januszcz 23.10.07, 08:29 Jeszcze w sz0ku, miast wzorem Wodza gratulacje złożyć? J. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek_blankietowy Re: Patience, Palnick, Mike01 - no gdzie wy? 23.10.07, 08:44 Taktownie milczą. Moze i dobrze. Tak sie ciesze że znowu będziemy mieli wolną Polskę. Trzeba tylko rozliczyć dotychczas rządzących zdrajców. Odpowiedz Link Zgłoś
mike0l Re: Patience, Palnick, Mike01 - no gdzie wy? 23.10.07, 08:57 > Taktownie milczą. Moze i dobrze. PO zbudowało swoje zwycięstwo na niechęci do PIS. Polacy nie głosują za tylko przeciw. Kongres "aferałów" juz rządził 91-93 stad stwierdzenie "złodziejska prywatyzacja". UW rowniez 97-00 wprowadzając szereg antyliberalnych rozwiązań (koncesjonowanie wszystkiego). Marzy wam sie Irlandia? Za 4 lata będą rządy LiD > Tak sie ciesze że znowu będziemy mieli wolną Polskę. Nie będzie wolnej Polski. Będzie eurokolchoz. Tusk podpisze wszystko co mu Bruksela karze (stad poparcie duchowe i finansowe). Gdy będzie europanstwo oraz euro nie będzie wolnej polski. > Trzeba tylko rozliczyć dotychczas rządzących zdrajców. zdradzieckie oczka to miał tusk podczas nocnej zmiany jak obalał rząd który chciał rozliczyć zdrajców. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Patience, Palnick, Mike01 - no gdzie wy? 23.10.07, 09:20 mike0l napisał: > PO zbudowało swoje zwycięstwo na niechęci do PIS. Polacy nie głosują za tylko > przeciw. > Kongres "aferałów" juz rządził 91-93 stad stwierdzenie "złodziejska > prywatyzacja". ============== Interesujące w "ustach" liberała) Piszesz "złodziejska prywatyzacja" - a jaka miała być wg "prawdziwych liberałów"? Czy "prawdziwi liberałowie" posiadali etalon prywatyzacyjny, czy posiadali kapitał? Czy mieli doświadczenie w przechodzeniu z komuny do gospodarki rynkowej? Samo wymądrzanie się JKM nie przekonało Polaków do oddania władzy w ręce nierealnych polityków. UW rowniez 97-00 wprowadzając szereg antyliberalnych rozwiązań > (koncesjonowanie wszystkiego). Marzy wam sie Irlandia? Za 4 lata będą rządy LiD > ...których też w Polsce ma się za liberałów) Nie będzie wolnej Polski. Będzie eurokolchoz. Tusk podpisze wszystko co mu > Bruksela karze (stad poparcie duchowe i finansowe). Gdy będzie europanstwo oraz > euro nie będzie wolnej polski. Jakoś nikt lub niewielu ma coś przeciw Unii, tym bardziej, że wasze strachy przed Unią były kiepsko reżyserowane. Straszyliście, że będziemy dopłacać a tymczasem czerpiemy pełnymi garściami. Weź teraz przekonaj kogokolwiek poza garstką frustratów do wystąpienia z Unii. A na euro czekam jak na łyk świeżego powietrza bo mam już dość ponoszenia kosztów wymiany pieniądza. > zdradzieckie oczka to miał tusk podczas nocnej zmiany jak obalał rząd który > chciał rozliczyć zdrajców. Liberał? - nie rozśmieszaj mnie. Toż to była taka sama komuna jak ta, której udało się na niespełna dwa lata objąć w Polsce ster rządów i której Polacy powiedzieli "dość" 21 października. Rzeczywiście masz egzotyczne poglądy) J. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________Jest manipulacja ale nie ma inwektyw? 23.10.07, 09:44 1) wygrał anty-PiS z zastrzeżeniem, że nie z tym prawdziwym obrazem PiS-u ale z etykietką jaką udało się dzięki egzotycznym sojuszom a przede wszystkim kampanii oszczerstw, PO-niżania i prowokacji (1. rozmowy koalicyjne w TVP zamiast w kuluarach - bo wiadomo, ze gdzie targi o stołki tam pyskówki... a ostatnia to nimerytoryczna debata też w TB z użyciem kiboli!) 2) Wszystko by obronić złodziejstwo - niewazne czy przy prywatyzacji czy inne - Sawickie Piskorskie Ostrowskie Dzikowskie Valdy Doświadczenie przejścia z komuny? Tusk nie widział co się działo w 1992? i teraz dalej nie wie? 3) manipulacja z "czerpaniem pełnymi garsciami" już dawno mdli w kontekście 15 lat "gospodarki stowarzyszeniowej" pod dyktando - i sugerowaniu, że to Geremek Mazowiecki Kuroń Olechowski Wałęsa czy Rokita Tusk chcieli do EWG a nie obóz prawdziwie solidarnościowy - obalony przez Yuska Wałęsę i Pawlaka 4) martwisz siem kosztami waluty i ryzykiem a nie martwisz sie utratą możliwości niezależnego regulowania wzrostu gospodarczego Polski i horrendalną dla biednych Polaków podwyżką cen wszystkich artykułów kjakie doswoadzcyli wszyscy poprzednio.. ech...polemika z beneficjentem Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _________Jest manipulacja ale nie ma inwektyw 23.10.07, 12:07 hasz0 napisał: > nie z tym prawdziwym > obrazem PiS-u ale z etykietką Swoim natretnym pomawianiem byles nieprzekonujacy. Twoj "prawdziwy" obraz uznano za falsz. Taki jak Twe opinie o wspolforumowiczach. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: _________Jest manipulacja ale nie ma inwektyw 23.10.07, 13:05 Lepiej się czujesz potraktowany inwektywami? To jest jakiś rodzaj masochizmu... Beneficjent? Jako jednoosobowy "przedsiębiorca" - raczej nie. Po prostu zwykły obywatel, bez klapek na oczach (a jeśli już, to z klapkami niewielkimi), którego cieszą sukcesy Polski a martwią porażki. Jak mi się nie cieszyć skoro uważałem i zdania nie zmieniłem, że PiS był największą porażką Polski ostatnich lat. J. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg pełna zgoda Januszu 23.10.07, 13:45 januszcz napisał: > Jak mi się nie cieszyć skoro uważałem i zdania nie zmieniłem, że > PiS był największą porażką Polski ostatnich lat. > > J. > Odpowiedz Link Zgłoś
mike0l Re: pełna zgoda Januszu 23.10.07, 13:58 Przypomne to co kiedys przytoczylem. Wiec jak jest z ta porazką??? Analizując konfiguracje polityczne poszczególnych ludzi na tych dwóch „ przeciwstawnych sobie” partiach politycznych, dochodzimy do wniosku, że ktoś tu kogoś próbuje nabić w przysłowiową butelką. I tak: Pan Komorowski był kiedyś w Komitetach Obywatelskich , w Unii Wolności w Stronnictwie Konserwatywno-Ludowym, AWS-ie by skończyć w Platformie Obywatelskiej. Pani Julia Pitera( piękna Julia?) była kiedyś w Porozumieniu Centrum z braćmi Kaczyńskimi( pracowała nawet w kancelarii Lecha Wałęsy), potem była w Unii Polityki Realnej( nawet w Radzie Głównej!), by - po ostatecznym skrystalizowaniu swoich poglądów- zatrzymać się ostatecznie i politycznie w Platformie Obywatelskiej. Pani Hanna Gronkiewicz- Waltz , popierana była przez ZCHN, AWS( obecnie PiS), by zatrzymać się tymczasem w Platformie Obywatelskiej. Pan Radek Sikorski( prawica , a jakże?), był ministrem w rządzie Jana Olszewskiego( dzisiaj doradca pana Jarosława Kaczyńskiego), potem wiceminister spraw zagranicznych w rządzie Jerzego Buzka AWS( dzisiaj PO)( szefem był Bronisław Geremek, który dzisiaj jest w Lewicy i Demokratach i namawia publicznie do koalicji powyborczej z Platformą Obywatelską). Niedawno Radek Sikorski – przeleciał jak odrzutowiec – z PiS-u do Platformy Obywatelskiej. Jedynie Donald Tusk nie był jeszcze w Prawie i Sprawiedliwości, ale całym sercem popierał Prawo i Sprawiedliwość podczas wszelkich głosowań sejmowych( w 90- 95%). Poprzednio był w Kongresie liberalno- Demokratycznym ( milion nowych miejsc pracy!), by przejść do Unii Wolności, a ostatecznie skrystalizować swoje poglądy „ liberalne” w Platformie Obywatelskiej, która bezceremonialnie pcha nas w objęcia Unii Europejskiej, w której „liberalizmu” ani na lekarstwo….. OT- przewrotność! Jeśli chodzi o sylwetki z bilbordów Prawa i Sprawiedliwości to: Zyta Gilowska była w Unii Wolności , potem w Platformie Obywatelskiej a teraz jest w Prawie i Sprawiedliwości. Pan Religa popierał Platformę Obywatelską podczas wyborów prezydenckich, by następnie znaleźć się w rządzie Jarosława Kaczyńskiego(???). Pan Maciej Płużyński ( konserwatysta?), AWS, Platforma Obywatelska a obecnie Prawo i Sprawiedliwość; Jarosław Kaczyński zakładał Porozumienie Centrum, potem był w AWS( jego brat był ministrem sprawiedliwości w rządzie Jerzego Buzka- obecnie PO)- by założyć Prawo i Sprawiedliwość. Wcześniej popierali Lecha Wałęsę, by później palić jego kukłę pod Sejmem. Pan Lech Wałęsa popiera obecnie Platformę Obywatelską, gdzie posłował , przez ostatnie dwa lata jego syn – Jarosław Wałęsa. Ale demokracja wymaga wyborów, żeby świat wiedział, że w Polsce są przestrzegane standardy międzynarodowe; lud powinien pójść głosować, żeby zalegalizować władzę, która stanowi opokę, jak to w demokracji- na lotnych piaskach iluzji.. całość: waldemar-rajca.blog.onet.pl/2,ID259378533,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: pełna zgoda Januszu 23.10.07, 14:04 masz rację w PO i w PiSie jest wielu ludzi o wspólnej przeszłości i zbieznych poglądach. Jednak obecnie wykrystalizował się taki własnie podział a partie te róznią się w akcentach. PiS to narodowo-katolicki socjalizm, a PO liberalowie z domieszka konserwatyzmu. Dlatego też PiS poparło wielu tutejszych socjalistów, popierających dawniej lewicę. Nie wierzę, aby powstał podział sceny politycznej na PiS i PO, bo te partie mimo wszystko mają zbyt wiele wspólnego. Z czasem wyklaruje się ugrupowanie centroprawicowe i centrolewicowe, a miejsce sporej części piSu widze u boku LiD. Wiele mają wspólnego. Centroprawicę będą tworzyć rózne siły, a i UPR tam się znajdzie jako skrajność nie potrafiąca przebic się ze swoimi ideami do społeczeństwa A. Odpowiedz Link Zgłoś
mike0l Re: Patience, Palnick, Mike01 - no gdzie wy? 23.10.07, 14:12 >Interesujące w "ustach" liberała) >Piszesz "złodziejska prywatyzacja" - a jaka miała być >wg "prawdziwych liberałów"? Samo wymądrzanie się JKM nie przekonało >Polaków do oddania władzy w ręcenierealnych polityków. W niektorych krajach licytuje sie publicznie w TV. Jedna z firm na ukrainie zostala zlicytowana za 5 razy wiecej niz proponowal przy stoliku (800mld USD) jakis pociotek Janukowycza. U nas wszystko sprywatyzowano na "gebe". Lewak Baroso nie kryje zadowolenia z dojscia do wladzy liberalnej PO (???????) Albo ktos nie jest lewakiem albo ktos liberalem. > Straszyliście, że będziemy dopłacać a tymczasem czerpiemy pełnymi garściami. Weź teraz >przekonaj kogokolwiek poza garstką frustratów do wystąpienia z Unii. >A na euro czekam jak na łyk świeżego powietrza bo mam już dość ponoszenia >kosztów wymiany pieniądza. „czerpiemy” w tym roku na poziomie 16%? a nasze skladki 12mld zlotych plus wzrastajace zadluzenie 510mld (w 89r 30% tej wart.,,,, w 2008 ma byc 590mld prezent dla dzieci). Liberalna Estonia nie ma dlugu publicznego i 12% wzrostu. Trudno wiec mowic zeby ktos mial cos „przeciwko” jak sie codziennie w TV i niemieckiej polsko jezycznej prasie wciska sie takie bzdury. Pomijajac juz unijne przepisy i biurokracje ktore pochlaniaja gigantyczne sumy i ograniczaja wolny rynek. W tym roku doplacamy kolego...”rzeką pieniedzy”. Wiem ze to niepojete w zestawieniu z taka propaganda. Prodi o Euro powiedzial ze to projekt polityczny. Jedno super panstwo musi miec jedna walute jeden rzad i ministrów moze kiedys swiatowy? video.google.pl/videoplay?docid=-5870901554543719947&q=Zeitgeist&total=1326&start=30&num=10&so=0&type= Bardzo bogaci chlopcy sa bardzo znudzenii (cały dokument o manipulacji - polecam III czesc zaczynajaca sie od 1h 11min) Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: szczerze 24.10.07, 00:35 i nie ściemniać jak jakiś kurski. UPR porażkę zaliczyło bolesną. Sprawdził się gorszy scenariusz gdzie jedynym zyskiem jest wstyd. Tego się obawiałem i dlatego w "sojusz wyborczy" wątpiłem. Odzyskać twarz będzie znowu kilka lat. Pytanie czy warto i czy nie czas na coś całkiem nowego? Osobiście preferowałbym kierunek libertariański. A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 wystarcza wolni obywatele Rzeczypospolitej 23.10.07, 12:03 mike0l napisał: > Gdy będzie europanstwo oraz > euro nie będzie wolnej polski. Mnie wystarcza wolni obywatele Rzeczypospolitej. Polacy-katolicy nigdy nie beda wolni od Watykanu. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Złośliwy jesteś Januszu 23.10.07, 11:58 Trzeba pocieszyć przegranych, a nie jeszcze ich dołować. Ponieważ nigdy jeszcze nie głosowałem na wygranych, Twoja złośliwość spływa po mnie jak woda po ... psie (oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Złośliwy jesteś Januszu 23.10.07, 12:57 Uszczypliwy z lekka raczej) ...bo, do wyborów pełno ich było a teraz jakby pod ziemię się zapadli. Tak premiera wychwalali, za przykład brać kazali a kiedy ten przez sekundę błysnął był klasą, gratulując zwycięzcom - oni nabrali "wody" w klawiatury... J. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Ciekawe, że z całego 23.10.07, 13:02 przemówienia Jarosława po ogłoszeniu wyników w noc wyborczą, pełnego jadu i kalumnii (mordercy Popiełuszki, Fakty i Mity, Trybuna Wyborcza) Wiadomości dnia następnego pokazała tylko krótki wycinek ze słodkim cytatem: "Ja NATURALNIE gratuluję..." Ten facet ni przegrywać ni wygrywać nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ciekawe, że z całego 24.10.07, 23:50 leje-sie napisał: > Ten facet ni przegrywać ni wygrywać nie potrafi. Ten facet(?) potrafi za to burzyć, niszczyć, rzucać oszczerstwa, obrażać, poniżać, podsłuchiwać, podglądać a przede wszystkim kłamać, kłamać, kłamać oraz łgać w żywe oczy. Żałosna kreatura... S. Odpowiedz Link Zgłoś
pulbek Re: Złośliwy jesteś Januszu 23.10.07, 18:53 oleg3 napisał: > Ponieważ nigdy jeszcze nie głosowałem na wygranych, Głosowałeś na Tymińskiego? Ale hardkor! Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Złośliwy jesteś Januszu 23.10.07, 18:59 Pulbeku, bo przestanę wierzyć, że zdałeś ten egzamin z logiki, na którym poległ JKM. > > Ponieważ nigdy jeszcze nie głosowałem na wygranych, > Głosowałeś na Tymińskiego? Ale hardkor! Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Nie budź licha 23.10.07, 12:58 A skoro już - cieszę się, że mogę własne kibolstwo polityczne uprawiane na FK zostawić za sobą, bo zaczęło mi doskwierać. Mam nadzieję, że na tematy przepychanek politycznych nic nie napiszę przez najbliższe 4 lata. Ni o inwigilacjach, insynuacjach, kłamstwach, histeriach, głupocie i sukcesach w polityce zagranicznej. Teraz kolej na intelektualistów z PiS z Jarosławem na czele szwendać się po redakcjach El Pais i Reppubliki? To właśnie Haszowe i Jarkowe oskarżanie Geremka, Bartoszewskiego, Michnika o urabianie opinii zagranicznej najbardziej mnie wkurzało. Bo z perspektywy szwedzkiej wyraźnie widziałem, że szwedzką opinię urabiała banda Fotygi. Tyle złego, co JK i jego przydupaska czy też podnóżek zrobiła stosunkom szwedzkim w ciągu jednego roku powinno być odnotowane w Księdze Rekordów. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Nie budź licha 23.10.07, 13:39 leje-sie napisał: > Tyle złego, co JK i jego przydupaska czy też podnóżek zrobiła stosunkom > szwedzkim w ciągu jednego roku powinno być odnotowane w Księdze Rekordów. no napisz lejku więcej o tym coś. Czyżby Szwedzi pod wpływam Polaków opamiętali się właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Nie wiem czy to rozmowy na szczeblu 23.10.07, 16:54 dyrektorów departamentu czy musiał któryś z Kaczyńskich rzucić swój autorytet na szalę ale masz rację, opamiętali się i nie popierają już Polski in blanco. W ogóle nie popierają. Jest silny klub przeciwników rury bałtyckiej - ze Szwecją, Finlandią, Estonią i Łotwą. Ale Polski w nim nie chcą. To jeden z rezultatów "powstania z kolan". Więcej pisałem na FK. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Nie wiem czy to rozmowy na szczeblu 23.10.07, 18:25 "Jedyna planowana dotąd odnoga gazociągu bałtyckiego ma prowadzić właśnie do Szwecji...trwa debata o przyszłości energetyki jądrowej, dla której alternatywę mogłyby stanowić elektrownie na gaz....zatrzymano połowę reaktorów w szwedzkich elektrowniach atomowy...Trzy reaktory wyłączono z powodów bezpieczeństwa po nagłej awarii jednego reaktora, a dwa - na rutynowe przeglądy. Znaczącym udziałowcem szwedzkich elektrowni atomowych jest niemiecki E.ON - jeden z inwestorów bałtyckiej rury" www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3579819.html Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 na kolana przed Putinem i niemieckim E.ON 23.10.07, 18:26 Polska może nie mieć najmniejszego wpływu na budowę przez Bałtyk gazociągu z Rosji do Niemiec, jeśli zostanie on ułożony poza polską strefą ekonomiczną na Bałtyku. Takie mogą być zamiary inwestorów, skoro nie zaprosili Polski wraz z innymi na prezentację swoich planów. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: na kolana przed Putinem i niemieckim E.ON 24.10.07, 23:56 Co gorsza, Polska może nie mieć wpływu na gazociąg Nabucco, który tez ominie Polskę. To skandal ! Jak oni śmią Polskę omijać. Wszystkie gazociągi ze wschodu na zachód powinny iść przez Polskę !!! S. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Nie jesteście mordercami Popiełuszki ani aferałami 23.10.07, 13:49 korupcji ale gdyby skierowac na was pomyje jakie byliście łaskawi tu wylać pojęlibyście szybko metaforę Pana Premiera Jarosława Kaczyńskiego pełniącego odpowiedialnie w zgiełku internetowo- kibolowym swą powinnosc Bo kto tak kocha polskie dzieci, dorosłych i starców od zawsze jak Tusk? Kto nie pozwala ich pzrezywać moherami? Kto ratował wartą ceny murów wg szacunku Lewandowskiego z KL-D polską gospodarkę przed rozkradaniem przez komunistyczne spółeczki- córeczki? Kto walczył z bezrobociem generowanym przez aferalną prywatyzację i złodziei 1. mln jak nie Tusk? Kto zadbał o zwalnainych ze stoszni, PGR-ów? Kto u boku Olszewskiego chciał wprowadzić Polskę do EWG? Kto zawsze chciał rozliczyć UB-eków i donosicieli u boku Macierewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____________Fakty i Mity 23.10.07, 18:10 Premier Jarosław Kaczyński ocenił w poniedziałek w programie TVN "Teraz My", że szef PO Donald Tusk "stoczył się na dno" posługując się raportem pochodzącym z "Faktów i Mitów". W raporcie, przygotowanym przez PO, premierowi zarzuca się m.in. "uwłaszczenie się na majątku Skarbu Państwa". W ubiegłym tygodniu szef PO Donald Tusk mówił, że jego partia dysponuje obszernym raportem i analizą, które pokazują, że "środowisko braci Kaczyńskich uwłaszczyło się na majątku państwowym na początku lat 90". Z samego raportu wynika, że mogło dojść do naruszenia prawa przy przejmowaniu przez Fundację Prasową Solidarność części majątku likwidowanej RSW "Prasa-Książka-Ruch". To są wszystko bajki, bajeczki, a fundacje związane z partiami powstawały i jeśli coś takiego wywołuje człowiek, któremu się honor z honorarium myli, jak pan Donald Tusk, to jest po prostu skandal - powiedział J.Kaczyński. W ocenie premiera, PO "rozpowszechniając" raport PO odwołuje się do "rzeczy najohydniejszych", bo korzystanie z "Faktów i Mitów" to "po prostu dno, Donald Tusk stoczył się na dno". Premier pytany przez dziennikarzy powiedział, że on sam nie jest bogaty. PiS nie ma żadnych pieniędzy - powiedział. Dodał, że zdumiała go metoda - "rozpowszechnia raport PO i się pod tym nie podpisuje, nie można wytoczyć procesu". Po drugie: to raport z "Faktów i Mitów" - powiedział premier i dodał, że pismo to swoje wejście na rynek reklamowało poprzez zatrudnienie Grzegorza Piotrowskiego, tego który zamordował ks. Popiełuszkę. J.Kaczyński, pytany dlaczego nie wytoczył procesu Tuskowi, odparł: Donald Tusk powiedział to w taki sposób, że wszyscy adwokaci powiedzieli mi, że zostanie to oddalone i przekazane do normalnego trybu, co opinia publiczna uznałaby za moją porażkę. Zapewnił, że proces w tej sprawie będzie. Poza tym, że jest to skorzystanie z "Faktów i Mitów", ze współpracy z "Faktami i Mitami", że Donald Tusk wziął pod rękę Grzegorza Piotrowskiego i to jest coś naprawdę hańbiącego, jest to też korzystanie z czegoś, co robi człowiek niepełnosprawny, nie będę tutaj wymieniał nazwiska - powiedział premier. To jest też coś komicznego, bo na samym początku tego dokumentu pisze się, że wszystko się zaczęło od tego, że w komisji likwidacyjnej RSW "Prasa-Książka-Ruch" był Krzysztof Czabański. Otóż K.Czabański nie był w komisji likwidacyjnej w latach 1990-91, rozdającym karty tam człowiekiem był Donald Tusk, więc jeśli było jakieś nadużycie, było to nadużycie pana Tuska - tłumaczył premier. Jak dodał, rozpowszechniając ten raport, Tusk "złapał się za własną rękę". Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: _____________Fakty i Mity 23.10.07, 18:35 Czy Grzegorz Piotrowski został przedterminowo zwolniony? Czy została dla nie wyznaczona dodatkowa kara w postaci dożywotniego zakazu zatrudniania? Po kiego grzyba używać tego rodzaju argumentów? Facet popełnił zbrodnię i został ukarany. Wszelki próby przedterminowego zwolnienia zostały udaremnione i gość posiedział cały wyrok, nie widzę zatem konieczności dodatkowego karania. A poza tym, haszu...gdyby nie Piotrowski, zabrakłoby współczesnych męczenników a ci starzy już nie budzą emocji. Na śmierci księdza Popiełuszki cały czas zbija się kapitał. Pół biedy, jeśli tylko polityczny, ale przecież nie brak takich, którzy na tej śmierci zarabiają pieniądze. Napiszesz coś o nich? J. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: _____________Fakty i Mity 23.10.07, 18:45 januszcz napisał: > Czy Grzegorz Piotrowski został przedterminowo zwolniony? > Czy została dla nie wyznaczona dodatkowa kara w postaci dożywotniego zakazu > zatrudniania? # został. > Po kiego grzyba używać tego rodzaju argumentów? Facet popełnił zbrodnię i zosta> ł > ukarany. Wszelki próby przedterminowego zwolnienia zostały udaremnione i gość > posiedział cały wyrok, nie widzę zatem konieczności dodatkowego karania. #: też nie widzę ale to nie na temat! Bo korzystanie z argumentacji jego redakcji by miał pracę przez szefa opozycji, który bez skrupułów poparł Lewandowskiego i NFI i nie zaiteresował się milionem, który przez to stracił pracę jest.... argumentem. > A poza tym, haszu...gdyby nie Piotrowski, zabrakłoby współczesnych męczenników > a> ci starzy już nie budzą emocji. Na śmierci księdza Popiełuszki cały czas zbija > się kapitał. Pół biedy, jeśli tylko polityczny, ale przecież nie brak takich,> którzy na tej śmierci zarabiają pieniądze. > Napiszesz coś o nich? #: Napiszę, ze to cyniczne szyderstwo profanum z sacrum. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 obraza uczuc religijnych 23.10.07, 19:05 hasz0 napisał: > Napiszę, ze to cyniczne szyderstwo profanum z sacrum. Sacrum to ta kasa zarabiana na trupie Popieluszki? Mozesz jasniej? Odpowiedz Link Zgłoś
piq Re: Nie jesteście mordercami Popiełuszki ani afer 23.10.07, 19:24 hasz z niepełną orientacją co do faktów: > Kto zawsze chciał rozliczyć UB-eków i donosicieli u boku > Macierewicza? Wysadzając w powietrze razem z bratem pierwszą ustawę lustracyjną? Nie żartuj. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Januuuuuszcz!!! :-) 23.10.07, 20:06 ada08 napisała: > Wygranym być też trzeba umieć > a. ============== Złośliwą też) J. Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Żałosna UPR tam gdzie jej miejsce - w szambie !!! 24.10.07, 14:16 Ale śmierdzi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Oto poziom UPRanego inaczej ! 24.10.07, 14:26 Biedni niewykształceni zasrańcy z lewej nogawki JKM ... . Odpowiedz Link Zgłoś
kodek33 drogi spamerze 24.10.07, 23:32 prof.penduszko/stan.borys/redaktor.terlik/karol.kowalik5 Jak zwykle nie ma posta, w ktorym nie udowadniasz, jaki jest twoj poziom. Słowo "poziom" poznałes na forum, jak dobrzy ludzie zaczeli ci zwracac uwagę na twoje chamstwo i głupotę. Niestety nie zrozumiales co ono oznacza. Nie musisz caly czas udowadniac, że jestes debilem, wszyscy juz to wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: drogi spamerze 25.10.07, 13:38 kodek33 napisał: > prof.penduszko/stan.borys/redaktor.terlik/karol.kowalik5 > > Jak zwykle nie ma posta, w ktorym nie udowadniasz, jaki jest twoj poziom. Słowo > "poziom" poznałes na forum, jak dobrzy ludzie zaczeli ci zwracac uwagę na twoj > e chamstwo i głupotę. Niestety nie zrozumiales co ono oznacza. > Nie musisz caly czas udowadniac, że jestes debilem, wszyscy juz to wiemy. Kondomek czy jak ci tam łajzo. Masz stany lękowe. Bujaj się zgredzie posrany. Odpowiedz Link Zgłoś
kodek33 Re: drogi spamujący LiDioto 25.10.07, 14:03 ojej, odczuwasz nieznośny dyskomfort jak ci ktos prawdę o tobie napisze. Wszyscy współczujemy. Strasznie sie musisz czuć we własnej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
mike0l Re: drogi spamujący LiDioto 26.10.07, 14:06 kodek33 po co dyskutujesz z tym bezplciowcem? nie zauwazyles ze on wymienia poglady sam ze soba popijajac wodeczke przed lustrem? najlepiej go ignorowac jak robia to pozostali. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Adoooo!!!! 24.10.07, 17:43 ada08 napisała: > Wygranym być też trzeba umieć > a. tak jak i przegranym Lech Kaczyński dotąd nie pogratulował zwycięzcy. maleńki,malusieńki A. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Adoooo!!!! 25.10.07, 09:39 andrzejg napisał: > ada08 napisała: > > > Wygranym być też trzeba umieć > > a. > > tak jak i przegranym > Lech Kaczyński dotąd nie pogratulował zwycięzcy. > > maleńki,malusieńki > > A. =============== Andrzeju, nic z tego. Ady nie przekonasz bo o osóbka o ciętym języczku i wyrafinowanym guście a na domiar złego nie podoba Jej się Tusk, osobliwie w roli zwycięzcy) J. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Adoooo!!!! 25.10.07, 16:40 januszcz napisał: > Andrzeju, nic z tego. Ady nie przekonasz A skąd wiesz? > bo o osóbka o ciętym języczku i > wyrafinowanym guście a na domiar złego nie podoba Jej się Tusk, osobliwie w rol > i > zwycięzcy) > To o "osóbce o wyrafinowanym guście" miało być chyba komplementem? Dziękuję, Januszu, ale nie ubiegam się o taki tytuł A Tusk nie podoba mi się od dawna, nie tylko w roli zwycięzcy. a. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Adoooo!!!! 25.10.07, 16:35 andrzejg napisał: > Lech Kaczyński dotąd nie pogratulował zwycięzcy. > > maleńki,malusieńki > Andrzeju, przykro mi, ale wykazujesz zainteresowania jak jakiś "chłop z magla" /a przecież wiem, że nie jesteś nim /. Kto z kim, kto komu, co kto powiedział, a co mu odpowiedział, pogratulował, nie pogratulował... Jakie to ma znaczenie? a. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 wybory prezydenckie za 3 lata 26.10.07, 09:05 ada08 napisała: > Jakie to ma znaczenie? Sadzisz, ze przypadkowy narod woli zadufka okupujacego kibelki? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Dzieci i głupki odłożyły naprawę Polski :-) 24.10.07, 21:51 Ich guru zabiera się do cudowania : www.prawica.net/node/8887 Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba Re: Dzieci i głupki odłożyły naprawę Polski :-) 25.10.07, 07:51 bo NARÓD i POLSKA były wyłącznie pod Jasną Górą, jak nam nikczemnej postury jeden wołał w telewizorze (( Daj sobie na wstrzymanie, pójdź na urlop 'w temacie' kaczki i 'donaldu' na jakiś czas, a potem, jak się okaże - znowu sobie razem po 'donaldu' pojeździmy, jak onegdaj )) A może nie będzie powodu... Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Dzieci i głupki odłożyły naprawę Polski :-) 25.10.07, 09:43 Palnick "poleciał" Sakiewiczem, który jako dziennikarz niezależny od rozumu skrytykował rząd, którego jeszcze nie ma. G e n i a l n e... J. Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: Żałosna UPR tam gdzie jej miejsce-w szambie ! 25.10.07, 14:45 Co to takiego było to upr i dlaczego tak długo ? Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Re: Żałosna UPR tam gdzie jej miejsce-w szambie ! 26.10.07, 08:07 stan.borys napisał: > Co to takiego było to upr i dlaczego tak długo ? Tego to nawet najstarsi i najgłupsi ludzie nie pamietają. Odpowiedz Link Zgłoś