wikul 10.10.07, 20:51 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4563330.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: Nie rydzykuj. Głosuj. Urna twoja mać 10.10.07, 21:26 A tu czasu mało. Nie ma kiedy nawet kupic sukienki. A co to bedzie jak premier po wyborach sie rozmysli ? www.wprost.pl/ar/115467/Szczypinska-wciaz-nie-ma-sukienki/ Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg coco chanel 10.10.07, 21:29 u wietnamczyka będzie taniej www.chanel.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Po prostu "genialne" i w ogóle bez podtekstów... 10.10.07, 22:50 "To, na kogo zagłosują, to już ich rzecz - dodaje Florczak." Śmiech na sali... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Po prostu "genialne" i w ogóle bez podtekstów 10.10.07, 23:31 sz0k napisał: > "To, na kogo zagłosują, to już ich rzecz - dodaje Florczak." > > Śmiech na sali... Z podtekstami oczywiscie. Dlaczego nie ? Ale to dla ludzi którzy nie chcą żeby Polską rzadzili ludzie Rydzyka. Tylko tyla i aż tyle dla niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Po prostu "genialne" i w ogóle bez podtekstów 10.10.07, 23:40 wikul napisał: > sz0k napisał: > > > "To, na kogo zagłosują, to już ich rzecz - dodaje Florczak." > > > > Śmiech na sali... > > > Z podtekstami oczywiscie. Dlaczego nie ? Ale to dla ludzi którzy nie > chcą żeby Polską rzadzili ludzie Rydzyka. Tylko tyla i aż tyle dla > niektórych. Więc po co te głupie udawanie z cyklu: "Nam chodzi tylko o to żeby poszli na wybory, a nie o to na kogo zagłosują"... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Po prostu "genialne" i w ogóle bez podtekstów 10.10.07, 23:50 sz0k napisał: > Więc po co te głupie udawanie z cyklu: "Nam chodzi tylko o to żeby > poszli na wybory, a nie o to na kogo zagłosują"... Trochę podobne do tego co wygaduje Rydzyk. Możecie głosować na kogo chcecie byle nie na tych niedobrych.... Tylko to ciebie akurat nie szokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Po prostu "genialne" i w ogóle bez podtekstów 11.10.07, 00:03 wikul napisał: > sz0k napisał: > > > Więc po co te głupie udawanie z cyklu: "Nam chodzi tylko o to żeby > > poszli na wybory, a nie o to na kogo zagłosują"... > > > Trochę podobne do tego co wygaduje Rydzyk. Możecie głosować na kogo > chcecie byle nie na tych niedobrych.... Tylko to ciebie akurat nie > szokuje. Hmmm, ja po prostu rzadko (żeby nie powiedzieć praktycznie w ogóle) mam okazję słuchać o. Rydzyka. No ale widzę, że trafiłem na wytrawnego słuchacza, więc możesz się podzielić, a nóż, widelec się zszokuję Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Po prostu "genialne" i w ogóle bez podtekstów 11.10.07, 00:12 sz0k napisał: > Hmmm, ja po prostu rzadko (żeby nie powiedzieć praktycznie w ogóle) mam okazję > słuchać o. Rydzyka. No ale widzę, że trafiłem na wytrawnego słuchacza, więc > możesz się podzielić, a nóż, widelec się zszokuję Stary kokiet jesteś, słuchasz, słuchasz. Ja, uciekając przed reklamami często sie zatrzymywałem na TV Trwam ale teraz coraz rzadziej. Komercjalizacja ich też dopadła. RM nie słucham w ogóle, ale z tego co wiem to w RM leci to samo co w TVT. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Po prostu "genialne" i w ogóle bez podtekstów 11.10.07, 18:40 wikul napisał: > sz0k napisał: > > > Hmmm, ja po prostu rzadko (żeby nie powiedzieć praktycznie w > ogóle) mam okazję > > słuchać o. Rydzyka. No ale widzę, że trafiłem na wytrawnego > słuchacza, więc > > możesz się podzielić, a nóż, widelec się zszokuję > > > Stary kokiet jesteś, słuchasz, słuchasz. Podsłuchujesz mnie? A może też podglądasz, Ty świntuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Po prostu "genialne" i w ogóle bez podtekstów 11.10.07, 18:55 sz0k napisał: > Podsłuchujesz mnie? A może też podglądasz, Ty świntuchu! Nie myl mnie z Ziobrą & Co. Odpowiedz Link Zgłoś