Dodaj do ulubionych

Pytanie do przyjaciol

28.02.08, 21:15
Czy notorycznym gwalcicielom nalezy cierpliwie tlumaczyc cala zlozonosc zla
tkwiacego w ich postepowaniu czy moze raczej nalezy ich unieszkodliwiac droga
kastracji, wiezienia lub po prostu likwidacji?

Gwalciciele nie sa niedouczonymi ignorantami. To wyrachowani zboczency, ktorzy
robia to co robia z zimna krwia. Czasem nawet z narcystycznych pobudek.

Jesli nie mozna gwalciciela ujac, ktory sie smieje nam w twarz zza muru, to
mozna chociaz ignorowac jego przechwalki i jednoczesnie informowac organy
scigania, prawda?smile

Wiecie do czego pije.
Obserwuj wątek
    • perla jako wróg zapytam 28.02.08, 21:19
      a co piłeś?

absztyfikant napisał:

> Wiecie do czego pije.
      • absztyfikant Re: jako wróg zapytam 28.02.08, 21:22
        Kawe. A ty chyba cos mocniejszego, bo sie juz za mojego wroga uznales. Gdybys
        byl moim wrogiem to zdaje sie musialbym cos o tym wiedziec, nie sadzisz?

Logika panie Perlo sie klania. Dnia milego zycze.
        • perla Re: jako wróg zapytam 28.02.08, 21:25
          absztyfikant napisał:

> Kawe. A ty chyba cos mocniejszego, bo sie juz za mojego wroga
          uznales. Gdybys
          > byl moim wrogiem to zdaje sie musialbym cos o tym wiedziec, nie
          sadzisz?

no nie kurde, dzisiaj nikt na żartach nie zna się.
          Ale, ale, w te organy ścigania to ja wchodzę. Będę świadczył jako
          świadek. W sali sądowej ustawi się telebim co by i ci z zagranicy
          mogli za świadków być właśnie.
          smile
          • absztyfikant Re: jako wróg zapytam 28.02.08, 21:28
            To byl zart? Chyba zbyt wyrafinowany... Nastepnym razem napisz w polu "temat",
            ze zart idziewink
            • perla ale Twój pomysł genialny jest 28.02.08, 21:47
              z tymi organami ścigania.
              Z krajowymi forumowiczami problemu nie będzie. Już ABW czy CBA nimi
              zajmie odpowiednio się. Gorzej tymi zagranicznymi. Trzeba poprosić
              MSW co by o ekstradycję wystąpiła. Takie Niemcy to wydadzą nam
              delikwenta. Gorzej z USA będzie, gdzyż zaraz na którąś poprawkę
              poprawki do Konstytucji powołają się. A z Israela to zapomnij.
              Israel nie wyda nikogo. Ci z Israela mogą bluzgać bezkarnie właśnie.
              • absztyfikant Re: ale Twój pomysł genialny jest 28.02.08, 22:14
                To byla metafora.
              • spitme Re: ale Twój pomysł genialny jest 28.02.08, 22:17
                Gupi cyco ??? Z grajdolka nikogo nie bierze pod uwage , bo jakze ,
                on jeden z nich , a tym z US moze skoczyc ,...

Apropo's ostatniego lata podczas odprawy celnej na
                Rebiechowie(lotnisko w Gdansku) zapytany na bramce
                o cel wizyty , odpowiedzialem ze brat zaprosil mnie
                na polowanie na polskie zionce i ze stesknilem sie
                za pasztetem ,...
                ===================================================================
                Gorzej z USA będzie, gdzyż zaraz na którąś poprawkę poprawki do
                Konstytucji powołają się. A z Israela to zapomnij. Israel nie wyda
                nikogo. Ci z Israela mogą bluzgać bezkarnie właśnie.
      • marouder.eu Ty to Perla umiesz stopniowac bratku:) 28.02.08, 21:25
        "Wrog", hehesmile))))
    • patience Re: Pytanie do przyjaciol 28.02.08, 21:22
      absztyfikant napisał:

> Wiecie do czego pije.

Wiemy. Do lustra wink
      • absztyfikant Re: Pytanie do przyjaciol 28.02.08, 21:33
        A propos lustra. Zacialem sie dzisiaj przy goleniu.
        • patience Re: Pytanie do przyjaciol 28.02.08, 21:37
          absztyfikant napisał:

> A propos lustra. Zacialem sie dzisiaj przy goleniu.
          >

A przy udzie albo stopie nie?
          • absztyfikant Re: Pytanie do przyjaciol 28.02.08, 21:41
            To tez mial byc dowcip? Zieeeew.
            • absztyfikant Gimnazjalistka jestes Pati? /nt 28.02.08, 21:44

• spitme Re: Pytanie do przyjaciol 28.02.08, 21:55
            Stopie !!! Tam sie postrzelil ,...
            A przy udzie albo stopie nie?
            • marouder.eu Nie splitus, to zart, nadmienie, ze abstrakcyjny.. 28.02.08, 21:57
              ...z tych z pointa, ze np. tramwajem sie nie ogolisz.
            • patience Re: Pytanie do przyjaciol 28.02.08, 22:56
              spitme napisał:

> Stopie !!! Tam sie postrzelil ,...

.... bo mu nagranie nie wyszło, a liczył na Oskara:
              www.youtube.com/watch?v=c_kaDIvkEMU&feature=related
              • absztyfikant Re: Pytanie do przyjaciol 28.02.08, 22:59
                Cos mi sie wydaje, ze moglabys byc moja bacia, wiec daruj sobie te zlosliwosci
                Pati...
                • patience Re: Pytanie do przyjaciol 28.02.08, 23:03
                  Masz racje. W takim razie czemu sie nie przyznales od razu, ze sobie strzeliles
                  w stope w trakcie treningu przygotowującego cię do unieszkodliwiania wroga droga
                  kastracji, wiezienia lub po prostu likwidacji?

www.youtube.com/watch?v=Gi57zpc9Fy4&feature=related
                  • absztyfikant Re: Pytanie do przyjaciol 28.02.08, 23:09
                    youtube.com/watch?v=SMoSCtT834E
                    big_grin
                    • patience Nareszcie zajarzyles :) 28.02.08, 23:17
                      Prawda, ze to przyjemniejsze od bulgotania o wiezieniach i kazamatach czy
                      podnioslego oburzania sie? Filmik niezly, ale plagiatujesz moj wczesniejszy
                      pomysl szukania czegos ciekawego na ciebie wsrod pijaczkow. Wysil sie na cos
                      oryginalnego, a przede wszystkim sie usmiechnij do swiata, to on ci odpowie tym
                      samym. Pzdrsmile
                      • absztyfikant Re: Nareszcie zajarzyles :) 28.02.08, 23:25
                        Moja droga Pati... Nie dokopalas sie do sedna mojego humorystycznego
                        przeslania... A usmiecham sie do wszystkichsmile
                        youtube.com/watch?v=WzSayxVM_E0
                        • patience Re: Nareszcie zajarzyles :) Thx:) /nt 28.02.08, 23:47
                          absztyfikant napisał:

