Gość: siedem IP: 213.216.66.* 10.03.03, 13:02 Nie zdajesz sobie sprawy co człowiek musi przejść, jaką wewnętrzną walkę stoczyć, jak się szamotać z własną agresją by tolerować twoje napastliwe brednie. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: perli siedemkowe wrota! IP: 213.17.252.* 10.03.03, 14:38 Gość portalu: siedem napisał(a): > Nie zdajesz sobie sprawy co człowiek musi przejść, jaką wewnętrzną walkę > stoczyć, jak się szamotać z własną agresją by tolerować twoje napastliwe > brednie. > > 5040 bredzenie to moja specjalność! nie pamiętasz acha, wszystko rozumiem jesteśmy na ajgorowych alegoryczno mistycznych alejkach czyż nie perli łusmiechnij sie co z Tobą gdzie ten humorek ach gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: siódemko 10.03.03, 15:10 Gość portalu: siedem napisał(a): > Nie zdajesz sobie sprawy co człowiek musi przejść, jaką wewnętrzną walkę > stoczyć, jak się szamotać z własną agresją by tolerować twoje napastliwe > brednie. > > 5040 Jest dość dobra metoda unikania negatywnych reakcji po przeczytaniu postów Danutki - po prostu nieczytanie tych postów. Z zasady nie czytam wątków zakładanych przez Danutkę. Czasami więc tylko zdenerwuje mnie Jej post, przypadkiem jak sądzę, umieszczony przez Nią w innym wątku (dlatego przypadkiem, bo nie udało mi się odkryć prawidłowości, dlaczego Danutka własnie taki konkretny post umieszcza w takim konkretnym miejscu toczącej się właśnie dyskusji - zauważyłem natomiast, że treść dyskusji nie ma żadnego wpływu na tresć postów Danutki). Odpowiedz Link Zgłoś