pozarski 30.08.08, 07:08 Chcialem na FoM powiesic post easy kretyna,bo tak ladnie mowi o tym czym sie aqua stala,ale zamiast zalogowac ten chlam,system wylogowal mnie. Rozne rzeczy mi system czynil, ale zeby wylogowywal bez gadania? No tego jeszcze nie bylo.)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: System Cię wylogował :(. 30.08.08, 12:34 Pewnie było zbyt wcześnie,o tej porze system śpi pozarski napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: System Cię wylogował :(. 30.08.08, 13:09 Co to za system,co spi? Ten nie spi nigdy; tego sie gazeta nauczyla w komunistycznych tiurmach.)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Pozarski 30.08.08, 13:14 ty mnie lepiej powiedz, czy ten twoj nick ma cos wspolnego z tym Rosjaninem co to w 1612 naszych z Kremla wywalil? PF Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Pozarski 30.08.08, 13:17 Nie mial,ale dostaje mi sie za niego. Po prostu kiedys lubilem jego kotlety. Potem sie przerzucilem na kaczke i jakie szczescie,ze nie wybralem tego nicka! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: System Cię wylogował :(. 30.08.08, 15:24 pozarski napisał: > Chcialem na FoM powiesic post easy kretyna,bo tak ladnie mowi o tym czym sie > aqua stala,ale zamiast zalogowac ten chlam,system wylogowal mnie. Rozne rzeczy > mi system czynil, ale zeby wylogowywal bez gadania? No tego jeszcze nie bylo. > )) system cierpliwy,ale sprawiedliwy..chciales donoscic to odrabano ci reke Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: System Cię wylogował :(. 30.08.08, 15:28 Przyganiala kotlica filizance filigranowej. Gdym ja tak czesto wystepowal na FoM jak ty Rachelciu, to czasu bym nie mial na nic innego. Jak ty to robisz?)) Odpowiedz Link Zgłoś