Dodaj do ulubionych

dla pana Jacka P. zwanego Hiacyntem

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.03, 18:06

Bardzo proszę, żeby przestał pan "używać sobie" na Gminach Zydowskich oraz
wypisywać rzeczy obraźliwe o ludziach piszących na forum, a znanych tzw
potocznie "realu". To pisanie jątrzy i nie przynosi nikomu żadnych korzyści.

Apeluję do elementarnego poczucia taktu szanownego pana.

Maria K. czyli Miriam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Prosba do pani Miriam czyli MK IP: *.upc.chello.be 26.02.03, 18:11
      Bardzo prosze aby pani przestala wypisywac idiotyzmy na moj temat,i nie
      tylko.Dotyczy to wielu innych osob. prosze rowniez o zaprzestanie grozb w
      stosunku do forumowiczow.
      Prosze rowniez o wyjasdnienie czy wystepuje pani na forum jako osoba prywatna
      czy jako przedstwawiciel Zydowskiej Gminy z Lodzi.
      • maretina Re: Prosba do pani Miriam i reszty wojownikow 26.02.03, 18:20
        bardzo prosze aby zainteresowani klotniami, a jednoczesnie znajacy sie realnie
        spotkali sie i dali sobie po mordzie a nas na forum nie zmuszali do bycia
        swiadkami tych wojen. po co sie klocic w necie przy wszystkich jesli sie
        znacie?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie rozumiem!!!!!!!!!!!
        • Gość: stop Re: Prosba do pani Miriam i reszty wojownikow IP: *.mm.com.pl 26.02.03, 18:30
          Bardzo podoba mi się ta opcja :dać sobie po mordzie w realu.Wtedy też skończą
          się wszytstkie walki i donosy i może przstanie być w to zamieszana niczemu
          niewinna Gmina.
          • ankakoch coś mi tu smierdzi prowokacją 26.02.03, 18:33
            niech mi tu zaraz gmina zareczy, że jak dam mirmusi po mordzie, to nie będzie
            sponiewieranie relikwi i nowy pogrom
            • Gość: stop Re: coś mi tu smierdzi prowokacją IP: *.mm.com.pl 26.02.03, 18:36
              to musi się Pani zgłosić do Gminy z pisemna prosbą.
              • ankakoch ściemniasz stopie 26.02.03, 18:40
                Twój pierwszy post stoi w sprzeczności z drugim

tylko goją maja sie naparzać, a jak w krągłą mordke ma zarobic kreaturka, to
                już pozwolenie od gminy?

zresztą załatw mi takie.
                załatw takie nam wszystkim.
                • Gość: stop Re: ściemniasz stopie IP: *.mm.com.pl 26.02.03, 18:48
                  I tu Pani sie myli bo jeśli Ktoś przyłoży Komuś "po mordzie", to może wtedy
                  uspokoją sie ataki na Gmine , a o to chodziło w pierwszym poście ,żeby ataki te
                  nie miały miejsca, a sposób załtwienie tej sprawy jest prosty tu znów cyt."dać
                  po mordzie:.
                  P.S. Niestety nie mam mozliwości wydawania jakichkolwiek pozwoleń na lanie p[o
                  pysku kogokolwiek.
                  Leję poprostu bez pozwoleniasmilejeśli wchodzi mi tylko Ktoś w droge , a niestety
                  jest ograiczony i nie rozumie po dobroci wtedy trzeba tpo przłożyc na inny
                  język.
                  Powtarzam nieważne jest to w jaki sposób osiągniemy cel ja i moja organizacja ,
                  ważny jest efekt końcowy.
                  • ankakoch Re: ściemniasz stopie 26.02.03, 18:52

> Powtarzam nieważne jest to w jaki sposób osiągniemy cel

...a jaki jest cel?
                    • Gość: stop Re: ściemniasz stopie IP: *.mm.com.pl 26.02.03, 18:59
                      cyt. tytuł: "Dajcie spokój Lódzkiej Gminie" i to wszystko.
            • maretina Re: a mi nic nie smierdzi! 26.02.03, 18:40
              ankakoch napisała:

> niech mi tu zaraz gmina zareczy, że jak dam mirmusi po mordzie, to nie będzie
              > sponiewieranie relikwi i nowy pogrom
              bez zartow o tym mordobicu pisalam niestety serio, bo mam dosyc smiecenia na
              forum. po co prac brudy prywatne przy wszystkich? co mnie obchodza faksy-donosy
              do szefa i to co ktorys z wojownikow sadzi o zydach? nic, mam to gdzies, bo sa
              ciekawsze dyskusje. nie lubie przemocy, nie pochwalam jej, ale tu wszelkie
              proby wyjasnienia czegokolwiek koncza sie kolejna wojan. ile juz ich bylo? 100?
              • Gość: Krzys52 Gratuluje! :O) -Mi Takze Absolutnie Nic :O) ..nt IP: *.proxy.aol.com 27.02.03, 04:45
                .......
      • Gość: Miriam dla Ani z Belgii IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.03, 18:29
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> Bardzo prosze aby pani przestala wypisywac idiotyzmy na moj temat,i nie
        > tylko.Dotyczy to wielu innych osob. prosze rowniez o zaprzestanie grozb w
        > stosunku do forumowiczow.
        > Prosze rowniez o wyjasdnienie czy wystepuje pani na forum jako osoba prywatna
        > czy jako przedstwawiciel Zydowskiej Gminy z Lodzi.

"Idiotyzmy" to bardzo subiektywne odczucie pani, pani Anno. Jeśli przestanie
        pani pisać o sprawie, której w całości pani nie zna, szalenie nieprzyjemnej,
        smutnej - ręczę, że nie będę pani odpłacac "pieknym za nadobne".

Nie grożę forumowiczom. Apeluję do elementarnej trzeźwości pana Jacka P czyli
        Hiacynta jaką z pewnością posiada, a której pozwolił zasnąć.

Występuję na forum jako osoba prywatna nie reprezentuję żadnej tutaj
        instytucji, bywam w nich i stąd moje pisanie o tradycji i żydowskich
        wydarzeniach-aktualnościach, pisanie - przyznam, niekiedy z naiwnym zaufaniem
        do ewent czytelników -

M.,
      • neutralny.nick Do Ani: 26.02.03, 20:09

> Bardzo prosze aby pani przestala wypisywac idiotyzmy na moj temat,

A co mozna innego pisac o tobie? Chyba do klamstw nikogo nie namawiasz?
    • nurni b proste pytanie o 'uzywaniu' 26.02.03, 18:16
      Gość portalu: Miriam napisał(a):

>
      > Bardzo proszę, żeby przestał pan "używać sobie" na Gminach Zydowskich oraz
      > wypisywać rzeczy obraźliwe o ludziach piszących na forum,

kto byl autorem donosu na Tyu
      Pani czy inny podmiot
      np Lodzka Gmina Zydowska
      • Gość: Perła Re: b proste pytanie o 'uzywaniu' IP: 212.160.135.* 26.02.03, 18:24
        nurni napisał:

> Gość portalu: Miriam napisał(a):
        >
        > >
        > > Bardzo proszę, żeby przestał pan "używać sobie" na Gminach Zydowskich oraz
        >
        > > wypisywać rzeczy obraźliwe o ludziach piszących na forum,
        >
        > kto byl autorem donosu na Tyu
        > Pani czy inny podmiot
        > np Lodzka Gmina Zydowska

nurni, a dlaczego sprawy z realu przenoszisz na forum? W realu załatwiaj je.

Perła
        • Gość: Ania Re: b proste pytanie o 'uzywaniu' IP: *.upc.chello.be 26.02.03, 18:26
          Gość portalu: Perła napisał(a):

> nurni napisał:
          >
          >.> >
          > > kto byl autorem donosu na Tyu
          > > Pani czy inny podmiot
          > > np Lodzka Gmina Zydowska
          >
          >
          > nurni, a dlaczego sprawy z realu przenoszisz na forum? W realu załatwiaj je.
          >
          > Perła

A no z tej prostej przyczyny,ze pani MK przy pomocy lodzkiej gminy zalatwila
          sprawe z forum w realu.
          • Gość: Perła Re: b proste pytanie o 'uzywaniu' IP: 212.160.135.* 26.02.03, 18:30

>
            > A no z tej prostej przyczyny,ze pani MK przy pomocy lodzkiej gminy zalatwila
            > sprawe z forum w realu.

czy ty jesteś głupia czy naiwna?

Perła
            • neutralny.nick Re: b proste pytanie o 'uzywaniu' 26.02.03, 20:08

> Gość portalu: Ania napisał(a):
              >
              >
              > >
              > > A no z tej prostej przyczyny,ze pani MK przy pomocy lodzkiej gminy zalatwi
              > la
              > > sprawe z forum w realu.
              >
              > czy ty jesteś głupia czy naiwna?

Jedno nie eliminuje drugiego. W przypadku Ani, wiejskiej plotkarki, i jedno i
              drugie.

>
              > Perła
        • nurni Re: b proste pytanie o 'uzywaniu' 26.02.03, 18:27
          b proste pytanie okazalo sie za trudne?

znajdziecie w koncu slowa?
          znajdzie je kiedys realny donosiciel?
          • Gość: Perła Re: b proste pytanie o 'uzywaniu' IP: 212.160.135.* 26.02.03, 18:31
            nurni napisał:

> b proste pytanie okazalo sie za trudne?
            >
            > znajdziecie w koncu slowa?
            > znajdzie je kiedys realny donosiciel?

a propos pytań nurni. Czy Carmina kłamała, pisząc o mnie, iż doniosłem na tyu?
            Tak czy nie.

Perła
      • Gość: Miriam nurni IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.03, 18:31
        nurni napisał:

>
        > >
        >
        > > wypisywać rzeczy obraźliwe o ludziach piszących na forum,
        >
        > kto byl autorem donosu na Tyu
        > Pani czy inny podmiot
        > np Lodzka Gmina Zydowska

Powtarzam po raz kolejny, że nie był to donos.
        Bardzo proszę aby pan zostawił Łódzką Gminę w spokoju.
        • Gość: Miriam Bawcie się dalej sami IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.03, 18:36

Nie odpowiadam na posty od tej chwili, bo nie będę ich czytała. Rozrabiajcie
          dalej.

szalom

Miriam
          • Gość: Hiacynt Re: Bawcie się dalej sami IP: 195.205.252.* 26.02.03, 18:38

>
            > Nie odpowiadam na posty od tej chwili, bo nie będę ich czytała. Rozrabiajcie
            > dalej.
            >
            > szalom

Mirmuś, ja łączyłem z tobą plany sad((

Hiacynt
          • Gość: snajper Re: Bawcie się dalej sami IP: *.acn.waw.pl 27.02.03, 01:22

> Nie odpowiadam na posty od tej chwili, bo nie będę ich czytała. Rozrabiajcie
            > dalej.
            >
            > szalom
            >
            > Miriam

Pokornie dziękujemy Jaśnie Pani Dziedziczce za pozwolenie. To już mamy dwa
            pozwolenia. Perła nam pozwolił na Forum pisać, co prawda do czasu jedynie,
            dopóki zdania nie zmieni. A teraz Jaśnie Pani pozwoliła rozrabiać. Obawiam się
            coprawda, ze też tylko jest to czasowe pozwolenie. Po którym, gdy bedziemy mieć
            smiałość z niego skorzystać, faks gminny rozgrzeje się z przepracowania. Fakst
            wysyłane będa na adresy przeciwników, których Perła, doświadczony wywiadowca
            rozpracuje, mając doświadczenie z czasów minionych.

Snajper.
            • Gość: Jureek Re: Bawcie się dalej sami IP: 212.185.202.* 27.02.03, 16:16
              Gość portalu: snajper napisał(a):

> Pokornie dziękujemy Jaśnie Pani Dziedziczce za pozwolenie. To już mamy dwa
              > pozwolenia. Perła nam pozwolił na Forum pisać, co prawda do czasu jedynie,
              > dopóki zdania nie zmieni. A teraz Jaśnie Pani pozwoliła rozrabiać. Obawiam się
              > coprawda, ze też tylko jest to czasowe pozwolenie. Po którym, gdy bedziemy mieć
              >
              > smiałość z niego skorzystać, faks gminny rozgrzeje się z przepracowania. Fakst
              > wysyłane będa na adresy przeciwników, których Perła, doświadczony wywiadowca
              > rozpracuje, mając doświadczenie z czasów minionych.

Snajper, może Ty zaspokoisz moją ciekawość, bo zdaje się, ktoś już pytał, ale nie doczekał się odpowiedzi? W jakich to sprawach politycznych lub społecznych Tyu i Miriam aż tak bardzo różnili się w poglądach, że Miriam nie potrafiwszy pokonać Tyu w dyskusji użyła środków pozaforumowych?
              Skoro już robi się z Tyu mączennika, któremu rzekomo zamknięto dostęp do forum z powodu głoszonych przez niego poglądów, to chętnie dowiedziałbym się, jakie to były poglądy.
              Jurek

• Gość: snajper Re: Bawcie się dalej sami IP: *.acn.waw.pl 27.02.03, 17:05
                Gość portalu: Jureek napisał(a):

> Snajper, może Ty zaspokoisz moją ciekawość, bo zdaje się, ktoś już pytał, ale
                > nie doczekał się odpowiedzi? W jakich to sprawach politycznych lub społecznych
                > Tyu i Miriam aż tak bardzo różnili się w poglądach, że Miriam nie potrafiwszy
                > pokonać Tyu w dyskusji użyła środków pozaforumowych?
                >
                > Skoro już robi się z Tyu mączennika, któremu rzekomo zamknięto dostęp do forum
                > z powodu głoszonych przez niego poglądów, to chętnie dowiedziałbym się, jakie
                > to były poglądy.

Tak samo ozna zapytać o Carminę, o >kwietnych<, o iine osoby z Forum wycięte.
                Dlaczego Miriam tk bardzo Carminę zniszczyć chciała ? Zazdrość ? Nie tylko. Być
                może to taka zabawa ludźmi, pokazywanie, że ma się siłę i władzę. A jak na
                Forum się nie udaje, to się siega do realu. Tu nie o poglądy chodzi. Co widać
                zresztą po tym, jak rózne opcje reprezentują osoby zgodnie stające przeciwko
                Miriam i Perle. Od prawicy do lewicy, od antyse... od nielubiących Żydów, do
                filosemitów. Całe spektrum.

Snajper.

• Gość: Jureek Re: Bawcie się dalej sami IP: *.netcologne.de 27.02.03, 20:03

> Tak samo ozna zapytać o Carminę, o >kwietnych<, o iine osoby z Forum wyci
                  > ęte.
                  > Dlaczego Miriam tk bardzo Carminę zniszczyć chciała ? Zazdrość ? Nie tylko.
                  Być
                  >
                  > może to taka zabawa ludźmi, pokazywanie, że ma się siłę i władzę.

Po drugiej stronie nie widzisz takich tendencji? A czymze, jak nie zakusami na
                  objecie wladzy na forum byly proby wprowadzania dla okreslonych osob zakazow
                  pisania w okreslonych watkach?

> A jak na
                  > Forum się nie udaje, to się siega do realu. Tu nie o poglądy chodzi. Co
                  widać
                  > zresztą po tym, jak rózne opcje reprezentują osoby zgodnie stające przeciwko
                  > Miriam i Perle. Od prawicy do lewicy, od antyse... od nielubiących Żydów, do
                  > filosemitów. Całe spektrum.

No i bardzo dobrze, ze wyraznie napisales, ze nie o poglady chodzi. Bo
                  niektorzy (np. Ania) tak wlasnie probuje to interpretowac. Ze niby grozi
                  sytuacja, ze na forum nie bedzie mozna swobodnie wypowiadac swoich pogladow,
                  bo moze za to grozic donos do pracodawcy. Ja caly czas twierdzilem, ze jest to
                  prywatna afera miedzy kilkoma osobami znajacymi sie i z forum i z realu i nie
                  zagraza ona wolnosci wypowiedzi na forum.
                  Pozdrawiam
                  Jurek
                  • Gość: snajper Re: Bawcie się dalej sami IP: *.acn.waw.pl 27.02.03, 22:46

> Gość portalu: snajper napisał(a):
                    >
                    > > Tak samo ozna zapytać o Carminę, o >kwietnych<, o iine osoby z Forum wyci
                    > > ęte. Dlaczego Miriam tk bardzo Carminę zniszczyć chciała ? Zazdrość ? Nie
                    > > tylko. Być może to taka zabawa ludźmi, pokazywanie, że ma się siłę i władzę.
                    >
                    > Po drugiej stronie nie widzisz takich tendencji? A czymze, jak nie zakusami na
                    > objecie wladzy na forum byly proby wprowadzania dla okreslonych osob zakazow
                    > pisania w okreslonych watkach?

Nie, nie widzę. Żadnych zakazów nie było. Objęcie władzy na Forum ? Toż kwietni
                    poszli sobie na Kulturę, aby spokojnie móc pisac. I co ? I tam tez byli
                    atakowani i niszczeni.

> No i bardzo dobrze, ze wyraznie napisales, ze nie o poglady chodzi. Bo
                    > niektorzy (np. Ania) tak wlasnie probuje to interpretowac. Ze niby grozi
                    > sytuacja, ze na forum nie bedzie mozna swobodnie wypowiadac swoich pogladow,
                    > bo moze za to grozic donos do pracodawcy. Ja caly czas twierdzilem, ze jest to
                    > prywatna afera miedzy kilkoma osobami znajacymi sie i z forum i z realu i nie
                    > zagraza ona wolnosci wypowiedzi na forum.

Nie jest to prywatna afera, bo dotyczy zbyt wielu osób piszących na Forum.
                    Dotyczy oprócz tego spraw Forum, tego czy takiej Carminie wolno pisac
                    bezkarnie, czy tez będzie niszczona. Teraz dotyczy to Tyu, Carminy czy
                    Hiacynta. Jutro moze dotyczyć mnie lub Ciebie. Tak więc sednem problemu jest
                    właśnie wolnośc słowa.

A co do poglądów, to były próby kreowania strony broniącej się przed Miriam i
                    Perłą jako bandy antysemitów, chcących podpalać gminy żydowskie. Być może takie
                    >poglądy< miałeś na mysli. Takimi kreacjami na Forum zajmuje się Helga, która
                    próbowała potepienie donosicielstwa Żydówki Miriam wcisnąć w ramy antysemityzmu.

Snajper.
                    • Gość: Jureek Re: Bawcie się dalej sami IP: *.netcologne.de 27.02.03, 23:08

> > Po drugiej stronie nie widzisz takich tendencji? A czymze, jak nie zakusam
                      > i na
                      > > objecie wladzy na forum byly proby wprowadzania dla okreslonych osob zakaz
                      > ow
                      > > pisania w okreslonych watkach?
                      >
                      > Nie, nie widzę. Żadnych zakazów nie było.

Sam pamietam, gdy Euromir nie tak dawno napisal obcesowo, zeby ktos nie
                      wypowiadal sie w "jego" watku. Perla tez cytowal, jak to kwietni domagali sie
                      tego typu ograniczen, zeby zalozyciel watku mial prawo ustalac kto w nim
                      pisze. Nie pamietam, kto tego chcial, a na szukanie cytatow nie mam czasu.
                      Sorry.

> Objęcie władzy na Forum ? Toż kwietni
                      >
                      > poszli sobie na Kulturę, aby spokojnie móc pisac. I co ? I tam tez byli
                      > atakowani i niszczeni.

Pytam juz po raz ktorys, co to znaczy niszczeni i wycinani. Czy nie rozumiesz,
                      ze to jest wolne forum i kazdy moze pisac gdzie chce i co chce?

> > No i bardzo dobrze, ze wyraznie napisales, ze nie o poglady chodzi. Bo
                      > > niektorzy (np. Ania) tak wlasnie probuje to interpretowac. Ze niby grozi
                      > > sytuacja, ze na forum nie bedzie mozna swobodnie wypowiadac swoich poglado
                      > w,
                      > > bo moze za to grozic donos do pracodawcy. Ja caly czas twierdzilem, ze jes
                      > t to
                      > > prywatna afera miedzy kilkoma osobami znajacymi sie i z forum i z realu i
                      > nie
                      > > zagraza ona wolnosci wypowiedzi na forum.
                      >
                      > Nie jest to prywatna afera, bo dotyczy zbyt wielu osób piszących na Forum.
                      > Dotyczy oprócz tego spraw Forum, tego czy takiej Carminie wolno pisac
                      > bezkarnie, czy tez będzie niszczona. Teraz dotyczy to Tyu, Carminy czy
                      > Hiacynta. Jutro moze dotyczyć mnie lub Ciebie. Tak więc sednem problemu jest
                      > właśnie wolnośc słowa.

Nie. Nie zgodze sie. Zbyt wielka role odgrywaly w tym wszystkim sprawy z
                      realu, zeby traktowac to jako sprawe czysto forumowa.

>
                      > A co do poglądów, to były próby kreowania strony broniącej się przed Miriam
                      i
                      > Perłą jako bandy antysemitów, chcących podpalać gminy żydowskie. Być może
                      takie
                      >
                      > >poglądy< miałeś na mysli. Takimi kreacjami na Forum zajmuje się Helga, k
                      > tóra
                      > próbowała potepienie donosicielstwa Żydówki Miriam wcisnąć w ramy
                      antysemityzmu

To nie byly kreacje. Tyu sam pisze, ze rola gminy zydowskiej wcale nie taka
                      byla, jak to przedstawia nurmi i Hiacynt i zeby zachowac ostroznosc w
                      oskarzeniach.
                      Wielu wykorzystalo ten blad Miriam zeby upiec wlasna pieczen.
                      Pozdrawiam
                      Jurek
                      • snajper55 Re: Bawcie się dalej sami 27.02.03, 23:31

> Sam pamietam, gdy Euromir nie tak dawno napisal obcesowo, zeby ktos nie
                        > wypowiadal sie w "jego" watku. Perla tez cytowal, jak to kwietni domagali sie
                        > tego typu ograniczen, zeby zalozyciel watku mial prawo ustalac kto w nim
                        > pisze. Nie pamietam, kto tego chcial, a na szukanie cytatow nie mam czasu.
                        > Sorry.

Euromir po donosie Miriam postanowił bojkotować Miriam i Perłę. Napisał także,
                        że nie będą przez niego dobrze widziani w jego wątku z odczytem. Lecz przecież
                        dobrze wiesz, że nikomu zabronić pisamia w wątku nie można.

> Pytam juz po raz ktorys, co to znaczy niszczeni i wycinani. Czy nie rozumiesz,
                        > ze to jest wolne forum i kazdy moze pisac gdzie chce i co chce?

Poczytaj sobie wątki Carminy na Kulturze, to zrozumiesz. No, chyba, że bardzo
                        bedziesz się starał nie zrozumieć...

> Nie. Nie zgodze sie. Zbyt wielka role odgrywaly w tym wszystkim sprawy z
                        > realu, zeby traktowac to jako sprawe czysto forumowa.

Do realnej znajomości Carmniy nikt się nie przyznał. Podobnie sprawa ma się z
                        Hiacyntem. Ania z Belgii też nie jest realnie znana. Podobnie Helga. Mogę tak
                        długo wymieniać. To są znajmości Forumowe, a nie realne.

> To nie byly kreacje. Tyu sam pisze, ze rola gminy zydowskiej wcale nie taka
                        > byla, jak to przedstawia nurmi i Hiacynt i zeby zachowac ostroznosc w
                        > oskarzeniach.
                        > Wielu wykorzystalo ten blad Miriam zeby upiec wlasna pieczen.

Pieczeń była jedna - donos na Tyu do jego pracodawcy. Reszta, to konsekwencje.
                        A donos nie jest żadnym błędem, tylko nikczemną podłością.

Snajper.
        • nurni Re: nurni 26.02.03, 18:38

> nurni napisał:
          >
          > > Gość portalu: Miriam napisał(a):
          > >
          > > >
          > > > Bardzo proszę, żeby przestał pan "używać sobie" na Gminach Zydowskich
          > oraz
          > >
          > > > wypisywać rzeczy obraźliwe o ludziach piszących na forum,
          > >
          > > kto byl autorem donosu na Tyu
          > > Pani czy inny podmiot
          > > np Lodzka Gmina Zydowska
          >
          >
          > Powtarzam po raz kolejny, że nie był to donos.

przytoczylem tresc faksu Tyu
          cierpliwie wyslucham oskarzenia o falszerstwo

Pani moze w kazdej chwili mnie osmieszyc
          wystarczy by przytoczyla Pani pelna tresc
          pierwszego pisma Lodzkiej Gminy Zydowskiej
          bym odszedl z forum w nieslawie i wstydzie

czekam

prosze podac
          > Bardzo proszę aby pan zostawił Łódzką Gminę w spokoju.

napisala Pani wczesniej o 'uzywaniu'
          niech wszyscy sie dowiedza jak to ja uzylem

prosze przedtem o dluzsza jesli trzeba
          chwile refleksji

to powazna sprawa i nie kpie teraz

nurni
    • Gość: Hiacynt Mirmuś IP: 195.205.252.* 26.02.03, 18:35

>
      > wypisywać rzeczy obraźliwe o ludziach piszących na forum, a znanych tzw
      > potocznie "realu". To pisanie jątrzy i nie przynosi nikomu żadnych korzyści.
      >
      > Apeluję do elementarnego poczucia taktu szanownego pana.
      >
      > Maria K. czyli Miriam

do Mirmuś zwanej Mańką, czami z odatkiem odrobiny czerni, Maryśką itp.
      piszącą o sobie czasami wedle humorku "Maria

CYTATY plzzzzzzzzzzzz

Hiacynt

ps. my się znamy z realu?? jesteś "kreacją" czy osobą - Marią?
      • Gość: Perła Hiacynt, kochasz Carmine czy żonę? IP: 212.160.135.* 26.02.03, 18:38
        pisałes o żonie swej tu, a potem tylko o Carminie już. A Carmina, że kocha cie.
        Jak to Hiacynt jest? Może ty bigamista jesteś, co?

Perła
        • Gość: Hiacynt Re: Hiacynt, kochasz Carmine czy żonę? IP: 195.205.252.* 26.02.03, 18:39

> pisałes o żonie swej tu, a potem tylko o Carminie już. A Carmina, że kocha
          cie.
          > Jak to Hiacynt jest? Może ty bigamista jesteś, co?

perełka, fak się grzeje ??

Hiacynt
          • Gość: Perła Re: Hiacynt, kochasz Carmine czy żonę? IP: 212.160.135.* 26.02.03, 18:41
            Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Gość portalu: Perła napisał(a):
            >
            > > pisałes o żonie swej tu, a potem tylko o Carminie już. A Carmina, że kocha
            >
            > cie.
            > > Jak to Hiacynt jest? Może ty bigamista jesteś, co?
            >
            >
            > perełka, fak się grzeje ??
            >
            >
            > Hiacynt

Hiacynt, ja większą fantazję mam. Faks przeterminowany juz jest.
            No i co hiacynt, kogo kochasz? Żonę czy Carminę?

Perła
            • ankakoch Re: Hiacynt, kochasz Carmine czy żonę? 26.02.03, 18:45
              Perełka, a ty kochasz anusiekoch czy mirmusie?
            • Gość: Hiacynt groszki, chusteczki i koronki IP: 195.205.252.* 26.02.03, 18:46

> Hiacynt, ja większą fantazję mam. Faks przeterminowany juz jest.
              > No i co hiacynt, kogo kochasz? Żonę czy Carminę?

groszki, chusteczki i koronki to wasze problemy perełka
              wy nas tutaj próbujecie karmic od dwóch lat
              brazylijskim tasiemcem

łeeeeee

i bee

Hiacynt
            • kocham_hiacynta _____-------------_A ja nadal 26.02.03, 20:14

>
              > Hiacynt, ja większą fantazję mam. Faks przeterminowany juz jest.
              > No i co hiacynt, kogo kochasz? Żonę czy Carminę?
              >
              > Perła

Zmykaj Perla on mnie kocha!
    • Gość: Hiacynt do Mimuś pytanie IP: 195.205.252.* 26.02.03, 18:37

>
      > potocznie "realu". To pisanie jątrzy i nie przynosi nikomu żadnych korzyści.
      >
      > Apeluję do elementarnego poczucia taktu szanownego pana.
      >
      > Maria K. czyli Miriam

co oznacza ta litera "P" ??

Hiacynt

• Gość: Perła Re: do Mimuś pytanie IP: 212.160.135.* 26.02.03, 18:40

>
        > >
        >
        > > wypisywać rzeczy obraźliwe o ludziach piszących na forum, a znanych tzw
        > > potocznie "realu". To pisanie jątrzy i nie przynosi nikomu żadnych korzyśc
        > i.
        > >
        > > Apeluję do elementarnego poczucia taktu szanownego pana.
        > >
        > > Maria K. czyli Miriam
        >
        > co oznacza ta litera "P" ??
        >
        > Hiacynt
        >
        >

zgaduję: Pierdolnięty?

• Gość: Hiacynt 1000000_______STO TYSIĘCY ____ IP: 195.205.252.* 26.02.03, 18:43

> zgaduję: Pierdolnięty?

po cóż zgadujesz, jak pisałeś na forum wydajesz 100 000 złotych roczznie
          na telefony do Miriam - "darmowe minutki" , zadzwoń do "przyjaciółki",
          zaspokój ciekawość, cóż oznacza literka P

Hiacynt
          • Gość: Perła Re: 1000000_______STO TYSIĘCY ____ IP: 212.160.135.* 26.02.03, 18:45

> Gość portalu: Perła napisał(a):
            >
            >
            > > zgaduję: Pierdolnięty?
            >
            >
            > po cóż zgadujesz, jak pisałeś na forum wydajesz 100 000 złotych roczznie
            > na telefony do Miriam - "darmowe minutki" , zadzwoń do "przyjaciółki",
            > zaspokój ciekawość, cóż oznacza literka P
            >
            > Hiacynt

zgaduję: Pedał?
          • neutralny.nick STO TYSIĘCY ma 5 zer a nie 6 Hiacku!=100.000 26.02.03, 20:18
    • Gość: perli słit drims! IP: 213.17.252.* 26.02.03, 18:49
      aa melodii....

molestownik muzyczny!
      Marilyn Manson

perli

oj kurde mm mi zabraknie
      jeszcze 8 milioników 132 nettkinów do zamolestowania
    • nurni Hiacynt Ania Ankakoch.........i Miriam 26.02.03, 18:56
      prosze Was o chwile spokoju
      zadalem Miriam b proste i konkretne pytania

mysle ze latwe do odpowiedzi
      duzo trudniejsze do napisania

dajmy Miriam nieco czasu
      z akcentem na nieco

Perla pisze chaotycznie
      nie jestem pewien czy warto odpowiadac

co wy na to?

Miriam
      znajdz wlasciwe slowa
      najpierw na forum potem w realu

nurni

• Gość: perli kochanie zmiejszyłam nasze posty! IP: 213.17.252.* 26.02.03, 19:00
        okiejsmile

perli
      • Gość: Jureek Re: Hiacynt Ania Ankakoch....- słuchajcie Wodza N. IP: 212.185.202.* 27.02.03, 16:31
        nurni napisał:

> prosze Was o chwile spokoju
        > zadalem Miriam b proste i konkretne pytania
        >
        > mysle ze latwe do odpowiedzi
        > duzo trudniejsze do napisania
        >
        > dajmy Miriam nieco czasu
        > z akcentem na nieco
        >
        > Perla pisze chaotycznie
        > nie jestem pewien czy warto odpowiadac
        >
        > co wy na to?

Niby udaje, że pyta, delikatnie sugeruje, ale wyraźnie widać, że za tymi grzecznymi słówkami stalowa wola się kryje i biada Wam, gdy nie posłuchacie.
        Jura
    • kochankakoch Małgośka, rocznik 1972 26.02.03, 19:49
      Re: czekając na Wolanda
      Autor: Gość: Miriam IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl
      Data: 05-10-2001 00:33 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując

....i chyba zaraz zasnę na skromnym, "rodzajowym" szezlongu -
      ciemnogranatowym ze złotym. I myslę sobie "Póki mam twarz białą z różowym, bez
      kurzych łapek na skroni, marzyć o tym i owym - nikt mi nie wzbroni." Dobranoc.
      Miriam
      • nurni odpusc prowoczku_________________________nt 26.02.03, 19:52
        • nurni odpuscie i inne prowoczki 26.02.03, 20:20
          neutralne niki kocham hiacynta itd
          niki helgo-hawkowe

za pozno

nurni

ps

moj apel do przyjaciol
          aktualny!
      • fuga1 Re: Małgośka, rocznik 1972 -eee,raczej 1962 26.02.03, 20:35
        kochankakoch napisał:

> Re: czekając na Wolanda
        > Autor: Gość: Miriam IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl
        > Data: 05-10-2001 00:33 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując
        >
        > ....i chyba zaraz zasnę na skromnym, "rodzajowym" szezlongu -
        > ciemnogranatowym ze złotym. I myslę sobie "Póki mam twarz białą z różowym,
        bez
        > kurzych łapek na skroni, marzyć o tym i owym - nikt mi nie wzbroni."
        Dobranoc.
        > Miriam
        • Gość: duren Re: Małgośka, rocznik 1972 -eee,raczej 1962 IP: *.chello.pl 27.02.03, 01:51
          • Gość: kunce Re: poczemu... IP: *.chello.pl 27.02.03, 01:57
            ...sie młody głupcu zastanawiasz
            ty jesteś prostak i pojebaniec
            taki duren jebany.
            Agnieszka Kuncewicz
            była radna warszawy
            • nurni spac pacynki!_____________________________nt 27.02.03, 02:06
            • kunce Re: poczemu... 27.02.03, 12:36
              Gość portalu: kunce napisał(a):

> ...sie młody głupcu zastanawiasz
              > ty jesteś prostak i pojebaniec
              > taki duren jebany.
              > Agnieszka Kuncewicz
              > była radna warszawy

nie lubię sie logować. Po raz kolejny jestem zmuszona. W ciągu kilku dni
              nastepny wypadek podszycia sie pod mój nik.

Poza obraźliwymi słowami na temat nurniego, jakich nigdy by, nie napisała,
              wymieniono jakieś imię i nazwisko, co sugeruje że osoba kryjaca się za nikiem
              własnie tak sie nazywa.
              Przypisano tez funcje - i to taką, jakiej osoba nosząca nik kunce nie pełniła.
              Smutno mi, że Warszawa podszywacz pisze z małej litery.
    • Gość: piotrq Do Miriam oraz całej reszty uczestników bójki IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.02.03, 11:44
      Bardzo proszę po raz kolejny - panią Miriam i wszystkich - by w zapale
      wzajemnej szarpaczki NIE UJAWNIALI SZCZEGÓŁÓW POZWALAJĄCYCH ZIDENTYFIKOWAĆ
      OSOBY W REALU. Miriam podała - bardzo, uważam, nierozsądnie - imię i inicjał
      pana Hiacynta. Brakuje jednej-dwóch informacji gdzieś bezmyślnie rzuconych,
      żeby każdy kto chce dać panu Hiacyntowi po buzi albo napsuć mu coś w życiu,
      mógł go namierzyć.

Proszę, nie popełniajcie błędu, który doprowadził do łatwej identyfikacji Tyu w
      realu.

Proszę przynajmniej o tyle. Bo o zaprzestanie tych przepychanek chyba proszenie
      daremne.
      • d_nutka Re: Do Miriam oraz całej reszty uczestników bójki 27.02.03, 12:02
        Gość portalu: piotrq napisał(a):

> Bardzo proszę po raz kolejny - panią Miriam i wszystkich - by w zapale
        > wzajemnej szarpaczki NIE UJAWNIALI SZCZEGÓŁÓW POZWALAJĄCYCH ZIDENTYFIKOWAĆ
        > OSOBY W REALU. Miriam podała - bardzo, uważam, nierozsądnie - imię i inicjał
        > pana Hiacynta. Brakuje jednej-dwóch informacji gdzieś bezmyślnie rzuconych,
        > żeby każdy kto chce dać panu Hiacyntowi po buzi albo napsuć mu coś w życiu,
        > mógł go namierzyć.
        >
        > Proszę, nie popełniajcie błędu, który doprowadził do łatwej identyfikacji Tyu
        w
        >
        > realu.
        >
        > Proszę przynajmniej o tyle. Bo o zaprzestanie tych przepychanek chyba
        proszenie
        >
        > daremne.

przyłączam się do apelu Piotra

Miriam jednak nadal ROZMYŚLNIE używa swoich niegodziwych metod

może by tak zaczęła zapalać swoje czerwone latarnie?

tak podobno jest w zwyczaju w pewnych dzielnicach
        • Gość: lady_hawk Danka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 12:10
          nie chce mi sie komentowac.
        • Gość: Perła Re: Do Miriam oraz całej reszty uczestników bójki IP: 212.160.135.* 27.02.03, 12:22
          d_nutka napisała:

> Gość portalu: piotrq napisał(a):
          >
          > > Bardzo proszę po raz kolejny - panią Miriam i wszystkich - by w zapale
          > > wzajemnej szarpaczki NIE UJAWNIALI SZCZEGÓŁÓW POZWALAJĄCYCH ZIDENTYFIKOWAĆ
          >
          > > OSOBY W REALU. Miriam podała - bardzo, uważam, nierozsądnie - imię i inicj
          > ał
          > > pana Hiacynta. Brakuje jednej-dwóch informacji gdzieś bezmyślnie rzuconych
          > ,
          > > żeby każdy kto chce dać panu Hiacyntowi po buzi albo napsuć mu coś w życiu
          > ,
          > > mógł go namierzyć.
          > >
          > > Proszę, nie popełniajcie błędu, który doprowadził do łatwej identyfikacji
          > Tyu
          > w
          > >
          > > realu.
          > >
          > > Proszę przynajmniej o tyle. Bo o zaprzestanie tych przepychanek chyba
          > proszenie
          > >
          > > daremne.
          >
          >
          > przyłączam się do apelu Piotra
          >
          > Miriam jednak nadal ROZMYŚLNIE używa swoich niegodziwych metod
          >
          > może by tak zaczęła zapalać swoje czerwone latarnie?
          >
          > tak podobno jest w zwyczaju w pewnych dzielnicach

Danka, poznałaś Miriam w realu. Czego ty Jej tak naprawdę zazdrościsz? Wieku?
          Urody? Inteligencji? Dowcipu? Czy wszystkiego? Twoje pisanie to dowód, że
          ZAWIŚĆ cię zżera.

Perła
        • Gość: piotrq pani D_nuto, bardzo proszę... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.02.03, 12:23
          ... o niepopieranie mnie w ten sposób. Połączenie mojego apelu zaadresowanego
          DO WSZYSTKICH (mnie nie interesuje, kto, i z której watahy, tylko o zachowanie
          pewnych zasad) z przywaleniem komuś (w tym przypadku Miriam) jest nie fair.
          Jeśli chce pani komuś przygrzmocić, to proszę nie w połączeniu z moim postem,
          który wszak wzywa do zaprzestania szarpaczki.
          • d_nutka Re: pani D_nuto, bardzo proszę... 27.02.03, 12:40

> ... o niepopieranie mnie w ten sposób. Połączenie mojego apelu zaadresowanego
            > DO WSZYSTKICH (mnie nie interesuje, kto, i z której watahy, tylko o
            zachowanie
            > pewnych zasad) z przywaleniem komuś (w tym przypadku Miriam) jest nie fair.
            > Jeśli chce pani komuś przygrzmocić, to proszę nie w połączeniu z moim postem,
            > który wszak wzywa do zaprzestania szarpaczki.

watahy?
            czy dobrze rozumiem to słowo?
            to coś ze stadem wilków ma wspólnego?
          • Gość: snajper Re: pani D_nuto, bardzo proszę... IP: *.acn.waw.pl 27.02.03, 13:12

> ... o niepopieranie mnie w ten sposób. Połączenie mojego apelu zaadresowanego
            > DO WSZYSTKICH (mnie nie interesuje, kto, i z której watahy, tylko o zachowanie
            > pewnych zasad) z przywaleniem komuś (w tym przypadku Miriam) jest nie fair.
            > Jeśli chce pani komuś przygrzmocić, to proszę nie w połączeniu z moim postem,
            > który wszak wzywa do zaprzestania szarpaczki.

W takim razie to jest i do mnie. sad(

Jednak także Ty Miriam wyróżniłeś, podając jako przykład podanie przez nią
            faktów realnych Hiacynta, co jak zrozumiałem, potępiasz.

Snajper.
      • Gość: snajper Re: Do Miriam oraz całej reszty uczestników bójki IP: *.acn.waw.pl 27.02.03, 13:09

> Bardzo proszę po raz kolejny - panią Miriam i wszystkich - by w zapale
        > wzajemnej szarpaczki NIE UJAWNIALI SZCZEGÓŁÓW POZWALAJĄCYCH ZIDENTYFIKOWAĆ
        > OSOBY W REALU. Miriam podała - bardzo, uważam, nierozsądnie - imię i inicjał
        > pana Hiacynta. Brakuje jednej-dwóch informacji gdzieś bezmyślnie rzuconych,
        > żeby każdy kto chce dać panu Hiacyntowi po buzi albo napsuć mu coś w życiu,
        > mógł go namierzyć.
        >
        > Proszę, nie popełniajcie błędu, który doprowadził do łatwej identyfikacji Tyu
        > w realu.

Błędu ??? Ha, ha, ha. Błędu... Jej właśnie o to chodzi, aby w ten sposób
        zastrzaszać innych. Toż Miriam i Perła specjalnie takie fakty podają. To ich
        metoda nacisku na innych. Podporządkuj się, bo ujawnimy informacje z realu.
        Wiele razy szantażowali innych możliwością swoich działań w realu.

> Proszę przynajmniej o tyle. Bo o zaprzestanie tych przepychanek chyba prosze
        > nie daremne.

Pozdrawiam.
        • Gość: piotrq prosze równiez o niezapisywanie mnie.... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.02.03, 14:33
          ... do żadnego z waszych stad. Pisałęm już kiedyś na ten temat również do pana
          Hiacynta (który w następstwie zaliczył mnie - pani Carmina wraz z panią Anią
          również - do zwolenników tych innych państwa). Pan Hiacynt nazwał mnie wówczas
          (streszczam i nie będę cytował przykładów) mniej więcej szują.

Uważam, że nieostrożne wywlekanie zamierzchłych postów i prowokowanie nowych
          bójek poprzez nowe wątki koncentruje informacje, ktore mogą zagrozić realnym
          osobom, a nie nickom. A to już jest niebezpieczne.

Żadna ze stron w tym sporze nie jest bez winy. A najlepiej byłoby, żeby ktoś
          mądrzejszy (jeżeli już ktoś taki się znajdzie) po prostu odpuscił i spasował.
          Po prostu olał. Nie odpowiadał. Ale chyba daremnie na to liczyć.

Dlatego, panie Snajperze, proszę mnie nie zapisywać do tych, którzy się
          opowiadają po którejś stronie, bo mnie te wasze karykaturalne utarczki nic nie
          obchodzą. Jestem ja, a nie gangster z którejś tam bandy. Apeluję tylko o
          odrobinę rozsądku.
    • Gość: doku Kolejny debilny wątek dla idiotów IP: *.mofnet.gov.pl 27.02.03, 13:16
      Ludzie, to są Aktualności, a nie jakieś prywatne pierdy. Znacie się w realu,
      więc taplajcie się w waszym realnym błocie dyskretniej.
      • Gość: snajper Dlatego w nim piszesz ? nt IP: *.acn.waw.pl 27.02.03, 13:24
        Gość portalu: doku napisał(a):

> Ludzie, to są Aktualności, a nie jakieś prywatne pierdy. Znacie się w realu,
        > więc taplajcie się w waszym realnym błocie dyskretniej.
    • Gość: Hiacynt do Mirmuś o używaniu IP: 195.205.252.* 27.02.03, 13:39

>
      > potocznie "realu".

Mirmuś możesz mnie zacytować??

Od używania i używek wszelakich
      mamy was
      dwa "serduszka w foteliczku"

perełkę i Mirmuś

Hiacynt

• Gość: Jureek Re: Hiacyncie! IP: 212.185.202.* 27.02.03, 16:34
        Dlaczego nie słuchasz wodza nurmiego? Wyraźnie przecież zakazywał Ci odzywania się w tym wątku. Ania posłuchała, a Ty wykazujesz brak zdyscyplinowania.
        Jurek
        • Gość: Ania Re:Kto tu jest w koncu wodzem??????????? IP: *.upc.chello.be 27.02.03, 19:09

> Dlaczego nie słuchasz wodza nurmiego? Wyraźnie przecież zakazywał Ci
          odzywania
          > się w tym wątku. Ania posłuchała, a Ty wykazujesz brak zdyscyplinowania.
          > Jurek

Raz pisza,ze Hiacynt, raz,ze Carmina, teraz okazuje sie ,ze Nurni,kogo ja mam
          sluchac?
          Ania nie pisala bo nie miala czasu panie Jureek,ale pan jak zwykle na
          stanowisku ,jak zwykle gotowy umilic zycie Hiacyntowi.
          Panie Jureek ja tez chce byc wodzem,prosze z raz napisac,ze to ja.
          • Gość: Jureek Re:Kto tu jest w koncu wodzem??????????? IP: *.netcologne.de 27.02.03, 19:55

> Raz pisza,ze Hiacynt, raz,ze Carmina, teraz okazuje sie ,ze Nurni,kogo ja
            mam
            > sluchac?

A to juz musicie miedzy soba uzgodnic. W kazdym badz razie, w tym watku nurmi
            wlasnie jak wodz sie zachowuje.

> Ania nie pisala bo nie miala czasu panie Jureek,ale pan jak zwykle na
            > stanowisku ,jak zwykle gotowy umilic zycie Hiacyntowi.

Eeee tam, od razu na stanowisku. Ja po prostu nie cierpie karnawalu, cale
            miasto chleje, nie ma z kim pracowac, no to zajrzalem sobie na forum - a tu,
            jak widze, bez zmian.

> Panie Jureek ja tez chce byc wodzem,prosze z raz napisac,ze to ja.

Wodzu-Aniu, prowadz na gmine! Zadowolona?
            Jura
            • nurni Re:Kto tu jest w koncu wodzem??????????? 27.02.03, 20:02

> A to juz musicie miedzy soba uzgodnic. W kazdym badz razie, w tym watku
              nurmi
              > wlasnie jak wodz sie zachowuje.

kapralu jureek spocznijcie
              gdybyscie wiedzieli jak jest
              to na wasz zolnierski tawrdo ciosony helm
              bylby to przyduzy balast

> Eeee tam, od razu na stanowisku. Ja po prostu nie cierpie karnawalu, cale
              > miasto chleje, nie ma z kim pracowac, no to zajrzalem sobie na forum - a tu,
              > jak widze, bez zmian.

napisz przechodzilem sobie przypadkiem
              tak samo zabrzmi

> Wodzu-Aniu, prowadz na gmine! Zadowolona?
              > Jura

to juz bylo zolnierzu
              spocznij

nurni
              • Gość: Jureek Re:Kto tu jest w koncu wodzem??????????? IP: *.netcologne.de 27.02.03, 20:06
                W ten sposob to mozesz zwracac sie do Twoich zolnierzy. Ja ani Twoim, ani
                niczyim zolnierzem nie jestem.
                A na drugi raz nie wcinaj sie chamie, gdy z dama rozmawiam.
                Jurek
                • nurni dobranoc_______________________________nt 27.02.03, 20:07
            • Gość: Ania Re:Kto tu jest w koncu wodzem??????????? IP: *.upc.chello.be 27.02.03, 22:19

>.> > Panie Jureek ja tez chce byc wodzem,prosze z raz napisac,ze to ja.
              >
              > Wodzu-Aniu, prowadz na gmine! Zadowolona?
              > Jura

No to ja Cie mianuje wodzem gminnych.Wojska masz wiecej niz ja.Perla mi wycial
              duzo ale mysle coz ....
              • Gość: Jureek Re:Kto tu jest w koncu wodzem??????????? IP: *.netcologne.de 27.02.03, 22:46

> No to ja Cie mianuje wodzem gminnych.Wojska masz wiecej niz ja.Perla mi
                wycial
                > duzo ale mysle coz ....

Dziekuje, ale nie prosilem o zadne mianowania. Do wojska sie nie nadaje, ani
                jako zolnierz, ani jako dowodca.
                Jurek

• Gość: Ania Re:Kto tu jest w koncu wodzem??????????? IP: *.upc.chello.be 27.02.03, 22:49

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                  >
                  > > No to ja Cie mianuje wodzem gminnych.Wojska masz wiecej niz ja.Perla mi
                  > wycial
                  > > duzo ale mysle coz ....
                  >
                  > Dziekuje, ale nie prosilem o zadne mianowania. Do wojska sie nie nadaje, ani
                  > jako zolnierz, ani jako dowodca.
                  > Jurek
                  >
                  Ale juz dawno sie zaangazowales po jednej ze stron,wiec w czym problem?
                  Ja jestem u kwietnych a Ty u gminnych.Pociesz sie,ze jak bedziesz dobrze pisal
                  to Cie Pan Scan do dworu zaprosi i winem uraczy albo sliwowica.Masz duze szanse.
                  • Gość: Jureek Re:Kto tu jest w koncu wodzem??????????? IP: *.netcologne.de 27.02.03, 23:01

> > Dziekuje, ale nie prosilem o zadne mianowania. Do wojska sie nie nadaje, a
                    > ni
                    > > jako zolnierz, ani jako dowodca.
                    > > Jurek
                    > >
                    > Ale juz dawno sie zaangazowales po jednej ze stron,wiec w czym problem?
                    > Ja jestem u kwietnych a Ty u gminnych.Pociesz sie,ze jak bedziesz dobrze
                    pisal
                    > to Cie Pan Scan do dworu zaprosi i winem uraczy albo sliwowica.Masz duze
                    szanse
                    > .

Pewnie wielu znowu sie zdziwi, ze ujawniam tyle ze swojej prywatnej sfery, ale
                    chcialbym Cie Aniu poinformowac, ze trafilas kula w plot, bo jestem
                    zdecydowanym abstynentem, tak wiec liczenie na zaproszenie Scana nie moim
                    motywem pisania.
                    Jurek
                  • snajper55 O Panie Scanie oraz jedno zdanie o Borsuku. 27.02.03, 23:38

> Ale juz dawno sie zaangazowales po jednej ze stron,wiec w czym problem?
                    > Ja jestem u kwietnych a Ty u gminnych.Pociesz sie,ze jak bedziesz dobrze pisal
                    > to Cie Pan Scan do dworu zaprosi i winem uraczy albo sliwowica.Masz duze szan
                    > se.

Aniu, podziały nie są takie proste i jasne. Nie wiem, czy dobrze piszę, ale na
                    dworze u Pana Scana gościłem, miód i wino piłem, muzyki słuchałem i nader
                    interesujące romowy prowadziłem. Nie powiem z kim, bo może sobie tego nie
                    życzą. wink) W każdym razie dwór Pana Scana miło wspominam, takoż gospodynię,
                    gospodarza oraz WSZYSTKICH gości. Może dlatego rozumiem Borsuka, oddzielającego
                    real od wirtualu.

Pozdrawiam.
    • do_gory Re: dla pana Jacka P. zwanego Hiacyntem 01.03.03, 09:58
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka