absztyfikant 28.04.08, 19:48 Naprawde, nawet za Rochellina tesknie. I wcale nie klamie! Klaniam sie nisko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 Re: Tesknie za Wami :P 28.04.08, 19:51 absztyfikant napisał: > Naprawde, nawet za Rochellina tesknie. I wcale nie klamie! > > Klaniam sie nisko > oj to bedziesz musial tesknic dalej,bo ja jade do blond wlosow i niebieskich oczow,gdzie trawa zielona,oleandry i viburnum szaleja a zimne fale pacyfiku przypominaja nam o przemijaniu czasu i o tym jacysmy wszyscy mlodzi byli,nie tak dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Tesknie za Wami :P 28.04.08, 19:56 A co, do salonu fryzjerskiego jedziesz? Pacyfik zimny? Jedz do Ereca, morze slone bardzo ladne, cieple i podobno dobrze robi na urode. No i do Jordanii blisko. Trawy zielonej malo, ale oliwnych drzewek sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Tesknie za Wami :P 28.04.08, 20:04 absztyfikant napisał: > A co, do salonu fryzjerskiego jedziesz? Pacyfik zimny? Jedz do > Ereca, morze slone bardzo ladne, cieple i podobno dobrze robi na > urode. No i do Jordanii blisko. Trawy zielonej malo, ale oliwnych > drzewek sporo. > salon fryzjerski zaliczylam u nas,w koncu nie mieszkam na zadupiu ereckim,tylko w mini SWIECIEpacyfik zimny w pewnym miejscu,ale za to uniemozliwial ucieczke z dosc znanego wiezienia. a co do moich podrozy to wiesz,ze ja nie lubie zadnych blot,jeszcze nie te lata by sie w nich tarzac i placic za to sluchajac belkotow jakis z nadwaga kolo mnie. wole wina z NAPA Valley ,co prawda nie umywaja sie do tych z Cape Cod,ale zawsze mozna przepic w milym towarzystwie sluchajac mego ukochanego Milesa Davisa.dalsze wycieczki nastapia pozniej,zaczynam od lokalnych a koncze tak czy tak zawsze na TAMCE. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Tesknie za Wami :P 28.04.08, 20:09 Alcatraz? Przeciez to propaganda syjonistyczna wymyslona na potrzeby syjonistycznego Hollywood. I Ty sie dalas na nia nabrac? Ojwawoj, koniec swiata. Tamka jak Tamka, wole kluby na Foksal czy Forty Mokotowskie, a rurki z kremem mozna dostac nawet w zadupiu ereckim. Czy jak Ci kiedys pisalem Rachelciu, ze Izrael to piekny kraj? Nieeeeeeeeeeeeeeeee? Jesli nie, to Ci teraz pisze. A Ty to sobie przemysl. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Tesknie za Wami :P 28.04.08, 20:17 absztyfikant napisał: > > Czy jak Ci kiedys pisalem Rachelciu, ze Izrael to piekny kraj? > Nieeeeeeeeeeeeeeeee? Jesli nie, to Ci teraz pisze. A Ty to sobie > przemysl. > rurki z kremem jadam zawsze w milym towarzystwie na Tamce,od lat zreszta,a w to nie watpie,ze eretz to piekny kraj i pelen milych ludzi. w koncu poznalam ich kupe na tym forum to jak mozna watpic..nie smiem. Alcatraz jak Alcatraz,ladnejsze jest Monterey,troche Cape Town przypomina,a tam me serce pozostanie juz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Tesknie za Wami :P 28.04.08, 20:20 Na co zatem czekasz? Sprzedaj posiadlosci warszawskie, wlosci hamerykanskie, rubiny i Nikifory i kupuj mansion w Kapsztadzie. Jak mnie kiedys zaprosisz to przywioze Ci duzo dobrego ereckiego wina Deal? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Tesknie za Wami :P 28.04.08, 20:29 Poki co ja wina nie pije, tylko strzelilem sobie espresso aroch. Mam chwilowy przesyt i stronie od kawy z kardamonem Ilez mozna Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Tesknie za Wami :P 28.04.08, 20:32 absztyfikant napisał: > Na co zatem czekasz? Sprzedaj posiadlosci warszawskie, wlosci > hamerykanskie, rubiny i Nikifory i kupuj mansion w Kapsztadzie. Jak > mnie kiedys zaprosisz to przywioze Ci duzo dobrego ereckiego wina > Deal? > jedna rzecz sie kochac a druga rzecz robic interes..moj drogi chociaz jestem niepoprawna romantyczka,to nigdy bym tam na stale mieszkac nie chciala. afryka jest zbyt dzika na to,ale architektura Cape Town jest przepiekna. co do wina to smiem twierdzic,ze nie masz szans ani na wspolne przepicie,ani na konkurowanie z winami SA..to po prostu dwa inne swiaty,z roznymi smakami.mozna jedynie porownywac cos co jest zbiezne a nie zupelnie inne. ps. Nikifor ma najlepsza cene w Polsce,tu w Sotheby's lachudry chcialy mnie ze skory oblupic,no ,ale pokazalam im kto tu zyd prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
