Gość: Perła IP: *.zin.lublin.pl 29.05.03, 21:58 kto napisze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: 5 punktów na OBRONĘ rządu Millera jest 29.05.03, 22:13 Gość portalu: Perła napisał(a): > kto napisze? Ja, ja! Ale skupię się na prześwietnym premierze bo to chodzący wzór cnót wszelakich: 1. Lojalny (nie opuszcza przyjaciół w potrzebie tylko dlatego, że jakieś pismaki krzyczą, że złodzieje) 2. Twardy (nie pęka nawet jak mu sondaże do zera spadają) 3. Słowny (powiedział, że prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy i konsekwentnie przekonuje nas, że sam powinien mieć na imię Hania) 4. Wybaczający ("najbardziej pokrzywdzony" przez Rywina a potrafił mu wybaczyć i się z nim na premierze ściskać) 5. Wyluzowany (jak żona się ubrała w sukienkę plażową na oficjalne spotkanie z cesarzową nawet słowa nie powiedział) Lista zalet pana premiera mogłaby być dłuższa ale miało być tylko pięć a tu kłopot z wyborem taki urodzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła może tak? IP: *.zin.lublin.pl 29.05.03, 22:21 skuteczny - w niektórych miastach bezrobocie nie może rosnąć już. bo 100% jest. młodzieżowiec - podziwia piersi Jakubowsakiej stabilny - w poglądach komunistycznych oszczędny - dla emerytów i rencistów. Nauczycieli też. zdecydowany - nie oddać stołka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Ja mu dam 20 ....... IP: *.echostar.pl 29.05.03, 22:21 ...... co by poziom popularności w społeczeństwie wartości ujemnych nie przybierał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Ja mu dam 20 ....... IP: *.zin.lublin.pl 29.05.03, 22:27 no to daj, czyli napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Ja mu dam 20 ....... IP: *.echostar.pl 29.05.03, 22:35 Gość portalu: Perła napisał(a): > no to daj, czyli napisz No to piszę : 10 pkt za ten ironiczny uśmieszek co mu już dawno zgasł na ustach. i 10 pkt za przywiązanie ( do stołka ). Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Zero absolutne 29.05.03, 22:27 Nie stać mnie na nic więcej, przykro mi niezmiernie Leszku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Zero absolutne IP: *.zin.lublin.pl 29.05.03, 22:57 Monopolu, naprawdę nic nie wykrzesasz z siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Bardzo się staram Perła 29.05.03, 23:05 Chciałbym mu dać maleńki punkcik za to chociaż, że "nieważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy"... Miller nie skończył jednak najlepiej... Punktu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Napisze nawet 10 punktow... 29.05.03, 23:01 ... jeżeli Miller za to zgodzi sie ustapic ze stanowiska. A tak z ciekawosci; czy ktos jest w stanie podac choc jeden punkt ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: 5 punktów na OBRONĘ rządu Millera jest IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 29.05.03, 23:01 1-telewizja publiczna nabiera wiarygodnosci (no more kosher) 2-zadna partia nie chce przejac sterow 3-sama SLD nie chce zmiany premiera 4-poza Samoobrona SLD ma najwieksze poparcie w kraju 5-Miller atakowany jest przez zrodla niewiarygodne (czyt.kosher) Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Kosher to masz w głowie 29.05.03, 23:08 Wielki, ogromny, dziurawy kosher... Straszna koszerna próżnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Kosher to masz w brzuchu IP: *.tnt33.ewr3.da.uu.net 29.05.03, 23:19 twoj nick jest niewiarygodny, ja po prostu nie wiem z kim mam do czynienia. dlaczego sie logujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Bo jest czwartek 29.05.03, 23:24 Nie loguję się w poniedziałki i w środy po szesnastej. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A moze 30.05.03, 07:20 Pani rezyserka Malgorzata Burzynska Keller pokusi sie o zabranie glosu? Film o czlowieku krecila w koncu.... Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Zazdrościsz? 30.05.03, 07:26 Żałujesz, że film nie był o Tobie? Nie mógł być. Był o człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Zazdrościsz? 30.05.03, 07:30 monopol napisał: > Żałujesz, że film nie był o Tobie? Nie mógł być. Był o człowieku. > Prosze jakiz wspanialy glos na obrone Millera!!! Miller jest czlowiekiem a Ania nie. Dlej panie monopolowy , dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Monopolowy to jest sklep 30.05.03, 16:51 gini napisała: > Prosze jakiz wspanialy glos na obrone Millera!!! > Miller jest czlowiekiem a Ania nie. > Dlej panie monopolowy , dalej. Dobrze wiesz, że to był głos na obronę Miriam. Głos przeciwko Tobie i Twojej nienawiści. Nie pojęłaś tego widocznie, więc wyłożyłem kawę na ławę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Monopolowy to jest sklep IP: 213.46.162.* 31.05.03, 17:41 monopol napisał: > gini napisała: > > > Prosze jakiz wspanialy glos na obrone Millera!!! > > Miller jest czlowiekiem a Ania nie. > > Dlej panie monopolowy , dalej. > > Dobrze wiesz, że to był głos na obronę Miriam. A watek jest o Miriam czy o Milerze?Czy ja pisalam cos o Miriam? Głos przeciwko Tobie i Twojej > nienawiści. A kogo to ja nienawidze? Nie pojęłaś tego widocznie, więc wyłożyłem kawę na ławę. > Juz poscieralam wykladaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitek O Nasz Millerze!! IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 17:40 Widzisz, nasz Ty Premierze kochany, Przez wszystkich jesteś uwielbiany A Ci co do Ciebie pretensje roszczą To tylko dlatego, że Ci zazdroszczą Ta aparycja i ten błysk w oku Czarujesz wszystkich na każdym kroku To uczesanie, ta śniada cera Wszystkie kobiety aż poniewiera Lecz powierzchowność to nie jest wszystko Bo też poczciwe z ciebie chłopisko Wierne, ambitne i wielkoduszne I ideałom swoim posłuszne. No ale koniec już tej kampanii bo tak na prawdę jesteś do bani Jesteś pozerem, no i fircykiem A jeszcze gorszym żeś politykiem Ten głupi uśmiech na Twojej twarzy Sprawia, że wiele osób wręcz marzy By Cię w ciemnej uliczce namierzyć I sprawiedliwość pięścią wymierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: 5 punktów na OBRONĘ rządu Millera jest 30.05.03, 08:22 1. Rekordziści - żaden gabinet III Rzesz..., pardon, III Rzeczpospolitej nie miał tak niskich notowań; 2. Pomysłowi - pomysły na nowe sposoby okradania podatników przychodzą im do łbów z częstotliwością ruchu skrzydeł kolibra (szczególnie uzdolniony jest w tym kierunku tow. GłuPol - nagroda specjalna). 3. Z poczuciem humoru - "dla członkowstwa w Mumii Europejskiej nie ma alternatywy". 4. Wyluzowani - kraj się wali, a oni niezmiennie zachowują dobry humor i mają jeszcze ochotę na podszczypywanie tłumaczek (wyróźnienie - tow. Iwiński). 5. Nie są fanatykami - zaledwie 15 lat temu przekonywali naród, że dla ZSRS i RWPG nie ma alternatywy, obecnie elastycznie zmienili poglądy o 180 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś