Dodaj do ulubionych

Kim jest Ewa8a?

09.04.07, 01:16
Mnie się widzi, ze ta osoba, ktorej nie znam i nie zamierzam osobiscie
poznac, jest jakas szpiegowska agentka. Nie wiem tylko czy SB, Zomo, Ormo,
czy jakiejs innej agencji przesladowan obywateli Polski nie zwiazanych z
ukladem, którzy maja odwage pisac i mowic o gigaprzekretach tegoz ukladu.
Dlaczegos ta nieszczesna osoba (zaraz wyjasnie dlaczego uwazam ja
nieszczesna) upatrzyla sobie moja skromna osobe jako glowny obiekt swych
agentualnych zainteresowan i atakow. Z obsesja maniaka weszy po wszystkich
forach kazde slowo które napisze i atakuje mnie osobiscie trujacym jadem,
choc ja prawie ja ignoruje i prawie nigdy nie reaguje na jej agresywno-
wulgarne zaczepki. Agentka Ewa atakuje mnie za to, ze smiem korzystac ze
swych demokratycznych praw i wypowiadac swoje opinie na rozne sprawy. Dobrze
wytresowana w szkole SB (?) agentka Ewa nie toleruje opinii odmiennych od jej
wlasnych. Widac musi być placona za te zalosna dzialalnosc, bo nie sposob
sobie wyobrazic, żeby ktos normalny chcial tracic tyle czasu i energii na
szpiegowanie wypowiedzi innych osob. Normalni ludzie się wypowiadaja,
dyskutuja lub sprzeczaja. agentka Ewa8a szpieguje. Jeśli jednak ta obrzydliwa
dzialalnosc jej wewnetrzna obsesja (co dopuszczam), to uwazam ja za
nieszczesna i radze się leczyc. Sa na te przypadlosc rozne pomocne leki. Aha,
a juz do bialej wscieklosci ja doprowadza, kiedy zaloze sobie inna sukienke,
np. koloru rozowego, albo o zgrozo spodnie. Makijazu nie uzywambig_grinD
Wesolego aleluja i dyngusa wszystkim zycze!
Obserwuj wątek
    • pozarski Re: Kim jest Ewa8a? 09.04.07, 01:24
      Ewa widzi twoja smiesznosc i ma nadzieje,ze wydoroslejesz.(Tak ja sobie mysle.)
      Plonna nadzieja,wg mnie,a twoj post jest tego dowodem.Skarzysz sie na
      forumowiczke Ewe i, choc bronisz swojego prawa wypowiedzi,jej tego samego
      odmawiasz, oskarzajac jednoczesnie o przynaleznosc do zbrodniczej organizacji.
      Tak wlasnie postepowali esbecy i jesli ktos tu z ta organizacja mial do
      czynienia,to wlasnie ty.
      • orwella Re: Kim jest Ewa8a? 09.04.07, 01:47
        Widzisz, ja jej wypowiedzi totalnie ignoruje. Ona mnie zupelnie NIE obchodzi i
        jej mysli mnie nie ciekawia. Zyczylabym sobie, zeby ona podobie zaczela
        ignorowac moja osobe, ale profesja czy tez chorobliwa obsesja nie pozwala jej
        na to. Dla niektorych "doroslenie" polega na wpisywaniu sie w uklad i plynieciu
        z pradem. Dla mnie doroslosc zawsze oznacza niezaleznoisc myslenia. I ja mysle
        inaczej niz ona i Ty. Przez to, ze wy myslicie inaczej niz ja, nie uwazam Was
        jednak na niedoroslych, nie osmieszam, nie opluwa, nie szczuje was szakalami.
        uznaje wasze prawo do bycia niezaleznymi jednostkami. Widac ona nie ma pojecia
        czym jest pluralizm i tolerancja. I to jest wlasnie dowod niedojrzalosci
        myslowej/duchowej lub tez zesklerocenia, na dwoje babka wrozylabig_grin
        • pozarski Re: Kim jest Ewa8a? 09.04.07, 01:52
          Dziewczyno,do kogo ta mowa?Ty tych,ktorzy sie z toba nie zgadzaja,oskarzasz o
          przynaleznosc do sb.Mnie tez kiedys oskarzylas,wiec nie truj tu o samodzielnym
          mysleniu.Piszesz swoje lewackie dyrdymaly,jakby historia od 1917 roku stala w
          miejscu.Wez sie w garsc i wydoroslej(mysl samodzielnie).
        • snajper55 Re: Kim jest Ewa8a? 09.04.07, 02:58
          orwella napisała:

> Widzisz, ja jej wypowiedzi totalnie ignoruje.

Ten wątek świadczy jak je ignorujesz. Już nawet wątki na ich temat zakładasz.

> Ona mnie zupelnie NIE obchodzi i jej mysli mnie nie ciekawia.

I dlatego o niej piszesz ?

> Zyczylabym sobie, zeby ona podobie zaczela ignorowac moja osobe,

Podobnie, czyli żeby o Tobie pisała ?

> ale profesja czy tez chorobliwa obsesja nie pozwala jej na to.

A nie przyszło Ci do głowy, że po prostu lubi pokazywać niedostatki Twojego...
          rozumowania ?

> Dla niektorych "doroslenie" polega na wpisywaniu sie w uklad i plynieciu
          > z pradem. Dla mnie doroslosc zawsze oznacza niezaleznoisc myslenia. I ja mysle
          > inaczej niz ona i Ty.

A ona myśli inaczej niż Ty. Co z tego wynika ? Która z Was jest niezależna, a
          która zależna ?

> Przez to, ze wy myslicie inaczej niz ja, nie uwazam Was
          > jednak na niedoroslych,

Bo nie jest istotne, że myśli się inaczej. Istotne jest to CO się myśli.

S.
          • orwella Re: Kim jest Ewa8a? 09.04.07, 20:40
            snajper55 napisał:

> Bo nie jest istotne, że myśli się inaczej. Istotne jest to CO się myśli.

Te slowa snajpera ujmuja cala istote niniejszej sprawy. Na forach GW
            dopuszczalna jest jest tylko jedna forma myslenia, tak jak w ZSRR za Staliona.
            I jest to myslenie, ktore jest po mysli tzw. yelyt uwlaszczonych wspolnym
            majakiem Polakow. Anatema jest wszelka krtytyka zlodziei i ludobojcow. Nic
            dodac.
            • snajper55 Re: Kim jest Ewa8a? 09.04.07, 20:49
              orwella napisała:

> Te slowa snajpera ujmuja cala istote niniejszej sprawy. Na forach GW
              > dopuszczalna jest jest tylko jedna forma myslenia, tak jak w ZSRR za Staliona.

Jak jasno widać nie jest to prawda, bo na forach GW pisze swobodnie i orwella, i
              ewa8a. A chyba nie będziesz twierdzić, że myślicie to samo.

> I jest to myslenie, ktore jest po mysli tzw. yelyt uwlaszczonych wspolnym
              > majakiem Polakow.

Rozumiem, że piszesz o swoim myśleniu.

> Anatema jest wszelka krtytyka zlodziei i ludobojcow. Nic dodac.

Może to ktoś z wolskiego na polski przetłumaczyć ?

S.
              • orwella Poslowie... 11.04.07, 00:08
                W celu ostatecznego wyjasnienia kwestii. Doskonale zdaje sobie sprawe z tego,
                dlaczego zostalam przeznaczona przez Agore do przesladowan i wytepienia przez
                agentke Ewe8a. Otoz smialam glosic prawdy, ktore sa anatema w GW. Ostro
                potepialam i potepiam ludobojstwo Izraela na Palestynczykach i Libanczykach,
                potepialam i potepiam ludobojcze wojny totalitarnego rezimu Busha w Iraku i
                Afganistanie i oskarzam mafie neokonsow (zlozona prawie wylacznie z
                amerykanskich prawicowych zydow) o podzeganie Busha do tych wojen. Oskarzam
                neokonsow o ekonomicznie i polityczne zniszczenie USA, wyzysk i okradzenie
                milionow biednych Amerykanow, o spowodowanie smierci i trwalego okaleczenia
                setek tysiecy Amerykanow oraz milionow ludzi w Iraku i Afganistanie.

Gloszenie tych prawd jest zakazane w GW i każdy, kto sie osmieli to uczynic
                zostaje automatycznie nazwany antysemita, albo jest wysylany do psychuszki, lub
                niszczony - stary stalinowski trick. Jesli antysemityzm to ochrona slabych,
                przesladowanych, okradanych lub mordowanych przez zydow, lub samoobrona przed
                zniszczeniem przez zydow, to jest on wielka cnota. Mam wielki szacunek do zydow
                takich jak Marks, Einstein, czy Tuwim, mam wielu przyjacol zydow, ktorych lubie
                i cenie bo sa szlachetnymi ludzmi, ale czuje wielka pogarde i potepiam
                wszystkich zydowskich oszustow, rasistow i opracow oraz ich poplecznikow
                (jakich pelno na forach GW), ktorzy kneblem antysemityzmu stawiaja sie ponad
                prawem i dokonuja najwiekszych zbrodni, lub je wspieraja. Jesli wspieracie
                ludobojstwo Palestynczykow czy Irakijczykow, to zapewnie popieraliscie tez
                lubobojstwo hitlerowcow na zydach, bo one niczym sie nie roznia.

Zadnymi szykanami nie zmusicie mnie, zebym zaakceptowala zydowskie i wszelkie
                inne przestepstwa i zbrodnie. I tak jak ja mysli ponad 90% ludzkosci, czego
                dowodza liczne miedzynarodowe sonadaze. Nie bez przyczyny Izrael zostal uznany
                za najbardziej zbojeckie i rasistowskie panstwo swiata. Zal mi was, ze
                jestescie tak zaslepieni, ze nie jestescie w stanie zrozumiec, ze to wy sami
                jestescie swymi najwiekszymi wrogami. A raczej, grupy najbardziej wokalnych
                zydow, którzy porwali polityke i media, niszcza zycie pozostalym uczciwym i
                przyzwoitym zydom, na których skupia się wrogosc reszty swiata za winy
                popelnione przez nielicznych.
                Nie mam wiecej nic do dodania.
                Zegnam.
                • male.orwelki Auuu Aurora wraaacaj 11.04.07, 01:26
                  łaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co teraz będzie ??
                  • lady.papeteria Re: Auuu Aurora wraaacaj 13.04.07, 19:03
                    male.orwelki napisał:

> łaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                    >
                    > co teraz będzie ??

Jak Boooooooooga koooooooooocham, to ja już zgłupiałam! Kim jesteście
                    male.orwelki, nie jesteście zminimalizowana Orwelą vel Aurorą suspicious
                    • jaceq Re: Auuu Aurora wraaacaj 13.04.07, 20:03
                      lady.papeteria napisała:
                      > Jak Boooooooooga koooooooooocham, to ja już zgłupiałam! Kim jesteście
                      > male.orwelki, nie jesteście zminimalizowana Orwelą vel Aurorą

Z pewnością. Nie są to także [m. orwellki] my_uczennice_vi_gimnazjum.
                      • lady.papeteria Re: Auuu Aurora wraaacaj 13.04.07, 20:24
                        jaceq napisał:

> lady.papeteria napisała:
                        > > Jak Boooooooooga koooooooooocham, to ja już zgłupiałam! Kim jesteście
                        > > male.orwelki, nie jesteście zminimalizowana Orwelą vel Aurorą
                        >
                        > Z pewnością. Nie są to także [m. orwellki] my_uczennice_vi_gimnazjum.
                        >

A ja miałam taki ładny prezent dla Orwelli, a jej nie ma ... Popatrz wink

www.zlobyfotelowe.friko.pl/57cocacolaa.jpg
                        • jaceq Faktycznie, 13.04.07, 23:22
                          "darmowy" mogło przemówić Jej do wyobraźni i podziałać jak Whiskas na kota.
                • ewa8a Aurorko droga. 11.04.07, 11:40
                  Nikt nie staje na drodze do wolności twoich wypowiedzi. Masz absolutne prawo
                  wypowiadać androny i wzbudzać powszechną wesołość okrzykami typu : ,,rodacy,
                  wyjdźcie na ulicę, wolności już zapiał kur ‘’, ale nie masz prawa zarzucać
                  innym forumowiczom działalności agenturalnej, a robisz to nagminnie. Ja wiem,
                  że jesteś przesiąknieta spiskową teorią dziejów i ciężko ci zrzucić z siebie to
                  jarzmo, ale powinnaś zdawać sobie sprawę z tego, że tego typu pomówienia są
                  karalne.
                  Nie ma podstaw, by twierdzić, że ktoś ci zabrania pisać, nikt cię nie
                  szykanuje, najwyżej martwi się o ciebie - sama przecież wiesz jak wiele osób,
                  szczególnie na FK było zaniepokojonych stanem twojego zdrowia, gdy coś wymknęło
                  ci się spod kontroli, a wymykało ci się dość często.
                  Aureola męczennika, jak sądzę przynosi ci pewną ulgę i oddala prawdziwy powód
                  twojej (chwilowej ?) niechęci do pisania na forum . To naprawdę nic wielkiego,
                  ze masz takie właśnie poglądy, bo całkiem podobne mają także inne osoby, choć
                  na pewno nie ma nikogo, kto miałby je aż tak wymieszane, jesteś
                  niekwestionowanym oryginałem.
                  Problem polega na tym, że w NIEWYOBRAŻALNY SPOSÓB TROLLUJESZ, co chyba
                  przyznasz sama – nie jest uczciwe w stosunku do rozmówców.

Po raz setny zapytam – po co ci tyle nicków ?
                  • pozarski Re: Aurorko droga. 11.04.07, 11:49
                    A pamietasz Ewo niejakiego(tak sie pisalo w gomulkowskich mediach o wrogach)
                    drf?Ciekawa sprawa dla psychologa.Bo jeszcze gdyby kazdy z nich(nickow)zyl
                    wlasnym zyciem,wtedy mozna by to jeszcze zrozumiec,ale kiedy kazdy jest po
                    prostu tym samym glosem,ale pod innym imieniem,tego juz nie mozna zrozumiec
                    inaczej,niz jako swoista paranoje,czego dowody zreszta dawalo
                    sanatorium_psychiatryczne na kazdym kroku.
                    • ewa8a Re: Aurorko droga. 11.04.07, 11:57
                      U Aurory jest nieco inaczej. Sa nicki żeńskie i męskie. Jedne walczą z Żydami
                      i demonstrują ogrom nieszczęść, jaki spotyka ludzkość ze strony tej nacji,
                      spora grupa wychwala Kaczyńskich, Giertycha i Amerykę Łacińską, niemal
                      wszystkie uswiadamiają nam istnienie globalnych mafii, ale bywają także nicki
                      romantyczne jak nenufaria czy la.paloma.
                      • ewa8a aneks 11.04.07, 12:01
                        ewa8a napisała:
                        > spora grupa wychwala Kaczyńskich, Giertycha i Amerykę Łacińską

Jakże mogłam zapomnieć o Lepperze !

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=55487922&a=55488414
                        • pozarski Re: aneks 11.04.07, 12:55
                          Wiesz,co mna wstrzasnelo do glebi?To,ze nie tylko aurora wychwala Leppera.
                          Karol Modzelewski,w koncu historyk i odwazny facet,wstapil do Samoobrony.
                          Twierdzi,ze to jedyna socjalistyczna partia w dzisiejszej Polsce.Starosc,nie
                          radosc.
                          • ewa8a Re: aneks 11.04.07, 13:00
                            Myślisz, że do jakaś demencja starcza ? Szkoda człowieka.
                            Właśnie dodałam sobie wątek, z którego pochodził post o Lepperze do ulubionych.
                            Wcześniej nie zauważyłam, że jest taki fajny(wątek, nie Lepper). Aurora
                            tworzy tu świetny duet z Chaziajem.
                            • pozarski Re: aneks 11.04.07, 13:10
                              Chaziaj ostatnio odpisujac mi, dal haslo juden zum gas.Oczywiscie wyklikalem go
                              i spadl po jakims,dosc dlugim,czasie.Aurorka nie siega mu do piet wg mnie,choc
                              jej manifestacyjne oglaszanie,ze ma zydowskich przyjaciol, daje duzo do
                              myslenia.
                          • wikul Re: aneks 12.04.07, 00:18
                            pozarski napisał:

> Wiesz,co mna wstrzasnelo do glebi?To,ze nie tylko aurora wychwala Leppera.
                            > Karol Modzelewski,w koncu historyk i odwazny facet,wstapil do Samoobrony.
                            > Twierdzi,ze to jedyna socjalistyczna partia w dzisiejszej Polsce.Starosc,nie
                            > radosc

Niemożliwe, nie wierzę że można tak doszczętnie zgłupieć. Masz jakis link ?
                            • pozarski Re: aneks 12.04.07, 00:31
                              wikul napisał:

> pozarski napisał:
                              >
                              > > Wiesz,co mna wstrzasnelo do glebi?To,ze nie tylko aurora wychwala Leppera
                              > .
                              > > Karol Modzelewski,w koncu historyk i odwazny facet,wstapil do Samoobrony.
                              >
                              > > Twierdzi,ze to jedyna socjalistyczna partia w dzisiejszej Polsce.Starosc,
                              > nie
                              > > radosc
                              >
                              >
                              > Niemożliwe, nie wierzę że można tak doszczętnie zgłupieć. Masz jakis link ?
                              Nie mam,ale sproboje znalezc.Slyszalem to od znajomego historyka,ktory go zna.
                              • pozarski Re: aneks PS 12.04.07, 01:15
                                Znalazlem swietny wywiad z Modzelewskim i ogarnely mnie watpliwosci,co do
                                wiadomosci,ktora podalem.Faktycznie zdaje sie niemozliwe,ale sprawdze.Wywiad ma
                                2 lata,alew jest bardzo aktualny.

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,62267,2867685.html?as=1&ias=4&startsz=x
                                • qwardian Re: aneks PS 12.04.07, 01:48
                                  Pozarski, mnie nie jest łatwo wprowadzić w dobry humor. To był jeden z lepszych
                                  dowcipów jakie słyszałem.
                • jaceq Psiakrew... 11.04.07, 19:48
                  spóźniłem się. Widzę, że niezły cyrk mnie ominął.

orwella napisała:
                  > Zegnam.
                  • snajper55 Re: Psiakrew... 11.04.07, 20:01
                    jaceq napisał:

> spóźniłem się. Widzę, że niezły cyrk mnie ominął.
                    >
                    > orwella napisała:
                    > > Zegnam.

Wróci. Oni zawsze wracają.

S. wink)
                    • ewa8a Re: Psiakrew... 13.04.07, 18:09
                      snajper55 napisał:
                      > Wróci. Oni zawsze wracają.

Długo nie kazała na siebie czekać.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=60680837&a=60705377
                      • snajper55 No i mamy reaktywację. /nt 13.04.07, 18:29
                        ewa8a napisała:

> snajper55 napisał:
                        > > Wróci. Oni zawsze wracają.
                        >
                        > Długo nie kazała na siebie czekać.
                        >
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=60680837&a=60705377
                        >
                  • ewa8a Re: Psiakrew... 12.04.07, 15:18
                    Dzień wcześniej też się żegnała, nawet w obcym języku :

,,addio amici e nemici ...
                    aurora una vel orwella vel multinomina...big_grinD'', a jednak wróciła.
                    • jaceq Re: Psiakrew... 13.04.07, 20:00
                      ewa8a napisała:
                      > a jednak wróciła.

Prawdę pisząc - liczyłem na to; więcej - byłem pewien, że wróci. Będzie rozrywka
                      do 2012 i może nawet jeszcze kilka lat dłużej.
      • ewa8a Re: Kim jest Ewa8a? 09.04.07, 10:29
        pozarski napisał:

> Ewa widzi twoja smiesznosc i ma nadzieje,ze wydoroslejesz

Wszystko się zgadza, oprócz tego, że mam nadzieję, że ona wydorośleje. Może się
        kiedyś wyleczy, albo przynajmniej będzie miała dłuższe okresy remisji. Teraz
        żal na nią patrzeć.
    • qwardian Re: Kim jest Ewa8a? 09.04.07, 02:22
      Po pierwsze nie ma żadnego znaczenia, czy jesteś po lewej czy po prawej
      stronie. Żydzi są przeciw każdemu, kto rozpoczyna debatę na temat ich intryg i
      kłamstw, wystarczy tylko wspomnieć słowo Żyd lub Izrael. Za mną takie ogony
      włóczyły się przez lata w celu zniechęcenia mnie do pisania na forum. Rezultat
      jest oczywisty. Żaden. Znam ich metody, odnoszenie się z pobłażliwością, gdy to
      nie działa znieważają (psychiatra), potem zmiana strategii, odnoszą się do
      sumienia katolickiego, do współczucia, zaliczysz kilka słów pochlebstwa i na
      końcu groźby. Tak czy inaczej jako taki obraz już masz. Mało Żydów się
      zintegrowało w sposób powiedzmy jak Antoni Żambrowski, syn Zambrowskiego,
      reszta jest zagubiona, jedyną satysfakcję znajdują w niszczeniu wszystkiego co
      nieżydowskie, ale to też nie jest reguła. Zanik moralności doprowadza ich od
      czasu do czasu na krawędź i kończy się to jak się kończy, odnoszę do historii
      Chaima Rumkowskiego, szczytu chyba dna moralności jaki ta planeta widziała.
    • rycho7 przeczytalem wlasnie ksiazke o Stalinie 09.04.07, 08:29
      orwella napisała:

> Mnie się widzi

Dokladnie ksiazke o tym co Stalin wiedzial o zblizajacej sie wojnie przed 22
      czerwca 1941 roku. Do glebi pouczajaca lektura.

Ty Orwello masz wyraznie poglady galaretki malinowej. Formalnie jak najbardziej
      czerwone. Jednak naiwniacko mlodzieniaszkowate, bez brzemiennego bagazu wiedzy
      o ludzkiej naturze. Bo w koncu Stalin mial jak najbardziej nature "ludzia" a
      nie przykladowo Twojego ulubionego szakala.

Poslugiwanie sie przez Ciebie zgranymi metodami zwalczania przeciwnikow poprzez
      ustawianie ich w papkowatej pozie "wroga ludu" (przykladowo z bezpieki) jest
      typowym stalinizmem, bolszewia. Ciekawe czy to w ogole postawa lewicowa czy
      typowa inkwizycja?

Ogromna wartoscia ludzkosci jest rozmowa (umiejetnosc mowy), dyskusja,
      przeciwstawianie argumentow merytorycznych. Inwigilacja oponenta w celu
      przygwozdzenia go merytorycznie jest zachowaniem wysoce chwalebnym.
      Twoja "obrona" inkwizycyjna" jest podla i spolecznie szkodliwa.

Aby uniknac niepotrzebnych gadek inkwizycyjnych z gory sie przyznaje, ze to juz
      Ochrana (w 1905 nad Amurem) zwerbowale mnie do bezpieki, ukladu, lze-elit,
      stolika, cyklistow, masonow, zydow, Zydow, Cyganow i innych.
      • ewa8a Re: przeczytalem wlasnie ksiazke o Stalinie 09.04.07, 10:33
        rycho7 napisał:

> Poslugiwanie sie przez Ciebie zgranymi metodami zwalczania przeciwnikow
        poprzez ustawianie ich w papkowatej pozie "wroga ludu" (przykladowo z bezpieki)
        jest typowym stalinizmem, bolszewia. Ciekawe czy to w ogole postawa lewicowa
        czy typowa inkwizycja?

Dzięki Rychu - bardzo trafne spostrzeżenie.
    • owca_czarna Re: Kim jest Ewa8a? 09.04.07, 08:48
      orwella napisała:

> Mnie się widzi, ze ta osoba, ktorej nie znam i nie zamierzam osobiscie
      > poznac, [...] Nie wiem tylko czy SB, Zomo, Ormo,
      > czy jakiejs innej agencji przesladowan obywateli Polski nie zwiazanych z
      > ukladem, którzy maja odwage pisac i mowic o gigaprzekretach tegoz ukladu.
      > Dlaczegos ta nieszczesna osoba (zaraz wyjasnie dlaczego uwazam ja
      > nieszczesna) upatrzyla sobie moja skromna osobe jako glowny obiekt swych
      > agentualnych zainteresowan i atakow. Z obsesja maniaka weszy po wszystkich
      > forach kazde slowo które napisze i atakuje mnie osobiscie trujacym jadem,
      > choc ja prawie ja ignoruje i prawie nigdy nie reaguje na jej agresywno-
      > wulgarne zaczepki. Agentka Ewa atakuje mnie za to, ze smiem korzystac ze
      > swych demokratycznych praw i wypowiadac swoje opinie na rozne sprawy. Dobrze
      > wytresowana w szkole SB (?) agentka Ewa nie toleruje opinii odmiennych od jej
      > wlasnych. Widac musi być placona za te zalosna dzialalnosc, bo nie sposob
      > sobie wyobrazic, żeby ktos normalny chcial tracic tyle czasu i energii na
      > szpiegowanie wypowiedzi innych osob. Normalni ludzie się wypowiadaja,
      > dyskutuja lub sprzeczaja. agentka Ewa8a szpieguje. Jeśli jednak ta obrzydliwa
      > dzialalnosc jej wewnetrzna obsesja (co dopuszczam), to uwazam ja za
      > nieszczesna i radze się leczyc. Sa na te przypadlosc rozne pomocne leki. Aha,
      > a juz do bialej wscieklosci ja doprowadza, kiedy zaloze sobie inna sukienke,
      > np. koloru rozowego, albo o zgrozo spodnie. Makijazu nie uzywambig_grinD
      > Wesolego aleluja i dyngusa wszystkim zycze!

Orwelllo, a co Tobie się stało? Czy to świąteczna atmosfera wyzwolił w Tobie te
      wyznania. Przynajmniej raz w roku spowiadać się będę, czy jak to tam leciało
      ...amen.

Orwello, Bogatych Kaczek i Mokrego Dyngusa od łojca Dyrechtóra życzę wink

owca_czarna
    • danus01 Re: Kim jest Ewa8a? 09.04.07, 09:16
      orwella napisała:

> Normalni ludzie się wypowiadaja,
      > dyskutuja lub sprzeczaja. agentka Ewa8a szpieguje. Jeśli jednak ta obrzydliwa
      > dzialalnosc jej wewnetrzna obsesja (co dopuszczam), to uwazam ja za
      > nieszczesna i radze się leczyc. Sa na te przypadlosc rozne pomocne leki.

no i sama znalazlas odpowiedz
      i pewnie chcialas publicznie podzielic sie swoim odkrywczym i samodzielnym
      tokiem myslenia tu na forum.
      teraz oczekujesz pewnie nagrody(pochwala innych forumowiczow),ze rozszyfrowalas
      wroga dzialalnosc agentki Ewy8a.
      nagroda cie nie ominela-patrz wpis Qwardiana.
      a chcialabys znac prawde kim jest Ewa8a?
      nawet gdybys ta prawde poznala i tak bys w nia nie uwierzyla.z prostego powodu
      jestes zbyt ograniczona...w poznawaniu tego co cie przerasta intelektualnie i
      moralnie
      • qwardian Re: Kim jest Ewa8a? 09.04.07, 09:31
        Obawiam się, że ten post był o stręczycielstwie. Nachalnym czepianiu się autora
        wątku, żeby zniechęcić go do dalszego pisania. Byliśmy tu świadkami takich
        zorganizowanych działań i tyczyły się szczególnie forumowiczów płci żeńskiej.
        Przypominam, że dotyczyło to Ani, a głównym egzekutorem był tutaj dedykujący
        się obrońca praw kobiet, Krzyś 52. Nie potrafię wymienić i określić wyzwisk na
        jakie ją tutaj narażono. Ale nigdy tego nie zapomnę.
        • danus01 Re: Kim jest Ewa8a? 09.04.07, 09:45
          qwardian napisał:

> Obawiam się, że ten post był o stręczycielstwie. Nachalnym czepianiu się
          autora
          >
          > wątku, żeby zniechęcić go do dalszego pisania.

a komu przeszkadza pisanie Orwellki?
          niech sobie pisze.ale tez niech zdaje sobie sprawe,jako osoba dorosla,ze nie
          kazde jej pisanie wywoluje u kazdego euforie zachwytu nad trescia tego co
          napisze.

> Byliśmy tu świadkami takich
          > zorganizowanych działań i tyczyły się szczególnie forumowiczów płci żeńskiej.
          > Przypominam, że dotyczyło to Ani, a głównym egzekutorem był tutaj dedykujący
          > się obrońca praw kobiet, Krzyś 52. Nie potrafię wymienić i określić wyzwisk
          na
          > jakie ją tutaj narażono. Ale nigdy tego nie zapomnę.

biedna Ania
          musiala zmienic sukieneczke sad
          ale czy to dla niej problem?
          ma ich pelna szafe
          makijaz tylko stale ten sam
    • ewa8a Chyba się tego nie dowiesz 09.04.07, 10:22

Zakładanie wątków personalnych i zarzucanie innym działalności agenturalnej to
      twoja specjalność. Mogłabym zapytać skąd są ci bliskie takie metody dyskusji,
      ale Rycho już mi odpowiedział. Trochę za młoda byłam, by robić karierę w
      organizacjach, do których przynależność mi przypisujesz, więc nie ośmieszaj się
      już.
      Ty nie wiesz, kim ja jestem i zapewne się nie dowiesz, ja natomiast wiem juz
      kim ty jesteś – nieszczęśliwą, bardzo chorą istotą, dryfującą od skrajnej
      lewicy do antysemityzmu, tropiącą bezustannie wyimaginowane mafie, idiotyczne
      spiski, wzywającą stale do jakiejś rewolucji.
      Widzisz reakcję ludzi na twoje żarliwe apele ? Pytają na ogół czy pijesz czy
      ćpasz, czy może leków zabrakło. Zastanawiam się ,czy ty nie masz zadnego
      instynktu samozachowawczego ?
      Mnie jedynie śmieszysz i bardzo mi cię żal, bo gdyby nie odpychajacy
      antysemityzm, jaki od ciebie bije pomyślałabym nawet, że poczciwa z ciebie
      kobieta, tylko ci się trochę w główce pomieszało.
      Zainteresowało mnie spamerstwo, jakie uprawiasz na ogromną skalę. Tworzysz
      dziesiątki nicków (jak to się ma do netykiety?), bo obawiasz się, że pisząc
      pod jednym będziesz wywoływała jedynie śmiech i politowanie. Robisz sztuczny
      tłok na forach, drążąc uporczywie jakiś temat, stwarzając pozory, że wiele osób
      podziela twoje chore poglądy. Denerwuje cię bardzo, że rozpoznaję cię we
      wszystkich wcieleniach, pod którymi pisujesz ?
      Mam dla ciebie Aurorko przykrą wiadomość – zamierzam to robić w dalszym ciągu.

PS. Tak a propos tego zdania: ,,nigdy nie reaguje na jej agresywno-
      wulgarne zaczepki''- poproszę o przykad mojej wulgarności.
      • qwardian Re: Chyba się tego nie dowiesz 09.04.07, 10:56
        To mi nie wygląda na radosną, pełni miłości forumowiczkę z pełną torbą dobrych
        intencji wobec innych. Dziwne słowa o odpychającym antysemityźmie osoby, która
        na forum dała się poznać jako wróg religii, katolików i katolicyzmu. Nikt za
        Panią nie lata po forach i nie przyczepia się jak rzep do ogona. Jeżeli to
        takie istotne i za szczyt ambicji postawiła Pani sobie zamęczanie Orwelii, to i
        niech tak będzie. Bardzo wątpię, żeby na kimkolwiek zrobiło to jakiekolwiek
        znaczenie, a ja na tym forum byłem świadkiem radykalizowania się po krótkim
        zapoznaniu się z niektórymi charakterami.
        • danus01 Re: Chyba się tego nie dowiesz 09.04.07, 11:18
          qwardian napisał:

> Bardzo wątpię, żeby na kimkolwiek zrobiło to jakiekolwiek
          > znaczenie,

zbyt szybko dopada cie zwatpienie
          na mnie posty Ewy8a robia 'znaczenie'.

>a ja na tym forum byłem świadkiem radykalizowania się po krótkim
          > zapoznaniu się z niektórymi charakterami.

i znowu
          zbyt szybko sie radykalizujesz
          do radykalizmu-tego pozytywnego-trzeba chciec i umiec dojrzec.
          szybkosc w w ocenie czyjegos charakteru zdecydowanie stanowi przeszkode w
          dojrzewaniu do...
          a tak
          owoc jaki sie chce widziec dojrzalym ma kolosalne znaczenie
        • ewa8a Re: Chyba się tego nie dowiesz 09.04.07, 11:18
          Widzisz Qwardian, zabierasz głos, a zupełnie nie znasz sprawy. O
          jakim ,,zamęczeniu Orwelli’’ piszesz ? Daj link do tego męczenia. Rozumiem
          waszą antysemicką solidarność, ale zachowaj nieco umiaru i trzymaj sie realiów.

Problem Aurorki polega na tym, że ja odpowiadam na jej posty, ale bez względu
          na to, czy pisze je pod nickiem orwella, czy pod jakimś innym z czterdziestu,
          jakich używa, ja zwracam się do niej per Auroro - nie jest to chyba zwrot
          obraźliwy, nie uważasz ?
          • qwardian Re: Chyba się tego nie dowiesz 09.04.07, 11:48
            Z pewnością ten link można zaliczyć do takich. Nie należał do uprzejmych.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=58802180&v=2&s=0
            Re: dokladka o izraelskich zbrodniach
            ewa8a 10.03.07, 23:07 + odpowiedz
            orwella napisała:

> popierajac to ludobijstwo bierzecie na siebie izraelskie zbrodnie. gratuluje
            > rasistowskiej solidarnosci w antyczlowieczenstwiesad(

A ty Aurorko jesteś może odpowiedzialna za palestyńskie ?

www.middleeastfacts.com/Gallery/bodyparts.htm

Re: Zbrodnie lewackiej propagandy na orwellowskim
            ewa8a 10.03.07, 23:02 + odpowiedz
            Ja także nie widzę możliwości wyleczenia tej chorej istoty lub chociaż
            złagodzenia jej natręctw. Z uporem maniaka drąży temat, rzuca jakieś
            idiotyczne hasła, a kiedy podaje się jej konkretne argumenty - znika, by za
            jakiś czas znów wyskoczyć z identycznym wątkiem.

ewa8a 10.03.07, 23:34 + odpowiedz
            Na FS dość aktywna bywała jako az30. Sadziła tam takie kwiatki :

ewa8a 10.03.07, 23:59 + odpowiedz
            > kazda dobrze wyposazona sala
            operacyjna w dobrym szpitalu na swiecie ma jakis mniejszy lub wiekszy przyrzad
            made in israel....

To dobrze, że o tym wspomniałaś. Aurora mogłaby beztrosko poddać się operacji,
            nic nie podejrzewając.

ewa8a 10.03.07, 23:51 + odpowiedz
            Wszystkie myśli Aurory są odkrywcze, a wszystko co napisze jest zaskakujące.
            Gdyby to zebrać do kupy, byłaby niezła lektura i ciekawe studium psychologiczne
            autorki.
            • danus01 Re: czekam na dowody ' winy' Ewy8a 09.04.07, 12:21
              qwardian napisał:

> Z pewnością ten link można zaliczyć do takich. Nie należał do uprzejmych.
              >

a teraz podaj przyklady postow obrazliwych Ewy8a godzacych w szeroko rozumiane
              dobra osobiste Orwellki i jej mutacji
              brak wyszukanej uprzejmosci w sytuacjach nieomijania gloszenia przez innych
              szkodliwych,bo nieetycznych i niemoralnych pogladow powinno byc i dla ciebie
              Qwardianie sprawa oczywista.kazde klamstwo jest nieetyczne i niemoralne,ale
              klamstwa historyczne(nawet te z dzis i wczoraj)sa chyba najbardziej niemoralne
              i takim klamstwom nalezy sie przeciwstawiac.w przeciwnym wypadku,zachowujac
              milczenie,stajesz sie wspoluczestnikiem klamstwa,zaklamania czy przeklamania.
              • martin.aero Re: czekam na dowody ' winy' Ewy8a 09.04.07, 12:27
                danus01 napisała: kazde klamstwo jest nieetyczne i niemoralne,ale
                klamstwa historyczne(nawet te z dzis i wczoraj)sa chyba najbardziej niemoralne
                i takim klamstwom nalezy sie przeciwstawiac.
                -----------------
                • danus01 Re: czekam na dowody ' winy' Ewy8a 09.04.07, 12:40
                  martin.aero napisał:

> ale kłamstwo jest niekiedy humanitarne....

no tak
                  nieraz tak
                  jakbym napisala,ze Orwellka w kazdej swojej nikowej sukieneczce jest
                  zachwycajaca swoja dobrocia i intelektem...
                  Orwellko,
                  zamiast kubla wody przyjmij dzis odemnie na ten lany poniedzialek kropelki
                  najlepszych francuskich perfum
              • qwardian Re: czekam na dowody ' winy' Ewy8a 09.04.07, 12:57
                Jeżeli normą jest nazywanie forumowiczki chorą istotą, idiotką i zasługującą na
                studium psychologiczne, po czym może się podać operacji (czego?) to w moim
                mniemaniu jest to nieetyczne określenie ponieważ uderza w godność osobistą.
                Tutaj odniósłbym się do Ojca Rydzyka, który w ostrych określeniach dał do
                zrozumienia pierwszej damie w Polsce co o niej myśli, ale na tyle umiejętnie,
                że nie obraził majestatu urzędu i osoby, a zmieszał z błotem samą inicjatywę
                Pani Kaczyńskiej. A jednak można.
                • ewa8a Tak, to bardzo chora osoba. 09.04.07, 13:15
                  Diagnozę można postawić bez trudu po przeczytaniu kilku postów. Służę
                  przykładem :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=22335319&a=22335319
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=43578120&a=43579309
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=59191902&a=59191902
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57728651&a=57729467
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=42884827&a=42884827
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=55899665&a=55899665
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=55532243&a=55532243
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=54151222&a=54156950

> Jeżeli normą jest nazywanie forumowiczki chorą istotą, idiotką

Gdzie ta idiotka ? Poproszę o stosowny link.
                  • pozarski Re: Tak, to bardzo chora osoba. 09.04.07, 13:20
                    Ta "idiotka" to zapewne moj wczorajszy wklad do dyskusji.Link sie na pewno
                    znajdzie,ale po co szukac,kiedy chetnie dzis potwierdze,ze tak o aurorce mysle?
                    • ewa8a Re: Tak, to bardzo chora osoba. 09.04.07, 13:25
                      Janku, ja może i tak myślę, ale nie przypominam sobie, bym to kiedykolwiek
                      napisała.
                      • pozarski Re: Tak, to bardzo chora osoba. 09.04.07, 13:30
                        ewa8a napisała:

> Janku, ja może i tak myślę, ale nie przypominam sobie, bym to kiedykolwiek
                        > napisała.
                        >
                        Znajac Ciebie wiem, ze nie moglas czegos takiego napisac.To nie w Twoim stylu.
              • ewa8a Re: czekam na dowody ' winy' Ewy8a 09.04.07, 13:07
                I nie doczekasz się Danusiu. To co podał Qwardian to przykłady typowych
                forumowych rozmów. Napracował się, ale niczego nie wykazał. Czekam teraz, az
                Aurora pod link do moich ,,wulgarnych ‘’ zaczepek.
    • nick.kertiz Ewa broni dzieci przed molestowaniem 09.04.07, 13:59
      intelektualnym.

Wiadomo, że młodociani mają często skłonność do radykalnej lewicy. Może być
      tak, że im niewiele trzeba, że aktywność Twoich nicków mogłaby te skłonności
      dodatkowo rozbujać i tu szczęśliwie pojawia sie Ewa, która trochę się temu
      wszystkiemu przeciwstawia.

Nie wiemy, kto czyta nasze posty. Wiadomo, że w Polsce osoby starsze nie palą
      się tak bardzo do korzystania z netu, jak młodociani.

A treści, które oferujesz, są mocno demoralizujące. Przyznajesz się przecież
      choćby do tego, że krytykujesz rozprawę z wyjątkowo zbrodniczymi szajkami,
      które rządziły Irakiem i częścią Afganistanu. Poza tym kapitalizm jest
      wolnościowy, a jego zniesienie prowadzi do zbrodniczego niewolnictwa. To
      właśnie oferujesz. Tak (między innymi tak) molestujesz umysły. Rób tak dalej,
      bo i na tym polega wolność słowa, ale licz się z tym, że forumowicze nie będą
      wyrozumiali dla lansujących morderców i dyktatorów w typie cze gewary i fidela.
      • danus01 Re: Ewa broni dzieci przed molestowaniem 09.04.07, 14:14
        nick.kertiz napisał:

> intelektualnym.
        >

a taki doroslym w latach jak np ja, pozwala nie tracic nadziei,ze tacy jak
        Ewa8a potrafia choc czesc mlodych uchronic przed tym molestowaniem
        intelektualnym w wykonaniu Orwellki i jej podobnych.
      • ewa8a Re: Ewa broni dzieci przed molestowaniem 09.04.07, 16:12
        No, nie, nie przypisujcie mi z Danusią skłonności do moralizowania i
        prowadzenia działań prewencyjnych.
        Aktywność nicków Aurory może rzeczywiście wprowadzać w błąd i sugerować
        powszechność takich właśnie poglądów. Ja wcale nie mam pretensji, że ona je
        prezentuje, mamy wolność słowa, nikogo i tak nie przekona, najwyżej wzbudzi
        politowanie. Polemizuję z jej poglądami, jak większość osób na tym forum, co
        jest przecież rzeczą normalną i zwracam uwagę na nienormalność pisywania pod
        czterdziestoma nickami. Interesuje mnie także, dlaczego tworzy wciąż nowe
        nicki, bo choć wielokrotnie zadawałam jej to pytanie, nigdy na nie nie
        odpowiadała.
        Zdumiewające jest także strojenie się w szatki prześladowanej niewinności przez
        kogoś, kto spamuje, posądza wszystkich bezkarnie o agenturalną przeszłość,
        powiązania z jakimiś mafiami, bywa napastliwy, często tworzy wątki, nawołujące
        do bojkotu róznych osób – ostatni przykład (nawet Bogu ducha winnej Mariannie
        się oberwało):

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=59690688&a=59692026
    • abstrakt2003 nie wiem, ale 09.04.07, 16:44
      jeśli dręczyło by mnie takie pytanie i spać po nocach bym przez to nie mógł to
      umówiłbym się z osobą posługującą się tym nickiem na kawę i osobiście się
      dowiedział kto to jest.
    • jenisiej Kilka uwag historycznych 09.04.07, 18:54
      O historię forum tego mi chodzi, nie o krótki kurs historii Wszechzwiązkowej
      Komunistycznej Partii (bolszewików).

Jutrzenka napisała:

> ...kiedy zaloze sobie inna sukienke,
      > np. koloru rozowego, albo o zgrozo spodnie

W zamierzchłych czasach, które niewielu tylko pamięta, tzw. pacynkowanie było
      największą forumową zbrodnią. Dziś już chyba nikt tego na serio nie potępia,
      co najwyżej czasem ktoś coś burknie.

qwardian napisał:

> Obawiam się, że ten post był o stręczycielstwie. Nachalnym czepianiu się
      > autora wątku, żeby zniechęcić go do dalszego pisania.

To ewidentny bełkot, ale nie o to mi chodzi.

> Byliśmy tu świadkami takich
      > zorganizowanych działań i tyczyły się szczególnie forumowiczów płci żeńskiej.
      > Przypominam, że dotyczyło to Ani, a głównym egzekutorem był tutaj dedykujący
      > się obrońca praw kobiet, Krzyś 52. Nie potrafię wymienić i określić wyzwisk
      > na jakie ją tutaj narażono. Ale nigdy tego nie zapomnę.

Bzdura. Udział Krzysia w animacji forum tego jest bez wątpienia olbrzymi, ale
      w tym przypadku jego zasługi są nikłe, jeśli nie żadne. Ania (Gini) wielu
      stawiała czoła, zawzięcie i bez drgnienia powiek. Odeszła zaś w zasadzie po
      tym, jak czwórka niegdyś oddanych sobie duszą i ciałem przyjaciół i
      najwierniejszych sojuszników (ona, Abe alias deszcz.jesienny, Carmina i Nurni)
      sczepiła się w śmiertelnym boju w słynnym wielowątkowym wątku 2500, który tylko
      nieliczni zdołali prześledzić w całości (ja musiałem):

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19498895

Po tamtej bezpardonowej walce wykrwawiony cień Ani zdołał wydalić z siebie już
      tylko kilkaset postów, czyli zgoła nic wobec Jej wcześniejszych rekordowych
      osiągnięć. Podobnie uwiędła reszta tych zabawnych pieniaczy, zwanych tu niegdyś
      kwietnymi - kwiatki powycinały się nawzajem, dziś już tylko z rzadka przemykają
      jakieś obwisłe ich niedobitki.

Chyba się starzeję: ja to wszystko - i dużo więcej - pamiętam. I dlatego Wasze
      wzajemne zaczepki nie robią na mnie wrażenia. No, chyba że się rozkręcicie do
      jakichś, powiedzmy, minimum 500 postów ;=)

Olewam Was serdecznie z okazji dyngusa. Tylko nie zalejcie się za bardzo.

smile
      • oleg3 Re: Kilka uwag historycznych 09.04.07, 20:26
        jenisiej napisał:
        > W zamierzchłych czasach, które niewielu tylko pamięta, tzw. pacynkowanie było
        > największą forumową zbrodnią

Ano

> sczepiła się w śmiertelnym boju w słynnym wielowątkowym wątku 2500, który
        > tylko nieliczni zdołali prześledzić w całości (ja musiałem):

Niemożliwe. Naprawdę prześledziłeś cały ten multiwątek?

> Chyba się starzeję: ja to wszystko - i dużo więcej - pamiętam. I dlatego Wasze
        > wzajemne zaczepki nie robią na mnie wrażenia. No, chyba że się rozkręcicie do
        > jakichś, powiedzmy, minimum 500 postów ;=)

Jeden sam dołożyłem smile Już Ci nie będę odpisywał, przeczytam tylko ewentualną
        odpowiedź.
        • jenisiej Multiwątek 2500 10.04.07, 00:46
          oleg3 napisał:

> Niemożliwe. Naprawdę prześledziłeś cały ten multiwątek?

Pochlebiam sobie, że miałem nawet pewien istotny udział w jego rozhuśtaniu.
          Próbowałem mianowicie nakłonić mego ulubieńca Hiacynta oraz przywołanego
          przezeń na odsiecz niejakiego Wojcd do eksplikacji pewnych zaskakujących tez
          (pseudo)naukowych. Niestety - wiedza, którą obaj Panowie posiedli zdawała się
          mieć charakter gnostyckiego objawienia, dostępnego jeno im dwojgu. Prośby o
          odesłanie do ogólnie dostępnych źródeł spełzły na niczym, ale za to wątek rósł
          w siłę i rozkrzaczał się szeroko. Śledziłem go na bieżąco, w końcu zacząłem się
          gubić, ale każdy post przeczytałem co najmniej raz. Nudne to nie było, jeśli
          się miało jakie takie pojęcie o rozlicznych kontekstach i podtekstach.
      • danus01 Re: Kilka uwag historycznych 09.04.07, 21:41
        jenisiej napisał:

> Chyba się starzeję: ja to wszystko - i dużo więcej - pamiętam.

ja na szczescie mam z wiekiem coraz krotsza pamiec

>I dlatego Wasze
        > wzajemne zaczepki nie robią na mnie wrażenia. No, chyba że się rozkręcicie do
        > jakichś, powiedzmy, minimum 500 postów ;=)

a swistak siedzi i zawija...

>
        > Olewam Was serdecznie z okazji dyngusa. Tylko nie zalejcie się za bardzo.
        >
        > smile

chyba bez dyngusa tez olewasz
        czy rownie serdecznie?
        pewnie jak my wszyscy siebie nawzajem,moze jedynie z malymi wyjatkami
        a tak po prawdzie to tego forum juz nie ma
        czas jego swietnosci przeminal wraz z uwiedlymi kwietnymi
        mnie nie jest teskno za tamtymi czasami
        nawet jesli skutkiem braku 'rozkrecaczy'okazala sie forumowa cisza
        • jenisiej Forum zdechło? Który to już raz? 10.04.07, 01:24
          danus01 napisała:

> chyba bez dyngusa tez olewasz
          > czy rownie serdecznie?
          > pewnie jak my wszyscy siebie nawzajem,moze jedynie z malymi wyjatkami
          > a tak po prawdzie to tego forum juz nie ma
          > czas jego swietnosci przeminal wraz z uwiedlymi kwietnymi
          > mnie nie jest teskno za tamtymi czasami
          > nawet jesli skutkiem braku 'rozkrecaczy'okazala sie forumowa cisza

Nie olewam, Danusiu - może tylko mniej uważnie śledzę i rzadziej wciskam swoje
          trzy grosze. No cóż - na nas, świadkach historii, dzisiejsze śmoje-boje nie
          robią wielkiego wrażenia - brak im epickiego rozmachu tamtych wojen. A jednak
          wbrew wielokrotnie wypowiadanym pobożnym życzeniom to forum trwa, większość
          weteranów wcześniej czy później wraca w tym czy innym wcieleniu - nawet, jeśli
          żegnaliśmy ich na zawsze przy dźwięku żałobnych fanfar - niektórych zresztą
          kilkakrotnie, nieprawdaż?

wink
          • danus01 Re: Forum zdechło? Który to już raz? 10.04.07, 09:25
            jenisiej napisał:

> Nie olewam, Danusiu - może tylko mniej uważnie śledzę i rzadziej wciskam
            swoje
            > trzy grosze. No cóż - na nas, świadkach historii, dzisiejsze śmoje-boje nie
            > robią wielkiego wrażenia - brak im epickiego rozmachu tamtych wojen.

ja jednak wole obecna sublimacje tego forum od tego dawniejszego,historyczo-
            histerycznego rozmachu owczesnych wojen.
    • sas.15 Anetą Krawczyk albo Tysiąc...Lidią:) 09.04.07, 20:10
    • orwella Na zakonczenie watku..i...adieu... 09.04.07, 21:14
      Naprawde nie obchodzi mnie kim jest Ewa8a, ale jej forumowy behawior wiele daje
      do myslenia. Otoz sadze, ze pracuje ona dla Agory (mam na to wiele dowodow) i
      ma sluzbowe zadanie przesladowac i tepic wszystkich, ktorzy mysla inaczej niz
      nakazuje partyjna polityka-propaganda GW, jak to trafnie zauwazyl Gwardian.
      Dlatego ulatwie forumowiczce Ewie8a sluzbowe zadanie i zmywam sie z forow GW.
      Sa inne wolne fora, gdzie bede mogla sobie podyskutowac, jesli najdzie mnie
      ochota. Mam nadzieje, ze po moim odejsciu nie stanie sie ona bezrobotna i jej
      naczalstwo nie wyleje jej z pracy. Byc dostanie bojowe zadanie przesladowania
      kolejnej ofiary, zeby zgodnie z partyjnym prikazem czyscic fora GW z kazdej
      niezaleznej mysli. Dla mnie dyskusje na forach maja sens jedynie wtedy, jesli
      pozwalaja na swobodna wymiane mysli. To bylo kiedys piekne, ale skonczylo sie
      wraz z nastaniem neoliberalnego totalitaryzmu, a GW nie jest przeciez gazeta
      polska. "Dyskusje" tylko slusznymi myslami sa dla mnie strata czasu.
      Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczow i zycze jedynie poslusznych mysli
      po linii partyjnej totalitarnego rezimu.

addio amici e nemici ...
      aurora una vel orwella vel multinomina...big_grinD

PS. Swiat jest wielki i jeszcze piekny, choc nie tu.
      • ewa8a Auroro, nie rób tego !!!!! 09.04.07, 21:22

Dostarczasz nam wiele rozrywki, nikt cię nie prześladuje, ja tylko chciałam
        wiedzieć, po co ci tyle nicków. Odpowiesz wreszcie ?

Auroro, gdzie ty sie podziejesz ze swoimi czterdziestoma wcieleniami ? Nigdzie
        cię nie przyjmą z takim narybkiem.
        • danus01 Re: Auroro, nie rób tego !!!!! 09.04.07, 22:24
          ewa8a napisała:

>
          > Dostarczasz nam wiele rozrywki, nikt cię nie prześladuje, ja tylko chciałam
          > wiedzieć, po co ci tyle nicków. Odpowiesz wreszcie ?
          >

Aurorka woli odejsc niz ci napisac dlaczego potrzebuje az tylu pacynek do
          przedstawiania caly czas jednej tylko prawdy.
          pewnie obawia sie zarzutu,ze moglby ktos ja posadzic o klamstwo powtarzane tyle
          razy,az stalo sie prawda nawet dla niej samej.
      • pozarski Obiecanki, cacanki./nt 09.04.07, 22:12

• qwardian Re: Kim jest Ewa8a? 09.04.07, 22:39
      No. Zaczyna się. Rytualny taniec nad zaszczutą ofiarą.
      • danus01 Re: Kim jest Ewa8a? 09.04.07, 23:40
        qwardian napisał:

> No. Zaczyna się. Rytualny taniec nad zaszczutą ofiarą.

przesadzasz
        gdzie ty widzisz tych tanczacych?
      • ewa8a Re: Kim jest Ewa8a? 10.04.07, 12:50
        Dzięki za współczucie Qwardian.
        Masz rację, Aurora próbowała mnie zaszczuć - Wikul nazwałby to wycieraniem
        sobie gęby moim nickiem. Dopuściła się haniebnych insynuacji, jakobym była na
        usługach SB, Zomo, Ormo i Bóg wie czego, posądzała o wulgaryzmy pod jej
        adresem, na które niestety nie znalazła pokrycia, ,,trujący jad’’, szpiegostwo
        na zlecenie GW. A wszystko dlatego, iż zwróciłam uwagę na jej spamerstwo.

Pomimo, iż jestem zaszczuta, wyrażam głębokie ubolewanie z powodu jej odejścia,
        choć tak do końca w nie nie wierzę.
        Hlip, hlip, Forumowe perełki umrą śmiercią naturalną.
    • dachs Ewa8a to borsuk 10.04.07, 09:20
      Spytaj Krzyka52/517/Beniek/ to Ci potwierdzi.
      Borsuk ma Twoje pisanie tak głęboko, że tylko rzadko je zauważa, a gdy zauważa
      posługuje się Ewą, bo borsuk tak już ma, że wykorzystuje biedne dziewczęta,
      spytaj Danuski to Ci poświadczy.
      • pozarski Re: Ewa8a to borsuk 10.04.07, 10:17
        To cos nowego.Dotychczasowa teoria Ksysia vel Benka stawiala znak rownania
        miedzy Borsukiem i Pozarskim oraz Pozarskim i Jaceqiem.Czyzby wiec Ewa byla nie
        tylko Borsukiem,ale Jaceqiem i Pozarskim?Moze cos w tym jest?Po prawdzie nie mam
        nic przeciwko temu.
        • ewa8a Podejrzana historia 10.04.07, 12:45

Wg Krzysia jestem przecież Gini, ale z Jackiem i Dachsem też mam wiele
          wspólnego, bo oni to przecież Pozarski ,a Pozarski to ja – odkrył to kiedyś
          Taras. Taras zauważył także, że Gini to Pozarski, koło się zamyka.
          Aurora powinna przemyśleć te zawiłości i pocieszyć się, że nie tylko ona
          spamuje. Kiedy zaobaczy mnie np. na FK może spokojnie zwrócić się do mnie
          Borsuku.
          • snajper55 Re: Podejrzana historia 11.04.07, 20:03
            ewa8a napisała:

>
            > Wg Krzysia jestem przecież Gini, ale z Jackiem i Dachsem też mam wiele
            > wspólnego, bo oni to przecież Pozarski ,a Pozarski to ja – odkrył to kiedyś
            > Taras. Taras zauważył także, że Gini to Pozarski, koło się zamyka.

Wy wszyscy jesteście Michnikiem. wink)

S.
      • hasz0 Ewa8a jest nickiem. Nikiem umiejącym czytać po pol 10.04.07, 10:18
        sku:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=60485592&a=60492269
        inne linki
        np. o pogromie kieleckim i jego "prawdzie" sama wskaże
        • hasz0 ____________Uważałem jak nigdy by nie zgubić "E"/n 10.04.07, 10:25
      • danus01 Re: Ewa8a to borsuk 10.04.07, 10:58
        dachs napisał:

>bo borsuk tak już ma, że wykorzystuje biedne dziewczęta,
        > spytaj Danuski to Ci poświadczy.

gdybym byla socjologiem nieamatorem to bym poswiadczyla,ze to prawda,bo stare
        borsuki juz tak maja,ze wykorzystuja biedne dziewczeta,aby te 'biedne
        dziewczeta' nie wykorzystywaly starych borsukow.to taki system samoobrony przed
        najgorszym nieszczesciem jakie mogloby spotkac stare borsuki.
      • benek231 Nie wysilaj sie Bawarska Swinko 10.04.07, 15:27
        bo i tak wiadomo, ze troll Pozarski to twoja robota - be wzgledu na to czy
        wychodzi spod twoich palcow, czy jest zupelnie innym idiota. Z mojego punktu
        widzenia Pozarski to twoja zasluga, Szkopku, a wiec nie ma roznicy.

Wiem, ze chcesz wciagnac mnie do tej awantury z Ewa8ma, by bardziej namieszac,
        tylko ze Orwella obchodzi mnie tyle samo co ja zawsze obchodzilem ja.
        • pozarski No,Szmato,rzeczywiscie dajesz popis nie- 10.04.07, 15:55
          zwyklej erudycji,ale nie ma sie co dziwic,bo ani slowa tu o gwaltach i innych
          codziennych koszmarach dziejacych sie w KK.
        • dachs Re: Nie wysilaj sie Bawarska Swinko 10.04.07, 17:33
          benek231 napisał:

> bo i tak wiadomo, ze troll Pozarski to twoja robota - be wzgledu na to czy
          > wychodzi spod twoich palcow, czy jest zupelnie innym idiota.

Ja, Beniuchna, palców na Pożarskim nie kładę, więc i nie może on z pod nich
          wychodzić. A w ogóle skąd Ci coś takiego przyszło do uszatkowego łepka?
          Murzyn z palcówek niezadowolony? Wychodzi z pod palców?
          Cóż ja Ci mogę poradzić? Może... myj dłonie.

> Wiem, ze chcesz wciagnac mnie do tej awantury z Ewa8ma, by bardziej namieszac,
          > tylko ze Orwella obchodzi mnie tyle samo co ja zawsze obchodzilem ja.

Mnie zmartwiłeś w stopniu umiarkowanym, ale biedna Orwella! sad
          Ona się chyba w Tobie podkochuje.
          Słuchaj, czy ja nie za bardzo otwarcie, tak... o tym murzynie?
    • babariba-babariba tabletki się skończyły??? 10.04.07, 13:42

• wikul Kim jest orwella v. aurora itp.,itd.? 10.04.07, 23:37
      orwella napisała:

> Mnie się widzi, ze ta osoba, ktorej nie znam ...

I tu nastepują obszerne oskarżenia o to że Ewa jest... Nie znam ale wiem.
      Było by to nawet zabawne gdyby nie było takie żałosne i świadczyło
      o bezradności osoby przyłapywanej nieustannie na spamowaniu.
    • cs137 Re: Ewa8a to jest bardzo rozumna pani i do tego 12.04.07, 02:44
      bardzo przystojna. Nie mozna więc się dziwić, że inna pani, całkowicie tych
      zalet pozbawiona, jej nie znosi i wypisuje na nią kalumnie.
      • danus01 Re: Ewa8a to jest bardzo rozumna pani i do tego 12.04.07, 11:34
        cs137 napisał:

> bardzo przystojna. Nie mozna więc się dziwić, że inna pani, całkowicie tych
        > zalet pozbawiona, jej nie znosi i wypisuje na nią kalumnie.

czy przystojna to nie wiem,ale rozumna na pewno.
        jeszcze a'propos przystojnosci
        dla mnie kazda rozumna pani jest przystojna co najmniej,ale ja nie jestem
        facet smile
        • ewa8a Re: Ewa8a to jest bardzo rozumna pani i do tego 12.04.07, 15:15
          O przystojnej kobiecie mówi się wówczas, gdy jest dobrze zbudowana, ale nie
          jest specjalnie ładna, a nie chce jej się sprawić przykrości. Wtedy
          ta ,,przystojnośc’’ jest na otarcie łez. Mądrość to gra pozorów, ponoć
          głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza.
          • cs137 Re:OK, subtelnoci polszczyzny mi wywietrzały już 13.04.07, 04:51
            ewa8a napisała:

> O przystojnej kobiecie mówi się wówczas, gdy jest dobrze zbudowana, ale nie
            > jest specjalnie ładna, a nie chce jej się sprawić przykrości. Wtedy
            > ta ,,przystojnośc’’ jest na otarcie łez. Mądrość to gra pozoró
            > w, ponoć
            > głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza.
            >

...troche z głowy, ze względu na długi pobyt na wychodźstwie. Wiec może
            unieważnię swoją poprzednia wypowiedź i powiem po angielsku:

Ewa8a is a woman of many intelectual virtues
            • rimbalzo Re:OK, subtelnoci polszczyzny mi wywietrzały już 13.04.07, 05:17
              O yes !!!
              Es lebe Oregon , the best Evaland !
              melody ok,
              ja tjebja pozdrawljaju is klifa.....
              budet słonce, budet njebo to i eva budet...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka