Gość: Durango IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.01.02, 07:05 AMERYKA DZIEKI ZYDOM SA POTEGA ECONOMICZNA NA SWIECIA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia A ja zawsze dodaje odrobine majeranku... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 10:55 Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Zasadowy Octan Miedzi 08.01.02, 15:36 Grynszpan (z niem. gruenspan)- to zasadowe octany miedzi. Ze wzgledu na trujace wlasciwosci stosowany do zwalczania szkodnikow! Wdzisz Alen! Zdemaskowalismy twe niecne knowania! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
bigda1 Re: Zasadowy Octan Miedzi 08.01.02, 16:01 eliot napisał(a): > Grynszpan (z niem. gruenspan)- to zasadowe octany miedzi. Ze wzgledu na trujace > > wlasciwosci stosowany do zwalczania szkodnikow! > Wdzisz Alen! Zdemaskowalismy twe niecne knowania! > Eliot Zona mi onegdaj mowila, ze grynszpan najlepiej czyscic pasta do zebow...? Sa jakies inne sposoby...? Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zasadowy Octan Miedzi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 18:51 bigda1 napisał(a): > eliot napisał(a): > > > Grynszpan (z niem. gruenspan)- to zasadowe octany miedzi. Ze wzgledu na tr > ujace > > > > wlasciwosci stosowany do zwalczania szkodnikow! > > Wdzisz Alen! Zdemaskowalismy twe niecne knowania! > > Eliot > > > Zona mi onegdaj mowila, ze grynszpan najlepiej czyscic pasta do zebow...? > Sa jakies inne sposoby...? > > Mateusz Wiekszosc na tym Forum, o ile zauwazylam , chetnie uzyloby kolka osikowego i wody swieconej! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Zasadowy Octan Miedzi 09.01.02, 11:06 Gość portalu: Kasia napisał(a): > > > > > > Zona mi onegdaj mowila, ze grynszpan najlepiej czyscic pasta do zebow...? > > Sa jakies inne sposoby...? > > > > Mateusz > > Wiekszosc na tym Forum, o ile zauwazylam , chetnie uzyloby kolka osikowego i wo > dy > swieconej! > Dzieki Kasiu za rade ))) I to pomaga na grynszpan???? Mateusz!!!! Spytaj zony!!! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
bigda1 Re: Zasadowy Octan Miedzi 09.01.02, 12:23 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Wiekszosc na tym Forum, o ile zauwazylam , chetnie uzyloby kolka osikowego i wo > dy > swieconej! > Nasz Dobrodziej bardziej humanitarny, zaleca Madagaskar dla jednych a rozaniec dla drugich... Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: ALLEN GREENSPAN SZEFEM FINANSOW AMERYKANSKICH IP: 151.112.27.* 08.01.02, 21:30 Blad Dupango - to zydzi sa bogaci dzieki ameryce - A w Izraelu wasze kibuce to bankruty sa. Odpowiedz Link Zgłoś