> Moja droga Pati... Nie dokopalas sie do sedna mojego humorystycznego
                          > przeslania... A usmiecham sie do wszystkichsmile
                          > youtube.com/watch?v=WzSayxVM_E0
                  • marouder.eu Dawajtie Pejszns, spajom wmiestie:)) 28.02.08, 23:13
                    youtube.com/watch?v=54uDHZP9kiM&feature=related
                    • patience Ja s wami nie spajom tylko wam papajom. 28.02.08, 23:45
                      Na droge, kaznodzieic. Po jednej stronie ulicy bedziesz stal ty z
                      absztyfikantem, zbawiajac swiat od antysemitow za pomoca zbierania ochotnikow na
                      wyprawe krzyzowa, w trakcie ktorej bedziecie unieszkodliwiac wrogów droga
                      kastracji, wiezienia lub po prostu likwidacji. Po drugiej stronie ulicy bedzie
                      stal atolski, ktory bedzie zbawial was obu ku szczesliwosci wiecznej, bo to juz
                      wam obiecal. Odnos sie z szacunkiem do swojego kapelana. Co prawda on sie was
                      nie pytal, czy chcecie, aby zostal waszym kapelanem, i czy w ogole sobie
                      zyczycie wiecznej szczesliwosci. Ale badzmy sprawiedliwi. Wy tez nie pytaliscie
                      swiata czy chce byc przez was zbawiany, i to za pomoca kastracji, wiezien lub
                      likwidacji. A poza tym, w roli mesjaszy, to atolski jest jednak bardziej skromny
                      i mniej megalomanski niz wy, bo jego ambicje sie ograniczaja do zbawienia
                      mniejszej ilosci ludzi, niz to jest wasza ambicja.

A i tak wiekszosc ludzi pojdzie do piekla.
                      youtube.com/watch?v=VFigOleUfak&feature=related

PS. Ta kastracja to z powodow ideologicznych czy tez z czystej zazdrosci o
                      slynne 48 centymetrow?

wink)
                      • absztyfikant Re: Ja s wami nie spajom tylko wam papajom. 28.02.08, 23:51
                        Nie mam zadnych ambicji dot. Aquanetu.
                        • patience Re: Ja s wami nie spajom tylko wam papajom. 29.02.08, 00:15
                          Poluzuj, to tylko zarty i to w niezlosliwych intencjach. Taki sposob na
                          ratowanie forum przed dzikimi hordami kozackimi z wrogich sobie nawzajem
                          chutorow. Nie wnikajac, ktory chutor bardziej napalony do walki, oraz który ma
                          rację, tutejsze chlopstwo panszczyzniane ma wlasne interesy. Swietnie wie, ze w
                          takich wojnach najgorzej na tym wychodzi, bo obie strony grabią, łupią, biorą w
                          jasyr i podpalają zasiewy. A jak sie w to wtraci podczaszy krolewski, to spalić
                          resztę każe, co i widać po przyszpilonym wątku. big_grin
                          • absztyfikant Re: Ja s wami nie spajom tylko wam papajom. 29.02.08, 00:24
                            Podzielam ten poglad...
                      • marouder.eu No to moze to? 28.02.08, 23:55
                        Zaspiewajmy razem.
                        Facet to swinia:
                        pl.youtube.com/watch?v=n-zvQAstyGE&feature=related
                        A jesli idzie o nieszczescie w postaci 48 cm biezacych czlonka, to jako kobieta
                        powinnas sobie wyobrazic rozne takie uczynione przez onze organ spustoszenia.

Wracajac do sprawy, ktora poruszylas...No nie masz racji po prostusad
                        Odpowiadam za siebie:

Jestem juz w wieku, w ktorym nie dzieli sie ludzi na chlopcow z naszego puebla i
                        resztesmile
                        • absztyfikant Dobry Ozyrysie, Pati... 29.02.08, 00:04
                          "Oj kiedy wam zaświta historyczne myślenie, że Polacy nie dzielą się na
                          kresowych i resztę, tylko na mądrych i głupich!"...

A zboczencow sie tepi i tyle!
                          • patience Re: Dobry Ozyrysie, Pati... 29.02.08, 00:24
                            absztyfikant napisał:

> "Oj kiedy wam zaświta historyczne myślenie, że Polacy nie dzielą się na
                            > kresowych i resztę, tylko na mądrych i głupich!"...

Nam to po monarszemu zaświtało już dawno. Ale czy zaświtało wam?

> A zboczencow sie tepi i tyle!

Wiemy, wiemy. jak wam zaświta historyczne myślenie, to sobie przypomnicie o
                            takich jednych, co wyruszyli tępić zboczeńców, tylko im się trakty pomieszały, i
                            wytępili Konstantynopol, a zboczeńcy żyli sobie dalej w najlepsze. Dostrzegam
                            pewną analogię historyczną. Na przykład, rzeczone zboczeńce żyją sobie, nie
                            niepokojone przez administrację, i jak im jednego forum zabraknie, to się
                            przeniosą na inne. Natomiast żywot Konstantynopola może być krótki wink

PS. Identyczny post, tylko z odwróconymi rolami, bym puściła pod adresem
                            wrogiego wam chutoru, bo z olei oni też was uważają za zboczeńców, których
                            trzeba wytępić. No i jedni i drudzy trafili tym sposobem pod mury Konstantynopola big_grin
                            • absztyfikant Re: Dobry Ozyrysie, Pati... 29.02.08, 00:30
                              Krzyzowcow nie wyciagaj, bo nie widze absolutnie zadnej analogii. Podszywkowcy o
                              pogladach nazistowskich to nie sa jednak partnerzy. Na pewno znasz to powiedzenie:

Never argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you
                              with experience.
                              • marouder.eu Re: Dobry Ozyrysie, Pati... 29.02.08, 00:32
                                Pejszns z przyczyn zasadniczych sie nie zgodzi na trafnosc powiedzenia, gdyz
                                lubi sie klocic z kazdymsmile
                                • patience A widzisz, zaskoczylam cie 29.02.08, 00:36
                                  marouder.eu napisał:

> Pejszns z przyczyn zasadniczych sie nie zgodzi na trafnosc powiedzenia, gdyz
                                  > lubi sie klocic z kazdymsmile

Bo sie z nim zgodzilam. Tylko mam watpliwosci, czy gieneral, co ukatrupia swoich
                                  sojusznikow zamiast wrogow, to dobry gieneral.
                                  • marouder.eu Na zlosc mi sie zgodzilas! 29.02.08, 00:38
                                    Przeczytalas moja wypowiedz i na zlosc napisalas spolegliwego postasmile
                                    • patience Re: Na zlosc mi sie zgodzilas! 29.02.08, 00:40
                                      Przysiegam ze mi sie jakos samo tak wymyslilo. Moze to jakas chwila slabosci big_grin
                                    • absztyfikant Marouder;) 29.02.08, 00:41

wesly.republika.pl/durny.wav
                                      • patience Re: Marouder;) 29.02.08, 00:44
                                        absztyfikant napisałsuspicious
                                        > wesly.republika.pl/durny.wav

No to juz wiem jaki ty jestes narod. Slusznie mi sie kojarzyles z chutorem.
                                        Przez te stulecia sie nieco spolszczyles na kresach wschodnich i stad zaciagasz.
                                        • absztyfikant Re: Marouder;) 29.02.08, 00:48
                                          wesly.republika.pl/Mania.wav
                                          • patience Re: Marouder;) 29.02.08, 00:53
                                            Chyba sie troche zezlosciles, generale? Niepotrzebnie. Ale to juz tak z
                                            generalami jest, ze jak zaczynaja sluchac juz tylko siebie, otoczenie majac za
                                            nic nie warte, to na horyzoncie im sie pojawia przewaznie Waterloo. Pzdr. i sie
                                            uprzejmie odczepiam, zanim sie zezloscisz bardziej.
                                            • absztyfikant Re: Marouder;) 29.02.08, 00:56
                                              Kiedy ja sie usmiecham do Ciebie. Moje zarty to i tak pikus w porownaniu z
                                              Twoimi wojnami z nieodzalowana Manka R. To dopiero byl nieustajacy show. Nawet
                                              Fredzio z jego kolderkami moze sie schowactongue_out
                                              • patience Re: Marouder;) 29.02.08, 01:08
                                                absztyfikant napisał:

> Kiedy ja sie usmiecham do Ciebie. Moje zarty to i tak pikus w porownaniu z
                                                > Twoimi wojnami z nieodzalowana Manka R. To dopiero byl nieustajacy show. Nawet
                                                > Fredzio z jego kolderkami moze sie schowactongue_out

Dziekuje za uznanie, porównanie do Fredzia mi bardzo imponuje. Szczególnie, że
                                                sam te występy określasz jako show. Jestem za tym, żeby ich było na forum dużo i
                                                żeby je organizowali ludzie z inwencją, bo to tylko zwiększa popularność danego
                                                forum. Skoro jednak chcesz dalej dyskutowac, to przyznasz jednak, jako gienerał,
                                                że show na forum to niezupełnie to samo co pacyfikacja forum lub wrecz jego
                                                likwidacja? I może mi jakoś te wątpliwości co do skuteczności strategii
                                                przyjętej w tej wojnie wyjaśnisz, albo jakimi sukcesami sie mozesz pochwalić w
                                                zakresie zmniejszenia ilości nazistowskich podszywek na portalu? Oczywiscie
                                                oprócz niewątpliwego sukcesu, że się świetnie bawisz big_grin
                                                • patience To ci może opowiem o mojej i Manki walce z nazist 29.02.08, 01:21
                                                  ... z nazistami na forum swiat? To bylo w skrajnie dawnych czasach, grubo zanim
                                                  puscila slynny post o kolorowych kopertach. Bylam wtedy bardzo zajęta walką
                                                  wręcz z nazistami i antysemitami kłębiacymi się na Forum Świat. Nie bawiłam się
                                                  w żadne subtelności, po prostu zamach i w paszczu. A Mańka miała inną taktykę.
                                                  Tropiła ich i mnie prześladowała informacjami, co zresztą wtedy za
                                                  prześladowanie szczerze powiedziawszy nie uważałam. No i prała mi mózg,
                                                  pokazując stale na takich jednych szczególnie podejrzanych. Przyjrzałam sie im.
                                                  W rzeczy samej, byli szczególnie podejrzani, a ja, ze swoim mozgiem wypranym
                                                  przez Mańkę, też zaczęłam ich tropić. W końcu, za jej namowa, włamałam sie im na
                                                  komputer, żeby zobaczyć kto to jest. No i pierwsze co zobaczyłam, to tablicę
                                                  ogłoszeniową armii amerykańskiej dotyczącą wynajmu mieszkań w okolicy tej bazy.
                                                  jednym słowem włamałam sie do armii amerykańskiej i wytropiłam 2 gości którzy
                                                  mieli za zadanie tropić polskich żołnierzy z tejże armii zabawiających sie na
                                                  służbie na polskim forum i w co sie oni mianowicie bawią. Miałam farta, że to
                                                  było za Clintona. Ale dlatego potem tak panicznie wiałam przed Manka i ja od
                                                  siebie gonilam z zapamietaniem. Ona mi się jeszcze długo potem kojarzyła jeszcze
                                                  gorzej, niż ci naziści.
                                                  • absztyfikant Re: To ci może opowiem o mojej i Manki walce z n 29.02.08, 01:32
                                                    A poznalas ja osobiscie? Znam ja jeszcze z czasow, kiedy byla wojujaca
                                                    dziennikarka. W sumie biedna dziewczyna. Ale show dawala niezlywink

Wiejesz przed nia? Wcale sie nie dziwie.
                                                  • patience Re: To ci może opowiem o mojej i Manki walce z n 29.02.08, 01:39
                                                    Wcale nie taka biedna, poznalam osobiscie, jest bardzo przyjemna w osobistym
                                                    kontakcie. Oczywiscie pod warunkiem ze czlowiek sobie nie da wyprac mozgu i
                                                    namowic do dziwnych akcji. Ona ma niebywaly talent do prania cudzych mozgow i
                                                    namawiania do dziwnych rzeczy. Ostatnio slyszalam ze jej sie calkiem dobrze
                                                    powodzi. Spotkanie osobiste pomoglo bardzo, bo sie jej przestalam tak panicznie
                                                    bac big_grin
                                                • absztyfikant Tos przejrzala mnie na wylot... 29.02.08, 01:26
                                                  ...bo rzeczywiscie bawie sie swietnie. A tajemnic wojskowych nie zdradze, bo sad
                                                  polowy mi sie wcale specjalnie nie marzy. Milej nocywink
                                        • andrew2008 A o czym jest dyskusja? 29.02.08, 00:51
                                          Kto jest gwalcicielem? Prezydent Lodzi? Byly prezydent Izraela?
                                          Czy glowny Rabin Izraela? Czy to ze strachu wszyscy mowicie
                                          szyfrem? Czy po prostu wasza zbiorowa skleroza tak sie objawia?
                                          • patience Re: A o czym jest dyskusja? 29.02.08, 00:58
                                            andrew2008 napisał:

> Kto jest gwalcicielem? Prezydent Lodzi? Byly prezydent Izraela?
                                            > Czy glowny Rabin Izraela? Czy to ze strachu wszyscy mowicie
                                            > szyfrem? Czy po prostu wasza zbiorowa skleroza tak sie objawia?

Uzywamy metafor, bo to przyjemne, a chodzi o strategie wojen forumowych.
                                            Gwalcicielami sa kozacy zorganizowani w 2 chutory, ktorzy sie nawzajem uwazaja
                                            za zboczencow, a w trakcie toczonej przez siebie wojny gwałcą, palą, łupią i
                                            biorą w jasyr ludność tubylczą, czyli chłopów pańszczyźnianych.
                              • patience Re: Dobry Ozyrysie, Pati... 29.02.08, 00:34
                                Alez ja sie z toba zgadzam w 100 proc. Podszywkowcy o nazistowskich pogladach to
                                zadni partnerzy. Dlatego z nimi nie dyskutuje. Tylko poki co, skutkiem wojny z
                                podszywkowcami o nazistowskich pogladach nie jest zmniejszenie ich ilosci na
                                portalu, lecz zagrozenie stnienia forum, ktorego stali bywalcy bynajmniej
                                nazistami nie sa... A zeby bylo smieszniej, niektorzy z nich sa nawet Zydami, a
                                nie żydopodobnymi Polakami.
                                • absztyfikant Re: Dobry Ozyrysie, Pati... 29.02.08, 00:39
                                  A to przepraszam Aquanet sie konczy na Polakach i Zydach? Sa na tym forum
                                  przedstawiciele ciekawszych narodowtongue_out
                                  • patience Re: Dobry Ozyrysie, Pati... 29.02.08, 00:41
                                    absztyfikant napisał:

> A to przepraszam Aquanet sie konczy na Polakach i Zydach? Sa na tym forum
                                    > przedstawiciele ciekawszych narodowtongue_out

Nono? Nadawaj. Jestem za multikulti.
                                    • absztyfikant hahaha 29.02.08, 00:44
                                      wesly.republika.pl/czwarta.wav
                                      • absztyfikant w poprzednim wcieleniu bylem Murzynem, ja Ci to... 29.02.08, 01:42
                                        ...na pismie daje Pati:

youtube.com/watch?v=Lt6o8NlrbHg
                                        youtube.com/watch?v=saqI3tjHzCU
                                        youtube.com/watch?v=1yKgAEkCKxY
                          • spitme Re: Dobry Ozyrysie, Pati... 01.03.08, 23:07
                            O really ??? Tak sie sklada ze w czasie wizyty w Polsce tego
                            zboczenca , (Yona Metzger) byles nieobecny na forum - Czyzby
                            Zbieg okolicznosci ??? ,...

www.theawarenesscenter.org/Metzger_Yona.html

A zboczencow sie tepi i tyle!
    • spitme Re: Pytanie do przyjaciol 28.02.08, 21:48
      I beg your pardon , moim przyjacielem co prawda przestales byc po
      ostatnim "wystepie" (chociaz powinenes wczesniej) ale zapytam ,...

O to ci chodzi ??? ,...

Ośla ławka

Okraglak ,... Przeginasz , holotko !!! ...
      Autor: spit_me 28.02.08, 00:11

Czytaj doslownie : Tancz jak ci gramy , albo stul pysk ,...

Daruj nam falszywej troski - Zresocjalizowanym forum w razie
      sukcesu mogliscie sie poslużyc pokazując border line chwiejom ,
      żescie wyciszyli niesfornych i co ich czeka jak sie wychylą ,
      a w przypadku niepowodzenia mielibyscie wymowkę , że donosy i
      dolowanie forum w byly konieczne i usprawiedliwione ,...

Jakby na to nie spojrzec podporzadkowanie niesfornych waszemu
      reżimowi bylo waszym celem a wirtualna anihilacja nieunikniona
      koniecznoscia ,...

So be it , dziura w tym że ani nas nie zreformowaliscie ani nie
      wyciszyliscie i ze po każdej takiej akcji jaka sie popisaliscie
      ostatnio , niesfornych przybywa , a wam kreuje wrogow ,...

Czekam na dzien kiedy przestaniecie judzic bo zamiast produkowac
      bedziecie spedzac caly wolny czas zaglądajac pod każdy kamien na
      wszystkich forach wąchajac za antysemityzmem a po fejrancie z
      jezykiem na wierzchu , donosic zaspanym cenzorom na strożowkę ,...
      Vicky, zyczysz dobrze idei powstania tego rodzaju forum, to
      zrezygnuj z belkotliwie chamskiej formy swoich wypowiedzi, albo
      nie odzywaj sie wcale ,...

Autor: el.es 27.02.08, 15:17

Czy notorycznym gwalcicielom nalezy cierpliwie tlumaczyc cala
      zlozonosc zla tkwiacego w ich postepowaniu czy moze raczej nalezy
      ich unieszkodliwiac droga kastracji, wiezienia lub po prostu
      likwidacji?

• melord przypuszczasz,ze mozesz miec przyjaciol? 28.02.08, 21:50
      optymista jestes absztyf...ale szukaj
    • leje-sie Gdy obnażona Głupota prowadzi lud 28.02.08, 21:59
      do walki o wolność słowa pod łopocącym sztandarem z dumnymi hasłami "ku..", "ch.." i "dupa".

Ktoś skierował mnie na FoM i inne, a tam wielki wysyp najzacniejszych z obrońców wolności:

"Ja tylko pytam"

"Jak długo jeszcze Dana nadużywała będzie cierpliwości naszej"

albo wyjątkowo mocne:

"Nigdy nie donoszę, ale chciałem bynajmniej nie donosząc donieść, że..."

Zabawne też, gdy nie kablujący kapuś (by użyć ulubionego przez obrońców wolności słownictwa) szczując ustrzeli niechcący przyjaciółkę:

zróbcie cos w końcu z ta dana33.

Nie zgodzę się jednak z tobą,
      > kastracji, wiezienia lub po prostu likwidacji?

tu przecież mowa jedynie o egzekwowaniu przepisów higienicznych i porządkowych, i nikt kata nie wzywa, jeno stójkowego z cyrkułu.
    • rycho7 wytlumacz bombie atomowej po inicjacji 28.02.08, 22:05
      absztyfikant napisał:

> Czy notorycznym gwalcicielom

Obawiam sie, ze po katolsku upraszczasz sprawe. Ponosisz
      konsekwencje tabu ktore popierasz. Popieranie tabu oczywiscie wymaga
      odstrzelenia wszystkich nie wspolprzytakujacych.

Radosc seksu nalezy sie wszystkim. Nalezy odwrocic katolskie
      podpi.rdalanie. Moze kilkakrotnie zmniejszy sie ilosc dewiantow. Na
      pewno nie 100%. Nawet Bogu sie tego nie chce.

Ewentualnie mozemy wprowadzic eutanazje dla muminkow.
      • absztyfikant Katolsku? 28.02.08, 22:20
        Ja ateizm z mlekiem matki czlowiekusmile

P.S.
        You've made my daysmile)))
        • andrew2008 Czy wy to tajny klyb zboczencow? 28.02.08, 22:35
          Przeczytalem calosc wypowiedzi w tym temacie. Nie mam pojecia
          o czym mowicie. Czy wy to jakis tajny klub gwalcicieli zboczencow?
          • absztyfikant Klyb? Prywdopydubnie 28.02.08, 22:40
            www.bbcprograms.com/pbs/catalog/alloallo/images/0903allo.jpg
        • melord Re: Katolsku? 28.02.08, 22:38
          sam widzisz...jak mozesz szukac przyjaciol kiedy ciebie zyda uwazaja
          za katola
          mogla to byc chwila nieuwagi 7mego lub twoj nick pomylil z kim innym
          tyle tutaj juz bylo absztyfikantow w roznych odmianach...
          • marouder.eu Nie! 28.02.08, 22:44
            Rychu minimalistycznie zaklada polokatolakizm w 9 przypadkach na 10 rozmowcow i
            komentuje "na pamiec".
            • absztyfikant Re: Nie! 28.02.08, 22:46
              Trzeba go wyslac na kilka miesiecy do Japonii czy Indii, a jest szansa, ze
              percpecja mu sie wyregulujesmile
            • melord Re: Nie! 28.02.08, 22:54
              aaaa...teraz sie nie dziwie,ze absztyf usmial sie po same pachy
              bol brzucha mu nie wystarcza ,musi byc po pachy
            • jaceq Re: Nie! 29.02.08, 00:01
              marouder.eu napisał:

> Rychu minimalistycznie zaklada...

Tu akurat ma rację. Polak Polakowi katolikiem.
              • xiazeluka Re: Nie! 29.02.08, 09:57
                jaceq napisał:

> Tu akurat ma rację. Polak Polakowi katolikiem.

Mogę Cię więc uznać za katolika, kolego?
                • jaceq Re: Nie! 01.03.08, 21:11
                  xiazeluka napisała:

> Mogę Cię więc uznać za katolika, kolego?

Ależ proszę, w ramach tego "więc", jak sobie życzysz, kolego.
    • patience Re: To ci może opowiem o mojej i Manki walce z n 29.02.08, 02:07
      Odmawiam udzialu w publicznym omawianiu spraw prywatnych innych ludzi. W
      prywatnym omawianiu tez zreszta odmawiam. Bez urazywink
    • szczesciara.33 Re: Pytanie do przyjaciol 29.02.08, 08:24
      absztyfikant napisał:

> Czy notorycznym gwalcicielom nalezy cierpliwie tlumaczyc cala
      zlozonosc zla
      > tkwiacego w ich postepowaniu czy moze raczej nalezy ich
      unieszkodliwiac droga
      > kastracji, wiezienia lub po prostu likwidacji?
      >
      >

notorycznym gwalcicielem powinno zajac sie prawo.jak prawo kaze
      notorycznego gwalciciela? zabezpiecza potencjalne ofiary przed nim?
      czy kastracja jest wystarczajacym zabezpieczeniem?
      • melord Re: Pytanie do przyjaciol 29.02.08, 08:43
        szczesciara.33 napisała:

> notorycznym gwalcicielem powinno zajac sie prawo.jak prawo kaze
        > notorycznego gwalciciela? zabezpiecza potencjalne ofiary przed nim?
        > czy kastracja jest wystarczajacym zabezpieczeniem?

jesli gwalcicielem jest kobieta(zdarza sie) to kastrowac co? .....
        mozna zgwalconego jesli protestowal
        • szczesciara.33 Re: Pytanie do przyjaciol 02.03.08, 10:13
          melord napisała:

> jesli gwalcicielem jest kobieta(zdarza sie) to kastrowac co? .....

czytalam o takich przypadkach

> mozna zgwalconego jesli protestowal
          >

jesli zgwalconywyrazilby taka wole...
          by uniknac nastepnego gwaltu z reki kobiety...
          w celach prewencji...
          bo chyba nie resocjalizacji...?
    • abstrakt2003 A kto ciebie gwałci? n/t 01.03.08, 23:10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka