pozarski 01.01.07, 17:06 38 watkow i w sumie 47 postow,a dzien sie jeszcze nie skonczyl. Congratulations! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceq Re: To chyba rekord,abi: 01.01.07, 17:12 pozarski napisał: > 38 watkow i w sumie 47 postow,a dzien sie jeszcze nie skonczyl. Ja bym się jeszcze zatroszczył, czy jest ktoś, kto Mu donosi jedzenie, fajki i gorzałę, bo tego z internetu nie wydłubie. Ma poczucie misji, chłop, nawet nie odpowiada na zainteresowanie, jakie wywołują On i Jego Trupa. I bardzo dobrze; bo ktoś by mógł pomyśleć, że w wieczór sylwestrowy AQ był trupem. ) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: To chyba rekord,abi: 01.01.07, 17:43 żarcie, gorzałę i fajki można kupić online. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: To chyba rekord,abi: 01.01.07, 20:18 abstrakt2003 napisał: > żarcie, gorzałę i fajki można kupić online. Owszem, kupić można, ale zanim przywiozą można zdechnąć z głodu (i "na głodzie"). A ja raczej miałem na myśli mechanizm, żeby fajki wysuwały się ze szpary A:\ (jeśli jeszcze gdzieś występuje) i gorzała sączyła się z portu USB. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: To chyba rekord,abi: 01.01.07, 18:40 pozarski napisał: > 38 watkow i w sumie 47 postow,a dzien sie jeszcze nie skonczyl. > Congratulations! A liczyłes do tego jego klonów ? Razem bilans byłby jeszcze wiekszy. Facetowi kompletnie odbiło i wydaje mu sie ze f.Aquanet to jego blog. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: To chyba rekord,abi: 01.01.07, 18:53 Mnie to nie przeszkadza,tym bardziej,ze czasami abi linkuje do super stron i dobrej muzyki.No i jego teksty,jak nie jest zbyt gleboko w jakiejs gledzwie,sa dobre.Nienie,abi jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: To chyba rekord,abi: 01.01.07, 19:00 pozarski napisał: > Mnie to nie przeszkadza,tym bardziej,ze czasami abi linkuje do super stron i > dobrej muzyki.No i jego teksty,jak nie jest zbyt gleboko w jakiejs gledzwie,sa > dobre.Nienie,abi jest ok. Mnie by też nie przeszkadzało gdyby to całe badziewie umieścił w jednym watku. Zakładajac ich kilkadziesiat, swiadomie spycha wiele ciekawych wątków na dalsze strony. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: To chyba rekord,abi: 01.01.07, 19:08 Moze masz i racje,ale to taka jego idiosynkrazja.Po tym sie poznaje abiego,wiec jakakolwiek zmiana zmienilaby abiego w cos innego i wtedy by to juz nie bylo to. Trudno sie mowi,trza nam z tym zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: To chyba rekord,abi: 01.01.07, 20:03 Pedantką nie jestem, ale jakby mi ktoś notorycznie rozrzucał swoje skarpetki po kątach to też bym się wściekła. Zgadzam się całkowicie z Wikulem. Nie z każdej myśli, która przychodzi do głowy należy od razu robić wątek, ale mozna sobie założyć swój, jak to zrobił Twój dobry znajomy, który tam wstawia tajemne znaki i obszerne cytaty z wikipedii. Myślę nawet, że te jednopostowe wątki Abpralla już mało kto otwiera, bo sam autor najwyraźniej nie jest zainteresowany konwersacją tylko samą publikacją. Rano, jako pierwsza (po Abprallu oczywiście zajrzałam) na forum i wyłuskałam kilka wątków, w których ktoś chciał porozmawiać. Teraz widzę, że znów utonęły w jak to nazywa Wikul - blogu Abpralla. Mówiąc eufemistycznie – Abprall przesadza. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: To chyba rekord,abi: 01.01.07, 20:19 Ale przeciez nic Ci nie broni go wygasic i wtedy prawie go nie zauwazysz. Ja to robie z paroma osobami i patent dziala bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Hehe, i kto to mówi? 01.01.07, 22:53 ewa8a napisała: > Pedantką nie jestem, ale jakby mi ktoś notorycznie rozrzucał swoje skarpetki > po kątach to też bym się wściekła. Zgadzam się całkowicie z Wikulem. Nie z > każdej myśli, która przychodzi do głowy należy od razu robić wątek, ale mozna > sobie założyć swój, jak to zrobił Twój dobry znajomy, który tam wstawia > tajemne znaki i obszerne cytaty z wikipedii. > Myślę nawet, że te jednopostowe wątki Abpralla już mało kto otwiera, bo sam > autor najwyraźniej nie jest zainteresowany konwersacją tylko samą publikacją. > Rano, jako pierwsza (po Abprallu oczywiście zajrzałam) na forum i wyłuskałam > kilka wątków, w których ktoś chciał porozmawiać. Teraz widzę, że znów utonęły > w jak to nazywa Wikul - blogu Abpralla. Mówiąc eufemistycznie – Abprall > przesadza. Uprzejmie przypominam rozmowę na ten temat - począwszy od tego postu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20451355&a=20472457 oraz w tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20591784&a=20591784 Wówczas wobec protestu Pań odpuściłem sobie, wrzuciłem sporą ilość nicków do nieczytanych - da się żyć, tylko czasem gubię się, gdy w wątku ktoś dyskutuje z jakimś dajanem etc. nie cytując go, ale to drobiazg. No cóż - la donna e mobile qual piuma al vento Przy okazji z okazji tradycyjne całuski dla Pań i tradycyjny uścisk dłoni dla Panów Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Hehe, i kto to mówi? 01.01.07, 23:11 Zwróć jednak uwagę Jenisieju, iż wówczas zaprotestowałam, bo przeszkadzała Ci sama obecność Abpralla i jego klonów - wypalali Ci monitor. Wówczas było tych wątków stosunkowo niewiele i miały informacyjny charakter. Obecnie jego działalność przybrała rozmiary absurdalne, a wątki są zdublowane. To co z powodzeniem może być postem, jest oddzielnym wątkiem. Przyznasz chyba, że nie zdarzało się, by na pięćdziesiąt wątków na stronie, 40 było Abpralla, a ich treść taka, jak niestety jest dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Hehe, i kto to mówi? 01.01.07, 23:36 ewa8a napisała: > Zwróć jednak uwagę Jenisieju, iż wówczas zaprotestowałam, bo przeszkadzała Ci > sama obecność Abpralla i jego klonów Nieprawda, niczyja "sama obecność" nigdy mi nie przeszkadzała. > wypalali Ci monitor. Wówczas było tych > wątków stosunkowo niewiele Nieprawda. Wypalały mi te wątki monitor właśnie dlatego, że było ich zbyt dużo i często musiałem otwierać kolejne strony forum, by coś znaleźć. > i miały informacyjny charakter. Jasne. "I znów księżniczka Anna spadła z konia", a Ronaldo się żeni. Ścigał się rzekomo z agencjami prasowymi, by nas poinformować o tych wiekopomnych wydarzeniach. > Obecnie jego > działalność przybrała rozmiary absurdalne, a wątki są zdublowane. To co z > powodzeniem może być postem, jest oddzielnym wątkiem. Przyznasz chyba, że nie > zdarzało się, by na pięćdziesiąt wątków na stronie, 40 było Abpralla, a ich > treść taka, jak niestety jest dzisiaj. Zdarzało się, ale ja się już dawno przyzwyczaiłem. Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Hehe, i kto to mówi? 01.01.07, 23:44 Nieprawda, że było ich niewiele ? Nie przypominam sobie, by było ich na jednej stronie więcej niż 4, góra 5. Teraz bywa prawie 40. Nie uważasz, że to jakaś różnica ? Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Ewo, nie będę liczył 01.01.07, 23:52 ewa8a napisała: > Nieprawda, że było ich niewiele ? Nie przypominam sobie, by było ich na > jednej stronie więcej niż 4, góra 5. Teraz bywa prawie 40. Nie uważasz, że > to jakaś różnica ? Nie będę teraz sprawdzał. Powiedzmy, że mnie wówczas nie zawiodło przeczucie, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
orwella abi jest w improwiz-transie, nie przeszkadzac 01.01.07, 19:12 bawic badz wzruszac sie z nim, albo nie reagowac, co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: abi jest w improwiz-transie, nie przeszkadzac 01.01.07, 19:22 orwella napisała: > bawic badz wzruszac sie z nim, albo nie reagowac, co kto lubi Wystarczy że ty masz improwiz-trans. Dwoje z taka chorobą to za wiele jak na takie małe forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: abi jest w improwiz-transie, nie przeszkadzac 01.01.07, 19:38 Co to będzie, jak Hasz się przyłączy ? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: abi jest w improwiz-transie, nie przeszkadzac 01.01.07, 19:39 Sza!Nie wywoluj wilka z lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: A trumne juz przygotowalas na 01.01.07, 19:41 Trumna jest mało ekologiczna, Aurora z pewnością każe się spopielić. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: A trumne juz przygotowalas na 01.01.07, 19:44 Dobrze,ze jestes.Zadnych postsylwestrowych zawrotow i zwrotow,mam nadzieje. Aurora i Orwella to ta sama kicia,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: A trumne juz przygotowalas na 01.01.07, 19:47 Nazywasz rewolucjonistkę KICIĄ ? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: A trumne juz przygotowalas na 01.01.07, 19:50 O,pardon,zapomnialem o Twoim przywiazaniu do futerkowych.Nigdy wiecej.Aurora w swoim smutnym watku kazala wszystkim przygotowywac trumny i arki,bo koniec blisko.Stad moje pytanie o trumne.Zadnych zdroznych mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: A trumne juz przygotowalas na 01.01.07, 19:57 Ja nie mam nic przeciwko porównywaniu Aurory do kociaka, ale ona sama może coś mieć. Już sobie wyobrażam jej reakcję : panie pozarski..... zapewniam pana jak i niejaka ewe8a, ewidentna agentke SB, ze obydwoje jestecie mi obojetni jak zeszloroczny snieg na pustyni. Zycze wam poprawy nastrojow, bo i pan i niejaka ewa wyraznie cierpicie. Ja mam doskonaly nastroj i zdrowie. Zobowiazuje sie nigdy wiecej nie odpowiadac na paskie posty, zeby nie burzyc panskiego spokoju. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=51574963 Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: A trumne juz przygotowalas na 01.01.07, 20:09 Hahaha.Oj, tak,oboje jestesmy na czarnej liscie Orwelli,ale poniewaz ona tak strasznie bredzi,wiec jak to traktuje jak jakies odznaczenie,nawet Legie Honorowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: A trumne juz przygotowalas na 01.01.07, 20:22 ewa8a napisała: > Nazywasz rewolucjonistkę KICIĄ ? !!! Stanęło mi w oczach futro z Aurory. Naturalne, naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: A trumne juz przygotowalas na 01.01.07, 21:00 Aurora nie ma futra, ona ma pancerz. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: A trumne juz przygotowalas na 01.01.07, 21:03 ocziwiście i lufy też ma.... www.aurora.waw.pl/g/logo.gif Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: A trumne juz przygotowalas na 01.01.07, 21:22 kazda dama ma wiele sukien i nawet spodnie rozne od parady. Carpe diem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Arke sobie naszykowalam szykowna 01.01.07, 21:28 Uważaj na nieproszonych gości. www.per.ry.pl/fotki/xysiu/gdziekolwiek2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś