Gość: jajacek IP: *.kabel.telenet.be 04.01.02, 02:53 A gdzie ty stukasz? Mie wychodzi caly czas ze jakies 30 km na polnoc od Antwerpi. Tylko po drdze zawadzasz o polskich prowajderow. Czy ty czasem nie jestes moim koklegom ? )))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Galba Zły trop IP: 213.17.161.* 04.01.02, 07:35 Gość portalu: jajacek napisał(a): > A gdzie ty stukasz? > Mie wychodzi caly czas ze jakies 30 km na polnoc od Antwerpi. > Tylko po drdze zawadzasz o polskich prowajderow. > Czy ty czasem nie jestes moim koklegom ? )))) --- Nie 30 i nie na północ. Zdecydowanie nie ten rząd wielkości i palec na mapie w innym kierunku trzeba przesuwać. Znać osobiście też z pewnością się nie znamy (może i szkoda). Pozdrawiam Belgię i polskich „prowajderów” Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Oj Galbo cwaniaczku :)))) IP: *.kabel.telenet.be 04.01.02, 07:46 No to skad stukasz ? Twoj ip jest Belgijski . Czy zadajesz sobie az tyle trudu ,zeby go ukryc ? (Zeby nie bylo niedomowiec to wszystko z sympatia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba IP IP: 213.17.161.* 04.01.02, 08:01 Gość portalu: jajacek napisał(a): > No to skad stukasz ? Twoj ip jest Belgijski . > Czy zadajesz sobie az tyle trudu ,zeby go ukryc ? > (Zeby nie bylo niedomowiec to wszystko z sympatia) --- Nie wiem jaki jest mój IP (mam nadzieję, że jednak nie belgijski). Kliknij poniższy link a przekonasz się, że jestem wszędzie (czyli nigdzie?). www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=INFORMACJE&wid=378830&aid=378830 Galba PS. Obawiam się, że ze względu na długość powyższego adresu może być on mało aktywny. Jeśli tak się właśnie stało to myślę, że poradzisz sobie w inny sposób. PS2. IP może być naprawdę bardzo mylący... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re:213.17.161.* IP: *.kabel.telenet.be 04.01.02, 08:07 Ide juz do domu i sprawdze sobie Czolem ! Dzieki za info.ale nadal jestes tajemiczy Odpowiedz Link Zgłoś
zeh Co JAJACEK do G A L B A czuje ? 04.01.02, 12:03 Gość portalu: jajacek napisał(a): > Czy ty czasem nie jestes moim koklegom ? )))) Może i na siłę mółby nim zostać i nie tylko! No to jak z tym, GALBA? przyznaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Galba - nie Heliogabal !!! IP: 213.17.161.* 04.01.02, 12:10 zeh napisał(a): > Gość portalu: jajacek napisał(a): > > > Czy ty czasem nie jestes moim koklegom ? )))) > > Może i na siłę mółby nim zostać i nie tylko! > No to jak z tym, GALBA? przyznaj się. --- Jeśli dobrze zrozumiałem podtekst – to moja odpowiedź brzmi: Nie jestem Heliogabal tylko Galba - niby obaj z Rzymu a różnica znaczna! Serwiusz Sulpicjusz Galba, Imperator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Galba ante portas... IP: *.tgory.pik-net.pl 04.01.02, 12:13 chyba tak się to pisze. 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem miało być: Galba u BRAM IP IP: *.tgory.pik-net.pl 04.01.02, 12:25 Gość portalu: siedem napisał(a): > chyba tak się to pisze. > 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Bramy IP: 213.17.161.* 04.01.02, 12:37 Jak wiadomo Hannibal bram w końcu nie przekroczył a wartości o które walczył sczezły w pożodze płonącej Kartaginy. Mam nadzieję, że nie miałeś zamiaru tworzenia takiej analogii?! Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Bramy IP: *.tgory.pik-net.pl 04.01.02, 12:42 Gość portalu: Galba napisał(a): > Jak wiadomo Hannibal bram w końcu nie przekroczył a wartości o które walczył > sczezły w pożodze płonącej Kartaginy. Mam nadzieję, że nie miałeś zamiaru > tworzenia takiej analogii?! > > Galba heh Oczywiście że nie. Chodziło mi o bramy dla sieciowego protokołu IP. No ale twoje starania i walka z Cesarstwem Jewropa nie muszą się tak skończyć. 6,80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Bramy Jewropy IP: 213.17.161.* 04.01.02, 12:59 Gość portalu: siedem napisał(a): > heh > Oczywiście że nie. Chodziło mi o bramy dla sieciowego protokołu IP. No ale twoj > e > starania i walka z Cesarstwem Jewropa nie muszą się tak skończyć. > 6,80 - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Bramy Jewropy IP: *.tgory.pik-net.pl 04.01.02, 13:06 Gość portalu: Galba napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > heh > > Oczywiście że nie. Chodziło mi o bramy dla sieciowego protokołu IP. No ale > twoj > > e > > starania i walka z Cesarstwem Jewropa nie muszą się tak skończyć. > > 6,80 > > - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Bramy Jewropy IP: *.acn.waw.pl 05.01.02, 19:46 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: Galba napisał(a): > > > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > heh > > > Oczywiście że nie. Chodziło mi o bramy dla sieciowego protokołu IP. N > o ale > > twoj > > > e > > > starania i walka z Cesarstwem Jewropa nie muszą się tak skończyć. > > > 6,80 > > > > - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: Mimo Pozdrawiam z cieplej Belgi IP: *.kabel.telenet.be 04.01.02, 12:14 U nas jak narazie -2° Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Mimo Pozdrawiam z cieplej Belgi IP: *.tgory.pik-net.pl 04.01.02, 12:16 Gość portalu: jajacek napisał(a): > U nas jak narazie -2° a u nas "odjąć" 20 7,30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Pozdrowienia z Królestwa Śniegu IP: 213.17.161.* 04.01.02, 12:20 Gość portalu: jajacek napisał(a): > U nas jak narazie -2° --- Też bym tak chciał! U mnie -12 i kupa śniegu Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: Galba - nie Heliogabal !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 15:29 Ave ! Mam nadzieję, że ten rok nie będzie dla Ciebie "rokiem czterech cesarzy", Galbo ? Ostrożnie ... pozdrawiam ) a zasp zazdroszczę ! tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Czcigodna Tete córa Minerwy i Jowisza IP: 213.17.161.* 07.01.02, 07:41 Gość portalu: tete napisał(a): > Ave ! > Mam nadzieję, że ten rok nie będzie dla Ciebie "rokiem czterech cesarzy", > Galbo ? Ostrożnie ... > > pozdrawiam ) a zasp zazdroszczę ! tete --- Czcigodna Matrono! Skoro już zbłądziliśmy na manowce Historii to muszę stwierdzić, że nauka owa (szczególnie wspomniana epoka) jest moją platoniczną miłością. Dlatego nie bądź zdziwiona gdy pewnego dnia pojawi się na tym Forum wątek „Krótki Kurs Historii Starożytnej (lub Pouczającej)” mego autorstwa – poczułem konieczność przybliżenia ogółowi paru ciekawych (frapujących) faktów z dziejów kolebki naszej cywilizacji, które i dziś mogą stanowić wskazówkę dla poddanych i rządzących jak sterować wątłą „Polonią” po rozszalałym oceanie wszechświata. Kto wie? Jutro, pojutrze, za tydzień? W każdym bądź razie niedługo nastąpi otwarcie Akademii Mego Imienia. Galba PS. Zaspy zaspały i odwilż je zaskoczyła. Odpowiedz Link Zgłoś