aquanet 29.02.08, 09:06 zdjęcie warszawskiego starego Żyda i wyklikał go? Proszę mi powiedzieć co było w tym takiego rażącego? Bo ja już nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 09:08 To swietnie, ze docieraja doo ciebie wszystkie uroki wyklikiwania, bedzie piekne, jak to samo dotrze do reszty userow Odpowiedz Link Zgłoś
patience PS gdzies przeczytalam ze sa potrzebne 2 kliki do 29.02.08, 09:13 ...wykoszowania. Z czego wynika ze przy odpowiednich ukladach towarzyskich mozecie sobie nawzajem pozatykac geby na dowolny temat. Ani troche mi was nie sal. Mamw was za idiotow Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: PS gdzies przeczytalam ze sa potrzebne 2 klik 29.02.08, 09:26 patience napisała: > ...wykoszowania. Z czego wynika ze przy odpowiednich ukladach towarzyskich > mozecie sobie nawzajem pozatykac geby na dowolny temat. Ani troche mi was nie > sal. Mamw was za idiotow > A ja wprost przeciwnie, nie uważam Ciebie za idiotkę. Podrzucę Ci nawet ciekawy link wiadomosci.onet.pl/1701663,11,item.html pozdrawiam > Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: PS gdzies przeczytalam ze sa potrzebne 2 klik 29.02.08, 09:30 Niczego nie podrzucaj. Ucieszysz mnie najbardziej, kiedy zaczniesz samodzielnie myslec Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: PS gdzies przeczytalam ze sa potrzebne 2 klik 29.02.08, 09:36 patience napisała: > Niczego nie podrzucaj. Ucieszysz mnie najbardziej, kiedy zaczniesz samodzielnie > myslec dobra, zmieniłam zdanie- jesteś idiotka! bez odzewu Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: PS gdzies przeczytalam ze sa potrzebne 2 klik 29.02.08, 09:43 aquanet napisała: > patience napisała: > > > Niczego nie podrzucaj. Ucieszysz mnie najbardziej, kiedy zaczniesz samodz > ielnie > > myslec > > dobra, zmieniłam zdanie- jesteś idiotka! > > bez odzewu > > Bez jaj. Jasno twoje towarzystwo dawalo do zrozumienia co mysli o ludziach ktorzy mysla inaczej. Jako niewinna panienka, swietnie sobie radzisz w przylaczaniu sie do grup butujacych wrogow. Teraz to sie zwraca przeciw wam i tnie wlasne posty. Dla ciebie hottor, dla innych tylko ironia losu Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 09:23 patience napisała: > To swietnie, ze docieraja doo ciebie wszystkie uroki wyklikiwania, bedzie > piekne, jak to samo dotrze do reszty userow Jednym słowem stoisz na straży porządku i walisz w kosz.Przez takie donoszenie i kablowanie niejedni w czasie wojny znaleźli się w obozie skąd nigdy nie wrócili. Trochę racji było w tym komentarzu, choć nie do końca Nie jestem antysemitą, ale mam pewnien zasób doświadczeń w sprawie odszkodowań z obozu w Auschwitz dla Polaków. Rozumiem, o tym mówić nie wolno!!!! Teraz wyjeżdżam wiec ci nie odpowiem. Chciałam jednak obejrzeć ten album starej Warszawy, podlinkowany przez te podszywkę, ale nie mam linka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 09:28 Chyba odwrotnie? nabijam sie z klikaczy w kosz, nieprawdaz. Gratulacje z sukcesow, takze twoich osobistych, o ile pamietam twoje posty Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 09:34 patience napisała: > Chyba odwrotnie? nabijam sie z klikaczy w kosz, nieprawdaz. Gratulacje z > sukcesow, takze twoich osobistych, o ile pamietam twoje posty > > za wiele nie możesz pamiętać, bo raczej mało piszę. Nawet nie biorę udziału w wojnach aquanetowych Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 09:39 Olewam ktore z was ile klikalo. Zaakceptowaliscie cos co bylo wrecz przeciwne duchowi zakladania tego forum i rechotaliscie z kazdego kto mial watpliwosci. Teraz tna wasze wlasne posty, No coz. Historia nierychliwa, ale sprawiedliwa. aquanet napisała: > patience napisała: > > > Chyba odwrotnie? nabijam sie z klikaczy w kosz, nieprawdaz. Gratulacje z > > sukcesow, takze twoich osobistych, o ile pamietam twoje posty > > > > > > > za wiele nie możesz pamiętać, bo raczej mało piszę. Nawet nie biorę udziału w > wojnach aquanetowych > Odpowiedz Link Zgłoś
patience na dokladke jestes profesor medycyny wszelakiej 29.02.08, 09:54 troche zapoznany co prawda, ale jak druzyne ktos ruszy, jestes zawsze gotowy do diagnozowania jej wrogow, Tylko rzeczywistosc skrzeczy, Wycinaja posty, co do ktorych sie nie umowiliscie ) Odpowiedz Link Zgłoś
patience PS. A niby czemu sie nie smiac 29.02.08, 10:02 ... z towarzystwa uporczywych klikaczy, ktore doszlo do etapu, ze samo siebie wyklikuje i rozdziawia przy okazji gembe ze zdumienia? Toz to JEST smieszne )) Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Schorzenie łżehrabiny jest rozpoznawalne nawet... 29.02.08, 14:04 ...dla laików. Drużyna, wrogowie, umawianie się, wspólne akcje, paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 09:26 widzialem jedna azjatke-lowce antysemitow ,psychicznie niezrownowazona........uwielbia klikanie nabierala wprawy/trenowala na clickclickclick.com...teraz grasuje i klika na forach gw Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 09:32 ten opis sie dotyczy wiekszosci tutejszych bywalcow. nawet jak rozdziawiaja geby ze to sie zwraca przeciwko nim. No coz. Mamy do czynienia z doroslymi ludzmi. Robia co chca. I zbieraja tego owoce. Odpowiedz Link Zgłoś
bingo44 Masz zaniki pamięci pacjentko ? 29.02.08, 12:35 patience napisała: > To swietnie, ze docieraja doo ciebie wszystkie uroki wyklikiwania, bedzie piekne, jak to samo dotrze do reszty userow Uroki wyklikiwania poznałaś sama, gdy bez opamiętania, w amoku kopałaś kosz i wprowadzałaś stan wojenny. Teraz zamiast siedzieć cicho w kąciku i czekać aż burza minie, gardłujesz w potępieniu klikaczy. Wszyscy w domu zdrowi ? Rzecz jasna oprócz ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 16:10 zapewnie kolezankom naszych przewielebnych adminek. tu nie leci sie za lamanie netykiety,bo te lamie sama admilicja, tu leci sie za slowo 'kwatek polny" jesli zostalo ono wyklikane z komputerow pewnego panstwa w ilosci wiekszej niz 2. w konu mamy tu g..wybiorcze a nie forum wymiany slowa. tak jak byscie sie obudzili dzisiaj i odkryli,ze absztyf, maruder czy dana to...dyskutanci forumow tutejszo gazetowych ciekawe ile im placa za 1 roboczogodzine,ale chyba niezbyt duzo skoro tyle nadgodzin musza wyrob na dniowke? Odpowiedz Link Zgłoś