t0g 28.06.06, 04:26 Przestalem sie ostatnio interesowac sytuacja polityczna w Kraju.... Od razu jakos nastroj mi sie poprawil! Wam tez radze, Kochani! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 skad bedziesz pobieral emeryture? 28.06.06, 08:05 t0g napisał: > Wam tez radze, Kochani! Odstapisz mi swoja emeryture? Chetnie wtedy skorzystam i z emerytury i z rad. Daja juz Nobla z glupoty i z medzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: skad bedziesz pobieral emeryture? 28.06.06, 12:38 > Daja juz Nobla z glupoty i z medzenia? A co, szykujesz się? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 prasuje frak 28.06.06, 16:10 sz0k napisał: > A co, szykujesz się? Tak, chcialbym zaszczycic swa obecnoscia jak beda nagradzali Tomusia z Oregonu. To on jest ambitnym nauko(a?)wcem. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: prasuje frak 28.06.06, 21:18 rycho7 napisał: > sz0k napisał: > > > A co, szykujesz się? > > Tak, chcialbym zaszczycic swa obecnoscia jak beda nagradzali Tomusia z Oregonu. > Na ceremonię wpuszczaje tylko rajchsdojczów, siroto. Zwykłych folksdojczów nie. Możesz spokojnie frak powiesic z powrotem do szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Pas mon cirque, pas mes anthropoïdes 28.06.06, 08:40 ja też przestałem, oderwalem sie też od laptopa i papierosów. Odkryłem uroki życia. O emeryture to zawsze martwi sie SB i inni. Reszta poradzi sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Umrzeć młodo...cholera już przegapiłem.../n 28.06.06, 09:11 można też pomarzyc o utrzymaniu na koszt państwa, to pewniejsze niż emerytura. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Pas mon cirque, pas mes anthropoïdes 28.06.06, 10:16 czy teraz rycho7 już wie dlaczego mu nie wychodzi ta gra o rentke, emeryturke, i inne drobne marzenia prokuratorow, SB/ABW, TW SB ? Nie wszyscy grają o to samo,pisałem już wcześniej o tym. Prokuratorzy grają o awans i dla tego awan- su gotowi są ukrecic każdą sprawe,potem nie mają już wyjścia,podobnie policja I wtedy robi sie już zupełnie inna gra, nie dla grzecznych panienek,Rysiu, misiu. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Nie wiem 28.06.06, 16:08 maureen2 napisała: > czy teraz rycho7 już wie dlaczego mu nie wychodzi ta gra o rentke Nie wiem. Szczegolnie, ze w tej grze bierze udzial pare milionow emigrantow nowoczlonkowskich i spoleczenstwa starej Europy. Dziekuje Ci, ze wiesz za mnie, ze mi nie wychodzi. Zawsze bylem przekonany, ze USA bedzie kradlo dluzej i dla mnie tam starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Pas mon cirque, pas mes anthropoïdes 28.06.06, 18:44 Hihi, ja tez i humorek mi dopisuje Otworz poczte Tom Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Merci! J'ai répondu déjà 28.06.06, 21:31 il faut corriger: j'ai deja repondu Ja tyz odpowiedzialam Odpowiedz Link Zgłoś