Gość: AdamM IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 09:20 www.rzeczpospolita.pl/dodatki/specjal_030527/specjal_a_1.html Ja ze swojej strony polecam góry Pirin w Bułagarii. Park narodowy Pirin to jedno z najpiekniejszych miejsc w Europie. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MadamM Re: wejscia na Everest IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 17:21 Idż na forum "turystyka" lancetniku! Dla ciebie w sam raz bedą hałdy przy "odkrywkach" koło Konina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM myślę, że IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 17:47 z całą odpowiedzialnością mogę cie nazwać najbardziej ograniczonym umysłem tego forum. Kretynem praktycznie. Dwa słowa klucze "polonezik" i "lancetnik" nie pozwalają się w pełni swobodnie poruszać w rzeczywistości. Jednorazowa próba powiedzenia czegoś inaczej [remisja] i od razu umoczona dupa. Nieprawdaż? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medici Re: myślę, że IP: *.autistici.org 27.05.03, 19:49 A ja mysle, ze ty kmiotku, nie masz NIGDY nic do powiedzenia, a to ciagle, debilne wklejanie linkow do "rzepy" jest przykladem wyjatkowego ograniczenia. Kiedy jakas "wklejka" z The Economist? Bo sam w zyciu NIC nie wymyslisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Everest jest IP: *.zin.lublin.pl 27.05.03, 19:52 ponoć u szczytu czeka kilkuset (sic!) alpinistów na kolejkę swą. Niczym na Gubałówce jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM A o tych IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 20:06 ekskrementach w okolicy az strach pomyśleć. No, ale i tak wyczyn jest to nie lada. A. Odpowiedz Link Zgłoś