keyser_sose 27.10.06, 10:26 Ugotowany na twardo. Dziennikarz fakty - Tusk opinie... przez 15 minut fakty vs Tusk FAkty wygrały www.radio.com.pl/trojka/salon/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dachs Z jakim przestajesz, takim sie stajesz :( 27.10.06, 10:55 keyser_sose napisał: > Ugotowany na twardo. Nistety, muszę się z Tobą zgodzić. Chwilami miałem wrażenie, że słucham kaczora. Takie same uniki i wykrety, takie samo schodzenie z tematu i zarzuty bez podawania konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
keyser_sose To gorzej niż zbrodnia... 27.10.06, 11:02 ... to błąd Po jakiego grzyba robić sobie wrogów z neutralnych dziennikarzy???!!!! I po cholerę bronić rzeczy nie do obrony??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 No, Borsuku, mógłbyś się trochę wysilić 27.10.06, 18:25 w obronie swego ulubieńca, Tuska. On taki świetny, ale źli koledzy (Kaczory) namówili go do wygadywania głupot? No, daj spokój, Borsuku. Podrzucam Ci bardziej sensowne wytłumaczenie Tuska. Gdzieś tam czytałam, że on bardzo źle czuje się rano, zawsze wtedy bzdury plecie. Ale gdy przyjdzie do radia lub telewizji wieczorem to hoho, mądrala taki, że tylko mu z ust mądrości spijać. Uważam, że to jest sensowne wytłumaczenie dzisiejszego kompromitującego wystąpienia Tuska w Trójce. Tylko ze ja mam jakiegoś pecha chyba, zawsze go słyszę rano ( dachs napisał: > Chwilami miałem wrażenie, że słucham kaczora > . > Takie same uniki i wykrety, takie samo schodzenie z tematu i zarzuty bez > podawania konkretów. > Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Ado, zażywaj Tuska, przed pójściem łóżka. :)) 27.10.06, 18:57 ada08 napisała: > On taki świetny, ale źli koledzy (Kaczory) namówili go do wygadywania głupot? > No, daj spokój, Borsuku. Nie namówili go. Sam z siebie tak. (( Ale przyznasz, że dobrze trafił w styl. Ba, gdyby go zaczęli namawiać, to może by z samej przekory nie gadał głupot. > Tylko ze ja mam jakiegoś pecha chyba, zawsze go słyszę rano ( A ludzie mówią, że "kto rano wstaje, temu pan Bóg daje". Zawsze uważałem to za przejaw skrajnej manipulacji. Wieczorem wszystko wydaje się piękniejsze. ) Odpowiedz Link Zgłoś
piq tak to jest, jak partia nie stosuje reguł... 27.10.06, 13:13 ...przyzwoitości. Za przepiérdzielone wybory 2005 powinna ponieść odpowiedzialnośc zarówno ekipa organizująca kampanię, jak i sam tusk powinien poddac się osądowi członków. Dzisiaj ci sami niedorajdzi robią partyjną politykę, z niedorobionym tępym schetyną na czele. To, co zrobili z tym raportem (i kto go wyglosił - byla dyspozycyjna publicystka organu pzpru w Łodzi), to piramidalna głupota i duzej skali świnstwo w stosunku do konkretnych ludzi. Jak się okazalo, tylko pozory różnią moralnie platfusów od pisiactwa. Czas na nowe partie, a styropian należy wytruć albo oddac do domow wariatow. Odpowiedz Link Zgłoś
keyser_sose Generalnie: prawdę mamy w d... 27.10.06, 16:56 Byle kłonicą przyładować wrogowi. Kłonicują sie chłopaki, aż miło... Prawdę napisał Borsuk: ten sam styl, ten sam ton... Odpowiedz Link Zgłoś
keyser_sose Ziemkiewicz (nic dodać nic ująć) 27.10.06, 17:00 fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/woda-dla-platformersa,810607 Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Tusk ugotowany 27.10.06, 17:20 Więc na Aquanecie nożna znaleźć jeszcze coś interesującego. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg hehe 27.10.06, 18:09 czyli dla Ciebie cos interesującego znaczy coś zgodnego z poglądami? Biedny człowieku A. Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re:Bredzicie 27.10.06, 18:55 Wysłuchałem wypowiedzi Tuska drugi raz. To co mówił jest przekonywujące. Najemnicy bliźniaków szerzą swoją propagandę. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re:Bredzicie 27.10.06, 19:03 wobo1704 napisała: > > Wysłuchałem wypowiedzi Tuska drugi raz. > To co mówił jest przekonywujące. W pierwszej części tak. Natomiast druga część raportu była nie do obrony. > Najemnicy bliźniaków szerzą swoją propagandę. Typowo kacze podejście do sprawy. Jeżeli ktoś krytykuje raport i dzisiejsze wystąpienie, jest "najemnikiem bliźniaków". Ale to i tak lepiej niż epitet wroga Polski i narodu polskiego, w wypadku krytyki kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
keyser_sose Re:Bredzicie 27.10.06, 19:11 > Ale to i tak lepiej niż epitet wroga Polski i narodu polskiego, w wypadku > krytyki kaczora. i zomowca, i zomowca No, kaczory zostawiaja jeszcze miejsce dla zbałamuconych nieszczęśników... Generalnie: człowiek który uważa, że niepodzielający jego poglądów to durnie albo sabotażyści wypełnia w moich oczach definicję słowa "fanatyk" Odpowiedz Link Zgłoś
keyser_sose Najemnicy bliźniaków 27.10.06, 19:05 Najemnicy???!!! Bliźniaków!!!!!??????!???!??!?!?!? Ja? Borsuk? Wikul? AndrzejG? Faktycznie: istny fanklub! Aleś trafił, chłopie, aleś trafił... Odpowiedz Link Zgłoś
keyser_sose Do wobo: Anex 27.10.06, 21:27 No i zapomniałem o piqu (wybacz piqu Czołowym hunwejbinie PISu... Doskonale trafiłeś z tymi najemnikami, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś