Dodaj do ulubionych

Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!!

IP: *.chello.pl 22.12.01, 20:53
Tylko Marian może godnie pełnić tą funkcję !
Obserwuj wątek
    • Gość: Hiacynt do rondla IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 22:05
      Gość portalu: Marysia napisał(a):

> Tylko Marian może godnie pełnić tą funkcję !

Marysiu, coś się przypala smile
      • Gość: Marysia Re: Tylko Marian Krzaklewski ma wizję ... IP: *.chello.pl 22.12.01, 22:23
        ... Polski dostatniej, sprawiedliwej, bogobojnej i bogatej !!!
        • Gość: snajper Tylko fonii nie wlaczaj. Wizja starczy. :)) IP: *.acn.waw.pl 23.12.01, 02:08
      • Gość: ladyhawk Czy to nie sodomia? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 22:31
        Hiacyncie,
        co sie stalo z forum? Czy wszyscy wyjechali, czy mak ziarnko po ziarnku recznie
        ucieraja?
        Ja z zapalem przywrocilam komputer do domu - a tutaj... !!!
        Zyczen Ci w tym momencie nie skladam, bo watek jakis nie do tego, ale mam
        nadzieje jeszcze przed wigilia gdzies tu Cie spotkac.
        Pozdrawiam.
        M_hawk
        Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Gość portalu: Marysia napisał(a):
        >
        > > Tylko Marian może godnie pełnić tą funkcję !
        >
        > Marysiu, coś się przypala smile

• Gość: Hiacynt Re: Czy to nie sodomia? IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 22:36
          Gość portalu: ladyhawk napisał(a):

> Hiacyncie,
          > co sie stalo z forum? Czy wszyscy wyjechali, czy mak ziarnko po ziarnku recznie
          >
          > ucieraja?

Nie czuję się kompetentnym.
          Ja tylko tak, między jednym a drugim karpiem zaglądam.

pozdrawiam

Hiacynt
    • Gość: sylwia Re: Ja mam większe sznase !!!!!!!!!! IP: *.gazeta.pl 23.12.01, 13:03
      Maryś, wyłącz radio-maryja, weź się za porządki i gotowanie,
      a pliki w twoim mózgu wrócą na swoje miejsce.
      • Gość: Marysia Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.12.01, 13:40
        Tylko przywodca Polskiej Prawicy Pan Krzaklewski może jeszcze uratować Kraj
        przec zalewem komuny !!!!!!!!!!!
        • Gość: Edmund Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 14:03
          Marysiu czy Ty nie jesteś przypadkiem Maryjanem? Toć to pierwszej wody bolszewik. On nawet wybory
          prezydenckie chciał wygrać bez wyborów, poprzez oddziały lustratorów.
          • lech.niedzielski Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! 23.12.01, 14:47
            Droga Marysiu !
            Kup sobie Big Johna (to ten największy model) i rób sobie regularnie dobrze.
            Myślę, że satysfakcja z udanego życia seksualnego stanowczo zniweluje stany
            Twojego napięcia przedmiesiączkowego.
            Pozdrawiam.
            • Gość: karol3 Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: 212.160.238.* 23.12.01, 16:32
              lech.niedzielski napisał(a):

> Droga Marysiu !
              > Kup sobie Big Johna (to ten największy model) i rób sobie regularnie dobrze.
              > Myślę, że satysfakcja z udanego życia seksualnego stanowczo zniweluje stany
              > Twojego napięcia przedmiesiączkowego.
              > Pozdrawiam.
              =================================
              I koniecznie do psychiatry !!!

• Gość: Marysia Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.12.01, 18:25
                To wy czerwone pachołki i zboczeńcy powinniście się leczyć !
                • lech.niedzielski Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! 23.12.01, 19:15

> To wy czerwone pachołki i zboczeńcy powinniście się leczyć !

No dobrze. Marysia powiedziała co miała do powiedzenia, ale teraz niech Marysia
                  podaje, bo w kuchni pewnie zupa w wazie stygnie.
                  Acha, jeszcze jedno ! Niech Marysia powiedzą swojemu absztyfikantowi ze Straży
                  Pożarnej żeby więcej nie rzygał na frontowych schodach.

• Gość: Marysia Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.12.01, 19:36
                    Zamknij mordę czerwony bydlaku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: komodor Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 11:27
                      Nieładnie Marysiu, nieładnie.
                      Niech już Marysia wraca do Mańka i zaśmieca ekranu.
                    • Gość: Kasia Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 12:46
                      I niech Marysia zacznie sie leczyc u ortopedy. Na nóżki. Bo na główke juz za
                      późno...
                • Gość: jojo Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 16:20
                  Maryśka nie spałem z tobą więc nie musze się leczyć
    • Gość: Andrzej Krzaklewski na Króla Pacanowa Dolnego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 12:41
      Popieram wniosek
      Krzaklewski jako Marian Piękny i Mariola Wspaniała na króla Pacanowa
      • Gość: Marysia Re: Krzaklewski na Króla Pacanowa Dolnego IP: *.chello.pl 24.12.01, 12:43
        Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Popieram wniosek
        > Krzaklewski jako Marian Piękny i Mariola Wspaniała na króla Pacanowa

Sam jesteś pacan czerwony komuchu !!! My wszyscy bardzo wiele zawdzięczamy Panu
        Przewodniczącemu i Akcji Wyborczej Solidarność. Ale niektórzy ludzie ogłupiani
        przez bolszewicką propagandę sld nie są w stanie tego zrozumieć, czerwona
        chołota !!!

• Gość: komodor Re: Krzaklewski na Króla Pacanowa Dolnego IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 13:12
          Ale tak naprawdę to co zawdzięczamy?
          Czy Marysia może poważnie coś napisać uzasadniającego tę zdumiawającą tezę?
          • Gość: Marysia Re: Krzaklewski na Króla Pacanowa Dolnego IP: *.chello.pl 24.12.01, 13:15
            Gość portalu: komodor napisał(a):

> Ale tak naprawdę to co zawdzięczamy?
            > Czy Marysia może poważnie coś napisać uzasadniającego tę zdumiawającą tezę?

Jak to - co zawdzięczamy ?!!!
            Po pierwsze - chroni nas przed sowiecko-bolszewicką nawałą !
            Pod drugie - przeprowadził 4 wielkie reformy które pchnęły nasz Kraj o wiele lat
            do przodu !
            Po trzecie - zostawił Polskę w b. dobrym stanie, a teraz ten komunistyczny rząd
            sld wszystko zmarnuje !

Czy to mało ????????????????????????????

• Gość: Andrzej Re: Krzaklewski na Króla Pacanowa Dolnego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 16:17
              Marysiu
              Ty naprawdę niczego nie rozumiesz
              a Czy to prawda że jesteś blondynką o bardzo małym rozumku?
              Pozdrawiam
              Cię Marysiu jak zwyczaj komuszy karze " K.. wszystkich krajów łączcie się"
        • Gość: karol3 Re: Krzaklewski na Króla Pacanowa Dolnego IP: 212.160.238.* 24.12.01, 13:29

> Gość portalu: Andrzej napisał(a):
          >
          > > Popieram wniosek
          > > Krzaklewski jako Marian Piękny i Mariola Wspaniała na króla Pacanowa
          >
          > Sam jesteś pacan czerwony komuchu !!! My wszyscy bardzo wiele zawdzięczamy Panu
          >
          > Przewodniczącemu i Akcji Wyborczej Solidarność. Ale niektórzy ludzie ogłupiani
          > przez bolszewicką propagandę sld nie są w stanie tego zrozumieć, czerwona
          > chołota !!!
          >
          ===========================================
          A co tak bardzo Marysia zawdzięcza temu "przewodniczącemu" ???
          1. Może to że jest zwykłym oszustem i w Pcimiu wpłacał sobie po 1000 złotych,
          oczywiscie ukradzionych nam wszystkich Polaków ?
          2. Może to , że nie umiał w Komitecie RTV wysiudać komuchów i pseudoludowców ?
          3. A może to że swoim postępowaniem doprowadził do tego że połowa Polaków wybrała
          inną alternatywe i głosowała na komuchów !!!
          4. Krzaklewski to pospolity zdrajca ! Wszystkich nas OSZUKAŁ .
          ----------------------------
          A swoją drogą byłaś już Marysiu u tego psychiatry ???

• Gość: Jasiu Re: Krzaklewski na Króla Pacanowa Dolnego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 16:11

> Gość portalu: Andrzej napisał(a):
          >
          > > > Sam jesteś pacan czerwony komuchu !!! My wszyscy bardzo wiele zawdzięczamy
          Panu
          >
          > Przewodniczącemu i Akcji Wyborczej Solidarność. Ale niektórzy ludzie ogłupiani
          > przez bolszewicką propagandę sld nie są w stanie tego zrozumieć, czerwona
          > chołota !!!
          > Marysiu Splidarność to jedno a Marianek to drugie
          rusz mózgiem blondyneczko

• Gość: jerkub Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: 64.58.162.* 24.12.01, 17:44
      Marysiu, czy wiesz kto to jest mozgojad? To takie male stworzonko zyjace w
      ludzkim mozgu. Bardzo szczesliwe bo zywiac sie ludzkim mozgiem, zjada malenkie
      ilosci wiec dla czlowieka jest niegrozny. A do tego ma swoj malutki,
      hermetycznie zmkniety, swiat. Rzecz w tym, ze bywaja wyjatki. Np. Ty. Twoj
      mozgojad jest bardzo nieszczesliwy, bo on UMIERA Z GLODU!! OKRUTNICO!!!
      • Gość: Andrzej Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 20:52
        Nie badzie okrutni
        widzicie Marysia zamilkla
        i wpadnie w depresje
        ale Marysiu nie martw się przyjedzie na bialej myszce
        Pan Krzaklewski i wyratuje Marysie ze szponow czerwonej, bialej i czarnej
        chołoty
        i beda zyli dlugo i szczesliwie
        a wam wszystkim bedzie glupio
        • Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.12.01, 13:23
          karol3 i jasiu są zdrajcami świętej sprawy Solidarności za którą zginęły
          miliony jej członków !
          Gdbym nie była kobietą to sprałabym was po waszych czerwonych i tłustych
          pyskach !
          SOLIDARNOŚĆ ZWYCIĘŻY Z JEJ PRZYWÓDCĄ PANEM PRZEWODNICZĄCYM MARIANEM
          KRZAKLEWSKIM !!!!!!!!!!!!!
          • Gość: snajper Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 25.12.01, 13:28

> karol3 i jasiu są zdrajcami świętej sprawy Solidarności za którą zginęły
            > miliony jej członków !

Ach, gdzież ich groby. Chce polozyc milion kwiatow na milionie grobow czlonkow
            solidarnosci, ktorzy zgineli za jej swieta sprawe. Zgineli ze starosci ?

> Gdbym nie była kobietą to sprałabym was po waszych czerwonych i tłustych
            > pyskach !
            > SOLIDARNOŚĆ ZWYCIĘŻY Z JEJ PRZYWÓDCĄ PANEM PRZEWODNICZĄCYM MARIANEM
            > KRZAKLEWSKIM !!!!!!!!!!!!!

Co zwyciezy ? Prywate przewodniczacego ? Jego nieudolnosc ? Glupote ?
            • Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.12.01, 13:36
              Gość portalu: snajper napisał(a):

>
              > > karol3 i jasiu są zdrajcami świętej sprawy Solidarności za którą zginęły
              > > miliony jej członków !
              >
              > Ach, gdzież ich groby. Chce polozyc milion kwiatow na milionie grobow czlonkow
              > solidarnosci, ktorzy zgineli za jej swieta sprawe. Zgineli ze starosci ?
              >
              > > Gdbym nie była kobietą to sprałabym was po waszych czerwonych i tłustych
              > > pyskach !
              > > SOLIDARNOŚĆ ZWYCIĘŻY Z JEJ PRZYWÓDCĄ PANEM PRZEWODNICZĄCYM MARIANEM
              > > KRZAKLEWSKIM !!!!!!!!!!!!!
              >
              > Co zwyciezy ? Prywate przewodniczacego ? Jego nieudolnosc ? Glupote ?

Razem zwyciężą dla dobra Prawdziwych Polaków !!!!

• Gość: Janek Re: Krzaklewski na prezydenta z Marysia!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 13:36
            Marysia Ty jesteś taka głupi czy udajesz?
            Coś mi sie wydaje że ty jesteś męski czerwony pomiot po 70tce
            i udając zwolenika chcesz zochydzić Mariana I zwanym Pięknym
            • Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.12.01, 14:41
              Gość portalu: Janek napisał(a):

> Marysia Ty jesteś taka głupi czy udajesz?
              > Coś mi sie wydaje że ty jesteś męski czerwony pomiot po 70tce
              > i udając zwolenika chcesz zochydzić Mariana I zwanym Pięknym

Janek ! Jesteś zwykłym, żałosnym śmieciem i czerwonym pomiotem ! Ja ciężko
              pracowałam w Sztabach Wyborczych (AWS w 1993, Pana Przewodniczącego w 2000 i AWSP
              w tym roku), aby takie gówienka jak ty znały swoje miejsce. W szambie.

• lech.niedzielski Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! 25.12.01, 17:35
                Droga Marysiu.
                Pozwól, że jeszcze raz udzielę Ci niezwykle pomocnej rady:

" Kup sobie Big Johna (to ten największy model) i rób sobie regularnie dobrze.
                Myślę, że satysfakcja z udanego życia seksualnego stanowczo zniweluje stany
                Twojego napięcia przedmiesiączkowego. "

Nie zapomnij tylko o obfitym zwilżeniu wejścia ... .
                Uwaga !:
                Przy wykonywaniu ruchów frykcyjnych wibratorem - myśl intensywnie o Panu
                Przewodniczącym.

Pozdrawiam i zyczę moc wrażeń !

• Gość: Janek Re: Krzaklewski na prezydenta !z Marysia!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 22:17

> > Janek ! Jesteś zwykłym, żałosnym śmieciem i czerwonym pomiotem ! Ja ciężko
                > pracowałam w Sztabach Wyborczych (AWS w 1993, Pana Przewodniczącego w 2000 i AW
                > SP
                > w tym roku), aby takie gówienka jak ty znały swoje miejsce. W szambie.
                >
                Marysiu to juz wiem dla czego Krzak przegral bo mial tkie glupie blondynki,
                zaslepione ,chamowate
                i to miala byc przeciwaga dla komuchów
                Marysia a co Ty w tym sztabie robiłaś
                herbatke podawałaś
                to zbyt skomplikowane zadanie
                Marysiu jako człowiek mający pojęcie o Medycynie lecz sie
                Ty na pewno jestes panienka?
                Ponieważ dziś są Święta to ja jednak życze Ci szczęścia nawet z Mariankiem
                Z pozdrowieniami
                Janek
              • Gość: Hiacynt sztabówka Maryś(ka) IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 22:43

> Janek ! Jesteś zwykłym, żałosnym śmieciem i czerwonym pomiotem ! Ja ciężko
                > pracowałam w Sztabach Wyborczych (AWS w 1993, Pana Przewodniczącego w 2000 i AW
                > SP w tym roku), aby takie gówienka jak ty znały swoje miejsce. W szambie.

Maryś(ka), 1993 roku to mogłeś(aś) pracować w sztabie sld.
                • Gość: Janek Re: sztabówka Maryś(ka) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 14:44
                  > > SP w tym roku), aby takie gówienka jak ty znały swoje miejsce. W szambie.
                  >
                  > Maryś(ka), 1993 roku to mogłeś(aś) pracować w sztabie sld.
                  Tak pracowała jako Walendrot i na imię jej było Kondrat
                  sam z nią pracowałem pamiętam 150 cm w kapeluszu i 100 kg wagi

• Gość: Marysia Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.12.01, 17:04
                    Gość portalu: Janek napisał(a):

> > > SP w tym roku), aby takie gówienka jak ty znały swoje miejsce. W sza
                    > mbie.
                    > >
                    > > Maryś(ka), 1993 roku to mogłeś(aś) pracować w sztabie sld.
                    > Tak pracowała jako Walendrot i na imię jej było Kondrat
                    > sam z nią pracowałem pamiętam 150 cm w kapeluszu i 100 kg wagi
                    >

Ech Jasiu, Jasiu. Pierdol się impotencie !
                    • Gość: Jaś Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 18:48
                      > Ech Jasiu, Jasiu. Pierdol się impotencie !

Ech jak by się chciało DAMĄ BYć a jest sie tylko.....
                      Niech Pan Kwaśniewski z Leperem mają takich samych zwolenników
                      • Gość: Marysia Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.12.01, 18:57
                        Gość portalu: Jaś napisał(a):

> > Ech Jasiu, Jasiu. Pierdol się impotencie !
                        >
                        > Ech jak by się chciało DAMĄ BYć a jest sie tylko.....
                        > Niech Pan Kwaśniewski z Leperem mają takich samych zwolenników
                        >

Jasiu, udaj się do lekarza i szczerze porozmawiaj z żoną, mięciutki marzycielu.
                        Zawsze pogardzałam takimi cenkimi Bolkami jak ty. Czerwona cioto !
                        • Gość: Janek Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 19:25
                          > >
                          >
                          > Marysiu, udaj się do lekarza i szczerze porozmawiaj z chlopakiem jezeli masz?
                          Co przepustka sie konczy?
    • Gość: snajper Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 25.12.01, 18:37
      Co teraz robi Manio ?
      Ściśniętą szepczę krtanią,
      oddając się pytaniom
      i niepokojom oń.
      Czy wesół jak baranek
      wygląda mój Marianek ?
      Czy mu zgryzoty wianek
      okala bladą skroń ?

Manio to moje słonko,
      powietrze i jedzonko,
      skowronek mój nad łąką
      mój walczyk >Fascination<.

Co robi mój Marianek ?
      Czy sporo ma ubranek
      i dobrobytu wianek
      okala jemu twarz ?
      Czy też on dziesiatego
      pożycza do pierwszego
      i czy nie kryje tego,
      że przenicował płaszcz ?

Manio to moje słonko...

>Jeremi Przybora, Manio to moje słonko<
    • kitek1 Busha na prezydenta Polski, 25.12.01, 20:39
      tez krzakowy,
      • antoni.goczal Re: Busha na prezydenta Polski, 27.12.01, 13:52
        Ale przecież iluś wyborców na Maryjanka O Bardzo Małym Rozumku w zeszłym roku
        głosowało !
        • Gość: Jasio Marysia a gdzie Ty gdzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 21:32
          Marysia Ty komuszy pomiotku, czego zmilkłaś?
          Ptaszynko wielbiąca Marianka Pięknego I Króla Pacanowa.
          Przed odpowiedzia przeczytaj temat
          "Do tych co używają brzydkich słów czyli wurgalnych"
          Chyba nie wróciłaś do Pruszkowa Wschodniego dawniej zwanych TWORKAMI?
          Maryś pozdrawiam Cię
          Jasio
          • lech.niedzielski Re: Marysia a gdzie Ty gdzie, 27.12.01, 21:38
            Gość portalu: Jasio napisał(a):

> Marysia Ty komuszy pomiotku, czego zmilkłaś?
            > Ptaszynko wielbiąca Marianka Pięknego I Króla Pacanowa.
            > Przed odpowiedzia przeczytaj temat
            > "Do tych co używają brzydkich słów czyli wurgalnych"
            > Chyba nie wróciłaś do Pruszkowa Wschodniego dawniej zwanych TWORKAMI?
            > Maryś pozdrawiam Cię
            > Jasio

Jasiu - Marysia tak się przejęła Twoimi problemami z potencją, że chyba zemdlała
            z wrażenia na myśl, że taką samą gehennę mogłby przeżywać Piękny Maryjan.
            (Sorry, ale to ona szczegółowo pisała o Twojej imptencji ! Widocznie skądś Cię
            zna.)
            • Gość: Jasio Re: Marysia a gdzie Ty gdzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 22:11
              lech.niedzielski napisał(a):

> Gość portalu: Jasio napisał(a):
              >
              > > >
              > Jasiu - Marysia tak się przejęła Twoimi problemami z potencją, że chyba zemdlał
              > a
              > z wrażenia na myśl, że taką samą gehennę mogłby przeżywać Piękny Maryjan.
              > (Sorry, ale to ona szczegółowo pisała o Twojej imptencji ! Widocznie skądś Cię
              > zna.)

Masz racje razem pracowaliśmy w Sztabie jakim to nieistotne i Marysia mnie
              rozpoznała.
              Tak nie sprawdziłem się jest jak dla mnie zbyt puszysta i trzeba by dużom
              drinków aby zeszczuplała
              Jak to zawsze odkryją słabe strony nawet na Forum
              Pozdrawiam
              Jasio
              • lech.niedzielski Re: Marysia a gdzie Ty gdzie, 27.12.01, 22:16
                Jasiu ! Nie pękaj. Marysia zrobiła to z zemsty. Widocznie zbyt natarczywie
                uwodziłeś posłankę Tomaszewską, a Marysię olewałeś. No to teraz się mści. (Nie
                chciałbym być nieuprzejmy, ale Marysia to faktycznie strasznie tłusty kaszalot.
                Takie b. lubił Gabriel Janowski. Świetnie z nimi podskakiwał.)
                Pozdrawiam.
                • Gość: Marysia Re: Marysia a gdzie Ty gdzie, IP: *.chello.pl 27.12.01, 22:23
                  Jesteście głupimi bydlakami ! Jak dojdziemy do wladzy to się z wami komuchy
                  rozprawimy !!!
                  • Gość: snajper Re: Marysia a gdzie Ty gdzie, IP: *.acn.waw.pl 27.12.01, 22:40

> Jesteście głupimi bydlakami ! Jak dojdziemy do wladzy to się z wami komuchy
                    > rozprawimy !!!

A Marysia to ino nic, tylko idzie i idzie do tej władzy. Dojdzie kiedy ?

• Gość: Jasio Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 22:41

Marysiu Kochanie Żyjesz !!!!!!
                    Jak ja się ciesze już myślałem że naszą Ciocie Rewolucji pozbawił cnoty jakiś
                    komuszy wyskrobek
                    A Ty Maryś Żyjesz i Piszesz
                    Marysiu lubie Cie
                    Jasio
                    PS Masz Wiagrę?
                    • Gość: Marysia Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.chello.pl 27.12.01, 23:01

>
                      > Marysiu Kochanie Żyjesz !!!!!!
                      > Jak ja się ciesze już myślałem że naszą Ciocie Rewolucji pozbawił cnoty jakiś
                      > komuszy wyskrobek
                      > A Ty Maryś Żyjesz i Piszesz
                      > Marysiu lubie Cie
                      > Jasio
                      > PS Masz Wiagrę?

Odwal się komunistyczny pedale ! AWSP zrobi z wami zboczkami porządek !

• Gość: Jasio Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 23:10
                        >
                        > Odwal się komunistyczny pedale ! AWSP zrobi z wami zboczkami porządek !
                        >
                        Marysiu juz zaczynasz pisać bez wulgaryzmów
                        Brawo pedał to takie niewinne słowo
                        Szurkowski był dzieckiem dwóch pedałów
                        Marysiu co znaczy w skrócie AWSP litera "P" czy to skrót od PEDAŁY czy PIERDOLCY
                        Pozdrawiam Cię Maryś
                        Twój
                        Jasio
                        • Gość: Rambo Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.dialup.medianet.pl 28.12.01, 12:38

> >
                          > > Odwal się komunistyczny pedale ! AWSP zrobi z wami zboczkami porządek !
                          > >
                          > Marysiu juz zaczynasz pisać bez wulgaryzmów
                          > Brawo pedał to takie niewinne słowo
                          > Szurkowski był dzieckiem dwóch pedałów
                          > Marysiu co znaczy w skrócie AWSP litera "P" czy to skrót od PEDAŁY czy PIERDOL
                          > CY
                          > Pozdrawiam Cię Maryś
                          > Twój
                          > Jasio

Ta Marysia to faktycznie młot na komunę ! Ma jajniki dziewczyna !!!
                          • Gość: Baba Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: 213.77.28.* 28.12.01, 12:58
                            Adam, Karol, Zenon a teraz Marysia?
                            • liberal Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! 28.12.01, 13:03
                              Gość portalu: Baba napisał(a):

> Adam, Karol, Zenon a teraz Marysia?

Babo (Halino Nowino-Konopczyno) !!! Czyżbyś wymieniała kochanków Maryni ?
                              (A swoją drogą to Jasio ma przesrane z Tą Marysią. Szkoda chłopa !)

• Gość: Jasio Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 13:09
                                > (A swoją drogą to Jasio ma przesrane z Tą Marysią. Szkoda chłopa !)
                                Prawda i nawet bardzo boleje.
                                Już zgodzę się aby Marysia na Prezydenta o ile nie jest to Pani Marysia
                                Krzaklewska
                                Dziękuje za współczucie
                                Wasz
                                Jasio

• Gość: Baba Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: 213.77.28.* 28.12.01, 13:11
                                Wielce Szanowny Liberale!
                                Przykro mi, ale nie po drodze mi z p.Nowiną Konopczyną.
                                A styl pisania i oczywiście adres pocztowy wymienionego pana świadczą o tej
                                samej osobie.Baba
                                • liberal Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! 28.12.01, 13:27
                                  Gość portalu: Baba napisał(a):

> Wielce Szanowny Liberale!
                                  > Przykro mi, ale nie po drodze mi z p.Nowiną Konopczyną.
                                  > A styl pisania i oczywiście adres pocztowy wymienionego pana świadczą o tej
                                  > samej osobie.Baba

Droga Babo !
                                  Ja wiem, że Babie będzie to ciężko zrozumieć, ale na tym forum jest kilkanaście
                                  (kilkadziesiąt ?) osób piszących z sdi albo z chello. (przy sdi jest podana
                                  jeszcze miejscowość). Ja sam do niedawna (przed zalogowaniem) pisałem z sdi i
                                  jakiś pacan ciągle mylił mnie z kimś innym.
                                  Szkoda, że Baba nie jest posłanką H.N.-K. ponieważ podobają mi się kobiety o tak
                                  monstrualnie rozdętych zadach. (Niegdy bym się nie podejrzewał o to, że umiem tak
                                  pięknie opisać kobiecą urodę ?). Szkoda.
                                  Pozdrawiam

Drogi Jasiu !
                                  Podziwiam Twoją cierpliwość i wyrozumiałość w stosunku do Marysi. Chyba, że
                                  Marysia posiada umiejętności, które zaspakajają w pełni Twoje wyszukane (o tak to
                                  nazwijmy delikatnie) wymagania. Tym niemniej wydaje mi się, że powinieś skopać ją
                                  po ryju. (Może ją to kręci ... .).
                                  Pozdrawiam i życzę wytrwałości w Nowym 2002 Roku.
                                  • Gość: Baba Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: 213.77.28.* 28.12.01, 13:37
                                    Drogi Liberale.
                                    Proponuję dobrą stadninę koni. Tam napewno znajdziesz klaczkę według twojego
                                    gustu.Baba
                                    • Gość: Jasio Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 17:37
                                      Hej Panowie "Ma Marysia dwa warkocze podzielita się"
                                      Ja mam przechlapane i nie startuje do Marysi
                                      Pozdrawiam
                                      Jasio
                                      • Gość: Patrycja Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 17:50
                                        Ja chce Marysie
                                        Marysia gdzie Ty?
                                        Ja Cię pragnę
                                        Patrycja
                                        • Gość: Marysia Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.chello.pl 28.12.01, 20:08
                                          Gość portalu: Patrycja napisał(a):

> Ja chce Marysie
                                          > Marysia gdzie Ty?
                                          > Ja Cię pragnę
                                          > Patrycja

Ty lesbo !!!!!!!!!!!!!!!
                                          • 123ryry Re: 28.12.01, 20:39

> Gość portalu: Patrycja napisał(a):
                                            >
                                            > > Ja chce Marysie
                                            > > Marysia gdzie Ty?
                                            > > Ja Cię pragnę
                                            > > Patrycja
                                            >
                                            > Ty lesbo !!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Patrycja Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 20:42
                                            Marysiu tylko miłość między dziewczynami to jest to
                                            A co poszłabyś do łóżka z tymi pedałami
                                            MARYSIU JA JESTEM DOBRA
                                            a jak będe ssać twoje cycuszki to zobaczysz , że to lepsze niż Krzaklewski
                                            Całuje z języczkiem
                                            Pat
                                          • 123ryry Re: Maryjan na fordansera 28.12.01, 20:43
                                            Marysiu gdyby Maryjan został fordanserem mogła byś być poproszoną przez niego
                                            do tańca. A tak to zbierasz za głupotę od publiki. Myślę, że Maryjan na
                                            fordansera by się nadawał.Taki ładny i przystojny...
                                            • Gość: Jasio Re: Maryjan na fordansera IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 21:00
                                              Święte słowa ale zobacz wszyscy sie o Marysie bija i pedały i lesby i normalni
                                              biseksualni tysz
                                              Pozdrawiam
                                              Jasio
                                              • Gość: Marysia Re: Marian Krzaklewski na prezydenta !!!!!!! IP: *.chello.pl 28.12.01, 22:58
                                                Gdyby nie reformy wprowadzone dzięki AWS (nawet UW nas zdrdziła i opuściła) to
                                                Polska byłaby na poziomie Bangladeszu. Albo i gorzej. A zawdzięczamy to
                                                jedynemu przywodcy polskiej prawicy - Panu Marianowi Krzaklewskiemu !
                                                • Gość: Jasio Re: Marian Krzaklewski na prezydenta !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 23:02

> Gdyby nie reformy wprowadzone dzięki AWS (nawet UW nas zdrdziła i opuściła) to
                                                  > Polska byłaby na poziomie Bangladeszu. Albo i gorzej. A zawdzięczamy to
                                                  > jedynemu przywodcy polskiej prawicy - Panu Marianowi Krzaklewskiemu !
                                                  AMEN
                                                  I NIECH MU ZIEMIA LEKKĄ BEĘDZIE

• lech.niedzielski Re: Marian Krzaklewski na prezydenta !!!!!!! 28.12.01, 23:28
                                                    Marysia ma zdrowie ! No to niech Marysia jeszcze wytrzepie dywany i Marysia
                                                    będzie wolna.
                                                  • Gość: Marysia Re: Marian Krzaklewski na prezydenta !!!!!!! IP: *.chello.pl 28.12.01, 23:43
                                                    Jesteś gnojem i komunistycznym bydlakiem !!!
                                                  • Gość: Jasio Marysia -Wulgarna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 02:44
                                                    > Jesteś gnojem i komunistycznym bydlakiem !!!
                                                    Oj nieładnie oj nieładnie
                                                    Marysia jak nie ma argumentów to używa wulgarnych słów
                                                    a może Marysi sie pomylił Marianek z Lepperem
                                                    Marysiu a juz nawiazalas kontakt z Patrycja?
                                                    I jak było?
                                                    Milo

• Gość: Luiza Re: Marysia - kocham Cię,słodka cipeczko ! IP: 212.76.37.* 29.12.01, 14:31
                                                    Siostra Luiza
                                                  • Gość: Patrycja Re: Marysia - kocham Cię,słodka cipeczko ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 14:50
                                                    Marysiu
                                                    Ja byłam pierwsza i jestem bardzo dobra a jak s....
                                                    Twoja
                                                    pat
                                                  • Gość: Marysia Re: Marysia - kocham Cię,słodka cipeczko ! IP: *.chello.pl 29.12.01, 15:53
                                                    Zboczone komunistyczne dziwki !!!!
                                                  • Gość: jajacek Marysia ma duzo siostr i braci na forum :))) IP: *.kabel.telenet.be 29.12.01, 16:04
                                                    Manka przestan robic ich juz w konia ! smile))
                                                  • antoni.goczal Re: Marysia ! 29.12.01, 16:28
                                                    Marysiu !
                                                    Wyjdź sobie na spacer, zjedz coś lekkostrawnego, pośpiewaj, porapuj i wyluzuj
                                                    się.
                                                    Sei locker !!! - jak mawiał Konrad Adeauer.
                                                  • Gość: Patrycja Re: Marysia ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 17:15
                                                    Tylko nie komunistyczne
                                                    Komuniści nie robią dobrze a ja Ci KOchana Marysiu zrobie tak dobrze ze
                                                    zapomnisz o Panu Przewodniczącym K i Jego uroczej Żonie M
                                                    bo zakładam , że tu nie jesteś Panią M>K
                                                    Caluski
                                                    Twoja wierna Pat
                                                  • Gość: Marysia Re: Patrycjo ! IP: *.chello.pl 29.12.01, 18:50
                                                    Gość portalu: Patrycja napisał(a):

> Tylko nie komunistyczne
                                                    > Komuniści nie robią dobrze a ja Ci KOchana Marysiu zrobie tak dobrze ze
                                                    > zapomnisz o Panu Przewodniczącym K i Jego uroczej Żonie M
                                                    > bo zakładam , że tu nie jesteś Panią M>K
                                                    > Caluski
                                                    > Twoja wierna Pat

A zrobisz mi ... ?

• Gość: Patrycja Marysia i tylko Ona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 19:41
                                                    >
                                                    > A zrobisz mi ... ?
                                                    Oczywiście tel (22)8221886 lub lepiej przyjdź Warszawa Włodarzewska 8 m 16
                                                    Czekam Twoja Pat

• Gość: Marysia Re: Marysia i tylko Ona IP: *.chello.pl 29.12.01, 19:46
                                                    Już jadę !
                                                    Pa
                                                  • Gość: Patrycja Re: Marysia i tylko Ona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 20:09
                                                    Czekam
                                                    Powiedz, że byłaś umuwiona
                                                    Twoja
                                                    pat
    • chaladia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! 29.12.01, 19:35
      Byle nie na Prezydenta Rzeczypospolitej.
      Na inne prezydentury się zgadzam
      Najlepiej gdzieś poza granicami RP.
      • Gość: Jasio Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 19:57
        chaladia napisał(a):

> Byle nie na Prezydenta Rzeczypospolitej.
        > Na inne prezydentury się zgadzam
        > Najlepiej gdzieś poza granicami RP.
        A na PREZYDENTA PACANOWA DOLNEGO
        zgadzasz się
        Pozdrawiam
        Jasio

• Gość: L eonid Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.czajen.pl 29.12.01, 21:29
          Moim skromnym zdaniem Marian Krzaklewski byłby nieeco gorszym prezydentem od
          miłościwie panującego nam Aleksandra z następójących powodów:
          1.Posiada naprawdę wyższe wykształcenie i jest nie tylko "magistrem",ale nawet
          doktorem.
          2.Jest stuprocentowo uczciwym czlowiekiem za kórym nie ciągnie się
          smród "majątku PZPR".
          3.Wszystkie funkcje które dotychczas sprawował zdobył w wolnych demokratycznych
          wyborach.
          4.Jest wierzącym i praktykującym katolikiem.
          5.Jest od lat opluwany przez Michnika, Urbana, TV i i nne media.
          6.W TV jest zawsze filmowany z dołu, żeby wyglądał na "zadzierającego głowę".
          7.Jego wypowiedzi są zawsze ocenzurowane i wyrwane z kontekstu, aby nikt nie
          wiedział jakie ma naprawdę poglądy.
          8.Jest powszechnie nazywany "Maryjanem", w celu skojarzenia jego osoby z Radiem
          Maryja, które przez inne media i ludzi którzy go nie słuchają nazywane jest
          faszystowskim.
          Jeśli ktoś zna jeszcze jakieś inne powody zapraszam do dskusji, a pana
          Krzaklewskiego serdecznie pozdrawiam.
          • Gość: Andy Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 23:12
            I ma najbardziej ważne cech:
            - Do czego się dotknie to schrzani
            - Chowa się za plecami -Ostatnio Premiera Buzka
            a tak jest super: biedny, uczciwy i niedoida
            Pozdrawiam
            A
            PS A co do wykształcenia to Prezydent Wałęsa miał wykształcenie niepełne
            średnie a Jego zasługi są ogromne ale zrobił błąd postawił na Krzaklewskiego
            • Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.12.01, 12:55
              Leonid kocham Pana !!!!!!!!!!!
              Tylko Pan zrozumiał wielkość i ogrom osiągnięć Pana Mariana Krzaklewskiego !
              Jest Pan najmądrzejszym czlowiekiem na tym forum bo reszta to zasrani komuniści
              wywodzący się z pnia zadry narodowej !!!!!!!!!!
              Serdecznie pozdrawiam drodzi Leonidzie !

PS
              Kochany Panie Leonidzie ! Czy mógłby Pan urzędowo zmienić sobie to bolszewickie
              imię.
              • Gość: Paulina Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 14:07
                bo reszta to zasrani komuniści
                >
                > wywodzący się z pnia zadry narodowej !!!!!!!!!!

Ja nie
                Ja Cie kocham Marysiu
                a dlaczego nie bylas w Agencji
                czekałam i obiecałaś
                chociaż
                z Leonid i Marysia to wspaniała
                para
                a może dwa w jednym

• Gość: Jasio Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 14:27
                >
                Marysiu a Ty nie mogłabyś zmienić swoje jmie na bardziej walczące np Róża
                albo Joanna
                a tak Marysia to nie pasuje dla
                rewolucjonistki
                bo mi się Marysia kojarzy z garami
                albo jeszcze gorzej z Maryjanem
                a to już dno
                i Co Ty chcesz od imienia Leonid
                np Leonid Wielki
                Marysia do szkoły
                > Kochany Panie Leonidzie ! Czy mógłby Pan urzędowo zmienić sobie to bolszewickie
                >
                > imię.

• Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.12.01, 14:31
                  Zamknij sie komunistyczno-postmodernistyczny bydlaku !

Ps
                  Do Pat: Nie byłam bo się bałam. Bo nie wiem jak "to" się robi z kobietą ... ?
                  • Gość: Jasio Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 14:48
                    Marysiu Co to jet wytłumacz "postmodernistyczny"
                    wydaje się, że przeczytałem o postmoderniźmie pare książek np Pani Kostery
                    ale na Boga nie wiem jak z niego można zrobić obelgę
                    Maryś Ty piszesz aby pisać a sensu nie rozumiesz...
                    Pozdrawiam Cie
                    Jasio
                    bo ja adwersarzy zawsze cenie i niezależnie od ich przekonań politycznych,
                    religijnych

>A co Ty miałaś robić z kobietą? Marysiu fe i to Krzaklówka nie mylić z Krzakówką
                    bo to podobno bimber
              • Gość: Andy Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 14:30
                Marysiu co to jest "zadry narodowej !!!!!!!!!!"
                Wytłumacz:
                Pierwszy raz słysze aby zadra była narodowa
                Zadre to ma Marysia w DUPIE a nie w narodzie
                • Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.12.01, 14:57
                  Gość portalu: Andy napisał(a):

> Marysiu co to jest "zadry narodowej !!!!!!!!!!"
                  > Wytłumacz:
                  > Pierwszy raz słysze aby zadra była narodowa
                  > Zadre to ma Marysia w DUPIE a nie w narodzie

Zdrady, zdrady narodowej - czerwony bydlaku !

• Gość: Andy Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:47
                    To Marysiu raz piszesz "zadry" drugi raz "zdrady"
                    Wszystko się poplątało w Twojej blond główce
                    A propo co to jest postmodernizm o który pyta Jasio?

Bydlak rozumiem
                    Czerwony też rozumiem
                    ale jak się ma to postmodernizmu
                    Nie rozumiem
                    Chyba że jest tu inne słowo a Marysi się pomyliło
                    Pozdrawiam Cie
                    Andy
                    PS Marysiu nie używaj brzydkich słów bo to grzech i rozgrzeszenia nie dosyaniesz
                    • Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.12.01, 15:52
                      Mój kolega ze sztabu wyborczego (Kajus Augustyniak) uważa mnie za bardzo
                      inteligientną. Tak samo Pan Poseł Szkaradek.
                      Nie będzie mnie jakiś bolszewik pouczał jak mam pisać a postmodernizmie to
                      wystarczy posłuchać co mówi abp. J. Glemp !!!
                      • Gość: Andy Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 18:02
                        > wystarczy posłuchać co mówi abp. J. Glemp !!!
                        Marysiu o kim Ty piszesz?
                        Prymasem Polski jest Kardynał dr Józef Glemp
                        a skrót abp. oznacza arcybiskup czyl dużo niżej
                        Marysiu do szkoły
                        a tak Kim Ty jesteś z zawodu?
                        Agresją nie można nadrabiać braku wiedzy.
                        Pozdrawiam
                        Andy

• Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.12.01, 15:53
                    • Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.12.01, 15:53
                      • Gość: Jasio Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 16:48
                        > Mój kolega ze sztabu wyborczego (Kajus Augustyniak) uważa mnie za bardzo
                        > inteligientną. Tak samo Pan Poseł Szkaradek.
                        Marysiu a o cyganie , który się bronił własnym dziećmi znasz
                        Jest dobre przysłowie Niedaleko pada Marysia od Szkaradka
                        a ten Augustyniak to kto? Jakiś Rzymianin ? Kochanek Marysi?
                        Jasio
                        PS A do dyskusji to nie wtrącaj JE. Kardynałem Bo myśli Prymasa są bardzo bogate
                        a ten fragment Homilii, który na pewno znasz dzięki Trybunie lub Nie nie dotyczy
                        postmodernizmu a tylko pewnych jego przejawów
                        Tak że Ci od Prymasa wara
                        • Gość: Andy Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 18:29
                          Jasiu daj spokój M. nie odróżnia abp. od kardynała
                          Prymasa tytułuje aarcybiskup
                          Ciekawe jakie ma wykształcenie?
                          Czy jak były Prezydent czy takie jak obecny?
                          Pozdrawim
                          Andy
                          • Gość: Bart Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: 212.76.37.* 30.12.01, 20:16
                            Kardynał to jełop, a Marysia to głupia solidarucha. I to cała prawda !
                            • Gość: Jacek Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.01, 20:19
                              Gość portalu: Bart napisał(a):

> Kardynał to jełop, a Marysia to głupia solidarucha. I to cała prawda !

Dobre !

• Gość: Marysia Re: Pan MarianKrzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.12.01, 21:05
                                To wy jesteście głupki kompletne. Ja skończyłam KUL, a wy pewnie jakąś
                                partyjną "uczelnię" ?!!!
                                • lech.niedzielski Re: Pan MarianKrzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! 30.12.01, 21:59

> To wy jesteście głupki kompletne. Ja skończyłam KUL, a wy pewnie jakąś
                                  > partyjną "uczelnię" ?!!!

Czy to Marysi promotorem był "profesor" Bender ? Ten cyrk z zaliczaniem 9 kolo
                                  jednego dnia na 4.-tym roku ?!!! Jeżeli tak, to ja Marysię kojarzę.

• Gość: Jasio Marysia kłamczucha IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 22:15

> To wy jesteście głupki kompletne. Ja skończyłam KUL, a wy pewnie jakąś
                                  > partyjną "uczelnię" ?!!!
                                  Kłamiesz co jak co ale na KUL-u wiedzą jaka jest różnica między Kardynałem a
                                  Arcybiskupem
                                  i że Prymas Polski od wielu lat jest kardynałem
                                  Jak Marysia skończyła KUL to ja jestem Wielkim Bratem

• Gość: Marysia Re: Marysia kłamczucha IP: *.chello.pl 31.12.01, 09:46

>
                                    > > To wy jesteście głupki kompletne. Ja skończyłam KUL, a wy pewnie jakąś
                                    > > partyjną "uczelnię" ?!!!
                                    > Kłamiesz co jak co ale na KUL-u wiedzą jaka jest różnica między Kardynałem a
                                    > Arcybiskupem
                                    > i że Prymas Polski od wielu lat jest kardynałem
                                    > Jak Marysia skończyła KUL to ja jestem Wielkim Bratem
                                    >

Niedomyty prostaku. Ty głupku w ogóle nie rozumiesz różnicy pomiędzy tytulaturą a
                                    odpowiednikami do niej. Np. pojęcie arcybiskup gnieźnieński jest ci idioto
                                    absolutnie obce. Jak każdemu czerwonemu jełopowi. Czytaj dalej to swoje NIE.
                                    • lech.niedzielski Re: Marysia kłamczucha 31.12.01, 10:13
                                      Marycha !
                                      A wykłady ze "Straszną Lady Szosą Wołkołamską" pamiętasz ? I księdza prefekta
                                      J.O. ?
                                    • Gość: Jasio Re: Marysia kłamczucha IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 13:30

> Gość portalu: Jasio napisał(a):
                                      >
                                      > > Gość portalu: Marysia napisał(a):
                                      > >
                                      > > > To wy jesteście głupki kompletne. Ja skończyłam KUL, a wy pewnie jaką
                                      > ś
                                      > > > partyjną "uczelnię" ?!!!
                                      > > Kłamiesz co jak co ale na KUL-u wiedzą jaka jest różnica między Kardynałem
                                      > a
                                      > > Arcybiskupem
                                      > > i że Prymas Polski od wielu lat jest kardynałem
                                      > > Jak Marysia skończyła KUL to ja jestem Wielkim Bratem
                                      > >
                                      >
                                      > Niedomyty prostaku. Ty głupku w ogóle nie rozumiesz różnicy pomiędzy tytulaturą
                                      > a
                                      > odpowiednikami do niej. Np. pojęcie arcybiskup gnieźnieński jest ci idioto
                                      > absolutnie obce. Jak każdemu czerwonemu jełopowi.
                                      Jesteś niedouczona i chamka
                                      Nie umiesz dyskutowac
                                      Jedyne argumenty to obelgii
                                      Jeżeli nie jesteś PROWOKATORKĄ , to jesteś tępa , ograniczona i nie wierze,
                                      że KUL wypuszcza takie idiotki jako absolwentki
                                      Krzakewski z Szkaradkiem musieli na głowe upaśc , że takie nic wzieli do swojego
                                      sztabu
                                      Z kim się przespałaś
                                      A tak na marginesie to jeden komuch za to, że napisał Kardynał Karol Wojtyła to
                                      wyleciał z pracy
                                      Arcybiskup Gnieźnieni to jest jeden z tytułów JE Prymasa Polski Kardynała JÓzefa
                                      Glemba
                                      więcej szacunku ...................
                                      kłamczucho v prowokatorko
                                      ksywa Marysia

• Gość: Marysia Re: Jasio impotent. IP: *.chello.pl 31.12.01, 14:14
                                        Jasiu - jak ci się zycie (i pozycie) osobiste nie uklada to udaj się do lekarza
                                        specjalisty ! A ode mnie to się ..... !
                                        Nic na to nie poradzę, że oprócz impotencji (to oczywiście problem tej
                                        biedaczki - twojej zony) masz kompleks niższości na tle twojego b. niskiego
                                        wykształcenia. A tak ci twoi towarzysze się starali, żebyś chciaż zawodówkę
                                        skończył. I nic. Tylko szkola podoficerska MO.
                                        O Jasiu, Jasiu - jakiś ty jesteś slodki wswojej głupocie i tym zacietrzewieniu.
                                        Mój ty malutki miękki Bolku !!!
                                        • Gość: Jasio Żałosna Marysia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 14:43
                                          Marysia przestałaś byś nawet śmieszna jesteś żałosna
                                          Czy Ty od małego byłaś taka głupia czy dopiero na KUL-U?
                                          A miałem ją za dobrą uczelnie.
                                          • Gość: Marysia Re: Żałosny Jasio IP: *.chello.pl 31.12.01, 15:43
                                            Mięki Bolku olewam cię. Gdybym chciała każdemu zboczkowi (takiemu jak ty)
                                            poświęcić trochę z mojego cennego czasu - to nie miałabym na nic czasu !

A KUL-em to ty przygłupie sobie mordy nie wycieraj !
                                            • lech.niedzielski Re: Żałosny Jasio 31.12.01, 21:42

> Mięki Bolku olewam cię. Gdybym chciała każdemu zboczkowi (takiemu jak ty)
                                              > poświęcić trochę z mojego cennego czasu - to nie miałabym na nic czasu !
                                              >
                                              > A KUL-em to ty przygłupie sobie mordy nie wycieraj !

Marysiu ! Czy Marysia ma dziś wychodne i bawi się gdzieś szampańsko ?
                                              Życzę znalezienia bogatego męża (może być komuch, bo solidaruch to już całkowita
                                              tragedia) w 2002 roku !!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka