kolor 04.11.01, 17:03 niejaki Ryszard Wojna, wieczny korespondent Polskiego Radia,? Takie jakies dziwne mam przeczucie............... Ta jego miłość do lewicy nie jest pewnie przypadkowa??? Hm............, a może ja sie mylę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyu Re: Czy JaJacek to nie przypadkiem................... 04.11.01, 17:33 kolor napisał(a): > niejaki Ryszard Wojna, wieczny korespondent Polskiego Radia,? Takie jakies > dziwne mam przeczucie............... Ta jego miłość do lewicy nie jest pewnie > przypadkowa??? Hm............, a może ja sie mylę? Z równą dozą prawdopodobieństwa mógłbym napisać, że to Jacek Kuroń. Mam nadzieję, że nie obrażę tym ani Jajacka, ani Jacka Kuronia? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Czy JaJacek to nie przypadkiem................... 04.11.01, 17:35 raczej nie Jacek Kuron, bo poki co mieszka na Żolbirzorzu i to by bylo widac po IP. Natomiast u JaJacka stoi jak byk Belgia. Przypadek, moze........... Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Re: A czy Kolor to nie przypadkiem......... 04.11.01, 18:09 nowa rozgłosnia Radia Kolor? Poziom wypowiedzi spada i spada.... A poważniej - do czego mają prowadzić takie dywagacje? Pozdrawiam Vtec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchaty Re: Czy JaJacek to nie przypadkiem................... IP: *.mcnet.pl 04.11.01, 17:42 Jajacek niestety jest tylko idiotą. O bardziej wyrafinowaną formę pożal się Boże egzystencji nie należy go podejrzewać. natomiast Krzysztof Wojna jest obecnie korespondentem w Brukseli Polskiego Radia (sic!). Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Re: JaJacku... 04.11.01, 18:12 zostaw to. Gówniarz pozostanie gówniarzem tak długo jak nie zmądrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: JaJacku... 04.11.01, 18:20 Dajcie zyc Jajackowi.Nie porownujcie Go do Krzysztofa Wojny-moze sie obrazic. Jajacek ma swoja osobowosc i swoj plan. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: do civica 04.11.01, 19:13 dlaczego zaraz od gówniarzy wyzywasz? To tylko podejrzenia, moze trafne moze nie. Ale to nie powod żeby zaraz takich słów używać. Używając takich słów bez żadnego merytorycznego odniesienia sie do tematu wątku, wystawiasz sobie nienajlepsze świadectwo. skadinad lubie czytac twoje posty nt. motoryzacji a szczególnie wszystkiego tego co odnosi się do Hondy, ktorej jestem milośnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek To Ja jajacek :))))) IP: *.kabel.telenet.be 04.11.01, 23:36 Dopiero teraz usiadlem przy komputerze wiec troche pozno sie wlanczam do watku Kolor nie jestem wiecznym korespondetem ,poprostu nie jest mi obojetny nasz kraj wiec wymieniam poglady na forum GW. Mam klopoty z polska ortografia czego raczej nie ma K.Wojna -jak mu powiem to sie usmieje ) A Puchaty? Nawet moj poziom jest za wysoki na prowadzenie dyskucji z nie reformowalnym . Pozdrawiam Kolezanki i Kolegow z Forum GW Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Re: do Kolora 05.11.01, 10:09 kolor napisał(a): > dlaczego zaraz od gówniarzy wyzywasz? To tylko podejrzenia, moze trafne moze > nie. Ale to nie powod żeby zaraz takich słów używać. Używając takich słów bez > żadnego merytorycznego odniesienia sie do tematu wątku, wystawiasz sobie > nienajlepsze świadectwo. skadinad lubie czytac twoje posty nt. motoryzacji a > szczególnie wszystkiego tego co odnosi się do Hondy, ktorej jestem milośnikiem. Z szaconkiem Panie Kolor Napisalem dwa posty - jeden do Ciebie doszukujac sie Twoich zwiazkow z radiem. Moze nie byl w super gatunku ale obrazliwy tez nie. Drugi skierowany byl do Puchatego i dopisany pod jego enuncjacjami o idiotyzmie Jajacka. Z Twoich podejrzen po prostu sie usmialem. Mam nadzieje, ze wyjasnilem jaki mam stosunek do kazdego z Was. Za reprymende dziekuje, zawsze jest potrzebna. Radzilem Jajackowi by zostawil Puchatego w spokoju, sam powinienem byl zrobic to samo. Jak wdepniesz w bloto - to slady zostana. Podrawiam kolorowo i hondziasto Vtec Odpowiedz Link Zgłoś