Dodaj do ulubionych

Do cholery jasnej , komu przeszkadzało

29.02.08, 09:06
zdjęcie warszawskiego starego Żyda i wyklikał go? Proszę mi powiedzieć co
było w tym takiego rażącego? Bo ja już nic nie rozumiem.
Obserwuj wątek
    • patience Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 09:08
      To swietnie, ze docieraja doo ciebie wszystkie uroki wyklikiwania, bedzie
      piekne, jak to samo dotrze do reszty userow wink
      • patience PS gdzies przeczytalam ze sa potrzebne 2 kliki do 29.02.08, 09:13
        ...wykoszowania. Z czego wynika ze przy odpowiednich ukladach towarzyskich
        mozecie sobie nawzajem pozatykac geby na dowolny temat. Ani troche mi was nie
        sal. Mamw was za idiotow wink
        • aquanet Re: PS gdzies przeczytalam ze sa potrzebne 2 klik 29.02.08, 09:26
          patience napisała:

> ...wykoszowania. Z czego wynika ze przy odpowiednich ukladach towarzyskich
          > mozecie sobie nawzajem pozatykac geby na dowolny temat. Ani troche mi was nie
          > sal. Mamw was za idiotow wink
          >

A ja wprost przeciwnie, nie uważam Ciebie za idiotkę. Podrzucę Ci nawet ciekawy
          link big_grin

wiadomosci.onet.pl/1701663,11,item.html
          pozdrawiam big_grin

>
          • patience Re: PS gdzies przeczytalam ze sa potrzebne 2 klik 29.02.08, 09:30
            Niczego nie podrzucaj. Ucieszysz mnie najbardziej, kiedy zaczniesz samodzielnie
            myslec smile
            • aquanet Re: PS gdzies przeczytalam ze sa potrzebne 2 klik 29.02.08, 09:36
              patience napisała:

> Niczego nie podrzucaj. Ucieszysz mnie najbardziej, kiedy zaczniesz samodzielnie
              > myslec smile

dobra, zmieniłam zdanie- jesteś idiotka!

bez odzewu
              • patience Re: PS gdzies przeczytalam ze sa potrzebne 2 klik 29.02.08, 09:43
                aquanet napisała:

> patience napisała:
                >
                > > Niczego nie podrzucaj. Ucieszysz mnie najbardziej, kiedy zaczniesz samodz
                > ielnie
                > > myslec smile
                >
                > dobra, zmieniłam zdanie- jesteś idiotka!
                >
                > bez odzewu
                >
                >
                Bez jaj. Jasno twoje towarzystwo dawalo do zrozumienia co mysli o ludziach
                ktorzy mysla inaczej. Jako niewinna panienka, swietnie sobie radzisz w
                przylaczaniu sie do grup butujacych wrogow. Teraz to sie zwraca przeciw wam i
                tnie wlasne posty. Dla ciebie hottor, dla innych tylko ironia losu wink
      • aquanet Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 09:23
        patience napisała:

> To swietnie, ze docieraja doo ciebie wszystkie uroki wyklikiwania, bedzie
        > piekne, jak to samo dotrze do reszty userow wink

Jednym słowem stoisz na straży porządku i walisz w kosz.Przez takie donoszenie i
        kablowanie niejedni w czasie wojny znaleźli się w obozie skąd nigdy nie
        wrócili. Trochę racji było w tym komentarzu, choć nie do końca Nie jestem
        antysemitą, ale mam pewnien zasób doświadczeń w sprawie odszkodowań z obozu w
        Auschwitz dla Polaków. Rozumiem, o tym mówić nie wolno!!!!

Teraz wyjeżdżam wiec ci nie odpowiem. Chciałam jednak obejrzeć ten album
        starej Warszawy, podlinkowany przez te podszywkę, ale nie mam linka.

Pozdrawiam.
        • patience Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 09:28
          Chyba odwrotnie? nabijam sie z klikaczy w kosz, nieprawdaz. Gratulacje z
          sukcesow, takze twoich osobistych, o ile pamietam twoje posty smile
          • aquanet Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 09:34
            patience napisała:

> Chyba odwrotnie? nabijam sie z klikaczy w kosz, nieprawdaz. Gratulacje z
            > sukcesow, takze twoich osobistych, o ile pamietam twoje posty smile
            >
            >

za wiele nie możesz pamiętać, bo raczej mało piszę. Nawet nie biorę udziału w
            wojnach aquanetowych
            • patience Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 09:39
              Olewam ktore z was ile klikalo. Zaakceptowaliscie cos co bylo wrecz przeciwne
              duchowi zakladania tego forum i rechotaliscie z kazdego kto mial watpliwosci.
              Teraz tna wasze wlasne posty, No coz. Historia nierychliwa, ale sprawiedliwa.

aquanet napisała:

> patience napisała:
              >
              > > Chyba odwrotnie? nabijam sie z klikaczy w kosz, nieprawdaz. Gratulacje z
              > > sukcesow, takze twoich osobistych, o ile pamietam twoje posty smile
              > >
              > >
              >
              >
              > za wiele nie możesz pamiętać, bo raczej mało piszę. Nawet nie biorę udziału w
              > wojnach aquanetowych
              >
              • xiazeluka Miałem rację, jak zwykle 29.02.08, 09:50
                Heldze nieodwołalnie odbiło.
                • patience na dokladke jestes profesor medycyny wszelakiej 29.02.08, 09:54
                  troche zapoznany co prawda, ale jak druzyne ktos ruszy, jestes zawsze gotowy do
                  diagnozowania jej wrogow, Tylko rzeczywistosc skrzeczy, Wycinaja posty, co do
                  ktorych sie nie umowiliscie wink)
                  • patience PS. A niby czemu sie nie smiac 29.02.08, 10:02
                    ... z towarzystwa uporczywych klikaczy, ktore doszlo do etapu, ze samo siebie
                    wyklikuje i rozdziawia przy okazji gembe ze zdumienia? Toz to JEST smieszne smile

wink))
                  • xiazeluka Schorzenie łżehrabiny jest rozpoznawalne nawet... 29.02.08, 14:04
                    ...dla laików.

Drużyna, wrogowie, umawianie się, wspólne akcje, paranoja...
      • melord Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 09:26
        widzialem jedna azjatke-lowce antysemitow ,psychicznie
        niezrownowazona........uwielbia klikanie
        nabierala wprawy/trenowala na clickclickclick.com...teraz grasuje i
        klika na forach gw
        • patience Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 09:32
          ten opis sie dotyczy wiekszosci tutejszych bywalcow. nawet jak rozdziawiaja geby
          ze to sie zwraca przeciwko nim. No coz. Mamy do czynienia z doroslymi ludzmi.
          Robia co chca. I zbieraja tego owoce.

smile
      • bingo44 Masz zaniki pamięci pacjentko ? 29.02.08, 12:35
        patience napisała:

> To swietnie, ze docieraja doo ciebie wszystkie uroki wyklikiwania, bedzie
        piekne, jak to samo dotrze do reszty userow wink

Uroki wyklikiwania poznałaś sama, gdy bez opamiętania, w amoku kopałaś kosz i
        wprowadzałaś stan wojenny. Teraz zamiast siedzieć cicho w kąciku i czekać aż
        burza minie, gardłujesz w potępieniu klikaczy. Wszyscy w domu zdrowi ? Rzecz
        jasna oprócz ciebie.
    • vicky17 Re: Do cholery jasnej , komu przeszkadzało 29.02.08, 16:10
      zapewnie kolezankom naszych przewielebnych adminek. tu nie leci sie za lamanie
      netykiety,bo te lamie sama admilicja, tu leci sie za slowo 'kwatek polny" jesli
      zostalo ono wyklikane z komputerow pewnego panstwa w ilosci wiekszej niz 2.
      w konu mamy tu g..wybiorcze a nie forum wymiany slowa. tak jak byscie sie
      obudzili dzisiaj i odkryli,ze absztyf, maruder czy dana to...dyskutanci forumow
      tutejszo gazetowychsmile
      ciekawe ile im placa za 1 roboczogodzine,ale chyba niezbyt duzo skoro tyle
      nadgodzin musza wyrob na dniowke?
    • perli mejbi 29.02.08, 20:01
      to był Tomek Gross, i dlatego ten kosz.
      Kiecka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka