak się słuchało tego lania wody to pokazanie Millerowi du.. było odruchem
      bezwarunkowym. Do annałow to on powinien przejść jako mistrz, który pokazał
      całemu światu debilizm polskiego społeczeństwa, jego niepamięć, brak rozsądku,
      dyletanctwo polityczne i gospodarcze i wiele innych cech narodowych. Towarzysz
      Miller chyba zapomniał że kampania się już skończyła bo obiecuję i wali kwasy
      dalej tak samo jak przed wyborami. Ostatnio oglądałem tego bubka jak pojechał do
      Żyrardowa i odwiedzał swoją zawodówka, do której to "uczelni" uczęszczał i
      przypominało mi to wizyty pierwszego sekretarza w szkołach i zakładach pracy.
      Pzdrw.
      • garbatka Re: Miller ośmieszył prawicę ...to był majstersztyk! 01.11.01, 23:29
        Gość portalu: disturbe napisał(a):

> Jak się słuchało tego lania wody to pokazanie Millerowi du.. było odruchem
        > bezwarunkowym. Do annałow to on powinien przejść jako mistrz, który pokazał
        > całemu światu debilizm polskiego społeczeństwa, jego niepamięć, brak rozsądku,
        > dyletanctwo polityczne i gospodarcze i wiele innych cech narodowych. Towarzysz
        > Miller chyba zapomniał że kampania się już skończyła bo obiecuję i wali kwasy
        > dalej tak samo jak przed wyborami. Ostatnio oglądałem tego bubka jak pojechał d
        > o
        > Żyrardowa i odwiedzał swoją zawodówka, do której to "uczelni" uczęszczał i
        > przypominało mi to wizyty pierwszego sekretarza w szkołach i zakładach pracy.
        > Pzdrw.

No w koncu haslem wyborczym bylo; "przywrocmy normalnosc". Tylko czekac jak
        zaczna sie czyny spoleczne, pochody pierwszomajowe, kartki na zywnosc i talony
        dla prawomyslnych.
        • Gość: LIMAK Re: LIMAK do Garbatki IP: 172.16.51.* 03.11.01, 12:08
          garbatka napisał(a):
          >
          > No w koncu haslem wyborczym bylo; "przywrocmy normalnosc". Tylko czekac jak
          > zaczna sie czyny spoleczne, pochody pierwszomajowe, kartki na zywnosc i talony
          > dla prawomyslnych.

Lubiałem czyny społeczne - i jak widzisz garba opd tego nie dostałem ! A ty
          Garbatka jak ?!
          Na uroczystości 1 - Majowe chodzę do dzisiaj , i zwróciłem uwage , że chodzi na
          nie coraz więcej ludzi .Dzięki rzadom prawicy i Balcerowicza kartki na żywność
          już wróciły , a wydaje je opieka społeczna w wys . od 16złotych na osobe miesię
          cznie , talony ( na prace ) dla prawomyślnych juz sa , a to w postaci poręczenia
          ideologicznego przez proboszcza lub przez aktywiste AWS ( i to od sprzataczki w
          góre ...)
          A wniosek ?! Za rządów prwwicy nawet garbatemu , garb wyrośnie . Tyle uwag dot
          Twojego postu - Garbatka .!
          LIMAK
          • garbatka Re: LIMAK do Garbatki 03.11.01, 18:36

> garbatka napisał(a):
            > >
            > > No w koncu haslem wyborczym bylo; "przywrocmy normalnosc". Tylko czekac ja
            > k
            > > zaczna sie czyny spoleczne, pochody pierwszomajowe, kartki na zywnosc i ta
            > lony
            > > dla prawomyslnych.
            >
            > Lubiałem czyny społeczne - i jak widzisz garba opd tego nie dostałem ! A ty
            > Garbatka jak ?!

Ja nie lubilam. Jak cos robie to chce zeby to mialo sens. Kopanie rowow po to
            zeby nastepna ekipa je zakopywala nigdy mnie nie bawilo. Oczywiscie od chodzenia
            na pochody garb ci nie wyrosnie. Pewnie sie nasluchales ze "pracuj, pracuj to
            garb sam ci wyrosnie" i w zwiazku z tym wolisz byc komunista, bo za nich pracuje
            klasa robotnicza?
            • Gość: LIMAK Re: LIMAK do Garbatki - jeszcze raz . IP: 172.16.51.* 04.11.01, 06:06
              garbatka napisał(a):

>
              > > garbatka napisał(a):
              > > >
              > > > No w koncu haslem wyborczym bylo; "przywrocmy normalnosc". Tylko czek
              > ac ja
              > > k
              > > > zaczna sie czyny spoleczne, pochody pierwszomajowe, kartki na zywnosc
              > i ta
              > > lony
              > > > dla prawomyslnych.
              > >
              > > Lubiałem czyny społeczne - i jak widzisz garba opd tego nie dostałem ! A t
              > y
              > > Garbatka jak ?!
              >
              > Ja nie lubilam. Jak cos robie to chce zeby to mialo sens. Kopanie rowow po to
              > zeby nastepna ekipa je zakopywala nigdy mnie nie bawilo. Oczywiscie od chodzeni
              > a
              > na pochody garb ci nie wyrosnie. Pewnie sie nasluchales ze "pracuj, pracuj to
              > garb sam ci wyrosnie" i w zwiazku z tym wolisz byc komunista, bo za nich pracuj
              > e
              > klasa robotnicza?

Droga ma .
              Komunistą , nie jestem i nigdy nie byłem . Postkomuna , to takie płytkie
              określenie prawych złodziei , stworzone po to, by w zgiełku tego słowa śmielej
              kraść .
              Nie powołuj sie na klasę robotniczą , bo w Twoich ustach ma to posmak jadu .
              Sensu pracy , to ja nie widzę i teraz . Po co ? By karmic złodziei !
              Otwórz oczy , spojrzyj dzisiaj dookoła siebie , a może wróci Ci wiara i
              nadzieja . Jeżeli ona Ci wróci , to zmienisz nicka , na WYPROSTOWANA !
              Z harcerskim pozdrowieniem
              LIMAK

• garbatka Re: LIMAK do Garbatki - jeszcze raz . 04.11.01, 19:30

>
                > Droga ma .
                > Komunistą , nie jestem i nigdy nie byłem . Postkomuna , to takie płytkie
                > określenie prawych złodziei , stworzone po to, by w zgiełku tego słowa śmielej
                > kraść .
                > Nie powołuj sie na klasę robotniczą , bo w Twoich ustach ma to posmak jadu .
                > Sensu pracy , to ja nie widzę i teraz . Po co ? By karmic złodziei !
                > Otwórz oczy , spojrzyj dzisiaj dookoła siebie , a może wróci Ci wiara i
                > nadzieja . Jeżeli ona Ci wróci , to zmienisz nicka , na WYPROSTOWANA !
                > Z harcerskim pozdrowieniem
                > LIMAK
                >
                Dziwnie cieplo to napisane. Nie spodziewalam sie tego po tobie. Akurat dzisiaj
                widze sens pracy. Po pierwsze bo ja lubie, a po drugie - mimo ze zlodzieje sporo
                zabieraja to nie narzekam. A jak sie rozgladam dookola to mimo wszystko podoba mi
                sie to co widze. Gorzej jak czytam albo ogladam wiadomosci. Rowniez z harcerskim
                pozdrowieniem

garbatka
                • Gość: LIMAK Re: LIMAK do Garbatki - jeszcze raz ,jeszcze raz IP: 172.16.51.* 05.11.01, 14:19
                  garbatka napisał(a):

>
                  > >
                  > > Droga ma .
                  > > Komunistą , nie jestem i nigdy nie byłem . Postkomuna , to takie płytkie
                  > > określenie prawych złodziei , stworzone po to, by w zgiełku tego słowa śmi
                  > elej
                  > > kraść .
                  > > Nie powołuj sie na klasę robotniczą , bo w Twoich ustach ma to posmak jadu
                  > .
                  > > Sensu pracy , to ja nie widzę i teraz . Po co ? By karmic złodziei !
                  > > Otwórz oczy , spojrzyj dzisiaj dookoła siebie , a może wróci Ci wiara i
                  > > nadzieja . Jeżeli ona Ci wróci , to zmienisz nicka , na WYPROSTOWANA !
                  > > Z harcerskim pozdrowieniem
                  > > LIMAK
                  > >
                  > Dziwnie cieplo to napisane. Nie spodziewalam sie tego po tobie. Akurat dzisiaj
                  > widze sens pracy. Po pierwsze bo ja lubie, a po drugie - mimo ze zlodzieje spor
                  > o
                  > zabieraja to nie narzekam. A jak sie rozgladam dookola to mimo wszystko podoba
                  > mi
                  > sie to co widze. Gorzej jak czytam albo ogladam wiadomosci. Rowniez z harcerski
                  > m
                  > pozdrowieniem
                  >
                  > garbatka

Garbatka
                  Czytając wypowiedzi na forum , zastanawiam sie dlaczego w wypowiedziach kobiet
                  jest tyle serdeczności i rozwagi ( Ty , Jolka ...) i smuci mnie zawzięta
                  ekspresja mężczyzn ( LIMAK , Perła , Hiacynt...)., czyżby prawidłowość , że
                  kobieta łagodzi obyczaje miała i tu miejsce !
                  Jeżeli wiadomości Cię rażą ( rozumię , że chodzi o TVN , lub Niepokalanów ) ,
                  zrób pstryk i wyjdź na spacer , tam patrz , patrz ...podziwiaj piękno przyrody w
                  której zawarta jest czastka jej Stwórcy .
                  Zdziwiło mnie Twoje zaskoczenie . Co Ty myślałas , że ja Szatan w ludzkiej
                  skórze?
                  Kiedyś w szkole grałem w przedstawionku Szatana , ale z siódmej klasy.Zastanawia
                  mnie w dalszym ciągu Twoje spojrzenie na tego drania Limaka . Wyjaśnij .
                  Ja tez loubiałem harcerstwo , a i ZMS ...Tam ludzie młodzi , gwiżdząc na idee
                  spędzali wspólnie sympatycznie czas , tam nikt z Bykk-a nie obrażał , tam kwiaty
                  nie odurzały swoim zapachem , nawet Hiacynty .
                  A jakie masz sprawności z tego okresu ?
                  Pozdrawiam ciepło i serdecznie przesyłając blask ogniska
                  LIMAK

• Gość: LIMAK Re: Miller ośmieszył prawicę ...to był majstersztyk! IP: 172.16.51.* 03.11.01, 12:57
        Gość portalu: disturbe napisał(a):
        >
        > Jak się słuchało tego lania wody to pokazanie Millerowi du.. było odruchem
        > bezwarunkowym. Do annałow to on powinien przejść jako mistrz, który pokazał
        > całemu światu debilizm polskiego społeczeństwa, jego niepamięć, brak rozsądku,
        > dyletanctwo polityczne i gospodarcze i wiele innych cech narodowych. Towarzysz
        > Miller chyba zapomniał że kampania się już skończyła bo obiecuję i wali kwasy
        > dalej tak samo jak przed wyborami. Ostatnio oglądałem tego bubka jak pojechał d
        > o
        > Żyrardowa i odwiedzał swoją zawodówka, do której to "uczelni" uczęszczał i
        > przypominało mi to wizyty pierwszego sekretarza w szkołach i zakładach pracy.
        > Pzdrw.

Disturbe !
        Ty nie szafuj swoja fizjonomią i nie pokazuj swojej twarzy Millerowi w odruchu
        bezwarunkowym , a jeżeli juz to sobię ja umyj ...
        Ja Cię kapryśna Idioto rozumię doskonale ,. Jestem debilem i wieksza część społ.
        polskiego to też debile " a Ty efendi nas oświecasz ...świec tak dalej ...i to w
        pełni . Wcale spodni nie musisz zdejmowa ć , by pokazać gołą du...
        A Miller?..Takiego truchła jak Ty efendi , nie dosięgna zaszczyty które dosięgły
        tego bubka .
        Twój poziom umysłowy , dorównuje kloacznemu dołowi .
        Czuj duch
        LIMAK

• Gość: Balzer Re: Miller ośmieszył prawicę ...to był majstersztyk! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 13:12
      Pan Miller to w gebie byl zawsze mocny, szczegolnie w krytyce innych.
      Zobaczymy za pare miesiecy czy potrafi dotrzymac slowa. Jak znam zycie
      to juz za rok poparcie dla jego osoby spadnie o polowe, a bezrobocie jak bylo
      tak bedzie dalej. Taka to juz SLDowska polityka gruszek na wiezbie.
      Jedno co cieszy to to ze dosral poslom z LPR ktorych osobiscie nie znosze.
      • Gość: LIMAK Re: Miller ośmieszył prawicę ...to był majstersztyk! IP: 172.16.51.* 04.11.01, 07:55
        Gość portalu: Balzer napisał(a):

> Pan Miller to w gebie byl zawsze mocny, szczegolnie w krytyce innych.
        > Zobaczymy za pare miesiecy czy potrafi dotrzymac slowa. Jak znam zycie
        > to juz za rok poparcie dla jego osoby spadnie o polowe, a bezrobocie jak bylo
        > tak bedzie dalej. Taka to juz SLDowska polityka gruszek na wiezbie.
        > Jedno co cieszy to to ze dosral poslom z LPR ktorych osobiscie nie znosze.

Balzer
        Spełnienie tylko jednegom Twojego życzenia w tak krótkim czasie , powinno być na
        plus dla Millera ( chodzi o posłów LPR ).
        Przy Twoich wymaganiach chłopie , to i tak wiele .
        A wymagania Twoje wyglądaja tak :
        " Kocham prawice i głosuję za nia , popieram to zniszczenie jakie ona poczyniła
        na arenie poliytyczno - gospodarczej Polski , ale od lewicowego rzadu Millera
        wymagam żeby po nich posprzatali ta stajnie Augiasza ". Przewrotny jestes
        aniołku . Do bólu !
        Ale , ale ...kochasiu ...Ty jestes , za a nawet przeciw !
        Nie zgadzasz się z moją opinią o majstersztyku w ekspose , ale jednoczesnie
        potwierdzasz to pisząc " Miller był zawsze mocny w gębie ". Czy nie za dużo
        zaprzeczeń ?!
        A , zycia kochasiu nie znasz , ale ucz się - to przynosi ulgę !
        LIMAK
        • Gość: Balzer Re: Miller ośmieszył prawicę ...to był majstersztyk! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 12:51

> Gość portalu: Balzer napisał(a):
          >
          > Balzer
          > Spełnienie tylko jednegom Twojego życzenia w tak krótkim czasie , powinno być n
          > a
          > plus dla Millera ( chodzi o posłów LPR ).
          > Przy Twoich wymaganiach chłopie , to i tak wiele .
          > A wymagania Twoje wyglądaja tak :
          > " Kocham prawice i głosuję za nia , popieram to zniszczenie jakie ona poczyniła
          >
          > na arenie poliytyczno - gospodarczej Polski , ale od lewicowego rzadu Millera
          > wymagam żeby po nich posprzatali ta stajnie Augiasza ". Przewrotny jestes
          > aniołku . Do bólu !
          > Ale , ale ...kochasiu ...Ty jestes , za a nawet przeciw !
          > Nie zgadzasz się z moją opinią o majstersztyku w ekspose , ale jednoczesnie
          > potwierdzasz to pisząc " Miller był zawsze mocny w gębie ". Czy nie za dużo
          > zaprzeczeń ?!
          > A , zycia kochasiu nie znasz , ale ucz się - to przynosi ulgę !
          > LIMAK

Wcale tak nie kocham prawicy i nie podoba mi sie co narobili przez te 4 lata.
          Nie kocham ani lewicy ani prawicy bo mysla tylko o wlasnych stolkach i nic nie robia
          Jak Miller dotrzyma slowa to bardzo pieknie, ale mnie sie wydaje ze lal wode jak
          kazdy polityk.
          • Gość: LIMAK Re:...to był majstersztyk! ...do Balzera . LIMAK IP: 172.16.51.* 04.11.01, 13:14
            Gość portalu: Balzer napisał(a):

>
            >
            > > Gość portalu: Balzer napisał(a):
            > >
            > > Balzer
            > > Spełnienie tylko jednegom Twojego życzenia w tak krótkim czasie , powinno
            > być n
            > > a
            > > plus dla Millera ( chodzi o posłów LPR ).
            > > Przy Twoich wymaganiach chłopie , to i tak wiele .
            > > A wymagania Twoje wyglądaja tak :
            > > " Kocham prawice i głosuję za nia , popieram to zniszczenie jakie ona pocz
            > yniła
            > >
            > > na arenie poliytyczno - gospodarczej Polski , ale od lewicowego rzadu Mill
            > era
            > > wymagam żeby po nich posprzatali ta stajnie Augiasza ". Przewrotny jestes
            > > aniołku . Do bólu !
            > > Ale , ale ...kochasiu ...Ty jestes , za a nawet przeciw !
            > > Nie zgadzasz się z moją opinią o majstersztyku w ekspose , ale jednoczesni
            > e
            > > potwierdzasz to pisząc " Miller był zawsze mocny w gębie ". Czy nie za duż
            > o
            > > zaprzeczeń ?!
            > > A , zycia kochasiu nie znasz , ale ucz się - to przynosi ulgę !
            > > LIMAK
            >
            > Wcale tak nie kocham prawicy i nie podoba mi sie co narobili przez te 4 lata.
            > Nie kocham ani lewicy ani prawicy bo mysla tylko o wlasnych stolkach i nic nie
            > robia
            > Jak Miller dotrzyma slowa to bardzo pieknie, ale mnie sie wydaje ze lal wode ja
            > k
            > kazdy polityk.

Balzer - mój drogi.
            Nareszcie Cię mam , ale po co tak długo na to czekałem . Nie trzeba było tak od
            razu , konkretnie .
            Teraz myślisz tak jak ja ...Jest nadzieja ,ale czy sie ona ziści ...chciałbym !
            Powiem więcej ja tego życzyłem i życzę każdemu rzadowi .Osądzimy lewicę po
            czynach , i nie myśl , ze będę przebierał w słloowach jerzeli ...ale nie
            kraczmy . Miejmy nadzieje . Matką głupich ją nazwano , ale czy warto zaraz na
            starcie rezygnować ?
            Teraz widząc prawdziwego Balzera , odwołuję pewne zbyt pochopne zwroty . Jeżeli
            Cię zadawala zwykłe słowo PRZEPRASZAM . To masz je u mnie . Do zobaczenia na
            ścieżce forumiarskiego sporu . Zaznaczam sporu z uzxasadnieniem swojego punktu
            widzenia...Nigdy nie badatelizuję rzeczowego adwersarza .
            Pozdrawiam w2 nadziei .
            LIMAK
            • Gość: Marek Re:...to był majstersztyk! ...do Balzera . LIMAK IP: *.chello.pl 04.11.01, 18:25
              Sorki. Czy możecie mi kruciutko powiedzieć czye ich tak zniszczył?
              • Gość: jolka Re:...to był majstersztyk! ...do Balzera . LIMAK IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 18:32
                Gość portalu: Marek napisał(a):

> Sorki. Czy możecie mi kruciutko powiedzieć czye ich tak zniszczył?

Marku !
                Ten wątek to science fiction - taki wytwór wyobrażni mojego prawdziwego
                przyjaciela LIMAKA.

Pozdrawiam w zastępstwie.smile

• Gość: LIMAK Re:...to był majstersztyk! ...do Balzera . LIMAK IP: 172.16.51.* 05.11.01, 07:38

> Gość portalu: Marek napisał(a):
                  >
                  > > Sorki. Czy możecie mi kruciutko powiedzieć czye ich tak zniszczył?
                  >
                  > Marku !
                  > Ten wątek to science fiction - taki wytwór wyobrażni mojego prawdziwego
                  > przyjaciela LIMAKA.
                  >
                  > Pozdrawiam w zastępstwie.smile

>
                  Joleczka
                  Wiem , że jestes ( napewno ) rodzaju żeńskiego i to przez duże K . Piszesz ,
                  myślaqłam , zrobiłam ...a " chłopy " piszą myślałem ( nie wszystkie ) ,
                  zrobiłem ...
                  Cieszy mnie tylko jedno , ze dostąpiłem Twoich łask . Byc Twoim przyjascielem to
                  przyjemność . Ciekawy jjestem jak zasłużyłem sobie na Twoje względy ?! Zdradź ta
                  tajemnice .
                  Twoje ciepłe słowa . dodaja mi otuchy .
                  Dzisiaj mam czas ograniczony ( moc pracy ) . dlatego tak krótko , ale czekam na
                  dalsze miłe mojemu uchu słowa.
                  Twój przyjaciel
                  LIMAK

• Gość: fort Re:...to był majstersztyk! ...do Balzera . LIMAK IP: *.*.*.* 06.11.01, 17:09

> (...)
              > Osądzimy lewicę po
              > czynach
              > (...)

A moze sprobujesz juz teraz osadzic lewice po czynach?
              Troche ich bylo, prawda?

fort
    • Gość: pio Re: Miller ośmieszył prawicę ...to był majstersztyk! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 19:08
      Towarzyszu LIMAK !
      Jesteście daremnym fiutem , cieszy Was byle co .
      Nie odpowiadajcie , bo i tak nie będę już zaglądał do tego tematu .
      Z partyjnym pozdrowieniem
      pio
      • Gość: LIMAK Re: pio - się coś piopierd...ło IP: 172.16.51.* 05.11.01, 07:20
        Gość portalu: pio napisał(a):

> Towarzyszu LIMAK !
        > Jesteście daremnym fiutem , cieszy Was byle co .
        > Nie odpowiadajcie , bo i tak nie będę już zaglądał do tego tematu .
        > Z partyjnym pozdrowieniem
        > pio

Piopierdo...cu
        Bycie czyms ( nawet fiutem )to już coś . O tobie nikt nawet fiut nie powie .Bycie
        nikim to tragedia ! Ale , aby o tym wiedziec należy być kimś .
        Pa bezmózgowcu
        LIMAK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka