wikul 28.10.07, 19:39 ...forum. Nie masz babariba jakiejs odtrutki ? Proponuję olewać ich wątki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyberyusz Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 28.10.07, 19:57 Jedyny znany mi tutaj wulgarny typ to Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 28.10.07, 20:01 cyberyusz napisał: > Jedyny znany mi tutaj wulgarny typ to Ty. A kto cię prosił o zdanie, forumowy pajacu ? Uderz w stół a nożyce sie odezwą. Odpowiedz Link Zgłoś
tijana Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 28.10.07, 20:08 cyberyusz ma rację! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 28.10.07, 20:11 tijana napisała: > cyberyusz ma rację! Jeszcze jedne nożyce, ciotka rewolucji wydaliła z siebie mądrość życiową. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 28.10.07, 20:30 tijana czyli kikoo same mondrości z siebie wydala. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 28.10.07, 21:07 ariadna-enta napisała: > tijana czyli kikoo same mondrości z siebie wydala. Ach, to jest kikoo. To za ciasno jej na f.Kraj ? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 28.10.07, 21:12 kikusia za gwiazdę robi na FK nawet w gazecie o niej pisali czasem przychodzi na gośćinne występy.) Odpowiedz Link Zgłoś
cyberyusz Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 28.10.07, 20:12 A co Ty masz koleś do gadania? Robisz tutaj za cenzora? No bluzgnij sobie teraz, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 28.10.07, 20:16 cyberyusz napisał: > A co Ty masz koleś do gadania? Robisz tutaj za cenzora? No bluzgnij > sobie teraz, proszę! Umiesz czytać ? To przeczytaj jeszcze raz o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberyusz Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 28.10.07, 20:35 No o co Ci chodzi towarzyszu? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 28.10.07, 21:09 cyberyusz napisał: > No o co Ci chodzi towarzyszu? Jak już będziesz wiedział gdzie szukać towarzyszy, to ci powiem towarzyszu prawicowy lewicowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberyusz Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 28.10.07, 21:14 Nie obrażajcie sie tow. sierżancie, walcie prosto z mostu, kulturalnie, po wojskowemu ) Odpowiedz Link Zgłoś
glowa.na.karku Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 28.10.07, 20:13 Proszę Pana, perla i sz0k to nie pacyny, to starzy forumowicze, którzy konsekwentnie pisują pod tymi nowymi nickami nie wypierając się zbytnio starych. Perla zresztą miał poprzednie nicki prawie identyczne jak obecny. Ich_sehe_tote rzeczywiscie wulgarny, ale kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 28.10.07, 20:19 glowa.na.karku napisał: > Proszę Pana, perla i sz0k to nie pacyny, to starzy forumowicze, > którzy konsekwentnie pisują pod tymi nowymi nickami nie wypierając > się zbytnio starych. Perla zresztą miał poprzednie nicki prawie > identyczne jak obecny. > > Ich_sehe_tote rzeczywiscie wulgarny, ale kto jeszcze? Dziękuję za informację. Podejrzewałem od dawna że niektórzy wstydzą sie obrażać pod starymi nickami. Nie wiem czy to jest pocieszajace czy żałosne. Zależy jak na to spojrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
ich_sehe_tote_menschen Wulgarny? 28.10.07, 20:59 Co ty wypierdku moższe wiedzieć? Prawda w oczy kole? Że nie godzę się na kupczenie Polską? Że nie boję się napisać że banda radykalnych liberałów ogłupiła ciemny lud? Długo nie potrwa i zobaczymy co naprawianie finansów oznacza... kolejną falę ubożenia społeczeństwa (mimo dobrej kondycji gospodarki). Więc wypier.dalać mądrale jak nie macie nic do powiedzenia. A nie macie powoli... bo ile można pie..ć o kaczkach i moherach. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wulgarny? 28.10.07, 21:16 ich_sehe_tote_menschen napisał: > Co ty wypierdku moższe wiedzieć? Prawda w oczy kole? Że nie godzę się na kupcze > nie Polską? Że nie boję się napisać że banda radykalnych liberałów ogłupiła cie > mny lud? Długo nie potrwa i zobaczymy co naprawianie finansów oznacza... kolejn > ą falę ubożenia społeczeństwa (mimo dobrej kondycji gospodarki). > > Więc wypier.dalać mądrale jak nie macie nic do powiedzenia. A nie macie powoli. > .. bo ile można pie..ć o kaczkach i moherach. Epatujesz patriotyzmem, żałosna pacyno, używając idiotycznego nicka po niemiecku. Nie ośmieszaj się ofiaro rydzykowych eksperymentów. I przytocz kto ostatnio napisał o kaczkach i moherach. Wojujesz jak hasz0u z własnymi urojeniami. To już tydzień po wyborach, odpręż się. Odpowiedz Link Zgłoś
nick.kertiz Re: Wulgarny? 28.10.07, 21:18 > Co ty wypierdku moższe wiedzieć? Prawda w oczy kole? Że nie godzę się na kupczenie Polską? Że nie boję się napisać że banda radykalnych liberałów ogłupiła cie > mny lud? Długo nie potrwa i zobaczymy co naprawianie finansów oznacza... kolejną falę ubożenia społeczeństwa (mimo dobrej kondycji gospodarki). > > Więc wypier.dalać mądrale jak nie macie nic do powiedzenia. A nie macie powoli. > .. bo ile można pie..ć o kaczkach i moherach. Kupczyć to ty matole chciałbyś swoim kaczkoidalnym kuprem, lecz brak chętnych na taki towar. Banda radykalnych liberałów zabarwiona pewną naleciałością klerosmrodu została przez ciemny lud totalnie olana ciepłym moczem, a ciebie musiało przy okazji popryskać i dlatego tak się wściekasz. Wyłącz swoją wypasioną komórkę z internetem i won do komórki przytulać się do nadgniłych tektur. Odpowiedz Link Zgłoś
nick.kertiz operujesz wyzwiskami, dlatego nie możesz uzbierać 28.10.07, 21:31 Cyber yusz ci nie wystarcza? Zbierasz na usługę w domu publicznym, ale twój problem polega na tym, ze uzbierać nie możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wulgarny? 28.10.07, 21:42 cyberyusz napisał: > O takich palantów Ci wikul chodziło? Nie, ten nick jest mi znany a jego autor widocznie nie wytrzymał czytając tromtadrackie patriotyczne teksty opluwajace ludzi znanych i szanowanych. To zrozumiałe, mnie też nerwy puszczaja jak jakaś infantylna siusiumajtka obraża Bartoszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberyusz Re: Wulgarny? 28.10.07, 21:56 Nic sie nie martw, juz wkrótce będziesz miał nerwy jak postronki- POparańcy zapewnia Ci juz wkrótce niezły trening. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Wulgarny? 28.10.07, 21:56 że notorycznie obrzuca błotem Bartoszewskiego to prawda i że jest infantylna,ale siuśmajtką to ona była jakieś 40 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wulgarny? 28.10.07, 22:13 ariadna-enta napisała: > że notorycznie obrzuca błotem Bartoszewskiego to prawda i że jest > infantylna,ale siuśmajtką to ona była jakieś 40 lat temu. Aha... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 29.10.07, 00:49 glowa.na.karku napisał: > Proszę Pana, perla i sz0k to nie pacyny, to starzy forumowicze, > którzy konsekwentnie pisują pod tymi nowymi nickami nie wypierając > się zbytnio starych. Perla zresztą miał poprzednie nicki prawie > identyczne jak obecny. Chyba jasne, co ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=71215946&a=71216220 Odpowiedz Link Zgłoś
glowa.na.karku Re: Jakiś wysyp wulgarnych pacyn nastapił na tym. 29.10.07, 01:09 wikul napisał: > Chyba jasne, co ? Ewidentny styl piszącego jako perla, dawniej "Perła" i "perla_". Bardzo sugestywne. Ale może ten głupek sehe_tote_ich po prostu się zaraził, bo w ostatnich tygodniach otwierał dużo postów Perły? Styl Perły bywa chyba odruchowo zaraźliwy. Nie wiem. Pociąg do wulgarności, agresji też się by zgadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
glowa.na.karku Ok., ujawniasz go 29.10.07, 02:07 slogan "dzień dobry, jestem tu NOWA" wbił się w pamięć właśnie tych nielicznych, którzy tak jak perla, byli dokladnie na tym forum bardzo dawno temu. Sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Regularne pacyny. 28.10.07, 21:38 Ich wysyp, jako zjawisko, a w zasadzie jego regularność, budzi skojarzenia astronomiczne. Występuje regularnie jak jakieś perseidy, tylko nie jest zjawiskiem tak pięknym. Odtrutki nie potrzeba. Będzie i zniknie jak ból głowy po "dobrej" wódce. Rzuciłem okiem na fora sportowe, na blogi komentatorów zjawisk piłkarskich, w związku z grożącym nam kandydowaniem ekspiłkarza, ekssenatora SLDupy na Głównego Działacza w miejsce Listka. I mam wrażenie, że tam cała polska, przepraszam za wyrażenie, "myśl" trenerska poprzydzielała sobie od 3 do 9 nicków na twarz by poprzeć ekspiłkarza-ekssenatora, obecnie działacza piłkarskiego III klasy i dać odpór holenderskim przybłędom w trenerce. Nie trzeba się specjalnie wysilać, pewne charakterystyczne sformułowania pisane spod różnych nicków są nie do wүјеbаnia. Podobnie jest i tutaj; naszej maskotki-blondyneczki Orwelki-Aurorki wcielenia kolejne wyłowić najłatwiej. Ciekawe espirity podobierał(a) sobie sas(a)15, trochę na zasadzie "dobry policjant - zły policjant" a w zasadzie "głupi policjant - jeszcze głupszy policjant". Dziwi mnie trochę v-2, który wyrobiwszy sobie w sumie jakąś przyzwoitą forumową markę ucieka w pacyny. To nie jest to samo, co w przypadku Hasza - u niego mnogość pacyn jest środkiem artystycznego wyrazu, no i wszyscy od początku wiedzą o co chodzi. Ale o co chodzi temu "toten-hosen" - diabli wiedzieć raczą; mam wrażenie zresztą, że nawet diabli raczą mieć to w duрie. Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Regularne pacyny. 28.10.07, 22:07 Kto mnie wyzwa, czego chce? Idzcie grzecznie do łóżeczka- jutro robota czeka od rana, a nie marudźcie tutaj. PO nie pomożecie, wszystko zależy od Pawloka i od cudów. W kościele Wy dzisiaj byli? O cuda sie modlili? Policzyc sie dali? To śpijcie spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Regularne pacyny. 28.10.07, 22:34 > PO nie pomożecie Nie o PO tu idzie, ino o PR (Pacyny Regularne). > W kościele Wy dzisiaj byli? (...) Policzyc sie dali? Nie. Ja się nie dałem. U mnie głównym bpem jest "Radiomariola" Stefanek, a przedtem był Paetz. Dlatego to w kościele od lat pieką mnie podeszwy, i dlatego pobyt tam staram się ograniczyć do niezbędnego minimum. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Regularne pacyny. 28.10.07, 22:39 v_2 napisał: > Kto mnie wyzwa, czego chce? v_2 to też pacyna ? Do tej pory myslałam, że twoją pacyną jest Cyberyusz i jak się ostatnio okazało Domix. No, ale skoro v_2 to także pacyna, to jaki jest Twoj nick przewodni ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Regularne pacyny. 28.10.07, 22:43 Ewo, chyba v-2 jest pierwotny, a PP. Domiks i Cymbaliusz - wtórni. Tak mi się przynajmniej wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Regularne pacyny. 28.10.07, 22:48 Też mi się tak wydaje, ale pewności nie mam, czy to już wszystko. Aurory i tak nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Regularne pacyny. 28.10.07, 22:52 ewa8a napisała: > Też mi się tak wydaje, ale pewności nie mam, czy to już wszystko. > Aurory i tak nie przebije. A o Zawadzkim już zapomnieliśmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Regularne pacyny. 29.10.07, 08:50 Kurczę, stanowiska w CBA i innych ABW będa wkrótce zwolnione- macie szansę na fuchy. Przyjmijmy taki wariant: cały ten świat to pacyna Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Więcej skromności Cyberyuszu ! 29.10.07, 10:32 Chyba przesadzasz z rozciąganiem swojego pacynowania na skalę kraju, a nawet świata. Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Więcej skromności Cyberyuszu ! 29.10.07, 11:35 ewa8a napisała: > Chyba przesadzasz z rozciąganiem swojego pacynowania na skalę kraju, a nawet św > iata. To się bidulo nazywa schzofrenia. Ale podobno lekarze w szpitalu MSWiA nie takie przypadki leczą... Weź tylko kasę na łapókę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Więcej skromności Cyberyuszu ! 29.10.07, 12:36 Leczenie z powodu Cyberyusza ????? Znów się przeceniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberyusz Re: Więcej skromności Cyberyuszu ! 29.10.07, 19:34 Nie z mojego powodu a z powodu choroby. Schizo to takie paskudne choróbsko, kochana, nie wiesz o tym? Wszedzie wokół widzi się wrogie a liczne twarze....pieprzy się człowiekowi po głowie rzeczywistośc wirtualna z rzeczywistością rzeczywistą, tak trochę jak Tobie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba ja sobie wikulu odpuszczam... 31.10.07, 12:32 ...i szczodrze olewam. Każda odpowiedź na pacyńską prowokację utwierdza sznurkowców w przekonaniu, że mają coś do powiedzenia. Jak się ich oleje totalnie, to nawet po siedemnaście nicków im nie wystarczy do tego, coby wątek się utrzymał. A poza tym, pozdrawiam oczywiście radośnie bom z Puszczy Knyszyńskiej wrócił właśnie, gdzie oprócz kordiału wiadomego zaprzyjaźnieni z Puszczą w zaprzyjaźnionych stawach karpia puszczańskiego sobie złapać mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: ja sobie wikulu odpuszczam... 31.10.07, 20:01 babariba-babariba napisała: > ...i szczodrze olewam. Każda odpowiedź na pacyńską prowokację utwierdza > sznurkowców w przekonaniu, że mają coś do powiedzenia. > Jak się ich oleje totalnie, to nawet po siedemnaście nicków im nie wystarczy do > tego, coby wątek się utrzymał. > A poza tym, pozdrawiam oczywiście radośnie bom z Puszczy Knyszyńskiej wrócił > właśnie, gdzie oprócz kordiału wiadomego zaprzyjaźnieni z Puszczą w > zaprzyjaźnionych stawach karpia puszczańskiego sobie złapać mogą. A w Goniądzu ty był ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: ja sobie wikulu odpuszczam... 01.11.07, 00:48 Nie powinieneś. Powinieneś przepraszać. Cały naród przeprasza. Przepraszamy Panie Prezydencie Jak długo Pan Prezydent może czekać na przeprosiny ze strony pana Tuska? Inni szatani dawno by już przeprosili, a ten kłamca nie może z siebie wykrztusić elementarnego `przepraszamy i prosimy o przebaczenie'. Udaje, że czeka na gratulacje, chociaż wie, że `w zamian za niebywałe chamstwo nikt nikomu gratulacji nie składa'. Ażeby wyprowadzić Polskę z impasu, w jaki wprowadził Ją Tusk, my wszyscy powinniśmy przeprosić Pana Prezydenta. Akt przeprosin mógłby odbyć się w Alejach Ujazdowskich. Pan Prezydent jedzie czołgiem albo karetą, a ludność stoi wzdłuż trasy i przeprasza. Po przyjeździe Prezydenta pod pomnik Marszałka, z Belwederu wychodzi Pan Premier, który w imieniu narodu wypowiada rotę przeprosin: Przepraszamy Cię, Najjaśniejszy Panie, Za dziada, który nie chciał spieprzać, za dziadka z Wehrmachtu, za szeroki front od Grzegorza Piotrowskiego i morderców księdza Popiełuszki, poprzez TVN, aż do pana Tuska, za kłamstwo oświęcimskie senatora Bendera, za łże elity i wykształciuchy, za lekarzy w kamaszach, za inteligencję, która zawiodła w dniu wyborów, za wielkie miasta, które nas zabiły, i za wysoką frekwencję, która nas dobiła, za opozycję, która chce się dorwać do koryta i do rabunku, za Donalda Tuska, który szerzy kult Huberta H., za chłopca na posyłki kanclerz Merkel, za tych, co mówią `bracia' i `bliźniacy' zamiast `Pan Premier' i `Pan prezydent', za tego, który ostrzegał, że naród nie zniesie dwóch braci na najwyższych stanowiskach, za ZOMO, które stoi tam, gdzie nasi przeciwnicy, za Guentera Grassa, który podbijał blaszany bębenek Waffen SS, za sfałszowane sondaże, za oligarchów i krwiopijców, za byłego znajomego, niejakiego Bartoszewskiego, za oszalałego Kutza, za Tuska, który porównał premiera do Urbana, za ciemny lud, za telewizje komercyjne z najgorszych resztek PRL, za posłów Platformy, którym można było cofnąć immunitety, ale nie zrobiliśmy tego z litości, za pomysł Muzeum Katyńskiego naprzeciwko ambasady Rosji, za profesorów, którzy złorzeczą czekając na nominacje belwederskie, za sędziów, którzy nie wiedzą, czy będą sędziami, za białe miasteczko czerwonych sióstr, za Tomasza Lisa, który odszedł z Polsatu bez powodu i wlazł do naszego kurnika, za niebywale chamstwo Donalda Tuska, za kamerę i mikrofon Zbigniewa Ziobro, za pielęgniarki, które nie zjadły kolacji, a mówiły, że głodują, za prezesa Netzla, którego przeceniliśmy, i za Janusza Kaczmarka, którego nie doceniliśmy, za ministra Lipca, który wszedł do rządu na dopingu, za Radosława Sikorskiego, który odszedł za pięć dwunasta, z powodów tak bardzo ściśle tajnych, że nie możemy powiedzieć, za histerię mediów i furiackie ataki, za tych, którzy prześcigali nas w knajactwie, agresji i chamstwie, za potężne lobby, który atakuje z furią, gdy usiłujemy bronić naszych narodowych interesów, za polskojęzycznych byłych ministrów spraw zagranicznych będących sowieckimi agentami, za Andrzeja Leppera, w którym dobro zwyciężyło, ale tylko na chwilę, za pogromcę Darwina - Romana Giertycha, za eurodeputowanego od małp - Macieja Giertycha, za ojca dyrektora, który obraził Prezydenta i Pierwszą Damę, ale nie musi przepraszać, za Donaldu Tusku, który musi przeprosić, za wilki przebrane w togi Trybunału Konstytucyjnego, za `bajki o podejrzliwości braci Kaczyńskich', za łosia, którego wyciągamy z bagna, za naszych przeciwników, którzy są `strasznie mali i marni', za ich niedoczekanie, że dojdą do władzy, za polskie państwo, które `do tej pory było gigantycznym skandalem', za oligarchów, którzy `mają pieniądze, bo skądś je mają', za niewychowanych dziennikarzy, którzy zadają pytania siedząc, za publicystów, którzy piszą pod pseudonimem, jeżeli chcą napisać to, co naprawdę myślą, za Michnika i Geremka, którzy szkodzą Polsce, za prof. Zolla, który ma kompleks antypaństwowy, za fałszerzy sondaży, i za inne szatany, przepraszamy Cię, Panie Prezydencie, i odpuść nam nasze winy tak, jak odpuszczasz Panu Premierowi. Panie Prezydencie, melduję wykonanie zadania! ~Donaldu_Tusku_cześć , 31.10.2007 21:19 Odpowiedz Link Zgłoś
ich_sehe_tote_menschen i jeszcze za Bufetową... 01.11.07, 00:55 ... co stolicę sprzedaję, za boniego co też ludzi sprzedawał, ale na szansę załsługuje... Mój komentarz: hahah ahahaha hahahaha hahahaha hahahaha ahahahah ahahah hahha... Pierwszy tydzień cudów... hahah ahahah ahahaha hahah Odpowiedz Link Zgłoś