Gość: Sowiet IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.04.01, 01:23 Nie wiem jak to pan Adas przezyje ,ale kolejny pupilek adamowego ulubienca okazal sie byc skrytozerczym Żydozercą. S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ethanol Re: .........Następny Cios'ek dla pana Adama Michnika........... IP: *.coh.org 04.04.01, 02:09 moze cos wiecej na ten temat ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: link Re: .........Następny Cios'ek dla pana Adama Michnika........... IP: 195.15.57.* 04.04.01, 13:42 link http://dziennik.pap.com.pl/polska/20010403191818.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drab Re: .........Następny Cios'ek dla pana Adama Michnika........... IP: 193.0.74.* 04.04.01, 10:54 zgadzam się w całej rozciągłości rączką rączkę myje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: .........Następny Cios'ek dla pana Adama Michnika........... IP: *.97.252.64.snet.net 04.04.01, 14:00 Kiedy za przeproszeniem ODPIERDOLICIE SIE OD p.MICHNIKA????Gryzie was oczy jego niezlomna osobowosc???Przypominam,ze za czasow prezydentury blazna Walesy,ktorego wybrali TACY JAK WY-ON JEDEN NIE "PADAL MU DO UGNOJONYCH NOZEK"- LECZ JEK DAWNIEJ ZWRACAL SIE DO TEGO CHAMA-PER "LECHU" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowiet Re: .........Następny Cios'ek dla pana Adama Michnika........... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.04.01, 20:00 Pewnie ze mu do nozek nie padal skoro obstawial juz innych. Ale chyba przykro bylo jemu i Tobie gdy dzisiaj zalosnie probujac cos z tym Cioskiem zrobic powolali sie w GW wlasnie na slowa Walesy o Ciosku jako ambasadorze - to musi byc "cios"- - Walesa autorytet. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Re: .........kto następny ? IP: 213.135.34.121, 213.135.34.30, 213.135.34.* 04.04.01, 11:00 Kiedy "Gazeta Polska" dojdzie do sprzątaczek w kancelarii ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goral Re: .........kto następny ? IP: *.cvx21-bradley.dialup.earthlink.net 04.04.01, 17:13 Gość portalu: Indris napisał(a): > Kiedy "Gazeta Polska" dojdzie do sprzątaczek w kancelarii ? One sie nie interesuja polityka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: indris IP: *.chello.pl 06.04.01, 16:51 Gość portalu: Indris napisał(a): > Kiedy "Gazeta Polska" dojdzie do sprzątaczek w kancelarii ? wtedy jak kwas powoła którą na ministra,ambasadora! jednym słowem pchwalasz tych ministrów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Re: czego nie pochwalam IP: 213.135.34.121, 213.135.34.30, 213.135.34.* 06.04.01, 17:14 Nie pochwalam nagonki na ludzi za gadanie sprzed 33 lat. Nie pochwalam zajadłości i sposobu myślenia, że człowiek może być jednym czynem - a raczej wypowiedzią - napiętnowany do końca życia. Nie pochwalam reguły Wujca "w polityce nie ma przedawnienia". Nie pochwalam dziennikarzy, którzy wywlekają takie historie dla "przykopania" prezydentowi, którego nie lubią, a udają, że szukają antysemitów sprzed 33 lat, tak jakby ich nie widzieli na żywo od lat 11. jestem przekonany, że gdyby nie znaleźli haków na ministrów to i sprzątaczki by wzięli na tapetę. Już by tam J. Łęski uzasadnienie dorobił... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: czego nie pochwalam 06.04.01, 18:04 Ale Kolego, takie rzeczy by na swiecie nigdzie nie przeszly. Zeby wysocy funkcjonariusze urzedu prezydenckiego mieli w swej historii tak skandaliczne wypowiedzi... No niestety. Nabroilem, to teraz musze zaplacic. To nie jest zadna skomplikowana zasada. Nie wiem tylko dlaczego, tak to Ciebie dziwi? A ponadto, to godzi w interesy Polski. Przeciez teraz ci Polakozercy (bo sa tacy na swiecie; tu chyba jestesmy zgodni) dostaja podane na tacy gotowe argumenty przeciw nam. Mozesz sobie wyobrazic taki tytul w, na przyklad, New York Times, 'KANCELARIA PREZYDENCKA W POLSCE PRZECHOWALNIA ANTYSEMITOW"? Albo "Doradcy Prezydenta Polski - Antysemitami"? A rola prasy jest ujawnianie skandali. Polska musi oczyscic swoje zycie publiczne. Brawo 'Gazeta Polska'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Re: czego nie pochwalam IP: 213.135.34.121, 213.135.34.30, 213.135.34.* 06.04.01, 18:19 Na świecie nie takie rzeczy przechodziły. Paweł Apostoł - ten to miał przeszłość. Gdyby Wujec był św. Piotrem - nigdy by Apostołem nie został. Odnośnych tytułów w "NYT" sobie nie wyobrażam, bo to poważna gazeta. A dwie niedziele temu odczytywano Ewangelię o synu marnotrawnym. Bardziej mi odpowiada jej logika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: do Indris IP: 62.179.24.* 07.04.01, 13:12 Indris,dlaczego tak usilnie starasz się bronić czegoś czego nie da się obronić ? przecież wszyscy o tym wiedzą, aty nic tylko twoje na górze ! to tak jak ja mówiłbym,że wszyscy księża to ŚWIĘCI LUDZIE a przecież wsyscy wiedzą,że to nieprawda! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: czego nie pochwalam 08.04.01, 18:30 Indris, plonczesz polityke z Ewangelia - przeciez to bez sensu. Trójka (jak na razie) tych trzymajacych sie stolków komunistycznych biurokratów w stosunkowo niewielkim stopniu przypomina mi Pawla Apostola. A zas obraz tow. Cioska jako syna marnotrawnego doprowadza mnie do konwulsyjnego wprost smiechu. Ilekroc bedzie mi w zyciu smutno i ponuro, to bede sobie przywolywal Twoje porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś