n0str0m0 15.09.03, 15:07 nie zrozumialem ale CO przypalasz jak ci zostala dzialka trawy to sie raduj co tchu w lewym plucu przypalaj dalej ja glosuje na winietki dla pieszych nostromo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_nutka Re: n0str0m0 16.09.03, 07:24 n0str0m0 napisał: > nie zrozumialem > > ale CO przypalasz > jak ci zostala dzialka trawy > to sie raduj co tchu w lewym plucu > > przypalaj dalej > ja glosuje na winietki dla pieszych > > nostromo nostromo ja przypalam "marchewki" te od kija i za karę nieradzenia sobie z ognistym temperamentem co raz ktoś ma ochotę nauczyć mnie zasad umiejętnego mieszania tam gdzie woda robi się sodowa a potem uderza gdzie nie powinna )) d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: do Danutki 16.09.03, 12:03 d_nutka napisała: > ja przypalam "marchewki" te od kija > i za karę nieradzenia sobie z ognistym temperamentem co raz ktoś ma ochotę > nauczyć mnie zasad umiejętnego mieszania tam gdzie woda robi się sodowa a potem uderza gdzie nie powinna Tobie Danutko przede wszystkim wydaje się, że wiesz co robisz i traktujesz swoją misję jako posłannictwo. Myślisz, że możesz w jakokolwiek sposób realnie wpłynąć na cokolwiek, jesli napiszesz kilka kolejnych takich nic nie znaczących słów jak powyżej. Takie działania mają nawet swoją nazwę, ale to juz lepiej potrafi Krzyś wyjasnić. Niestety on ma jedno oko jakby bardziej, więc zapewne nawet nie zauważy, a jeśli zauważy, to pomyli mu się kwalifikacja czynu. Krzyś, nie wiedząc nic o człowieku, rozlicza go z wygłaszania opinii na forum, Ty, przy podobnie głębokiej wiedzy, dokonujesz wartościowań etycznych. Zapominając ciągle, że to jest tylko forum, kobieto. Oboje jesteście siebie warci. Czyli generalnie niewiele. Im mniejsza realna mozliwość oddziaływania na cokolwiek, tym większa potrzeba wygłaszania swoich opinii wobec kilkudziesięciu obecnych na tym forum osób z poczuciem, że oto zmieniamy świat. To daje wrazenie, ze ktoś sie z nami liczy. A prawda jest taka, że z samego gadania tutaj nic nie wynika, poza brakiem czasu na zrobienie czegoś sensownego. Pozostawiam pole - dalej sobie stosuj kary Obojgu misjonarzom poczucia spełnienia życzę. A. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: do Danutki 16.09.03, 12:24 abe.abe napisała: > Tobie Danutko przede wszystkim wydaje się, że wiesz co robisz > i traktujesz swoją misję jako posłannictwo. pomyłka, czyli nic co robię nie czynię jako posłannictwa > Myślisz, że możesz w jakokolwiek sposób realnie wpłynąć na cokolwiek, pomyłka nigdy nie myślałam, że globalnie mogę na cokolwiek wpłynąć myślę jednak, że tam gdzie bywam mam też coś do powiedzenie (zrobienia) i przez to wpływam na swoje środowisko > jesli napiszesz kilka kolejnych takich nic nie znaczących słów jak powyżej. > Takie działania mają nawet swoją nazwę, ale to juz lepiej potrafi Krzyś > wyjasnić. Niestety on ma jedno oko jakby bardziej, więc zapewne nawet nie > zauważy, a jeśli zauważy, to pomyli mu się kwalifikacja czynu. > Krzyś, nie wiedząc nic o człowieku, rozlicza go z wygłaszania opinii na forum, potrzebujesz Krzysia do pomocy by za ciebie wyraził to co ty o mnie myślisz? niech kto inny mi podpada, a ty pozostaniesz ta nieskazitelna kulturalnie? czyli moralnie i etycznie OK? > Ty, przy podobnie głębokiej wiedzy, dokonujesz wartościowań etycznych. > Zapominając ciągle, że to jest tylko forum, kobieto. pomyłka nigdy nie zapomniałam, że to jest forum > Oboje jesteście siebie warci. Czyli generalnie niewiele. dziękuję za ocenę ponoć nie oceniasz innych > Im mniejsza realna mozliwość oddziaływania na cokolwiek, tym większa > potrzeba wygłaszania swoich opinii wobec kilkudziesięciu obecnych na tym > forum osób z poczuciem, że oto zmieniamy świat. To daje wrazenie, ze ktoś > sie z nami liczy. cóż za insynuacje forum jest od wygłaszania opini jego uczestników po to powstało czyż nie? > A prawda jest taka, że z samego gadania tutaj nic nie wynika, poza brakiem > czasu na zrobienie czegoś sensownego. > Pozostawiam pole - dalej sobie stosuj kary > Obojgu misjonarzom poczucia spełnienia życzę. > A. > > ale zanim pozostawiłaś "pole obojgu misjonarzom" napisałaś co napisałaś i teraz ten post żyje sobie swoim własnym życiem moje dalsze działanie w tym kierunku jest już zbyteczne d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Spadaj na te sucha... IP: *.proxy.aol.com 16.09.03, 12:28 ...dupe, zdziro wstretna. Dalas sie tu poznac wystarczajaco dobrze jako intrygantka oraz klamczucha. Ponadto jestes wredna ale o tym juz mowilem. Gdybym ciebie nie znal to z cala pewnoscia nie zabieralbym na twoj temat glosu. Podsumowujac, najlepiej dla ciebie bedzie, gdy udasz sie na te lepsze fora, o ktorych mowilas, i tam pozostaniesz. Z cala pewnoscia znajdziesz sie tam we wlasciwym towarzystwie, czyli liczyc moge ze niedlugo poprzegryzacie sobie garla (a ty, pani doktorowo padniesz pierwsza). Jeszcze tylko zabierz ze soba Szuje. . . Krzyś, nie wiedząc nic o człowieku, rozlicza go z wygłaszania opinii na forum, Ty, przy podobnie głębokiej wiedzy, dokonujesz wartościowań etycznych. . . S Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Spadaj na te sucha... 16.09.03, 12:40 mam nadzieję, że to nie o mnie (post nie ma wyraźnej adresatki, czyżby autocenzura?), choć mam podstawy przypuszczać iż wielu o mnie tak sobie myśli, a inni czasem i napiszą d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Spadaj na te sucha... IP: *.proxy.aol.com 16.09.03, 13:03 Jak to nie ma moj post adresatki, Danusiu? A to zdanie ponizej (cytat) to z czyjegopostu pochodzi(?) Ponadto, konfiguracja postow wskazuje na adresata. No i co najwazniejsze - czy bylem kiedys niemily dla Ciebie? . . "Krzyś, nie wiedząc nic o człowieku, rozlicza go z wygłaszania opinii na forum, Ty, przy podobnie głębokiej wiedzy, dokonujesz wartościowań etycznych." . . S Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Spadaj na te sucha... 17.09.03, 07:21 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Jak to nie ma moj post adresatki, Danusiu? A to zdanie ponizej (cytat) to z > czyjegopostu pochodzi(?) Ponadto, konfiguracja postow wskazuje na adresata. No > i co najwazniejsze - czy bylem kiedys niemily dla Ciebie? > . > . > > > "Krzyś, nie wiedząc nic o człowieku, rozlicza go z wygłaszania opinii na forum, > > Ty, przy podobnie głębokiej wiedzy, dokonujesz wartościowań etycznych." > . > . > S > > > Krzysiu ja domyślałam się, że to nie o mnie bo nie jestem "doktorową", choć raz popełniłam (dawno temu) pewien wpis mogący wprowadzić w błąd. pozdrawiam d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: Spadaj na te sucha... 17.09.03, 13:12 d_nutka napisała: > Krzysiu > ja domyślałam się, że to nie o mnie bo nie jestem "doktorową", Dzięki za tę uwagę, bo to w takim razie też nie o mnie. O kim też ten Krzyś mógł pisać? ))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perli łojej kurdeczko! IP: *.rato.net / 192.168.1.* 17.09.03, 14:10 abe.abe napisała: > d_nutka napisała: > > > Krzysiu > > ja domyślałam się, że to nie o mnie bo nie jestem "doktorową", > > Dzięki za tę uwagę, bo to w takim razie też nie o mnie. > O kim też ten Krzyś mógł pisać? > ))))))))))))))))) Dyć to o mnie! Doktorkowałam się w roku 2088. Z Futurologii Forum w Czasach Walki Dwóch Ogni w Łoparciu o Piąte Prawo Wirtuologii w Nawiązaniu do Koncepcji Konfucjonalizmu Nieskończonej Aktualnej Ekstazy , którą Łodczuwają Dwa Zrazy w Czasie Cofnięte. pozdrawiam serdecznie perli Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: łojej kurdeczko! 17.09.03, 14:23 Gość portalu: perli napisał(a): > Nieskończonej Aktualnej > Ekstazy , którą Łodczuwają Dwa Zrazy w Czasie Cofnięte. > > pozdrawiam serdecznie a ja Zrazu Ekstatycznie )))))) a potem raz po raz )) Abe )) Odpowiedz Link Zgłoś
abe.abe Re: Spadaj na te sucha... 16.09.03, 13:08 Nie poprzestawaj na nadziei, Danutko. Możesz spokojnie oddać się radości, że to do mnie. Czy Krzyś był kiedykolwiek dla Ciebie niemiły? Skorzystam z dobrej rady Twojego kumpla. Bywajcie. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Spadaj na te sucha... IP: 213.216.66.* 16.09.03, 13:11 > Czy Krzyś był kiedykolwiek dla Ciebie niemiły? to brzmi jak ciężki zarzut danuta skłam jej że był dla ciebie szorstki albo co tam - niemiły wręcz 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 wrzucam na lewe pluco... 16.09.03, 13:37 i co widze? danutka z sucha... hola, hola sama tak przeciw wiatrakom? danutko pozwol galanteria mi nie pozwala milczec! jestem z toba i twoja pejsata dupka przeciw mrocznym odchlaniom forum tego nostromo p.s. 7, hyper juz dawno widzialem, mniam Odpowiedz Link Zgłoś