foruminum Re: Tesknie za Wami :P 28.04.08, 21:48 absztyfikant napisał: > Naprawde, nawet za Rochellina tesknie. I wcale nie klamie! > Klaniam sie nisko Wszystkie bociany już powracały do kraju. W Polsce też ciepło się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek-kowalski A ja za nikim nie tesknie 29.04.08, 00:04 A najpiekniesze plaze i morze jest teraz na Helu. Zupelnie pusto, zapach sosen, jodu z Baltyku oraz glosiki moich 4-ga malych dzieciaczkow i zony , ktora sie z nimi bawi przy naszym zaparkowanym na plazy motor-home. Szczerze wspolczuje tym wszystkim sybaryckim starym pie..m,ktore dbaja jedynie o wlasne stare du*py. Zycia ma tylko sens jak sie zyje dla kogos. Wlasnie pracujemy z Asia nad nastepnym dzieciaczkiem. Mamy nadzieje , ze tym razem beda blizniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A ja za nikim nie tesknie 29.04.08, 00:14 jeszcze napisz, ile zarabiasz i wszyscy padna z zazdrosci... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek-kowalski Re: A ja za nikim nie tesknie 29.04.08, 11:14 e tam, klepie ta amerykansko-polska biede Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: A ja za nikim nie tesknie 29.04.08, 00:54 jak bym miała takiego męża jak atolski wolałabym się pochlastać dzieciorób pieprzony,dać odpocząć kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek-kowalski Re: A ja za nikim nie tesknie 29.04.08, 11:20 Ariadna, sa kobiety i sa lesby. Moja ,jak ja nie ukocham 3x dziennie to garkami rzuca. A jak probowalem raz kondomu uzyc to plakala przez 3 dni. Ale mi Bozia poblogoslawila, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: A ja za nikim nie tesknie 29.04.08, 11:48 funfire.de/bilder/9747/komische-frucht.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Tesknie za Wami :P 29.04.08, 00:54 foruminum napisała: > Wszystkie bociany już powracały do kraju. W Polsce też ciepło się zrobiło. > to dobra wiadomosc,jeszcze pare dni i "dobije" do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Tesknie za Wami :P 29.04.08, 00:58 melord napisała: > > > to dobra wiadomosc,jeszcze pare dni i "dobije" do Polski zycze pomyslnych wiatrow i moze sie gdzies nad Pacyfikiem nasze drogi skrzyzuja,bo ja tez lece tyle ,ze do nas pamietaj o rurkach na Tamce,moj znajomy juz sie odchudza by moc wespol je zmoc jesienia pozdrow Solec i Powisle,pogoda chyba robi sie tam coraz ladniejsza..nareszcie. pamietaj o zdjeciach,ja wroce chyba z setkami AHOY Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Tesknie za Wami :P 29.04.08, 01:09 siedze w Tokio..ludziow jak mrowkow za pare dni jeszcze Helsinki i...wale na Tamke...rurki z bita smietana sprzedaja? w USA bede koniec maja/czerwiec pzdr ps.z komputerem hotelowym mam problemy w tym jednym z najbardziej zaawansowanym technologicznie kraju,gleboko sie klaniaja ale co chwila siada... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Tesknie za Wami :P 29.04.08, 01:16 melord napisała: > siedze w Tokio..ludziow jak mrowkow > za pare dni jeszcze Helsinki i...wale na Tamke...rurki z bita > smietana sprzedaja? > w USA bede koniec maja/czerwiec > pzdr > > ps.z komputerem hotelowym mam problemy w tym jednym z najbardziej > zaawansowanym technologicznie kraju,gleboko sie klaniaja ale co > chwila siada... > > nie znosze Tokyo,co prawda technologicznie sa super,ale to wszystko letko przerazajace jak dla mnie,no a poza tym te male przestrzenie w budynkach..jak tam ludzie moga mieszkac,nawet z tym ciaglym klanianiem sie trudno.to juz Singapore lepsze,tyle,ze to kawal drogi od nas Rurki sa na Tamce,ale dobre sa rozne babeczki nadziewane..mm rozmarzylam sie 3M sie i cykaj zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Tesknie za Wami :P 29.04.08, 05:49 a ja siedze w wólce małej-jednym z najbardziej zabitych dechami miejsc w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Tesknie za Wami :P 29.04.08, 13:33 aaki napisała: > a ja siedze w wólce małej-jednym z najbardziej zabitych dechami miejsc w polsce > nie przejmuj sie aaki....ja marze,zeby wreszcie znalezc sie w takiej zabitej dechami wolce , nawet jak nazywa sie Warszawa to jest moja wolka,polska wolka......... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Tesknie za Wami :P 29.04.08, 16:58 nie,nie martwię się ale od pewnego czasu nad 10 godzinna podróz samolotem na jakies wyspy hula-gula przedkładam pobyt w lesie i kiełbaskę z rozna. to niekorzystny objaw Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Tesknie za Wami :P 30.04.08, 19:52 aaki napisała: > nie,nie martwię się ale od pewnego czasu nad 10 godzinna podróz samolotem na j > akies wyspy hula-gula przedkładam pobyt w lesie i kiełbaskę z rozna. > to niekorzystny objaw zaczynam powoli zgadzac sie z toba,ale mimo wszystko po 13 godzinach pdrozy z koszernymi bachorami dolecialam do rodzynkow i sekwoji. cos wspanialalego no i basen czeka sciskam przyjaciol wyjatkowo slonecznie Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant dobry tekst na sygnaturke :P 03.05.08, 07:47 No nie? > mimo wszystko po 13 godzinach pdrozy z koszernymi bachorami dolecialam do rodzynkow i sekwoji. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: dobry tekst na sygnaturke :P 03.05.08, 19:43 absztyfikant napisał: > No nie? > > > mimo wszystko po 13 godzinach pdrozy z koszernymi bachorami > dolecialam do rodzynkow i sekwoji. > no sam jestes chicken w tej materii i nie dorobiles sie nawet jednego non-kosher. 7 wrzeszczacych bachorow przez 7 godzin i tatus w kapeluszu,ktorego to nawet nie bralo jakos mnie nie rajcowalo. wspolczulam wygolonej,ale w koncu widzialy koszerne galy co sobie wybieraly. ps.Stanford jest obledny,chyba sie zapisze na jakis korespondencyjny kurs,coby miec powod do czestego wpadania Odpowiedz Link Zgłoś