Dodaj do ulubionych

.........Następny Cios'ek dla pana Adama Michnika...........

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.04.01, 01:23

Nie wiem jak to pan Adas przezyje ,ale kolejny pupilek
adamowego ulubienca okazal sie byc skrytozerczym Żydozercą.
S.
Obserwuj wątek
    • Gość: ethanol Re: .........Następny Cios'ek dla pana Adama Michnika........... IP: *.coh.org 04.04.01, 02:09
      moze cos wiecej na ten temat ???
      • Gość: link Re: .........Następny Cios'ek dla pana Adama Michnika........... IP: 195.15.57.* 04.04.01, 13:42
        link
        http://dziennik.pap.com.pl/polska/20010403191818.html
    • Gość: drab Re: .........Następny Cios'ek dla pana Adama Michnika........... IP: 193.0.74.* 04.04.01, 10:54
      zgadzam się w całej rozciągłości rączką rączkę myje
      • Gość: Kraken Re: .........Następny Cios'ek dla pana Adama Michnika........... IP: *.97.252.64.snet.net 04.04.01, 14:00
        Kiedy za przeproszeniem ODPIERDOLICIE SIE OD p.MICHNIKA????Gryzie was oczy jego
        niezlomna osobowosc???Przypominam,ze za czasow prezydentury blazna
        Walesy,ktorego wybrali TACY JAK WY-ON JEDEN NIE "PADAL MU DO UGNOJONYCH NOZEK"-
        LECZ JEK DAWNIEJ ZWRACAL SIE DO TEGO CHAMA-PER "LECHU"
        • Gość: Sowiet Re: .........Następny Cios'ek dla pana Adama Michnika........... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.04.01, 20:00

Pewnie ze mu do nozek nie padal skoro obstawial juz innych.
          Ale chyba przykro bylo jemu i Tobie gdy dzisiaj zalosnie
          probujac cos z tym Cioskiem zrobic powolali sie w GW wlasnie
          na slowa Walesy o Ciosku jako ambasadorze - to musi byc "cios"-
          - Walesa autorytet.
          S.
    • Gość: Indris Re: .........kto następny ? IP: 213.135.34.121, 213.135.34.30, 213.135.34.* 04.04.01, 11:00
      Kiedy "Gazeta Polska" dojdzie do sprzątaczek w kancelarii ?
      • Gość: goral Re: .........kto następny ? IP: *.cvx21-bradley.dialup.earthlink.net 04.04.01, 17:13
        Gość portalu: Indris napisał(a):

> Kiedy "Gazeta Polska" dojdzie do sprzątaczek w kancelarii ?

One sie nie interesuja polityka
      • Gość: bykk Re: indris IP: *.chello.pl 06.04.01, 16:51
        Gość portalu: Indris napisał(a):

> Kiedy "Gazeta Polska" dojdzie do sprzątaczek w kancelarii ?

wtedy jak kwas powoła którą na ministra,ambasadora!
        jednym słowem pchwalasz tych ministrów?
        • Gość: Indris Re: czego nie pochwalam IP: 213.135.34.121, 213.135.34.30, 213.135.34.* 06.04.01, 17:14
          Nie pochwalam nagonki na ludzi za gadanie sprzed 33 lat. Nie pochwalam zajadłości i sposobu
          myślenia, że człowiek może być jednym czynem - a raczej wypowiedzią - napiętnowany do końca
          życia. Nie pochwalam reguły Wujca "w polityce nie ma przedawnienia". Nie pochwalam dziennikarzy,
          którzy wywlekają takie historie dla "przykopania" prezydentowi, którego nie lubią, a udają, że szukają
          antysemitów sprzed 33 lat, tak jakby ich nie widzieli na żywo od lat 11. jestem przekonany, że gdyby
          nie znaleźli haków na ministrów to i sprzątaczki by wzięli na tapetę. Już by tam J. Łęski uzasadnienie
          dorobił...
          • sceptyk Re: czego nie pochwalam 06.04.01, 18:04
            Ale Kolego, takie rzeczy by na swiecie nigdzie nie przeszly. Zeby wysocy
            funkcjonariusze urzedu prezydenckiego mieli w swej historii tak skandaliczne
            wypowiedzi... No niestety. Nabroilem, to teraz musze zaplacic. To nie jest
            zadna skomplikowana zasada. Nie wiem tylko dlaczego, tak to Ciebie dziwi?

A ponadto, to godzi w interesy Polski. Przeciez teraz ci Polakozercy (bo sa
            tacy na swiecie; tu chyba jestesmy zgodni) dostaja podane na tacy gotowe
            argumenty przeciw nam. Mozesz sobie wyobrazic taki tytul w, na przyklad, New
            York Times, 'KANCELARIA PREZYDENCKA W POLSCE PRZECHOWALNIA ANTYSEMITOW"? Albo
            "Doradcy Prezydenta Polski - Antysemitami"?

A rola prasy jest ujawnianie skandali. Polska musi oczyscic swoje zycie
            publiczne. Brawo 'Gazeta Polska'.
            • Gość: Indris Re: czego nie pochwalam IP: 213.135.34.121, 213.135.34.30, 213.135.34.* 06.04.01, 18:19
              Na świecie nie takie rzeczy przechodziły. Paweł Apostoł - ten to miał przeszłość. Gdyby Wujec był św.
              Piotrem - nigdy by Apostołem nie został. Odnośnych tytułów w "NYT" sobie nie wyobrażam, bo to
              poważna gazeta. A dwie niedziele temu odczytywano Ewangelię o synu marnotrawnym. Bardziej mi
              odpowiada jej logika.
              • Gość: bykk Re: do Indris IP: 62.179.24.* 07.04.01, 13:12
                Indris,dlaczego tak usilnie starasz się bronić czegoś czego nie da się
                obronić ? przecież wszyscy o tym wiedzą, aty nic tylko twoje na górze !
                to tak jak ja mówiłbym,że wszyscy księża to ŚWIĘCI LUDZIE
                a przecież wsyscy wiedzą,że to nieprawda!
                pzdr
              • sceptyk Re: czego nie pochwalam 08.04.01, 18:30
                Indris, plonczesz polityke z Ewangelia - przeciez to bez sensu. Trójka (jak na
                razie) tych trzymajacych sie stolków komunistycznych biurokratów w stosunkowo
                niewielkim stopniu przypomina mi Pawla Apostola. A zas obraz tow. Cioska jako
                syna marnotrawnego doprowadza mnie do konwulsyjnego wprost smiechu. Ilekroc
                bedzie mi w zyciu smutno i ponuro, to bede sobie przywolywal Twoje porównanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka