Dodaj do ulubionych

Costa Rica na indeksie

11.03.08, 15:59
za popieranie powstania panstwa palestynskiegosmile

www.jta.org/cgi-bin/iowa/breaking/107226.html
Obserwuj wątek
    • spitme Re: Costa Rica na indeksie 11.03.08, 16:23
      Do you see what I see ??? ,...
      ==================================================================
      The American Jewish Committee said, "Given the fact that Costa Rica
      has been a shining light of democracy in Latin America, this action
      against another stalwart democracy, Israel, is particularly
      shocking." ,...
      • marouder.eu Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 16:29
        ...bo wydajesz sie byc bardziej zszokowany od Izraela.

Oszczedzaj sie, na Danke musisz zarobic oraz na Palestyne!
        • spitme Re: Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 16:38
          Byles kiedys w Costa Rica ??? Ja bylem 3 razy - Maja tupet zeby sie
          porownywac ,...
          • vicky17 Re: Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 16:40
            spitme napisał:

> Byles kiedys w Costa Rica ??? Ja bylem 3 razy - Maja tupet zeby sie
            > porownywac ,...

smile) ales mnie rozsmieszyl..wiesz gdzie on byl i co widzial,ale nie powiem bo
            mnie wyklikasmileniestety donosiciele juz tam maja,ze tylko w dziurze siedza i
            patrza na swiat przez dziurke od kluczasmile
          • marouder.eu Re: Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 16:59
            Maja tupet, nie?
            Kostaryka, ktora nie ma wrogow, nikt jej nie odmawia prawa do istnienia, nie
            musi i nie posiada armii rzeczywiscie nie stanowi porownania dla Izraela.

A teraz idz pogadaj z ta vieja bruja, ktora sie wybiera do San Jose, bo, cytuje,
            "Z Florydy, to juz nie daleko"..no wprost rozkosznie durne babiszcze!
            • spitme Re: Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 17:08
              Nie maja wrogow bo umia zyc w zgodzie z sasiadami - Get it ??? ,...
              ===================================================================
              Kostaryka, ktora nie ma wrogow, nikt jej nie odmawia prawa do
              istnienia, nie musi i nie posiada armii rzeczywiscie nie stanowi
              porownania dla Izraela.
              • vicky17 Re: Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 17:13
                spitme napisał:

> Nie maja wrogow bo umia zyc w zgodzie z sasiadami - Get it ??? ,...
                >

ano umiec umieja,malo tego sa jednym z najbardziej dynamicznie rozwijajcych sie
                krajow i jako jedyni maja wlasnie demokratyczne rzady w tym regionie. w koncu
                kupe amerykanow tam sie osiedla wlasnie dlatego,ze sa jedynym normalnie
                funkcjonujacycm panstewkiem ,ale do tego trzeba troche podrozowac by cos
                wiedziec a nie kopiowac zaslyszane na podworki bzdety.
                >
                • marouder.eu Vieja bruja roja como un tomate/nt 11.03.08, 17:17

• dana33 Re: Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 18:55
                splitowski...... jakby israel mial takich sasiadkow, jak costa rica,
                to tez bysmy sobie ladnie zyli w przyjazni.... natomiast jakby costa
                rica miala tych sasiadow, ktorych my mamy..... nu.... get it?
        • dana33 Re: Moze niech cie zona powachluje gazeta.. 11.03.08, 18:50
          marudzinski!!!!!! przywoluje cie do porzadku..... z tego wachlowania
          i tej gazety poszedl mi ekranik z kawa.... to juz zdaje sie 3
          ekranik, ktory sie zalatwia z twojej "winy"..... przy siodmym
          placisz ty! smile))))
      • vicky17 Re: Costa Rica na indeksie 11.03.08, 16:36
        spitme napisał:

> Do you see what I see ??? ,...

widze,ze coraz bardziej nasi biedni sie szokujasmile a ja mam nadzieje do san jose
        podleciec,w koncu z florydy to juz daleko nie jestsmile
        >
        • spitme Re: Costa Rica na indeksie 11.03.08, 17:06
          Costa Rica uzyskala niezaleznosc w tym samym roku co grajdolek ,
          i w tym samym roku zlikwidowala armie - Na ponad 4 mil ludnosci
          ma 6000 Civil Guards , ktorzy normalnie pelnia role policji i
          zobaczysz ich tylko na skrzyzowaniach kierujacych ruchem ,...

Polecam okolice od Jaco do Barranca , piekne okolice , wspaniale
          plaze , goscinni ludzie , dobra kuchnia i tanio - Zony kuzynka
          mieszkajaca w Stanach ma tam tesciow i condo , w naszym przypadku
          super tanio smile)) ,...
          ===================================================================
          a ja mam nadzieje do san jose podleciec,w koncu z florydy to juz
          daleko nie jestsmile
          • vicky17 Re: Costa Rica na indeksie 11.03.08, 17:22
            spitme napisał:

>
            >
            >
            > Polecam okolice od Jaco do Barranca , piekne okolice , wspaniale
            > plaze , goscinni ludzie , dobra kuchnia i tanio - Zony kuzynka
            > mieszkajaca w Stanach ma tam tesciow i condo , w naszym przypadku
            > super tanio smile)) ,...
            >
            no wlasnie tam jest tzw.sucha jungla,co jest bardziej zdrowe i piekne. nasi
            znajomi maja w san jose jakies condo i ciagle mnie mecza bym sie z nimi zabrala
            a ja ciagle w jakies inne miejsca bym jezdzila. chyba sie kiedys rusze tam bo
            inna znajoma sie przenosi na floryde a stamtad to pare godzin lotusmile
            mnie tam ciagnie bo to afryka i jest tam miedzyladowaniesmile

www.capeverdebreaks.com/gallery.html
            • marouder.eu To kretaczko Wyspy Zielonego Przyladka sa.. 11.03.08, 17:25
              ..posiadloscia kostarykanska??
              Czegoz sie to czlowiek nie dowie od bylej podsochaczewianki, hehesmile))

vicky17 napisała:

no wlasnie tam jest tzw.sucha jungla,co jest bardziej zdrowe i piekne. nasi
              > znajomi maja w san jose jakies condo i ciagle mnie mecza bym sie z nimi zabrala
              > a ja ciagle w jakies inne miejsca bym jezdzila. chyba sie kiedys rusze tam bo
              > inna znajoma sie przenosi na floryde a stamtad to pare godzin lotusmile
              > mnie tam ciagnie bo to afryka i jest tam miedzyladowaniesmile
              >
              > www.capeverdebreaks.com/gallery.html
              >
              • vicky17 Re: To kretaczko Wyspy Zielonego Przyladka sa.. 11.03.08, 17:35
                marouder.eu napisał:

> ..posiadloscia kostarykanska??
                > Czegoz sie to czlowiek nie dowie od bylej podsochaczewianki, hehesmile))
                >

a czegoz to czlek sie nie dowie od wsi podkrakowskiej,ktora czytac nie umie i
                nie rozumie tekstu. jeszcze mi sie ameryka centralna z zachodnia afryka nie myli
                slonko,ale tobie myli sie znaczenie tego co ja pisze. nie omieszkam podeslac ci
                pare zdjec z mej kolejnej wirtualnej podrozy bo jak widac ciebie nawet na realna
                kamere nie stac by zrobic sobie zdjecie swych dziurawych skarpet.
                widze,ze latasz z wywieszonym jezorem za nami,czyzby zonka cie nie karmila
                niczym a moze dziatwa ma za malo pytan historycznych dla tate to tate sie w
                geografa bawismile
                nie mam ochoty na posiadlosi w costa rica,mam wystarczajo ich w warsiawce a te
                leca lepiej w cenie niz w stodoly w podkrakowskiej wsi a jesli chodzi o cape
                verde to tam sie laduje lecac z poludnia afryki na poludnie USAsmile kup sobie mape
                i zobacz jak takie duze samolociki wesolo robiac brrrrr startuja i laduja w
                ciekawych miejscach swiata ,nu ale co ja tobie bede klepac,przeciez ty wszedzie
                byl i wszystko widzial.
                • cyniol Re: To kretaczko Wyspy Zielonego Przyladka sa.. 13.03.08, 12:54
                  vicky17 napisała:

> i zobacz jak takie duze samolociki wesolo robiac brrrrr startuja i laduja w
                  > ciekawych miejscach swiata ,nu ale co ja tobie bede klepac,przeciez ty wszedzie
                  > byl i wszystko widzial.
                  Nie zapomne lotu malym samolocikiem z San Jose do Playa Tambor, resortu na
                  Kostaryce. Samolocik zabieral moze z 10 pasazerow, pilot schowal lokiec i
                  zamknal okno kiedy samolot wzbil sie juz w powietrze. Myslelismy, ze jest to
                  nasz ostatni lot w zyciu, wszyscy siedzieli biali jak kreda, kurczowo trzymajac
                  sie siedzen. Po wyladowaniu pasazerowie byli w takim szoku, ze chyba z dobre 5
                  minut milczeli przerazeni spogladajac na siebie. Oczywiscie nikt nie wiedzial o
                  tym, ze aby dostac sie do Playa Tambor trzeba odbyc ten lot i wlasciwie przez
                  caly czas pobytu myslelismy o tym jak przezyjemy droge powrotna, co w znacznym
                  stopniu zepsulo nam wakacjesmile
                  >
                  >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka