sz0k 02.05.07, 23:21 Znaczy się Tomcio znowu wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: Szambo wybiło 02.05.07, 23:27 ))) nic dodac nic ujac. chlopu na wiosne widac ciezko.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_filozof Re: Szambo wybiło 02.05.07, 23:30 i-love-2-bike napisała: > ))) nic dodac nic ujac. chlopu na wiosne widac ciezko.... Jadzia wygnala mnie do ogrodu kopac grzadke pod kartofle))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Szambo wybiło 02.05.07, 23:38 ktos tu rzeczywiscie pelnego kota dostal,ale jesli od 6 lat nie robi sie nic innego tylko weszy,donosi,kabluje i klonuje jak dziecko w piaskownicy to leb wysiada kompletnie. za pare lat chyba bedzie myszki liczyl,bo juz mu zaczynaja latac po grzadkach z jadzia,szkoda,ze nie tereska,chyba lepiej pasuje do Loregon. Odpowiedz Link Zgłoś
chacham1 tee pularda ! 03.05.07, 01:32 napiszesz w koncu cos madrego ? czy bedziesz tak z doskoku obszczekiwac dla przyjemnosci he ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: tee pularda ! 03.05.07, 09:19 Ot, niewdzięcznicy ! Kulturalna osoba z wielkiego świata przyszła tu robić porządki, a tu zamiast chlebem i solą częstują ją pulardą, ropuchą, ścierwnikiem i ciągają jakieś jej cytaty o obgryzaniu paznokci u nóg w pozycji lotosu, bez bielizny na dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Zawiodłem się :( 03.05.07, 01:03 Już myślałem, że jakieś mp3, zdjęcie z Oregon City, czy chociażby wiadomość na maila... Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: Szambo wybiło 03.05.07, 08:39 sz0k napisał: > Znaczy się Tomcio znowu wrócił. zrobilam mu miejsce Tomcio wiekszy ciezar gatunkowy lepiej widac teraz,ze jednak w szambie tkwilam po pas Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 brak stylu 03.05.07, 09:35 danus01 napisała: > tkwilam po pas Tu nalezy kryta zabka. Na jednym wdechu od 6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: archiwum ceesia 03.05.07, 09:56 rycho7 napisał: > Tu nalezy kryta zabka. Na jednym wdechu od 6 lat. Tomku mam do ciebie prosbe powinienes jeszcze miec w swoim archiwum zdjecie z konkursu groszka moze przywolasz tu zdjecie niespelnionego od 6 lat marzenia Rycha jak nauczyc d_nutke plywania stylowego w szambie d_nutki juz nie ma szambo z Rychem pozostalo Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 ja az tak stary nie jestem 03.05.07, 11:00 danus01 napisała: > niespelnionego od 6 lat marzenia Rycha Lody i do tego zasmazka !!! > szambo z Rychem pozostalo Wszystko co dobre szybko sie konczy. Jak jest niezniszczalne to co znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: ja az tak stary nie jestem 04.05.07, 12:02 rycho7 napisał: > Wszystko co dobre szybko sie konczy. Jak jest niezniszczalne to co znaczy? jednak sie zdecydowalam na...bezposredni kontakt Rychu gdybys nie byl takim antysyjonistycznym monolitem to pewnie cenilabym ciebie i lubila nawet. o co najmniej glowe przerastasz tutejsze purchawki i to nie w sensie tej przenosni jakiej uzylam. czy monolit antysyjonistyczny jest niezniszczalny? tylko ty mozesz o tym wiedziec. mnie struktury monolityczne 'nie leza',a tez nie mam zamiaru porywac sie na ich rozbijanie.coz,rozsadek mnie jeszcze nie opuscil,a nawet z wiekiem przybywa mi go coraz wiecej. w jednym-odnosnie antysyjonizmu-jestesmy chyba zgodni. ja tez nie lubie(delikatnie okreslajac) zydowskich ortodoksow. ja nie lubie zadnych ortodoksow. moze dlatego,ze ortodoksow postrzegam jako monolit wlasnie. ale to,ze jednak zdecydowalam sie do ciebie napisac bezposrednio moim zdaniem dowodzi,ze potrafie dosc bezproblemowo wewnetrznie poruszac sie pomiedzy slupami z monolitu...az do trzesienia ziemi pozdrawiam danus Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 to delikatna mimoza 04.05.07, 20:59 danus01 napisała: > czy monolit antysyjonistyczny jest niezniszczalny? Moj antysyjonizm jest bardzo delikatny. Usycha blyskawicznie nie podlewany wydzielinami z pionu propagandy Mossadu. Ja zywotnosci poplecznictwa nie badam. > ja nie lubie zadnych ortodoksow Ja widze jeden wyjatek. Czlowiek jest najgrozniejszym drapieznikiem na planecie. Od tej "ortodoksji" nie odstapie. Az taki naiwny nie jestem. Mozna co najwyzej starac sie to fatum pomniejszac. Nadzieja jest matka glupich. > slupami z monolitu...az do trzesienia ziemi Zalotne, kobiece. > pozdrawiam Z przyjemnoscia takoz. Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: to delikatna mimoza 04.05.07, 21:28 rycho7 napisał: > Ja widze jeden wyjatek. Czlowiek jest najgrozniejszym drapieznikiem na > planecie. Od tej "ortodoksji" nie odstapie. i dlatego bog stworzyl tez kobiete zamiast nadziei....nie kazda kobieta jest matka glupich ja wiem,ze ty nie masz wiary w boska madrosc wejrzyj wiec we wlasna Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 brylanty najlepszymi przyjaciolmi kobiety 05.05.07, 07:38 danus01 napisała: > i dlatego bog stworzyl tez kobiete Jakos te diamenty trzeba zdobyc. Drapieznik zjada wlasny ogon? Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: brylanty najlepszymi przyjaciolmi kobiety 05.05.07, 10:22 rycho7 napisał: > danus01 napisała: > > > i dlatego bog stworzyl tez kobiete > > Jakos te diamenty trzeba zdobyc. Drapieznik zjada wlasny ogon? jak niezbyt madry... madry(madra raczej) diamentow bedzie szukac posrod korony stworzenia moze ktorejs sie uda... ale jesli nawet sie uda,to znajac drapiezna i zachlanna nature czlowieka stanie przed problemem innego rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: brylanty najlepszymi przyjaciolmi kobiety 05.05.07, 12:17 danus01 napisała: > rycho7 napisał: > > > danus01 napisała: > > > > > i dlatego bog stworzyl tez kobiete > > > > Jakos te diamenty trzeba zdobyc. Drapieznik zjada wlasny ogon? > > jak niezbyt madry... > madry(madra raczej) diamentow bedzie szukac posrod korony stworzenia > moze ktorejs sie uda... > ale jesli nawet sie uda,to znajac drapiezna i zachlanna nature czlowieka stanie > > przed problemem innego rodzaju gdybys jednak pomimo swojej inteligencji nie domyslil sie jaki to problem pojawia sie u drapieznika/kobiety jak juz taki diament jest w zasiegu jej posiadania,to ci podpowiem... brzmi on nastepujaco: co zrobic zeby nie zjesc wlasnego ogona i jednoczesnie nie rozdeptac glowy ciekawe czy problem jest w praktyce do rozwiazania )) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Szambo wybiło 03.05.07, 20:07 danus01 napisała: > > zrobilam mu miejsce > Tomcio wiekszy ciezar gatunkowy > lepiej widac teraz,ze jednak w szambie tkwilam po pas a po czym szambo pozna szambo,przeciez nie po zapachu helga? teraz mi sie rozjasnilo skad ten twoj styl sie bierze.oj przyciezkawo czlapiesz przyciezkawo a jedynie komu to sie moze podobac to naszemu adonisowi ze szczecinka glownego,bo on zdaje sie ma dosc nieskomplikowany acz kiczowaty gust. no helga nic dziwnego,ze rycha nie lubisz. on chociaz ma zdziebko fantazji a ty waga ciezka a pocisz sie niezle. tomcio zas faktycznie szambo po pas ,ale jak widac sa i zwolennicy tego szamba,ano niech im tam skoro sie lubuja w TAKIM smrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bingo44 Re: Szambo wybiło 03.05.07, 20:14 Pojdziesz stąd ścierwniku to i smród zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike do trolusia bingusia 03.05.07, 20:27 mala szansa abym poszla kiedy ty cwierkasz,ale mozesz stukac o szybe dalej,az odpadniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Zadzwon po beczkowóz 03.05.07, 22:04 Cjhoć całe bractwo sie chyba nie zmiesci do jednego - od razu zamów dwa albo trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
srazak Re: Zadzwon po beczkowóz 03.05.07, 22:38 Nie tak szybko,lustratorze.Najpierw sam wyjdz z szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Zadzwon po beczkowóz 03.05.07, 22:39 srazak napisał: > Nie tak szybko,lustratorze.Najpierw sam wyjdz z szamba. o please,bo mi sie zbiera na widok pana tomasza..... Odpowiedz Link Zgłoś
chacham1 gnoj cie na taczkach wywozi 03.05.07, 23:13 i-love-2-bike napisała: > srazak napisał: > > > Nie tak szybko,lustratorze.Najpierw sam wyjdz z szamba. > > o please,bo mi sie zbiera na widok pana tomasza..... wsiadaj cyklistka , to cie powieziem , jak te jagne od chlopow, wszak i ty z wioski ~! Odpowiedz Link Zgłoś
hansen Re: Zadzwon po beczkowóz 04.05.07, 00:06 srazak napisał: > Nie tak szybko,lustratorze.Najpierw sam wyjdz z szamba. Chcesz go wygonić z jego naturalnego środowiska??? No, nie bądź aż tak okrutny... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Zadzwon po beczkowóz 04.05.07, 00:19 hansen napisał: > > > Chcesz go wygonić z jego naturalnego środowiska??? No, nie bądź aż tak okrutny. > .. e szamba nie zabraknie o to G...Wyszynkowe juz zadba Odpowiedz Link Zgłoś