vicky17 11.03.08, 15:59 za popieranie powstania panstwa palestynskiego www.jta.org/cgi-bin/iowa/breaking/107226.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spitme Re: Costa Rica na indeksie 11.03.08, 16:23 Do you see what I see ??? ,... ================================================================== The American Jewish Committee said, "Given the fact that Costa Rica has been a shining light of democracy in Latin America, this action against another stalwart democracy, Israel, is particularly shocking." ,... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 16:29 ...bo wydajesz sie byc bardziej zszokowany od Izraela. Oszczedzaj sie, na Danke musisz zarobic oraz na Palestyne! Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 16:38 Byles kiedys w Costa Rica ??? Ja bylem 3 razy - Maja tupet zeby sie porownywac ,... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 16:40 spitme napisał: > Byles kiedys w Costa Rica ??? Ja bylem 3 razy - Maja tupet zeby sie > porownywac ,... ) ales mnie rozsmieszyl..wiesz gdzie on byl i co widzial,ale nie powiem bo mnie wyklikaniestety donosiciele juz tam maja,ze tylko w dziurze siedza i patrza na swiat przez dziurke od klucza Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 16:59 Maja tupet, nie? Kostaryka, ktora nie ma wrogow, nikt jej nie odmawia prawa do istnienia, nie musi i nie posiada armii rzeczywiscie nie stanowi porownania dla Izraela. A teraz idz pogadaj z ta vieja bruja, ktora sie wybiera do San Jose, bo, cytuje, "Z Florydy, to juz nie daleko"..no wprost rozkosznie durne babiszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 17:08 Nie maja wrogow bo umia zyc w zgodzie z sasiadami - Get it ??? ,... =================================================================== Kostaryka, ktora nie ma wrogow, nikt jej nie odmawia prawa do istnienia, nie musi i nie posiada armii rzeczywiscie nie stanowi porownania dla Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 17:13 spitme napisał: > Nie maja wrogow bo umia zyc w zgodzie z sasiadami - Get it ??? ,... > ano umiec umieja,malo tego sa jednym z najbardziej dynamicznie rozwijajcych sie krajow i jako jedyni maja wlasnie demokratyczne rzady w tym regionie. w koncu kupe amerykanow tam sie osiedla wlasnie dlatego,ze sa jedynym normalnie funkcjonujacycm panstewkiem ,ale do tego trzeba troche podrozowac by cos wiedziec a nie kopiowac zaslyszane na podworki bzdety. > Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 18:55 splitowski...... jakby israel mial takich sasiadkow, jak costa rica, to tez bysmy sobie ladnie zyli w przyjazni.... natomiast jakby costa rica miala tych sasiadow, ktorych my mamy..... nu.... get it? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 18:50 marudzinski!!!!!! przywoluje cie do porzadku..... z tego wachlowania i tej gazety poszedl mi ekranik z kawa.... to juz zdaje sie 3 ekranik, ktory sie zalatwia z twojej "winy"..... przy siodmym placisz ty! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Costa Rica na indeksie 11.03.08, 16:36 spitme napisał: > Do you see what I see ??? ,... widze,ze coraz bardziej nasi biedni sie szokuja a ja mam nadzieje do san jose podleciec,w koncu z florydy to juz daleko nie jest > Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: Costa Rica na indeksie 11.03.08, 17:06 Costa Rica uzyskala niezaleznosc w tym samym roku co grajdolek , i w tym samym roku zlikwidowala armie - Na ponad 4 mil ludnosci ma 6000 Civil Guards , ktorzy normalnie pelnia role policji i zobaczysz ich tylko na skrzyzowaniach kierujacych ruchem ,... Polecam okolice od Jaco do Barranca , piekne okolice , wspaniale plaze , goscinni ludzie , dobra kuchnia i tanio - Zony kuzynka mieszkajaca w Stanach ma tam tesciow i condo , w naszym przypadku super tanio )) ,... =================================================================== a ja mam nadzieje do san jose podleciec,w koncu z florydy to juz daleko nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Costa Rica na indeksie 11.03.08, 17:22 spitme napisał: > > > > Polecam okolice od Jaco do Barranca , piekne okolice , wspaniale > plaze , goscinni ludzie , dobra kuchnia i tanio - Zony kuzynka > mieszkajaca w Stanach ma tam tesciow i condo , w naszym przypadku > super tanio )) ,... > no wlasnie tam jest tzw.sucha jungla,co jest bardziej zdrowe i piekne. nasi znajomi maja w san jose jakies condo i ciagle mnie mecza bym sie z nimi zabrala a ja ciagle w jakies inne miejsca bym jezdzila. chyba sie kiedys rusze tam bo inna znajoma sie przenosi na floryde a stamtad to pare godzin lotu mnie tam ciagnie bo to afryka i jest tam miedzyladowanie www.capeverdebreaks.com/gallery.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu To kretaczko Wyspy Zielonego Przyladka sa.. 11.03.08, 17:25 ..posiadloscia kostarykanska?? Czegoz sie to czlowiek nie dowie od bylej podsochaczewianki, hehe)) vicky17 napisała: no wlasnie tam jest tzw.sucha jungla,co jest bardziej zdrowe i piekne. nasi > znajomi maja w san jose jakies condo i ciagle mnie mecza bym sie z nimi zabrala > a ja ciagle w jakies inne miejsca bym jezdzila. chyba sie kiedys rusze tam bo > inna znajoma sie przenosi na floryde a stamtad to pare godzin lotu > mnie tam ciagnie bo to afryka i jest tam miedzyladowanie > > www.capeverdebreaks.com/gallery.html > Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: To kretaczko Wyspy Zielonego Przyladka sa.. 11.03.08, 17:35 marouder.eu napisał: > ..posiadloscia kostarykanska?? > Czegoz sie to czlowiek nie dowie od bylej podsochaczewianki, hehe)) > a czegoz to czlek sie nie dowie od wsi podkrakowskiej,ktora czytac nie umie i nie rozumie tekstu. jeszcze mi sie ameryka centralna z zachodnia afryka nie myli slonko,ale tobie myli sie znaczenie tego co ja pisze. nie omieszkam podeslac ci pare zdjec z mej kolejnej wirtualnej podrozy bo jak widac ciebie nawet na realna kamere nie stac by zrobic sobie zdjecie swych dziurawych skarpet. widze,ze latasz z wywieszonym jezorem za nami,czyzby zonka cie nie karmila niczym a moze dziatwa ma za malo pytan historycznych dla tate to tate sie w geografa bawi nie mam ochoty na posiadlosi w costa rica,mam wystarczajo ich w warsiawce a te leca lepiej w cenie niz w stodoly w podkrakowskiej wsi a jesli chodzi o cape verde to tam sie laduje lecac z poludnia afryki na poludnie USA kup sobie mape i zobacz jak takie duze samolociki wesolo robiac brrrrr startuja i laduja w ciekawych miejscach swiata ,nu ale co ja tobie bede klepac,przeciez ty wszedzie byl i wszystko widzial. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: To kretaczko Wyspy Zielonego Przyladka sa.. 13.03.08, 12:54 vicky17 napisała: > i zobacz jak takie duze samolociki wesolo robiac brrrrr startuja i laduja w > ciekawych miejscach swiata ,nu ale co ja tobie bede klepac,przeciez ty wszedzie > byl i wszystko widzial. Nie zapomne lotu malym samolocikiem z San Jose do Playa Tambor, resortu na Kostaryce. Samolocik zabieral moze z 10 pasazerow, pilot schowal lokiec i zamknal okno kiedy samolot wzbil sie juz w powietrze. Myslelismy, ze jest to nasz ostatni lot w zyciu, wszyscy siedzieli biali jak kreda, kurczowo trzymajac sie siedzen. Po wyladowaniu pasazerowie byli w takim szoku, ze chyba z dobre 5 minut milczeli przerazeni spogladajac na siebie. Oczywiscie nikt nie wiedzial o tym, ze aby dostac sie do Playa Tambor trzeba odbyc ten lot i wlasciwie przez caly czas pobytu myslelismy o tym jak przezyjemy droge powrotna, co w znacznym stopniu zepsulo nam wakacje > > Odpowiedz Link Zgłoś