Dodaj do ulubionych

Łapiński ma za swoje

24.06.03, 16:08
Jak można było:
1. Pozbawić koncerny farmaceutyczne (i to jeszcze zagraniczne!) sporych
zysków ?
2. Pozbawić członków 17 kas chorych tak znakomitych synekur ?
3. Powiedzieć, że komercyjna media zaczynają być zagrożeniem dla demokracji ?

Takiego osobnika należało przykładnie ukarać, żeby się innym we łbach nie
poprzewracało...
Obserwuj wątek
    • podolski Chyba my mamy za swoje, chociaż może to 24.06.03, 16:53
      ci którzy głosowali na SLD mają za swoje.
      Ale koszty działalności Łapińskiego MY bedziemy ponosić, jak zwykla zresztą.
      • antykagan Re: Do Indrisa 24.06.03, 17:49
        Od kilku miesiecy czytam, coraz rzedziej zreszta, twoje teksty. Sa coraz glupsze, a ukoronowanien twojego debilizmu
        bylo porownanie Bagdadu do getta w Warszawie. Nie polemizowalem z toba, bo raczej wlasciwym miejscem na to
        bylby gabinet psychiatryczny. Coz Indris, jestes malym komuszkiem, zachowujesz siie jak emerytowany lub odsuniety
        od wladzy PZPR-owdski aparatczyk seredniego szczebla. Jestes apologeta komunizmu, ''najszczeszliwszego
        systemu w dziejach ludzkosci''. A juz uwielbienie twoje dla kanalii w rodzaju Millera, Lapinskiego i innych wystawia ci
        wystarczajace swidectwo. Podobnie jak oblakancza nienawisc do USA. Daj sobie spokoj, przestan sie juz
        kompromitowac. Nie widzisz, jaki zalosny jestes?

PS. Nie odpowiadaj mi, bo juz nie bede prawdopodobnie nigdy wicej z toba polemizowal, ani nawet czytal. Szkoda
        mojego czasu, komunizm zniszczyl zycie mojej rodziny i zdecydowanej wiekszosci ludzi w Polsce i pod jego rzadami
        w iinnych krajach. Nawracaj kogo innego.
        • indris Wyjaśnienie 24.06.03, 18:16
          Nie tyle może dla antykagana, skoro deklarował, ze nie chce go czytać, co dla
          innych forumowiczów. NIE jestem apologetą komunizmu, jeżeli rozumieć przez to
          system panujący w PRL, ZSR i tzw demoludach. Jestem natomiast prawie socjalistą
          typu Ikonowicza (minus antyklerykalizm). Nie jestem niczyim wielbicielem oprócz
          śp. Audrey Hepburn i Ireny Santor. Ale między wielbieniem a odrzuceniem
          istnieją też stany pośrednie. Millera nie lubię, zwłaszcza od czasu poparcia
          przez niego awantury irackiej. Łapińskiego NIE uważam za kanalię, co więcej
          sympatyzowałem z jego koncepcją zlikwidowania kas chorych i podzielam jego
          opinie o komercyjnej prasie. Awanturze irackiej byłem i jestem przeciwny, ale
          nie jestem antyamerykanistą a raczej antybuszystą.
    • citisus Re: Łapiński ma za swoje 24.06.03, 16:58
      indris napisał:

> Jak można było:

-
      • indris Więc i tak Łapa ma szczęście... 24.06.03, 17:05
        ...że Miller to nie Józef Wissarionowicz, a III RP to nie ZSRR. Mógłby białe
        niedźwiedzie leczyć zamiast Polaków, a szkoda by było, bo to podobno zdolny
        lekarz.
        • letalin Re: Więc i tak Łapa ma szczęście... 24.06.03, 22:03
          Dziwne... Na mój rozum to Łapa dostał kopa trochę nie za to za co zasłużył.
          Koledzy z SLD coś chyba wiedzą o czym my jeszcze nie wiemy. Stąd ten pośpiech.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka