imperatore 05.04.03, 23:18 "Czego pan chce , pokoju czy wojny?" Piłsudski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imperatore Re: Pytam się ponieważ...... 05.04.03, 23:40 Piszesz antypolskie wypowiedzi (salut Sceptyk , że wygrzebałeś te wątki , bo ja nie czytałem wypowiedzi janosika6.) Przykłady (może jest więcej?): 1. Re: Szacunek dla Ani! Autor: janosik6@NOSPAM.gazeta.pl Data: 03-04-2003 17:42 (..)Polacy to matacze i sprzedajne kundle.. (...)A tutaj na forum zajmuja sie katyniem i Stalinem,Brezniewem , Putinem itd. Samo zaklamacie i kurestwo.. (...)Srac mi sie chce jak czytam o wymordowaniu polskiej elity przez stalina w katyniu...Polacy przed katyniem pare latek wymordowali setki tysiecy rosjan , dla polaczka to ok!o tym sie nie pisze bo i poCO ? 2. gr- Polak potrafi !!!polak wazeliniarz potrafi... Autor: janosik6@NOSPAM.gazeta.pl Data: 03-04-2003 02:17 Polak jesli cos potrafi to zrobic z siebie chuja.... caly swiat pierdoli te flage a polak czuje sie zaszczycony jak moze ja ponosic---wstyd i hanba............... 3. A skundlona matka polka wsadzi go jak wroci do pi Autor: janosik6@NOSPAM.gazeta.pl Data: 01-04-2003 10:34 pierdla za to...... Bo w tym pojebanym kraju wszystko co przeciw ameryce to zbrodnia.... Lyse chuje z gromu ,ci zbrodniarze beda odznaczani ..... P.S Czy nikt nie reaguje na taki plucie , zabrakło mi słów. Kto to jest???????????? Pytam się co to za człowiek??? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Imperatore 05.04.03, 23:58 Daj sobie spokoj, prowokator jakis i tyle, petaja tu sie takie od czasu do czasu, szkoda klawiatury na takie cosik. Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Imperatore 06.04.03, 00:00 Witam Gini, Dla mnie takie wypowiedzi , to jak płachta na byka. Po prostu nie rozumiem , jaki jest cel w tego typu wypowiedziach. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Imperatore 06.04.03, 00:05 imperatore napisał: > Witam Gini, > Dla mnie takie wypowiedzi , to jak płachta na byka. Po prostu nie rozumiem , > jaki jest cel w tego typu wypowiedziach. > Pozdr. Wiec Ci wytlumacze.Facet jest niby antyamerykanski , ale zeby osmieszyc takich jak ja np., ktorym sie ta wojna nie podoba pisze b. wulgarnie i do tego pisze brzydko o Polakach.Najlepsza metoda, omijac jego posty, nie czytac, nie odpisywac.Zaloze sie ,ze pod innym nickiem pisze b.grzecznie i proamerykansko. To jest tzw.pacynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni Re: Imperatore IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 01:28 gini napisała: > imperatore napisał: > > > Witam Gini, > > Dla mnie takie wypowiedzi , to jak płachta na byka. Po prostu nie rozumiem > , > > jaki jest cel w tego typu wypowiedziach. > > Pozdr. > > > Wiec Ci wytlumacze.Facet jest niby antyamerykanski , ale zeby osmieszyc takich > jak ja np., ktorym sie ta wojna nie podoba pisze b. wulgarnie i do tego pisze > brzydko o Polakach.Najlepsza metoda, omijac jego posty, nie czytac, nie > odpisywac.Zaloze sie ,ze pod innym nickiem pisze b.grzecznie i proamerykansko. > To jest tzw.pacynka. o czym imperatore dobrze wie niestety nie ma teraz mozliwosci pisania z loginu bez adresu szkoda ciagle szukam jasnego gwinta nikt nie wie kto zacz.... poszukiwacze pacynek tez jakby bezradni.. Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Imperatore 06.04.03, 22:07 Gość portalu: nurni napisał(a): > gini napisała: > > > imperatore napisał: > > > > > Witam Gini, > > > Dla mnie takie wypowiedzi , to jak płachta na byka. Po prostu nie roz > umiem > > , > > > jaki jest cel w tego typu wypowiedziach. > > > Pozdr. > > > > > > Wiec Ci wytlumacze.Facet jest niby antyamerykanski , ale zeby osmieszyc > takich > > jak ja np., ktorym sie ta wojna nie podoba pisze b. wulgarnie i do tego pi > sze > > brzydko o Polakach.Najlepsza metoda, omijac jego posty, nie czytac, nie > > odpisywac.Zaloze sie ,ze pod innym nickiem pisze b.grzecznie i proamerykan > sko. > > To jest tzw.pacynka. > > o czym imperatore dobrze wie > > niestety nie ma teraz mozliwosci pisania z loginu bez adresu > szkoda > > ciagle szukam jasnego gwinta > nikt nie wie kto zacz.... > > poszukiwacze pacynek tez jakby bezradni.. Czy twierdzisz , że piszę na dwie osoby? Nie widzę w tym żadnego celu. Jestem na forum od marca i zawsze piszę jako osoba zalogowana. Jeśli twierdzisz , że jestem jakąś tchórzliwą pacyną to udowodnij to. Więc przestań ze swojej strony kłamać i mnie nie denerwuj. Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Imperatore 06.04.03, 22:45 No i jak Nurni? Masz już jakiś dowód czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Imperatore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 22:50 Nie bedzie miał, chyba że staniesz przed nim nago z obnażonym (excuser le mot) fajfusem do weryfikacji i certyfikatem z GW ( koniecznie na czerpanym papierze) o swym loginie. To "forumowa" Beria. I "komputerowa idiota". Plus pacyniarz. Scan Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Imperatore 06.04.03, 22:52 Niech więc zamknie swój pysk i nie pieprzy głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Imperatore 06.04.03, 22:56 imperatore napisał: > Niech więc zamknie swój pysk i nie pieprzy głupot. ====== To raczej trudne do wyegzekwowania, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Imperatore 06.04.03, 22:59 Nie wiem nawet kto to jest. Nie czytałem wcześniej jej lub jego postów. Jak już napisałem jestem na forum od nie dawna. Więc zdenerwowała mnie ta wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Imperatore i Uriel1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 23:16 To sobie oszczędźcie chłopaki dociekań, kto zacz ow nureń. W skrócie: self made "forumowy sumień", w którą to aurę uwierzyło sporo naiwnych. Każdy nowy - to podszywacz. A on stary przysrywacz, bez jakichkolwiek merytorycznych tekstów. Większość jego tekstów jest "----------n/t". Czyli bez tekstu. Dyżurny Forum Aktualności Kapłan forumowej ( swojej i swoich "przyjaciół") moralności . Pustka. Zalecany szeroki łuk Pozdrawiam obu Panów, Scan Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Do Scan'a 06.04.03, 23:22 Czesć Snanie. Surowy jesteś w ocenie. Ale dzięki za analizę. Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Wyjaśnienie Scan 06.04.03, 23:28 Tak wyszło , że wątek "janosik6" miał uświadomić forumowiczom , kto to jest. Ale jak zwykle co zauważyłem a nie trudne to było do przewidzenia , że zacznie się "wojenka". Antypolskie wypowiedzi budzą we mnie gniew. Ja już odpowiedziałem Gini , jak ja na to reaguję. A że inni to ignorują , ich sprawa , ja nie potrafię przejść tak obok tego , jakby nigdy nic się nie stało. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: imperkretynie spierdzielaj na drzewo ale to j 07.04.03, 00:01 Jesteś słaby gnido. Twoje komentarze świadczą jak jesteś bezsilny. Za te komentarze o Polsce i o Polakach , ścierwo powinieneś dostać porządny wycisk. Smuci mnie fakt , że należysz do tego typu ludzi. To nie wróży niczego dobrego. "Z początku porwał mię śmiech pusty, A potem litość i trwoga" A. Mickiewicz Odpowiedz Link Zgłoś