Gość: siedem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 00:20 że pisuje tylko z adresu pik-net.pl i TPSA katowice zainteresowanych zapraszam na autoryzację: sl@w.pl ps schlebia mi niezwykle atak bojówek limak-jugend 7,80 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wild przyjąłem!! over!! :)) stacja nadawcza 7mhz? IP: *.net.bialystok.pl 23.12.01, 00:26 Gość portalu: siedem napisał(a): > że pisuje tylko z adresu > pik-net.pl > i TPSA katowice > zainteresowanych zapraszam na autoryzację: > sl@w.pl > > ps > schlebia mi niezwykle atak bojówek limak-jugend > 7,80 > tak sie robi popularnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: przyjąłem!! over!! :)) stacja nadawcza 7mhz? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 00:32 Gość portalu: wild napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > że pisuje tylko z adresu > > pik-net.pl > > i TPSA katowice > > zainteresowanych zapraszam na autoryzację: > > sl@w.pl > > > > ps > > schlebia mi niezwykle atak bojówek limak-jugend > > 7,80 > > > > tak sie robi popularnosc! )) mi na niej nigdy nie zależało no ale jak aktyw limaków chce to ja się wypierał nie będę musze założyć logina na gazecie 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrFa Co sie stalo 7 ka ??????????? IP: *.cm-upc.chello.se 23.12.01, 00:36 1 Kto to jest Limak ? 2.Skad ten nagly wybuch nienawisci ? DrFa Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Co sie stalo 7 ka ??????????? 23.12.01, 00:40 Gość portalu: DrFa napisał(a): > 1 Kto to jest Limak ? > 2.Skad ten nagly wybuch nienawisci ? > DrFa eeeeeeeeej! crack666 podszył sie pod mojego nicka co wiecej zabrał mi logina z gazety.pl musisz zwracac zawsze uwage na adres sieciowy np cvxx.tepnet. warszawa.pl ostatni raz byłem w warszawie 1rok temu SIEDEM its so real it has to be LIVE! 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Co sie stalo 7 ka ??????????? 23.12.01, 00:41 7em napisał(a): > Gość portalu: DrFa napisał(a): > > > 1 Kto to jest Limak ? > > 2.Skad ten nagly wybuch nienawisci ? > > DrFa > > eeeeeeeeej! > crack666 > podszył sie pod mojego nicka co wiecej zabrał mi logina z gazety.pl > musisz zwracac zawsze uwage na adres sieciowy np cvxx.tepnet. warszawa.pl > ostatni raz byłem w warszawie 1rok temu > SIEDEM > its so real it has to be LIVE! > 7,00 no i od teraz login 7em :{ 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrFa OK 7 ka ..................-) IP: *.cm-upc.chello.se 23.12.01, 00:53 OK www.webshots.com/g/59/ed-sh.html Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: OK 7 ka ..................-) 23.12.01, 00:57 Gość portalu: DrFa napisał(a): > OK > <a href="http://www.webshots.com/g/59/ed-sh.html">www.webshots.com/g/59/ed-sh.h > tml</a> > teraz ja nie rozumie o co chodzi z tymi obrazkami???????? 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRf Re: OK 7 ka ..................-) IP: *.cm-upc.chello.se 23.12.01, 01:20 7em napisał(a): > Gość portalu: DrFa napisał(a): > > > OK > > <a href="http://www.webshots.com/g/59/ed-sh.html">www.webshots.com/g > /59/ed-sh.h > > tml</a> > > > > teraz ja nie rozumie > o co chodzi z tymi obrazkami???????? > 7,00 ____________________________________________________-- max ci to wytlumaczy .... drf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: OK 7 ka ..................-) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 19:08 Gość portalu: DRf napisał(a): > 7em napisał(a): > > > Gość portalu: DrFa napisał(a): > > > > > OK > > > <a href="http://www.webshots.com/g/59/ed-sh.html">www.webshots. > com/g > > /59/ed-sh.h > > > tml</a> > > > > > > > teraz ja nie rozumie > > o co chodzi z tymi obrazkami???????? > > 7,00 > ____________________________________________________-- > > max ci to wytlumaczy .... > drf > Dziki o co chodzi z tymi obrazkami? 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś