Gość: jack27 IP: proxy:* / 10.48.109.* 03.07.03, 16:50 W sina dal , w sina dal ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: griNCH Re: "Czarni" gora??? IP: 129.81.192.* 03.07.03, 17:01 Gość portalu: jack27 napisał(a): > W sina dal , w sina dal ..... ============================================================== Giertych i biskupi pewnie zacieraja rece ale pozostaje pytanie - na jak dlugo panowie bedziecie jeszcze decydowac o tym co wolno w Polsce, a czego nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @#$% Głupiś IP: *.angelologia.katowice.pl 03.07.03, 17:04 I tyle. Gość portalu: griNCH napisał(a): > Gość portalu: jack27 napisał(a): > > > W sina dal , w sina dal ..... > ============================================================== > Giertych i biskupi pewnie zacieraja rece ale pozostaje > pytanie - na jak dlugo panowie bedziecie jeszcze > decydowac o tym co wolno w Polsce, a czego nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Głupiś IP: PLWAWD* / 172.31.224.* 03.07.03, 17:22 Gość portalu: @#$% napisał(a): > I tyle. > Angelologia? Coz to takiego? Czy rozstrzygneliscie juz problem ilu aniolow zmiesci sie na lebku od szpilki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: 'Czarni' gora??? IP: *.kabel.telenet.be 03.07.03, 17:45 Gość portalu: griNCH napisał(a): > Gość portalu: jack27 napisał(a): > > > W sina dal , w sina dal ..... > ============================================================== > Giertych i biskupi pewnie zacieraja rece ale pozostaje > pytanie - na jak dlugo panowie bedziecie jeszcze > decydowac o tym co wolno w Polsce, a czego nie... Nie maja sie z czego cieszyc. Holenderki osiagnely swoj cel. Czarni na drzewo, ptaszkiem sie bawic, a nie mieszac sie w babskie cipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dik Re: IP: 80.51.83.* 03.07.03, 17:01 Mam nadzieję, że wrócą jeszcze. A większą mam nadzieję, że nie będą musiały w przyszłości tu wracać, bo zawijają tylko do portów w krajach żyjących w "oparach średniowiecznego zacofania"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @#$% Re: IP: *.angelologia.katowice.pl 03.07.03, 17:15 Co napisałeś gęsim piórem na wołowej skórze, siedząc przy łojowej świeczce, trzęsąc się ze strachu przed strzygami, a w tym czasie słońce obróciło się wokół ziemi o 1/128 koła. Ech, kiedyż w Polszcze nadejdzie Renesans (o Oświeceniu nie wspominając)? A tak to nic tylko Średniowiecze, choć oko wykol... Gość portalu: dik napisał(a): > Mam nadzieję, że wrócą jeszcze. A większą mam nadzieję, że nie > będą musiały w przyszłości tu wracać, bo zawijają tylko do > portów w krajach żyjących w "oparach średniowiecznego > zacofania"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM i krzyż mu na drogę. nt IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 17:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant I niech Neptun tę łódź wywróci...nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.03, 17:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @#$% Nie pisz tak, bo powiedzą, żeś ciemnogród IP: *.angelologia.katowice.pl 03.07.03, 17:18 I po co ci to? Nie będziesz się mógł na ulicy pokazać. Chociaż, właściwie... Zawsze możesz im powiedzieć, że jesteś "postępowy inaczej"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant Bo jestem Obywatelem Ciemnogrodu I Wstecznictwa! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.03, 17:27 Gość portalu: @#$% napisał(a): > I po co ci to? Nie będziesz się mógł na ulicy pokazać. > > Chociaż, właściwie... Zawsze możesz im powiedzieć, że > jesteś "postępowy inaczej"! Odpowiedz Link Zgłoś
ksch Re: 'Langenort' wraca do Holandii 03.07.03, 17:21 A Kretyna 52 nie wzięli? Zresztą co by to dało, w Holandii też jest internet. ksch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) "briefing dla dziennikarzy" :-)) IP: *.kabel.telenet.be 03.07.03, 17:42 Pismak juz polskiego zapomnial, albo sie jeszcze nie nauczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 'Langenort' wraca do Holandii IP: *.icpnet.pl 03.07.03, 17:58 Kaszubi to kmioty jakich mało ( w polsce duzo). Podobnie jak te czarne kruki z ich mszami na nabrzeżu. Urodziliście się prostakami i prostakami zdechniecie. Nie ma nic bardziej komicznego i śmiesznego jak przedstawić sie cudzoziemcowi że się jest Polakiem, tzn. prostakiem, ciemniakiem (czytaj katolikiem) bo tak nas odbierają w świecie nawet w krajach o przewadze katolików jak Francja czy Austria. Jezu, ratuj nas od kościoła katolickiego z Watykanem na czele !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: 'Langenort' wraca do Holandii IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 18:10 Gość portalu: gosc napisał(a): > Kaszubi to kmioty jakich mało ( w polsce duzo). Podobnie jak te czarne kruki z > ich mszami na nabrzeżu. Urodziliście się prostakami i prostakami zdechniecie. > Nie ma nic bardziej komicznego i śmiesznego jak przedstawić sie cudzoziemcowi > że się jest Polakiem, tzn. prostakiem, ciemniakiem (czytaj katolikiem) bo tak > nas odbierają w świecie nawet w krajach o przewadze katolików jak Francja czy > Austria. Jezu, ratuj nas od kościoła katolickiego z Watykanem na czele !!!!!!! A Ty co? Zakompleksiony jesteś, że sie boisz, co o Polakach powie byle kmiot z zagranicy????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasd Re: 'Langenort' wraca do Holandii IP: *.dsl.easynet.be 03.07.03, 18:54 Ten zakompleksiony gostek po prostu wstydzi sie przedstawic swym ziomkom z Tel Avivu. Ja sie nie wstydze, bo ich tam nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna A co to ma do rzeczy? 03.07.03, 19:07 W ten sposob sprowadasz sie do jego poziomu. A tu chyba nie o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Aż strach pomyśleć IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 18:11 jak skończysz. Brrr!!! A. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Ty, zakompleksione dziecko, zes nie widzial 03.07.03, 18:16 Holandii, poza duzymi miastami. Na holenderskiej prowincji cale wioski maszeruja w strojach ludowych w kazda niedziele do kosciola (to glownie protestanci). Ba, jest tam odlam protestancki (ok. 100.000 czlowieka) ktorego czlonkowie nie ogladaja TV. Takze nie rozsmieszaj nas tutaj. Sam jestes ciemny i glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Ty, zakompleksione dziecko, zes nie widzial IP: *.physiologie.uni-hohenheim.de 03.07.03, 18:21 a coz to za ton? ja widzialam <Holandie (poza duzymi miastami) i to jest kraj w ktorym w zwiazkach homoseksualnych bez problemu zyje mnostwo osob to tak na przyklad przywiazanie do tradycji a sredniowieczne spojrzenie na sprawy wolnosci wyboru to dwie rozne sprawy sowa_lesna napisał: > Holandii, poza duzymi miastami. > Na holenderskiej prowincji cale wioski maszeruja w strojach ludowych w kazda > niedziele do kosciola (to glownie protestanci). > Ba, jest tam odlam protestancki (ok. 100.000 czlowieka) ktorego czlonkowie nie > ogladaja TV. > Takze nie rozsmieszaj nas tutaj. > Sam jestes ciemny i glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Ton odpowiedni do postu, na ktory sowa 03.07.03, 18:24 odpowiada. A ta wolnosc wyboru to chyba o tej TV? Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna I ciekawe dlaczego pani nie zareagowala 03.07.03, 18:43 na posta ktory obrazal ta "wolnosc wyboru". Tylko szydzil z Kaszubow, ich wiary i tradycji. Pani taka troche "wybiorcza" jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek A poza tym Holendrzy maja problem.... IP: *.utc.com 03.07.03, 18:51 ...z depresja. ))Te stare holenderskie "pudla" przyjechaly do Polski gdyz w Holandii nikt na nie nawet nie spojrzy a co dopiero o nich dyskutuje. Jako "organizacja" potrzebuja reklamy. W Holandii zas, temat sie przezyl i nie wywoluje tylu emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Sowa wita pytka 03.07.03, 18:55 Tak rzeczywiscie, one juz w wieku zaawansowanym, takze pewnie myslaly, ze tu jakiegos macho polskiego jeszcze spotkaja Ps. Pytku, a ANki, nie widziales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek pytek wita sowe IP: *.utc.com 03.07.03, 19:03 sowa_lesna napisał: > Tak rzeczywiscie, one juz w wieku zaawansowanym, takze pewnie myslaly, ze tu > jakiegos macho polskiego jeszcze spotkaja > Ps. Pytku, a ANki, nie widziales? Nie mogly znalezc-bo mnie tam nie ma..DDD A ANka gdzies mi tu przed chwila mignela ale nie wysila sie dzisiaj..pewnie zbiera sily Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Re: pytek wita sowe 03.07.03, 19:09 Gość portalu: pytek napisał(a): > sowa_lesna napisał: > > > Tak rzeczywiscie, one juz w wieku zaawansowanym, takze pewnie myslaly, ze > tu > > jakiegos macho polskiego jeszcze spotkaja > > Ps. Pytku, a ANki, nie widziales? > Nie mogly znalezc-bo mnie tam nie ma..DDD A ANka gdzies mi tu przed chwila > > mignela ale nie wysila sie dzisiaj..pewnie zbiera sily Zbiera sily jako samiczka? Bo zaczynam sie bac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: pytek wita sowe IP: *.utc.com 03.07.03, 19:12 ..nie rozumie?! Czyzbys byl w okresie rui.. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna U sow to sie inaczej nazywa, 03.07.03, 19:14 No ale niech bedzie, stesknilem sie za moja "Krolowa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Sowy pewnie tokuja... IP: *.utc.com 03.07.03, 19:19 ...a moze bardziej od dzieciola..pukaja albo cos takiego.No ale przestan tak wzdychac..bo mi monitor paruje.ANka ma zasady..Chyba,ze ty tak tylko platonicznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Panowie powsciagnijcie sie :)))) IP: *.ifn-magdeburg.de 03.07.03, 19:24 Gość portalu: pytek napisał(a): > ...a moze bardziej od dzieciola..pukaja albo cos takiego.No ale przestan tak > wzdychac..bo mi monitor paruje.ANka ma zasady..Chyba,ze ty tak tylko > platonicznie.. Jestem tylko na krotko..NIestety dosieglo mnie prawo pierwszego udanego doswiadczenia.. RAdowac nie ma sie z czego bo moze byc tak jak mowi Pom..Nie chodzi o to aby wszyscy na czym sie da ´robili´ pieniadze.. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Wreszcie, ANiu ty sie pojawiasz i znikasz, 03.07.03, 19:30 I potem sowa teskni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek "..pojawiasz sie i znikasz-mam na twym punkcie.. IP: *.utc.com 03.07.03, 19:34 ..bzika". Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Pytku to jakis 1983 rok, 03.07.03, 19:37 Dzieci stanu wojennego pamietaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka NIe tym razem jako samczyk sowo! IP: *.ifn-magdeburg.de 03.07.03, 19:18 Musialabym najpierw jednak zmienic plec.. A tak wogole to ciezko pracuje sowo i wychowuje. Poklocilam sie tez troche z p. Gabriela ktora pokusila sie o wypomnienie mi polskich szkol w PRL- u podczas gdy ja dosyc obszernie zakosztowalam tez nie polskich i bynajmniej PRL-owskich..Na koniec p. Gabriela zabila mnie informacja o swoich trzech domach czym dala mi do myslenia na swoj temat.. A poszlo o tych slazakow a raczej cale zamieszanie. Ot i znow mialysmy inne zdanie.. Gdzie sa moje kare konie. Gdzie sa moje lejce. Gdziezes ty moj kochaneczku smutny nie wesoly.. No troche zmienilam na poczet tej okolicznosci. Dodam tylko Panowie ze jak mowi Fedra - a Fedra holenderka jest z krwi i kosci z tym liberalnym prawem nie jest tak wesolo. Nie tylko z racji na turystow.... Ale sowy pewno o tym i tak wiedza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Panie lubia gdy sie do nich ladnie mowi IP: *.ifn-magdeburg.de 03.07.03, 19:25 Moze to ich slabosc? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Re: NIe tym razem jako samczyk sowo! 03.07.03, 19:36 Gość portalu: ANka napisał(a): > Musialabym najpierw jednak zmienic plec.. > A tak wogole to ciezko pracuje sowo i wychowuje. > Poklocilam sie tez troche z p. Gabriela ktora pokusila > sie o wypomnienie mi polskich szkol w PRL- u podczas gdy > ja dosyc obszernie zakosztowalam tez nie polskich i > bynajmniej PRL-owskich..Na koniec p. Gabriela zabila mnie > informacja o swoich trzech domach czym dala mi do > myslenia na swoj temat.. A poszlo o tych slazakow a > raczej cale zamieszanie. Ot i znow mialysmy inne zdanie.. > Gdzie sa moje kare konie. Gdzie sa moje lejce. Gdziezes > ty moj kochaneczku smutny nie wesoly.. > No troche zmienilam na poczet tej okolicznosci. > Dodam tylko Panowie ze jak mowi Fedra - a Fedra > holenderka jest z krwi i kosci z tym liberalnym prawem > nie jest tak wesolo. Nie tylko z racji na turystow.... > Ale sowy pewno o tym i tak wiedza.... --------------------------------------- Przyznam sie, ze tych slaskich watkow tak bardzo sowa nie sledzila. Ale, sowa jest zdziwiona, bo sowa slyszala o kilku domach Gabrieli, ale nie wiedziala, ze na Slasku tez jest jeszcze jeden?! A o liberalnej Holandii sowy troche wiedza. Np. o tym, ze mitem jest wolny handel lekkimi dragami. Tam sie najnormalniej w swiecie lamie prawo w tym wzgledzie, bo prawo stanowi zupelnie inaczej niz praktyka. Ale to tylko jeden z mitow o tym ciekawym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Re: Ty, zakompleksione dziecko, zes nie widzial IP: *.dsl.easynet.be 03.07.03, 19:00 Od kiedy to wokol tak lub nie dla homoseksualistow mamy budowac swoj swiatopogled, polityke i kulture? To zwyczajna, nachalna, lewacka manipulacja. Jutro bedziecie wystepowac o prawa dla kochajacych fizycznie swe kozki, krowki albo lamy. A czemu zwierzatko nie moze wspolzyc a panem? Awlaszcza jak panu smutno, bo wlasnie poddal eutanazji swoja kulawa mamusie i cierpiacego na miazdzyce tatusia.... Wolnosc dla kochajacych inaczej, takze zwierzatka, wolnosc dla trawki, wokol tego budujecie Nowy Wspanialy Swiat. Prosze, nie liczcie ze sie z tym zgodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Ty, zakompleksione dziecko, zes nie widzial IP: 217.153.83.* 03.07.03, 19:17 Gość portalu: wrr napisał(a): > Od kiedy to wokol tak lub nie dla homoseksualistow mamy budowac > swoj swiatopogled, polityke i kulture? To zwyczajna, nachalna, > lewacka manipulacja. Jutro bedziecie wystepowac o prawa dla > kochajacych fizycznie swe kozki, krowki albo lamy. A czemu > zwierzatko nie moze wspolzyc a panem? Awlaszcza jak panu smutno, > bo wlasnie poddal eutanazji swoja kulawa mamusie i cierpiacego > na miazdzyce tatusia.... Wolnosc dla kochajacych inaczej, takze > zwierzatka, wolnosc dla trawki, wokol tego budujecie Nowy > Wspanialy Swiat. Prosze, nie liczcie ze sie z tym zgodze. A dlaczego na siłę szukać dowodów, że 12 tygodniowy zarodek jest człowiekiem, skoro i tak nie ma żadnego prawa. to jest dalsza część tego poglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: 'Langenort' wraca do Holandii IP: *.if.uj.edu.pl 03.07.03, 18:49 Gość portalu: gosc napisał(a): > Kaszubi to kmioty jakich mało ( w polsce duzo). Podobnie jak te czarne kruki z > ich mszami na nabrzeżu. Urodziliście się prostakami i prostakami zdechniecie. > Nie ma nic bardziej komicznego i śmiesznego jak przedstawić sie cudzoziemcowi > że się jest Polakiem, tzn. prostakiem, ciemniakiem (czytaj katolikiem) bo tak > nas odbierają w świecie nawet w krajach o przewadze katolików jak Francja czy > Austria. Jezu, ratuj nas od kościoła katolickiego z Watykanem na czele !!!!!!! Moze by sie tak zlozyc na psychiatre dla "goscia"? Ostatnie zdanie sugeruje ciezka schizofrenie paranoidalna. Od 30 lat jezdze po swiecie jako fizyk i jeszcze zaden cham nie probowal smiac sie z mojej polskosci; przeciwnie nawet najgorszy jelop z prowincji holenderskiej slyszal o Koperniku i Sklodowskiej- Curie wiecej, niz o swoich "postepowych geniuszach". A co ma do tego katolicyzm? Czyzby "gosc" marzyl o panstwie islamskim? chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: 'Langenort' wraca do Holandii IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 03.07.03, 18:55 Guściu, wypier...aj stąd do Francji czy gdzie tam chcesz i nie s muć mi. No czemu tu jeszcze jesteś? (Ach pewnie języków się nie zna...) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Starogard Gdanski? 03.07.03, 18:58 Jak tak , to pozdrawiam. Bo wy to chyba juz nie Kaszebi, tylko Kociewiacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slaventio Re: IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 18:35 Aborcja aborcją. Problem w tym, że Holendrzy pokazali, jak (nomen-omen) "głęboko" mają polskie prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Zrobił swoje i płynie IP: 217.153.83.* 03.07.03, 18:52 Statek zrobił swoje jako obiekt wznowienia dyskusji o aborcji, LPR i MW miała gdzie krzyczeć i rozwiesić swoje transparenty, sejm będzie miał na nowo temat zastępczy do dyskusji, Ustawa aborcyjna pozostanie, lekarze nie stracą pieniędzy w swoich podziemnych praktykach, Ojciec Dyrektor dalej będzie robił grube interesy. Jednym słowem KASA. Przecież pieniądze trzeba zarabiać. Po dalszym zaostrzeniu prawa im bardziej zakazane tym droższe, im bardziej krzyczy LPR i MW tym bardziej zakazane (dobra darmowa reklama) i "kółka się kręcą". I wrócimy do polskiej "normalności". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwaran Co na to prokuratura? IP: *.kom / 10.103.2.* 03.07.03, 19:26 feministki zafundowaly niezly sprawdzian poradności naszym organom wladzy sądowniczej. hehe ciekawe jak sobie z tym poradzą .... podejrzewam, yyyy nie ja to wiem! po raz kolejny dadza ciala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Protestuję w imieniu bocianów . Zatopic GNOJA IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.03, 20:09 Odpowiedz Link Zgłoś