kolargol 19.08.03, 04:39 Kraken - byly zomowiec i wariat ktory twierdzi ze byl "szarpany przez kontrwywiad". Kagan - matol zwalczajacy homoseksualistow i nazywajacy siebie Mlot na Pedaly Gratulacje Krzysiu52. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzys52 No a Ty, Misiu, zapomniales, ze Ty takze jestes... IP: *.proxy.aol.com 19.08.03, 04:50 ...moim kumplem? Jak mogles ty pluszowa mordo?! Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Re: No a Ty, Misiu, zapomniales, ze Ty takze jest 19.08.03, 04:58 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > ...moim kumplem? Jak mogles ty pluszowa mordo?! Odpowiedz bez sensu jak na Krzysia52 przystalo. Wciaz nie mozesz oderwac sie od swoich kolegow ? Zastanawiam sie czy na przyklad bandyta ktory popieral by cie w jednym temacie tez bylby twoim kumplem. Prawdopodobie tak. Widac ze ciezko ci znalezc kumpli. Bierzesz kazdego durnia ktory ci przytaknie. Daleko z nimi nie zajedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkaczory_piss_brothers za duzo eukaliptusa:))) znowu przesaziles:( 19.08.03, 05:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=7505229&a=7505291 Co pociaga PLUSZAKA AUSTRALIA Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Re: za duzo eukaliptusa:))) znowu przesaziles:( 19.08.03, 05:19 kkkaczory_piss_brothers napisał: > <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=7505229&a=7505291"target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=7505229&a=7505291</a> > Co pociaga PLUSZAKA AUSTRALIA Nie wiadomo o co ci chodzi Camrut. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkaczory_piss_brothers O twoje sterczace uszy:))) za duzo eukaliptusa:))) 19.08.03, 05:24 Po nick'u to jak nic ja, a camrut nie ma Wolam i nic. Pewno mocno spi))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Kumpel Krzysia - Kagan przemowil 19.08.03, 05:29 A Re: Nienaturalnosc homoseksualizmu (do: Kagana) adres: *.vic.bigpond.net.au Gość: Kagan 13-02-2002 09:01 zarchiwizowany beny5 napisał(a): > Witajcie > > Kagan napisal w watku > > "Gdybyśmy sami sobie Ciebie wymyslili..." > "[...] K: Homoseksualizm jest sprzeczny z natura, jak celibat, bo NIE prowadzi > do przedluzenia gatunku, a wrecz odwrotnie... Wiem, ze przeludnienie, ale NA TO > mamy wlasnie srodki antykoncepcyjne! A co mnie obchodzi, co chce zboczeniec? > Demokracja to takze ochrona przed jednostkami aspolecznymi, nienormalnymi, > chocby nawet wplywowymi i zamoznymi... > Kagan" > > Skomentowalem to i czekalem na odpowiedz. > Poniewaz kolega K. Powadzi wiele watkow ten aczkolwiek zaczety przez niego > samego, nie doczekal sie kontynuacji. > > Moj komentarz: (CUT)> > Moze przyznasz sie do pomylki i uznasz ze homoseksualisci to niezboczeny a tym > bardiej jednostki aspoleczne itd. ... > > Pozdrawiam > Beny > BTW. > Samanta widzis nie mielismy szans przekonac Kagana. > Olal mnie, ale zeby Ciebie ? NIE! Normalny seks, to wkladanie kutasa z plemnikami do pochwy (waginy), prowadzacej do jajeczek, czekajacych na zaplodnienie (choc oczywiscie NIE za kazdym razem musi do niego dojsc)... Seks pedalow to zas wsadzanie sobie kutasa do odbytnicy (dupy), ktora sluzy do odprwowadzania z organizmu stalych odchodow (czyli srania gownem)... Nie powiesz mi, ze to jest: A. Normalne (zgodne z natura) B. Estetyczne C. Zdrowe Pamietaj! My jestesmy niejako nosnikami genow. Seks pedalski NIE przekazuje nikomu informacji genetycznej (z DNA), jest wiec NIEnormalny! I tyle, tak malo i jednoczesnie tak wiele argumentow przeciwko pedalstwu... Kagan (heteroseksualista, & PROUD of it)! Anti-Gay PRIDE! =============== Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca pluszaka aaaaa lee ! IP: *.echostar.pl 19.08.03, 06:32 <didaskalia> Batem skierowany w strone plonacego okregu, wzrok utkwiomy na misiaku 'trzask' batem i powtorzenie aaaa le Mis skacze fikajac koziolka i uchem zachaczajac o plonaca obrecz. Pogromca butem gasi misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camrut Jak oSobie Nie wpomne toKoralgol nie zasnie-gotow IP: *.echostar.pl 19.08.03, 11:43 siedziec tak cala dobe.... K.R. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: KUMPLE KRZYSIA52, a kumpela może być? 19.08.03, 09:58 Krzyś wpisz mnie na listę jak ci kumpli zabraknie to... ponoć na bezludziu i kura za orła d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIKO Re: Babcia carnut oczywiscie !!!!!! IP: 130.94.123.* 19.08.03, 19:58 Wielbicielka, czcicielka, wyznajaca tylko zasady i "przemyslenia" swojego guru Kretyna532 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camrut czegoOczekiwacPo niepotrafiacym napisac nick'a? IP: *.echostar.pl 19.08.03, 20:20 Gość portalu: PIKO napisał(a): > Wielbicielka, czcicielka, wyznajaca tylko zasady > i "przemyslenia" swojego guru Kretyna532 .... Wszystko Ci biedaku zlewa sie w jedno: starzy, mlodzi, poglady, wypowiedzi...opamietaj sie! - w koncu nie odnosisz sie do mowiach jednym glosem - katolikow a probujesz prowadzic dyskurs z rasowymi ateistami - tu min. intelektualne nie wystarczy ;o) .... Naucz sie w koncu mojego nick'a, przy okazji...wprowadzasz tym niedomowienia, rozumiesz nie chcialabym by ,mnie z kim pomylono... .... A co do twych wypocin...to mi tam pikus .... K.R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkamrut_piss_brot Re: czegoOczekiwacPo niepotrafiacym napisac nick' IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 20:45 Nie to co twój konkubent : LgierT(w)YCHkoniec vel kkkaczory_piss_brothers . Ten to potrafi pisać nicki (najgłupsze na wszystkich znanych forach) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camrut _____pewnie tego samego co po Wikul'u ;)__________ IP: *.echostar.pl 19.08.03, 20:50 > Nie to co twój konkubent : LgierT(w)YCHkoniec vel kkkaczory_piss_brothers . .... Zazdrosniku jeden ty ...Nie prowokuj, bo jeszcze slub wezmiemy - KOSCIELNY ;o)!!! .... > Ten to potrafi pisać nicki .... On w ogole jest wspanialy K.R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkamrut_piss_brot Pewnie tego samego co pogromca pluszaka IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 21:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camrut pewnieTego samego co poWikul_kkkamrut_piss_brot :) IP: *.echostar.pl 19.08.03, 21:23 Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Re: KUMPLE KRZYSIA52 04.10.03, 22:47 Jak tam twoi kumle debile, Krzysiu52? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Drap, drap - za uszkiem :O)) IP: *.proxy.aol.com 06.10.03, 01:58 Jak tam twoi kumle debile, Krzysiu52? . :: Wnioskujac z czestotliwosci obcowania z Krakenem i Kaganem, oraz przywiazania do tych postaci (ciagle o nich walkujesz) - nie tylko raczej Ty kumplem ich jestes, Misiu, ale Ty wrecz zakochany w nich jestes. W kilku postach widzialem, ze Kraken zwracal sei do Ciebie per "moj drogi". Khmm, khmm )) Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Re: Drap, drap - za uszkiem :O)) 06.10.03, 22:12 Krzysiu52, powiedz co jest bo tak nie moze byc. Byles w ZOMO czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Re: Drap, drap - za uszkiem :O)) 07.10.03, 23:14 kolargol napisał: > Krzysiu52, powiedz co jest bo tak nie moze byc. Byles w ZOMO czy nie ? Odpowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś