Gość: wikul IP: *.acn.waw.pl 17.08.03, 23:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=349&w=6275233&a=6275233 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bykk Re: do Wikula 17.08.03, 23:38 Witaj. Wikul, czyżby i Ciebie cosik pop...ło co do tego pojebańca? pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: do Wikula IP: *.acn.waw.pl 17.08.03, 23:43 bykk napisał: > Witaj. > Wikul, czyżby i Ciebie cosik pop...ło co do tego pojebańca? > pozdrawiam > hej! Cześć ! Typowy przykład faceta który nawet mając czasem rację , zniechęca do siebie i do swoich racji . Na czym to polega ? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Pollaka:) 18.08.03, 00:00 Witam Cię! Pollak, bywałem ci ja tu i tam, ale o tym sza)))! Spacery udane, łąki piękne, kwiatki siem wonchało), ale jałówek brak, same stare..., nie kończę, bo czasem i moja obecna zaglądnąć może, hehehe! pozdrawiam hej! a Ciebie w starych wątach też nie widać? wróciłem dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: do Pollaka:) 18.08.03, 00:09 bykk napisał: > Witam Cię! Cześć > Pollak, bywałem ci ja tu i tam, ale o tym sza)))! > Spacery udane, łąki piękne, kwiatki siem wonchało), ale jałówek brak, > same stare..., nie kończę, bo czasem i moja obecna zaglądnąć może, hehehe! Hehehe > a Ciebie w starych wątach też nie widać? A które to stare? Te z Józkiem, jakoś mnie denerwują, wiesz... J. Zawadzki wygląda na nerwusa, to nie potrzeba go jeszcze (że tak brzydko napiszę) podkurwiać. Po co zaogniać? Tak z mojego punku widzenia tylko... > wróciłem dzisiaj Ważne że dobrze było. PS. Od dzisiaj mów do mnie Paweł ze Sławna (tak ustaliły pewne służby wywiadowcze) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: do Pollaka:) 18.08.03, 00:11 pollak napisał: > podkurwiać. Po co zaogniać? Tak z mojego punku widzenia tylko... Cholera, napisałem 'punku'. W życiu nie miałbym ochoty napisać 'punku' czy 'punka' (jechałem kiedyś z takim w autobusie miejskim, prawdopodobnie był to właśnie punk, chociaż pewnosci nie mam czy to wogóle człowiekiem było). Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Byczek Fernando? 18.08.03, 13:47 bykk napisał: > Pollak, bywałem ci ja tu i tam, ale o tym sza)))! > Spacery udane, łąki piękne, kwiatki siem wonchało), ale jałówek brak, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Rekomendacje Józefa Z. 17.08.03, 23:39 Haha... (ups... Sorry...) Dlaczego nie jestem zdziwiony...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Rekomendacje Józefa Z. IP: *.acn.waw.pl 18.08.03, 00:03 Opinia o naszym Józiu z Onetu: >Nie przejmuj sie , Joziu to przypadek nieuleczalny - jego zwyklym argumentem jest pyskowa i mieszanie przeciwnika z blotem. Nie warto sie z nim wdawac w dyskusje. To fanatyk.< z: kiosk.onet.pl/1,2,8,1734810,5380809,forum.html Pozdrawiam ) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patolog Re: Rekomendacje Józefa Z. IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 18.08.03, 01:46 Gość portalu: snajper napisał(a): > Opinia o naszym Józiu z Onetu: > > >Nie przejmuj sie , Joziu to przypadek nieuleczalny - jego zwyklym argumente > m > jest pyskowa i mieszanie przeciwnika z blotem. Nie warto sie z nim wdawac w > dyskusje. To fanatyk.< > > z: kiosk.onet.pl/1,2,8,1734810,5380809,forum.html > > Pozdrawiam ) > > Snajper. > > > Jozio to typowy przyklad schizofrenika. Ma on rozdwojenie jazni, slyszy glosy jak rowniez inne halucynacje i dyskutuje(?) glownie sam z soba. Opinia fachowca i do tego darmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lron Opinia fachowca???!!! :)) 18.08.03, 13:20 Gość portalu: patolog napisał(a): > Jozio to typowy przyklad schizofrenika. Ma on > rozdwojenie jazni, slyszy glosy > jak rowniez inne halucynacje i dyskutuje(?) glownie sam > z soba. > Opinia fachowca i do tego darmowa. Opinia fachowca??? Józio gdzieś zniknął... Patologu, na ile FACHOWA jest ta Twoja opinia...? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Opinia fachowca???!!! :)) IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 18.08.03, 13:39 lron napisał: > Gość portalu: patolog napisał(a): > > > > Jozio to typowy przyklad schizofrenika. Ma on rozdwojenie jazni, slyszy glo > > sy jak rowniez inne halucynacje i dyskutuje(?) glownie sam z soba. > > Opinia fachowca i do tego darmowa. > > > Opinia fachowca??? Józio gdzieś zniknął... Józio nie zniknął. Pisze w chyba trzech wątkach. Ale nosa poza nie nie wystwia. Załamał go chyba powrót Perły, który przecież padł jak przecinek, po którego przecież ONI przyszli i go wzięli. Pozdrawiam ) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patolog Re: Opinia fachowca???!!! :)) IP: 155.139.50.* 18.08.03, 14:35 Gość portalu: snajper napisał(a): > lron napisał: > > > Gość portalu: patolog napisał(a): > > > > > > > Jozio to typowy przyklad schizofrenika. Ma on rozdwojenie jazni, slys > zy glo > > > sy jak rowniez inne halucynacje i dyskutuje(?) glownie sam z soba. > > > Opinia fachowca i do tego darmowa. > > > > > > Opinia fachowca??? Józio gdzieś zniknął... > > Józio nie zniknął. Pisze w chyba trzech wątkach. Ale nosa poza nie nie wystwia. > > Załamał go chyba powrót Perły, który przecież padł jak przecinek, po którego > przecież ONI przyszli i go wzięli. > > Pozdrawiam ) > > Snajper. Masz racje - nie zniknal. Wydaje mi sie jednak, ze go niedlugo zobacze na moim stole prosektoryjnym - jego zaburzenia mozgowe postepuja w zastraszajacym tempie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Opinia fachowca???!!! :)) IP: *.acn.waw.pl 22.08.03, 00:08 Gość portalu: patolog napisał(a): > Gość portalu: snajper napisał(a): > > > lron napisał: > > > > > Gość portalu: patolog napisał(a): > > > > > > > > > > Jozio to typowy przyklad schizofrenika. Ma on rozdwojenie jazni, > slys > > zy glo > > > > sy jak rowniez inne halucynacje i dyskutuje(?) glownie sam z sob > a. > > > > Opinia fachowca i do tego darmowa. > > > > > > > > > Opinia fachowca??? Józio gdzieś zniknął... > > > > Józio nie zniknął. Pisze w chyba trzech wątkach. Ale nosa poza nie nie > wystwia. > > > > Załamał go chyba powrót Perły, który przecież padł jak przecinek, po które > go > > przecież ONI przyszli i go wzięli. > > > > Pozdrawiam ) > > > > Snajper. > > > > Masz racje - nie zniknal. Wydaje mi sie jednak, ze go niedlugo zobacze na moim > > stole prosektoryjnym - jego zaburzenia mozgowe postepuja w zastraszajacym > tempie. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Admini zadziałali. IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 18.08.03, 15:47 Na moją niesmiałą prośbę na Forum o Forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=7456831&a=7456831 dostałem dziś odpowiedź od maas: >Zadziałalismy<. Co by to nie miało oznaczać, oznacza jakąś reakcję Adminów. Tylko czy ta właśnie reakcja spowodowała wyciszenie naszego Józia, czy też wyciszyło go coś innego ? Oto jest pytanie. Pozdrawiam ) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki [...] IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 18:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jozinski [...] 19.08.03, 13:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul [...] IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 19:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jozinski [...] 19.08.03, 13:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Borsuka:) 18.08.03, 19:44 Witaj. Borsuk, powiadasz "Byczek Fernando"? Chciałbym, oj chciał! Ja po prostu tak się rozmarzyłem, wiesz, że młodość za nami, niestety. pozdrawiam hej! pono u Ciebie się oziębiło i zachmurzyło, może już pada? odetchniesz trochę, bo to futro...hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Rekomendacje Józefa Z. IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 00:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=349&w=6275233&a=6275233 Odpowiedz Link Zgłoś