Gość: Marysia IP: *.chello.pl 22.12.01, 20:53 Tylko Marian może godnie pełnić tą funkcję ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hiacynt do rondla IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 22:05 Gość portalu: Marysia napisał(a): > Tylko Marian może godnie pełnić tą funkcję ! Marysiu, coś się przypala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Tylko Marian Krzaklewski ma wizję ... IP: *.chello.pl 22.12.01, 22:23 ... Polski dostatniej, sprawiedliwej, bogobojnej i bogatej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Tylko fonii nie wlaczaj. Wizja starczy. :)) IP: *.acn.waw.pl 23.12.01, 02:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyhawk Czy to nie sodomia? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 22:31 Hiacyncie, co sie stalo z forum? Czy wszyscy wyjechali, czy mak ziarnko po ziarnku recznie ucieraja? Ja z zapalem przywrocilam komputer do domu - a tutaj... !!! Zyczen Ci w tym momencie nie skladam, bo watek jakis nie do tego, ale mam nadzieje jeszcze przed wigilia gdzies tu Cie spotkac. Pozdrawiam. M_hawk Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Gość portalu: Marysia napisał(a): > > > Tylko Marian może godnie pełnić tą funkcję ! > > Marysiu, coś się przypala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: Czy to nie sodomia? IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 22:36 Gość portalu: ladyhawk napisał(a): > Hiacyncie, > co sie stalo z forum? Czy wszyscy wyjechali, czy mak ziarnko po ziarnku recznie > > ucieraja? Nie czuję się kompetentnym. Ja tylko tak, między jednym a drugim karpiem zaglądam. pozdrawiam Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Ja mam większe sznase !!!!!!!!!! IP: *.gazeta.pl 23.12.01, 13:03 Maryś, wyłącz radio-maryja, weź się za porządki i gotowanie, a pliki w twoim mózgu wrócą na swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.12.01, 13:40 Tylko przywodca Polskiej Prawicy Pan Krzaklewski może jeszcze uratować Kraj przec zalewem komuny !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edmund Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 14:03 Marysiu czy Ty nie jesteś przypadkiem Maryjanem? Toć to pierwszej wody bolszewik. On nawet wybory prezydenckie chciał wygrać bez wyborów, poprzez oddziały lustratorów. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! 23.12.01, 14:47 Droga Marysiu ! Kup sobie Big Johna (to ten największy model) i rób sobie regularnie dobrze. Myślę, że satysfakcja z udanego życia seksualnego stanowczo zniweluje stany Twojego napięcia przedmiesiączkowego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol3 Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: 212.160.238.* 23.12.01, 16:32 lech.niedzielski napisał(a): > Droga Marysiu ! > Kup sobie Big Johna (to ten największy model) i rób sobie regularnie dobrze. > Myślę, że satysfakcja z udanego życia seksualnego stanowczo zniweluje stany > Twojego napięcia przedmiesiączkowego. > Pozdrawiam. ================================= I koniecznie do psychiatry !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.12.01, 18:25 To wy czerwone pachołki i zboczeńcy powinniście się leczyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! 23.12.01, 19:15 Gość portalu: Marysia napisał(a): > To wy czerwone pachołki i zboczeńcy powinniście się leczyć ! No dobrze. Marysia powiedziała co miała do powiedzenia, ale teraz niech Marysia podaje, bo w kuchni pewnie zupa w wazie stygnie. Acha, jeszcze jedno ! Niech Marysia powiedzą swojemu absztyfikantowi ze Straży Pożarnej żeby więcej nie rzygał na frontowych schodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.12.01, 19:36 Zamknij mordę czerwony bydlaku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komodor Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 11:27 Nieładnie Marysiu, nieładnie. Niech już Marysia wraca do Mańka i zaśmieca ekranu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 12:46 I niech Marysia zacznie sie leczyc u ortopedy. Na nóżki. Bo na główke juz za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 16:20 Maryśka nie spałem z tobą więc nie musze się leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Krzaklewski na Króla Pacanowa Dolnego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 12:41 Popieram wniosek Krzaklewski jako Marian Piękny i Mariola Wspaniała na króla Pacanowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Krzaklewski na Króla Pacanowa Dolnego IP: *.chello.pl 24.12.01, 12:43 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Popieram wniosek > Krzaklewski jako Marian Piękny i Mariola Wspaniała na króla Pacanowa Sam jesteś pacan czerwony komuchu !!! My wszyscy bardzo wiele zawdzięczamy Panu Przewodniczącemu i Akcji Wyborczej Solidarność. Ale niektórzy ludzie ogłupiani przez bolszewicką propagandę sld nie są w stanie tego zrozumieć, czerwona chołota !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komodor Re: Krzaklewski na Króla Pacanowa Dolnego IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 13:12 Ale tak naprawdę to co zawdzięczamy? Czy Marysia może poważnie coś napisać uzasadniającego tę zdumiawającą tezę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Krzaklewski na Króla Pacanowa Dolnego IP: *.chello.pl 24.12.01, 13:15 Gość portalu: komodor napisał(a): > Ale tak naprawdę to co zawdzięczamy? > Czy Marysia może poważnie coś napisać uzasadniającego tę zdumiawającą tezę? Jak to - co zawdzięczamy ?!!! Po pierwsze - chroni nas przed sowiecko-bolszewicką nawałą ! Pod drugie - przeprowadził 4 wielkie reformy które pchnęły nasz Kraj o wiele lat do przodu ! Po trzecie - zostawił Polskę w b. dobrym stanie, a teraz ten komunistyczny rząd sld wszystko zmarnuje ! Czy to mało ???????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Krzaklewski na Króla Pacanowa Dolnego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 16:17 Marysiu Ty naprawdę niczego nie rozumiesz a Czy to prawda że jesteś blondynką o bardzo małym rozumku? Pozdrawiam Cię Marysiu jak zwyczaj komuszy karze " K.. wszystkich krajów łączcie się" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol3 Re: Krzaklewski na Króla Pacanowa Dolnego IP: 212.160.238.* 24.12.01, 13:29 Gość portalu: Marysia napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > Popieram wniosek > > Krzaklewski jako Marian Piękny i Mariola Wspaniała na króla Pacanowa > > Sam jesteś pacan czerwony komuchu !!! My wszyscy bardzo wiele zawdzięczamy Panu > > Przewodniczącemu i Akcji Wyborczej Solidarność. Ale niektórzy ludzie ogłupiani > przez bolszewicką propagandę sld nie są w stanie tego zrozumieć, czerwona > chołota !!! > =========================================== A co tak bardzo Marysia zawdzięcza temu "przewodniczącemu" ??? 1. Może to że jest zwykłym oszustem i w Pcimiu wpłacał sobie po 1000 złotych, oczywiscie ukradzionych nam wszystkich Polaków ? 2. Może to , że nie umiał w Komitecie RTV wysiudać komuchów i pseudoludowców ? 3. A może to że swoim postępowaniem doprowadził do tego że połowa Polaków wybrała inną alternatywe i głosowała na komuchów !!! 4. Krzaklewski to pospolity zdrajca ! Wszystkich nas OSZUKAŁ . ---------------------------- A swoją drogą byłaś już Marysiu u tego psychiatry ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Krzaklewski na Króla Pacanowa Dolnego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 16:11 Gość portalu: Marysia napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > > Sam jesteś pacan czerwony komuchu !!! My wszyscy bardzo wiele zawdzięczamy Panu > > Przewodniczącemu i Akcji Wyborczej Solidarność. Ale niektórzy ludzie ogłupiani > przez bolszewicką propagandę sld nie są w stanie tego zrozumieć, czerwona > chołota !!! > Marysiu Splidarność to jedno a Marianek to drugie rusz mózgiem blondyneczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerkub Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: 64.58.162.* 24.12.01, 17:44 Marysiu, czy wiesz kto to jest mozgojad? To takie male stworzonko zyjace w ludzkim mozgu. Bardzo szczesliwe bo zywiac sie ludzkim mozgiem, zjada malenkie ilosci wiec dla czlowieka jest niegrozny. A do tego ma swoj malutki, hermetycznie zmkniety, swiat. Rzecz w tym, ze bywaja wyjatki. Np. Ty. Twoj mozgojad jest bardzo nieszczesliwy, bo on UMIERA Z GLODU!! OKRUTNICO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 20:52 Nie badzie okrutni widzicie Marysia zamilkla i wpadnie w depresje ale Marysiu nie martw się przyjedzie na bialej myszce Pan Krzaklewski i wyratuje Marysie ze szponow czerwonej, bialej i czarnej chołoty i beda zyli dlugo i szczesliwie a wam wszystkim bedzie glupio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.12.01, 13:23 karol3 i jasiu są zdrajcami świętej sprawy Solidarności za którą zginęły miliony jej członków ! Gdbym nie była kobietą to sprałabym was po waszych czerwonych i tłustych pyskach ! SOLIDARNOŚĆ ZWYCIĘŻY Z JEJ PRZYWÓDCĄ PANEM PRZEWODNICZĄCYM MARIANEM KRZAKLEWSKIM !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 25.12.01, 13:28 Gość portalu: Marysia napisał(a): > karol3 i jasiu są zdrajcami świętej sprawy Solidarności za którą zginęły > miliony jej członków ! Ach, gdzież ich groby. Chce polozyc milion kwiatow na milionie grobow czlonkow solidarnosci, ktorzy zgineli za jej swieta sprawe. Zgineli ze starosci ? > Gdbym nie była kobietą to sprałabym was po waszych czerwonych i tłustych > pyskach ! > SOLIDARNOŚĆ ZWYCIĘŻY Z JEJ PRZYWÓDCĄ PANEM PRZEWODNICZĄCYM MARIANEM > KRZAKLEWSKIM !!!!!!!!!!!!! Co zwyciezy ? Prywate przewodniczacego ? Jego nieudolnosc ? Glupote ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.12.01, 13:36 Gość portalu: snajper napisał(a): > Gość portalu: Marysia napisał(a): > > > karol3 i jasiu są zdrajcami świętej sprawy Solidarności za którą zginęły > > miliony jej członków ! > > Ach, gdzież ich groby. Chce polozyc milion kwiatow na milionie grobow czlonkow > solidarnosci, ktorzy zgineli za jej swieta sprawe. Zgineli ze starosci ? > > > Gdbym nie była kobietą to sprałabym was po waszych czerwonych i tłustych > > pyskach ! > > SOLIDARNOŚĆ ZWYCIĘŻY Z JEJ PRZYWÓDCĄ PANEM PRZEWODNICZĄCYM MARIANEM > > KRZAKLEWSKIM !!!!!!!!!!!!! > > Co zwyciezy ? Prywate przewodniczacego ? Jego nieudolnosc ? Glupote ? Razem zwyciężą dla dobra Prawdziwych Polaków !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Krzaklewski na prezydenta z Marysia!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 13:36 Marysia Ty jesteś taka głupi czy udajesz? Coś mi sie wydaje że ty jesteś męski czerwony pomiot po 70tce i udając zwolenika chcesz zochydzić Mariana I zwanym Pięknym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.12.01, 14:41 Gość portalu: Janek napisał(a): > Marysia Ty jesteś taka głupi czy udajesz? > Coś mi sie wydaje że ty jesteś męski czerwony pomiot po 70tce > i udając zwolenika chcesz zochydzić Mariana I zwanym Pięknym Janek ! Jesteś zwykłym, żałosnym śmieciem i czerwonym pomiotem ! Ja ciężko pracowałam w Sztabach Wyborczych (AWS w 1993, Pana Przewodniczącego w 2000 i AWSP w tym roku), aby takie gówienka jak ty znały swoje miejsce. W szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! 25.12.01, 17:35 Droga Marysiu. Pozwól, że jeszcze raz udzielę Ci niezwykle pomocnej rady: " Kup sobie Big Johna (to ten największy model) i rób sobie regularnie dobrze. Myślę, że satysfakcja z udanego życia seksualnego stanowczo zniweluje stany Twojego napięcia przedmiesiączkowego. " Nie zapomnij tylko o obfitym zwilżeniu wejścia ... . Uwaga !: Przy wykonywaniu ruchów frykcyjnych wibratorem - myśl intensywnie o Panu Przewodniczącym. Pozdrawiam i zyczę moc wrażeń ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Krzaklewski na prezydenta !z Marysia!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 22:17 Gość portalu: Marysia napisał(a): > > Janek ! Jesteś zwykłym, żałosnym śmieciem i czerwonym pomiotem ! Ja ciężko > pracowałam w Sztabach Wyborczych (AWS w 1993, Pana Przewodniczącego w 2000 i AW > SP > w tym roku), aby takie gówienka jak ty znały swoje miejsce. W szambie. > Marysiu to juz wiem dla czego Krzak przegral bo mial tkie glupie blondynki, zaslepione ,chamowate i to miala byc przeciwaga dla komuchów Marysia a co Ty w tym sztabie robiłaś herbatke podawałaś to zbyt skomplikowane zadanie Marysiu jako człowiek mający pojęcie o Medycynie lecz sie Ty na pewno jestes panienka? Ponieważ dziś są Święta to ja jednak życze Ci szczęścia nawet z Mariankiem Z pozdrowieniami Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt sztabówka Maryś(ka) IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 22:43 Gość portalu: Marysia napisał(a): > Janek ! Jesteś zwykłym, żałosnym śmieciem i czerwonym pomiotem ! Ja ciężko > pracowałam w Sztabach Wyborczych (AWS w 1993, Pana Przewodniczącego w 2000 i AW > SP w tym roku), aby takie gówienka jak ty znały swoje miejsce. W szambie. Maryś(ka), 1993 roku to mogłeś(aś) pracować w sztabie sld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: sztabówka Maryś(ka) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 14:44 > > SP w tym roku), aby takie gówienka jak ty znały swoje miejsce. W szambie. > > Maryś(ka), 1993 roku to mogłeś(aś) pracować w sztabie sld. Tak pracowała jako Walendrot i na imię jej było Kondrat sam z nią pracowałem pamiętam 150 cm w kapeluszu i 100 kg wagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.12.01, 17:04 Gość portalu: Janek napisał(a): > > > SP w tym roku), aby takie gówienka jak ty znały swoje miejsce. W sza > mbie. > > > > Maryś(ka), 1993 roku to mogłeś(aś) pracować w sztabie sld. > Tak pracowała jako Walendrot i na imię jej było Kondrat > sam z nią pracowałem pamiętam 150 cm w kapeluszu i 100 kg wagi > Ech Jasiu, Jasiu. Pierdol się impotencie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 18:48 > Ech Jasiu, Jasiu. Pierdol się impotencie ! Ech jak by się chciało DAMĄ BYć a jest sie tylko..... Niech Pan Kwaśniewski z Leperem mają takich samych zwolenników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.12.01, 18:57 Gość portalu: Jaś napisał(a): > > Ech Jasiu, Jasiu. Pierdol się impotencie ! > > Ech jak by się chciało DAMĄ BYć a jest sie tylko..... > Niech Pan Kwaśniewski z Leperem mają takich samych zwolenników > Jasiu, udaj się do lekarza i szczerze porozmawiaj z żoną, mięciutki marzycielu. Zawsze pogardzałam takimi cenkimi Bolkami jak ty. Czerwona cioto ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Tylko Pan Marian Krzaklewski !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 19:25 > > > > Marysiu, udaj się do lekarza i szczerze porozmawiaj z chlopakiem jezeli masz? Co przepustka sie konczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 25.12.01, 18:37 Co teraz robi Manio ? Ściśniętą szepczę krtanią, oddając się pytaniom i niepokojom oń. Czy wesół jak baranek wygląda mój Marianek ? Czy mu zgryzoty wianek okala bladą skroń ? Manio to moje słonko, powietrze i jedzonko, skowronek mój nad łąką mój walczyk >Fascination<. Co robi mój Marianek ? Czy sporo ma ubranek i dobrobytu wianek okala jemu twarz ? Czy też on dziesiatego pożycza do pierwszego i czy nie kryje tego, że przenicował płaszcz ? Manio to moje słonko... >Jeremi Przybora, Manio to moje słonko< Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Busha na prezydenta Polski, 27.12.01, 13:52 Ale przecież iluś wyborców na Maryjanka O Bardzo Małym Rozumku w zeszłym roku głosowało ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Marysia a gdzie Ty gdzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 21:32 Marysia Ty komuszy pomiotku, czego zmilkłaś? Ptaszynko wielbiąca Marianka Pięknego I Króla Pacanowa. Przed odpowiedzia przeczytaj temat "Do tych co używają brzydkich słów czyli wurgalnych" Chyba nie wróciłaś do Pruszkowa Wschodniego dawniej zwanych TWORKAMI? Maryś pozdrawiam Cię Jasio Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Marysia a gdzie Ty gdzie, 27.12.01, 21:38 Gość portalu: Jasio napisał(a): > Marysia Ty komuszy pomiotku, czego zmilkłaś? > Ptaszynko wielbiąca Marianka Pięknego I Króla Pacanowa. > Przed odpowiedzia przeczytaj temat > "Do tych co używają brzydkich słów czyli wurgalnych" > Chyba nie wróciłaś do Pruszkowa Wschodniego dawniej zwanych TWORKAMI? > Maryś pozdrawiam Cię > Jasio Jasiu - Marysia tak się przejęła Twoimi problemami z potencją, że chyba zemdlała z wrażenia na myśl, że taką samą gehennę mogłby przeżywać Piękny Maryjan. (Sorry, ale to ona szczegółowo pisała o Twojej imptencji ! Widocznie skądś Cię zna.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Marysia a gdzie Ty gdzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 22:11 lech.niedzielski napisał(a): > Gość portalu: Jasio napisał(a): > > > > > Jasiu - Marysia tak się przejęła Twoimi problemami z potencją, że chyba zemdlał > a > z wrażenia na myśl, że taką samą gehennę mogłby przeżywać Piękny Maryjan. > (Sorry, ale to ona szczegółowo pisała o Twojej imptencji ! Widocznie skądś Cię > zna.) Masz racje razem pracowaliśmy w Sztabie jakim to nieistotne i Marysia mnie rozpoznała. Tak nie sprawdziłem się jest jak dla mnie zbyt puszysta i trzeba by dużom drinków aby zeszczuplała Jak to zawsze odkryją słabe strony nawet na Forum Pozdrawiam Jasio Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Marysia a gdzie Ty gdzie, 27.12.01, 22:16 Jasiu ! Nie pękaj. Marysia zrobiła to z zemsty. Widocznie zbyt natarczywie uwodziłeś posłankę Tomaszewską, a Marysię olewałeś. No to teraz się mści. (Nie chciałbym być nieuprzejmy, ale Marysia to faktycznie strasznie tłusty kaszalot. Takie b. lubił Gabriel Janowski. Świetnie z nimi podskakiwał.) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Marysia a gdzie Ty gdzie, IP: *.chello.pl 27.12.01, 22:23 Jesteście głupimi bydlakami ! Jak dojdziemy do wladzy to się z wami komuchy rozprawimy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Marysia a gdzie Ty gdzie, IP: *.acn.waw.pl 27.12.01, 22:40 Gość portalu: Marysia napisał(a): > Jesteście głupimi bydlakami ! Jak dojdziemy do wladzy to się z wami komuchy > rozprawimy !!! A Marysia to ino nic, tylko idzie i idzie do tej władzy. Dojdzie kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 22:41 Gość portalu: Marysia napisał(a): Marysiu Kochanie Żyjesz !!!!!! Jak ja się ciesze już myślałem że naszą Ciocie Rewolucji pozbawił cnoty jakiś komuszy wyskrobek A Ty Maryś Żyjesz i Piszesz Marysiu lubie Cie Jasio PS Masz Wiagrę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.chello.pl 27.12.01, 23:01 Gość portalu: Jasio napisał(a): > Gość portalu: Marysia napisał(a): > > Marysiu Kochanie Żyjesz !!!!!! > Jak ja się ciesze już myślałem że naszą Ciocie Rewolucji pozbawił cnoty jakiś > komuszy wyskrobek > A Ty Maryś Żyjesz i Piszesz > Marysiu lubie Cie > Jasio > PS Masz Wiagrę? Odwal się komunistyczny pedale ! AWSP zrobi z wami zboczkami porządek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 23:10 > > Odwal się komunistyczny pedale ! AWSP zrobi z wami zboczkami porządek ! > Marysiu juz zaczynasz pisać bez wulgaryzmów Brawo pedał to takie niewinne słowo Szurkowski był dzieckiem dwóch pedałów Marysiu co znaczy w skrócie AWSP litera "P" czy to skrót od PEDAŁY czy PIERDOLCY Pozdrawiam Cię Maryś Twój Jasio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rambo Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.dialup.medianet.pl 28.12.01, 12:38 Gość portalu: Jasio napisał(a): > > > > Odwal się komunistyczny pedale ! AWSP zrobi z wami zboczkami porządek ! > > > Marysiu juz zaczynasz pisać bez wulgaryzmów > Brawo pedał to takie niewinne słowo > Szurkowski był dzieckiem dwóch pedałów > Marysiu co znaczy w skrócie AWSP litera "P" czy to skrót od PEDAŁY czy PIERDOL > CY > Pozdrawiam Cię Maryś > Twój > Jasio Ta Marysia to faktycznie młot na komunę ! Ma jajniki dziewczyna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: 213.77.28.* 28.12.01, 12:58 Adam, Karol, Zenon a teraz Marysia? Odpowiedz Link Zgłoś
liberal Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! 28.12.01, 13:03 Gość portalu: Baba napisał(a): > Adam, Karol, Zenon a teraz Marysia? Babo (Halino Nowino-Konopczyno) !!! Czyżbyś wymieniała kochanków Maryni ? (A swoją drogą to Jasio ma przesrane z Tą Marysią. Szkoda chłopa !) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 13:09 > (A swoją drogą to Jasio ma przesrane z Tą Marysią. Szkoda chłopa !) Prawda i nawet bardzo boleje. Już zgodzę się aby Marysia na Prezydenta o ile nie jest to Pani Marysia Krzaklewska Dziękuje za współczucie Wasz Jasio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: 213.77.28.* 28.12.01, 13:11 Wielce Szanowny Liberale! Przykro mi, ale nie po drodze mi z p.Nowiną Konopczyną. A styl pisania i oczywiście adres pocztowy wymienionego pana świadczą o tej samej osobie.Baba Odpowiedz Link Zgłoś
liberal Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! 28.12.01, 13:27 Gość portalu: Baba napisał(a): > Wielce Szanowny Liberale! > Przykro mi, ale nie po drodze mi z p.Nowiną Konopczyną. > A styl pisania i oczywiście adres pocztowy wymienionego pana świadczą o tej > samej osobie.Baba Droga Babo ! Ja wiem, że Babie będzie to ciężko zrozumieć, ale na tym forum jest kilkanaście (kilkadziesiąt ?) osób piszących z sdi albo z chello. (przy sdi jest podana jeszcze miejscowość). Ja sam do niedawna (przed zalogowaniem) pisałem z sdi i jakiś pacan ciągle mylił mnie z kimś innym. Szkoda, że Baba nie jest posłanką H.N.-K. ponieważ podobają mi się kobiety o tak monstrualnie rozdętych zadach. (Niegdy bym się nie podejrzewał o to, że umiem tak pięknie opisać kobiecą urodę ?). Szkoda. Pozdrawiam Drogi Jasiu ! Podziwiam Twoją cierpliwość i wyrozumiałość w stosunku do Marysi. Chyba, że Marysia posiada umiejętności, które zaspakajają w pełni Twoje wyszukane (o tak to nazwijmy delikatnie) wymagania. Tym niemniej wydaje mi się, że powinieś skopać ją po ryju. (Może ją to kręci ... .). Pozdrawiam i życzę wytrwałości w Nowym 2002 Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: 213.77.28.* 28.12.01, 13:37 Drogi Liberale. Proponuję dobrą stadninę koni. Tam napewno znajdziesz klaczkę według twojego gustu.Baba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 17:37 Hej Panowie "Ma Marysia dwa warkocze podzielita się" Ja mam przechlapane i nie startuje do Marysi Pozdrawiam Jasio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 17:50 Ja chce Marysie Marysia gdzie Ty? Ja Cię pragnę Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.chello.pl 28.12.01, 20:08 Gość portalu: Patrycja napisał(a): > Ja chce Marysie > Marysia gdzie Ty? > Ja Cię pragnę > Patrycja Ty lesbo !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
123ryry Re: 28.12.01, 20:39 Gość portalu: Marysia napisał(a): > Gość portalu: Patrycja napisał(a): > > > Ja chce Marysie > > Marysia gdzie Ty? > > Ja Cię pragnę > > Patrycja > > Ty lesbo !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Marysia żyje i jest dalej dziewicą!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 20:42 Marysiu tylko miłość między dziewczynami to jest to A co poszłabyś do łóżka z tymi pedałami MARYSIU JA JESTEM DOBRA a jak będe ssać twoje cycuszki to zobaczysz , że to lepsze niż Krzaklewski Całuje z języczkiem Pat Odpowiedz Link Zgłoś
123ryry Re: Maryjan na fordansera 28.12.01, 20:43 Marysiu gdyby Maryjan został fordanserem mogła byś być poproszoną przez niego do tańca. A tak to zbierasz za głupotę od publiki. Myślę, że Maryjan na fordansera by się nadawał.Taki ładny i przystojny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Maryjan na fordansera IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 21:00 Święte słowa ale zobacz wszyscy sie o Marysie bija i pedały i lesby i normalni biseksualni tysz Pozdrawiam Jasio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Marian Krzaklewski na prezydenta !!!!!!! IP: *.chello.pl 28.12.01, 22:58 Gdyby nie reformy wprowadzone dzięki AWS (nawet UW nas zdrdziła i opuściła) to Polska byłaby na poziomie Bangladeszu. Albo i gorzej. A zawdzięczamy to jedynemu przywodcy polskiej prawicy - Panu Marianowi Krzaklewskiemu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Marian Krzaklewski na prezydenta !!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 23:02 Gość portalu: Marysia napisał(a): > Gdyby nie reformy wprowadzone dzięki AWS (nawet UW nas zdrdziła i opuściła) to > Polska byłaby na poziomie Bangladeszu. Albo i gorzej. A zawdzięczamy to > jedynemu przywodcy polskiej prawicy - Panu Marianowi Krzaklewskiemu ! AMEN I NIECH MU ZIEMIA LEKKĄ BEĘDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Marian Krzaklewski na prezydenta !!!!!!! 28.12.01, 23:28 Marysia ma zdrowie ! No to niech Marysia jeszcze wytrzepie dywany i Marysia będzie wolna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Marian Krzaklewski na prezydenta !!!!!!! IP: *.chello.pl 28.12.01, 23:43 Jesteś gnojem i komunistycznym bydlakiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Marysia -Wulgarna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 02:44 > Jesteś gnojem i komunistycznym bydlakiem !!! Oj nieładnie oj nieładnie Marysia jak nie ma argumentów to używa wulgarnych słów a może Marysi sie pomylił Marianek z Lepperem Marysiu a juz nawiazalas kontakt z Patrycja? I jak było? Milo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: Marysia - kocham Cię,słodka cipeczko ! IP: 212.76.37.* 29.12.01, 14:31 Siostra Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Marysia - kocham Cię,słodka cipeczko ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 14:50 Marysiu Ja byłam pierwsza i jestem bardzo dobra a jak s.... Twoja pat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Marysia - kocham Cię,słodka cipeczko ! IP: *.chello.pl 29.12.01, 15:53 Zboczone komunistyczne dziwki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Marysia ma duzo siostr i braci na forum :))) IP: *.kabel.telenet.be 29.12.01, 16:04 Manka przestan robic ich juz w konia ! )) Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Marysia ! 29.12.01, 16:28 Marysiu ! Wyjdź sobie na spacer, zjedz coś lekkostrawnego, pośpiewaj, porapuj i wyluzuj się. Sei locker !!! - jak mawiał Konrad Adeauer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Marysia ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 17:15 Tylko nie komunistyczne Komuniści nie robią dobrze a ja Ci KOchana Marysiu zrobie tak dobrze ze zapomnisz o Panu Przewodniczącym K i Jego uroczej Żonie M bo zakładam , że tu nie jesteś Panią M>K Caluski Twoja wierna Pat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Patrycjo ! IP: *.chello.pl 29.12.01, 18:50 Gość portalu: Patrycja napisał(a): > Tylko nie komunistyczne > Komuniści nie robią dobrze a ja Ci KOchana Marysiu zrobie tak dobrze ze > zapomnisz o Panu Przewodniczącym K i Jego uroczej Żonie M > bo zakładam , że tu nie jesteś Panią M>K > Caluski > Twoja wierna Pat A zrobisz mi ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Marysia i tylko Ona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 19:41 > > A zrobisz mi ... ? Oczywiście tel (22)8221886 lub lepiej przyjdź Warszawa Włodarzewska 8 m 16 Czekam Twoja Pat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Marysia i tylko Ona IP: *.chello.pl 29.12.01, 19:46 Już jadę ! Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Marysia i tylko Ona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 20:09 Czekam Powiedz, że byłaś umuwiona Twoja pat Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! 29.12.01, 19:35 Byle nie na Prezydenta Rzeczypospolitej. Na inne prezydentury się zgadzam Najlepiej gdzieś poza granicami RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 19:57 chaladia napisał(a): > Byle nie na Prezydenta Rzeczypospolitej. > Na inne prezydentury się zgadzam > Najlepiej gdzieś poza granicami RP. A na PREZYDENTA PACANOWA DOLNEGO zgadzasz się Pozdrawiam Jasio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L eonid Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.czajen.pl 29.12.01, 21:29 Moim skromnym zdaniem Marian Krzaklewski byłby nieeco gorszym prezydentem od miłościwie panującego nam Aleksandra z następójących powodów: 1.Posiada naprawdę wyższe wykształcenie i jest nie tylko "magistrem",ale nawet doktorem. 2.Jest stuprocentowo uczciwym czlowiekiem za kórym nie ciągnie się smród "majątku PZPR". 3.Wszystkie funkcje które dotychczas sprawował zdobył w wolnych demokratycznych wyborach. 4.Jest wierzącym i praktykującym katolikiem. 5.Jest od lat opluwany przez Michnika, Urbana, TV i i nne media. 6.W TV jest zawsze filmowany z dołu, żeby wyglądał na "zadzierającego głowę". 7.Jego wypowiedzi są zawsze ocenzurowane i wyrwane z kontekstu, aby nikt nie wiedział jakie ma naprawdę poglądy. 8.Jest powszechnie nazywany "Maryjanem", w celu skojarzenia jego osoby z Radiem Maryja, które przez inne media i ludzi którzy go nie słuchają nazywane jest faszystowskim. Jeśli ktoś zna jeszcze jakieś inne powody zapraszam do dskusji, a pana Krzaklewskiego serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 23:12 I ma najbardziej ważne cech: - Do czego się dotknie to schrzani - Chowa się za plecami -Ostatnio Premiera Buzka a tak jest super: biedny, uczciwy i niedoida Pozdrawiam A PS A co do wykształcenia to Prezydent Wałęsa miał wykształcenie niepełne średnie a Jego zasługi są ogromne ale zrobił błąd postawił na Krzaklewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.12.01, 12:55 Leonid kocham Pana !!!!!!!!!!! Tylko Pan zrozumiał wielkość i ogrom osiągnięć Pana Mariana Krzaklewskiego ! Jest Pan najmądrzejszym czlowiekiem na tym forum bo reszta to zasrani komuniści wywodzący się z pnia zadry narodowej !!!!!!!!!! Serdecznie pozdrawiam drodzi Leonidzie ! PS Kochany Panie Leonidzie ! Czy mógłby Pan urzędowo zmienić sobie to bolszewickie imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 14:07 bo reszta to zasrani komuniści > > wywodzący się z pnia zadry narodowej !!!!!!!!!! Ja nie Ja Cie kocham Marysiu a dlaczego nie bylas w Agencji czekałam i obiecałaś chociaż z Leonid i Marysia to wspaniała para a może dwa w jednym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 14:27 > Marysiu a Ty nie mogłabyś zmienić swoje jmie na bardziej walczące np Róża albo Joanna a tak Marysia to nie pasuje dla rewolucjonistki bo mi się Marysia kojarzy z garami albo jeszcze gorzej z Maryjanem a to już dno i Co Ty chcesz od imienia Leonid np Leonid Wielki Marysia do szkoły > Kochany Panie Leonidzie ! Czy mógłby Pan urzędowo zmienić sobie to bolszewickie > > imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.12.01, 14:31 Zamknij sie komunistyczno-postmodernistyczny bydlaku ! Ps Do Pat: Nie byłam bo się bałam. Bo nie wiem jak "to" się robi z kobietą ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 14:48 Marysiu Co to jet wytłumacz "postmodernistyczny" wydaje się, że przeczytałem o postmoderniźmie pare książek np Pani Kostery ale na Boga nie wiem jak z niego można zrobić obelgę Maryś Ty piszesz aby pisać a sensu nie rozumiesz... Pozdrawiam Cie Jasio bo ja adwersarzy zawsze cenie i niezależnie od ich przekonań politycznych, religijnych >A co Ty miałaś robić z kobietą? Marysiu fe i to Krzaklówka nie mylić z Krzakówką bo to podobno bimber Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 14:30 Marysiu co to jest "zadry narodowej !!!!!!!!!!" Wytłumacz: Pierwszy raz słysze aby zadra była narodowa Zadre to ma Marysia w DUPIE a nie w narodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.12.01, 14:57 Gość portalu: Andy napisał(a): > Marysiu co to jest "zadry narodowej !!!!!!!!!!" > Wytłumacz: > Pierwszy raz słysze aby zadra była narodowa > Zadre to ma Marysia w DUPIE a nie w narodzie Zdrady, zdrady narodowej - czerwony bydlaku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:47 To Marysiu raz piszesz "zadry" drugi raz "zdrady" Wszystko się poplątało w Twojej blond główce A propo co to jest postmodernizm o który pyta Jasio? Bydlak rozumiem Czerwony też rozumiem ale jak się ma to postmodernizmu Nie rozumiem Chyba że jest tu inne słowo a Marysi się pomyliło Pozdrawiam Cie Andy PS Marysiu nie używaj brzydkich słów bo to grzech i rozgrzeszenia nie dosyaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.12.01, 15:52 Mój kolega ze sztabu wyborczego (Kajus Augustyniak) uważa mnie za bardzo inteligientną. Tak samo Pan Poseł Szkaradek. Nie będzie mnie jakiś bolszewik pouczał jak mam pisać a postmodernizmie to wystarczy posłuchać co mówi abp. J. Glemp !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 18:02 > wystarczy posłuchać co mówi abp. J. Glemp !!! Marysiu o kim Ty piszesz? Prymasem Polski jest Kardynał dr Józef Glemp a skrót abp. oznacza arcybiskup czyl dużo niżej Marysiu do szkoły a tak Kim Ty jesteś z zawodu? Agresją nie można nadrabiać braku wiedzy. Pozdrawiam Andy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.12.01, 15:53 Mój kolega ze sztabu wyborczego (Kajus Augustyniak) uważa mnie za bardzo inteligientną. Tak samo Pan Poseł Szkaradek. Nie będzie mnie jakiś bolszewik pouczał jak mam pisać a postmodernizmie to wystarczy posłuchać co mówi abp. J. Glemp !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.12.01, 15:53 Mój kolega ze sztabu wyborczego (Kajus Augustyniak) uważa mnie za bardzo inteligientną. Tak samo Pan Poseł Szkaradek. Nie będzie mnie jakiś bolszewik pouczał jak mam pisać a postmodernizmie to wystarczy posłuchać co mówi abp. J. Glemp !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 16:48 > Mój kolega ze sztabu wyborczego (Kajus Augustyniak) uważa mnie za bardzo > inteligientną. Tak samo Pan Poseł Szkaradek. Marysiu a o cyganie , który się bronił własnym dziećmi znasz Jest dobre przysłowie Niedaleko pada Marysia od Szkaradka a ten Augustyniak to kto? Jakiś Rzymianin ? Kochanek Marysi? Jasio PS A do dyskusji to nie wtrącaj JE. Kardynałem Bo myśli Prymasa są bardzo bogate a ten fragment Homilii, który na pewno znasz dzięki Trybunie lub Nie nie dotyczy postmodernizmu a tylko pewnych jego przejawów Tak że Ci od Prymasa wara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 18:29 Jasiu daj spokój M. nie odróżnia abp. od kardynała Prymasa tytułuje aarcybiskup Ciekawe jakie ma wykształcenie? Czy jak były Prezydent czy takie jak obecny? Pozdrawim Andy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: 212.76.37.* 30.12.01, 20:16 Kardynał to jełop, a Marysia to głupia solidarucha. I to cała prawda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Krzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.01, 20:19 Gość portalu: Bart napisał(a): > Kardynał to jełop, a Marysia to głupia solidarucha. I to cała prawda ! Dobre ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Pan MarianKrzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.12.01, 21:05 To wy jesteście głupki kompletne. Ja skończyłam KUL, a wy pewnie jakąś partyjną "uczelnię" ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Pan MarianKrzaklewski na prezydenta !!!!!!!!!! 30.12.01, 21:59 Gość portalu: Marysia napisał(a): > To wy jesteście głupki kompletne. Ja skończyłam KUL, a wy pewnie jakąś > partyjną "uczelnię" ?!!! Czy to Marysi promotorem był "profesor" Bender ? Ten cyrk z zaliczaniem 9 kolo jednego dnia na 4.-tym roku ?!!! Jeżeli tak, to ja Marysię kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Marysia kłamczucha IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 22:15 Gość portalu: Marysia napisał(a): > To wy jesteście głupki kompletne. Ja skończyłam KUL, a wy pewnie jakąś > partyjną "uczelnię" ?!!! Kłamiesz co jak co ale na KUL-u wiedzą jaka jest różnica między Kardynałem a Arcybiskupem i że Prymas Polski od wielu lat jest kardynałem Jak Marysia skończyła KUL to ja jestem Wielkim Bratem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Marysia kłamczucha IP: *.chello.pl 31.12.01, 09:46 Gość portalu: Jasio napisał(a): > Gość portalu: Marysia napisał(a): > > > To wy jesteście głupki kompletne. Ja skończyłam KUL, a wy pewnie jakąś > > partyjną "uczelnię" ?!!! > Kłamiesz co jak co ale na KUL-u wiedzą jaka jest różnica między Kardynałem a > Arcybiskupem > i że Prymas Polski od wielu lat jest kardynałem > Jak Marysia skończyła KUL to ja jestem Wielkim Bratem > Niedomyty prostaku. Ty głupku w ogóle nie rozumiesz różnicy pomiędzy tytulaturą a odpowiednikami do niej. Np. pojęcie arcybiskup gnieźnieński jest ci idioto absolutnie obce. Jak każdemu czerwonemu jełopowi. Czytaj dalej to swoje NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Marysia kłamczucha 31.12.01, 10:13 Marycha ! A wykłady ze "Straszną Lady Szosą Wołkołamską" pamiętasz ? I księdza prefekta J.O. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Marysia kłamczucha IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 13:30 Gość portalu: Marysia napisał(a): > Gość portalu: Jasio napisał(a): > > > Gość portalu: Marysia napisał(a): > > > > > To wy jesteście głupki kompletne. Ja skończyłam KUL, a wy pewnie jaką > ś > > > partyjną "uczelnię" ?!!! > > Kłamiesz co jak co ale na KUL-u wiedzą jaka jest różnica między Kardynałem > a > > Arcybiskupem > > i że Prymas Polski od wielu lat jest kardynałem > > Jak Marysia skończyła KUL to ja jestem Wielkim Bratem > > > > Niedomyty prostaku. Ty głupku w ogóle nie rozumiesz różnicy pomiędzy tytulaturą > a > odpowiednikami do niej. Np. pojęcie arcybiskup gnieźnieński jest ci idioto > absolutnie obce. Jak każdemu czerwonemu jełopowi. Jesteś niedouczona i chamka Nie umiesz dyskutowac Jedyne argumenty to obelgii Jeżeli nie jesteś PROWOKATORKĄ , to jesteś tępa , ograniczona i nie wierze, że KUL wypuszcza takie idiotki jako absolwentki Krzakewski z Szkaradkiem musieli na głowe upaśc , że takie nic wzieli do swojego sztabu Z kim się przespałaś A tak na marginesie to jeden komuch za to, że napisał Kardynał Karol Wojtyła to wyleciał z pracy Arcybiskup Gnieźnieni to jest jeden z tytułów JE Prymasa Polski Kardynała JÓzefa Glemba więcej szacunku ................... kłamczucho v prowokatorko ksywa Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Jasio impotent. IP: *.chello.pl 31.12.01, 14:14 Jasiu - jak ci się zycie (i pozycie) osobiste nie uklada to udaj się do lekarza specjalisty ! A ode mnie to się ..... ! Nic na to nie poradzę, że oprócz impotencji (to oczywiście problem tej biedaczki - twojej zony) masz kompleks niższości na tle twojego b. niskiego wykształcenia. A tak ci twoi towarzysze się starali, żebyś chciaż zawodówkę skończył. I nic. Tylko szkola podoficerska MO. O Jasiu, Jasiu - jakiś ty jesteś slodki wswojej głupocie i tym zacietrzewieniu. Mój ty malutki miękki Bolku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Żałosna Marysia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 14:43 Marysia przestałaś byś nawet śmieszna jesteś żałosna Czy Ty od małego byłaś taka głupia czy dopiero na KUL-U? A miałem ją za dobrą uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Żałosny Jasio IP: *.chello.pl 31.12.01, 15:43 Mięki Bolku olewam cię. Gdybym chciała każdemu zboczkowi (takiemu jak ty) poświęcić trochę z mojego cennego czasu - to nie miałabym na nic czasu ! A KUL-em to ty przygłupie sobie mordy nie wycieraj ! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Żałosny Jasio 31.12.01, 21:42 Gość portalu: Marysia napisał(a): > Mięki Bolku olewam cię. Gdybym chciała każdemu zboczkowi (takiemu jak ty) > poświęcić trochę z mojego cennego czasu - to nie miałabym na nic czasu ! > > A KUL-em to ty przygłupie sobie mordy nie wycieraj ! Marysiu ! Czy Marysia ma dziś wychodne i bawi się gdzieś szampańsko ? Życzę znalezienia bogatego męża (może być komuch, bo solidaruch to już całkowita tragedia) w 2002 roku !!! Odpowiedz Link Zgłoś