carmina 28.02.03, 19:02 Sorki, że tą drogą, nie znam innej. C Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: Mag, Tumisia - bardzo proszę o kontakt. IP: *.unl.edu 28.02.03, 19:06 carmina napisała: > > Sorki, że tą drogą, nie znam innej. > > C Maga zatkalo juz po upadku Enron i calej bandy nafciarzy, ktora tak wychwalala. No coz. Nigdy nie jest za pozno, by wytrzezwiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Imadzinku, slonko Nebraski IP: *.dsl.elpstx.swbell.net 01.03.03, 03:57 Pisz sobie te swoje "Larum graja, ojczyzna w potrzebie" posty na koszt podatnikow stanu Nebraska, a ode mnie sie odczep, OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ponury Re: Mag, Tumisia - bardzo proszę o kontakt. IP: *.visp.energis.pl 28.02.03, 20:21 Carminelle czy zwierasz szyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumisia Do Carminy. IP: *.acn.waw.pl 01.03.03, 00:04 Mam nadzieje,ze e-mail doszedł.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt do Tumisi IP: 195.205.252.* 01.03.03, 00:21 Gość portalu: Tumisia napisał(a): > Mam nadzieje,ze e-mail doszedł.Pozdrawiam. ))) + dobranoc Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Mag, Tumisia - bardzo proszę o kontakt. IP: *.dsl.elpstx.swbell.net 01.03.03, 04:01 Carmino, jestem, podczytuje czasem, pozwol, ze sie nie bede wtracac. Zycie w realu jest zbyt piekne, zwlaszcza po dobrej kolacji z butelka Chardonney Odpowiedz Link Zgłoś