balzer 15.10.03, 19:39 Groclin Dyksobolia Grodzisk wyeliminowała Herthe Berlin z Pucharu UEFA. Wreszcie cos sie rusza w polskim futbolu - Brawo ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.scan Nic się nie rusza, to żenująco słaba Hertha, 15.10.03, 19:44 która niedawno wygrywała z możnymi Bundesligi. Przegrałem pięć dych ( Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Nic się nie rusza, to żenująco słaba Hertha, 15.10.03, 19:47 pan.scan napisała: > która niedawno wygrywała z możnymi Bundesligi. Przegrałem pięć dych ( Trzeba było postawic na Groclin tak jak ja - mimo wszystko pokonanie drużyny z Bundesligi (nawet w słabej formie) przez polski zespół jest zawsze sukcesem. Niemcy maja dużo wieksze budzety i stac ich na lepszych zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan No nie, balzer ! "polska miara sukcesu" ? 15.10.03, 19:52 Mimo wszystko wierzę jeszcze w Wisłę. Że przegra. Też postawiłem. balzer napisał: > mimo wszystko pokonanie drużyny z Bundesligi (nawet w słabej formie) przez polski zespół jest zawsze sukcesem. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Bład :) 15.10.03, 19:54 pan.scan napisała: > Mimo wszystko wierzę jeszcze w Wisłę. Że przegra. Też postawiłem. Obawiam sie, że ponownie straciłes pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Nie sądzę. 15.10.03, 20:09 Przegra w doborowym towarzystwie. Ustawiłem ja w towarzystwie Vardaru - remis z AS Roma, wygranej Dyn.B-kreszt.Wyszło. Czekam na wygraną Lokeren i przegraną Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer A jednak :) 15.10.03, 22:20 No coż... Wisła wygrała 2:1, musisz miec wieksze zaufanie do polskich drużyn. Na pocieszenie powiem Ci, że kupon i tak by nie wszedł bo Lokeren przegrało z Man C. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Nie powiem, żebym się nie cieszył! 15.10.03, 22:27 Wniosek jeden, aby nasze drużyny grały dalej muszę stawiać na ich przegrane. Poszukuję refundatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Nie powiem, żebym się nie cieszył! 15.10.03, 22:44 pan.scan napisała: > Wniosek jeden, aby nasze drużyny grały dalej muszę stawiać na ich przegrane. > Poszukuję refundatorów. Zdajsie że już w piatek losowanie nastepnej rundy. Jak trafia na mocne druzyny, to sie odkujesz Ja jeszcze czekam na koniec meczu Valencji i Benfiki. Do przerwy remisuja, wiec moje zakłady też sa zagrożone. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan No to może wspólnie zagramy na LM 15.10.03, 22:47 Ty typujesz, ja płacę - dzielimy na 1/2. A może ktoś inny dołączy? Moje zakł. padły już w całości. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Wchodze w to :) 15.10.03, 22:53 pan.scan napisała: > Ty typujesz, ja płacę - dzielimy na 1/2. A może ktoś inny dołączy? > Moje zakł. padły już w całości. Szkoda. No, na Lige Mistrzow to ja gram zawsze, nie przepuszczam żadnej kolejki. Bardzo chetnie przedyskutuje wszelki mozliwe typy na nadchodzaca kolejke. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Wyszło? 16.10.03, 00:04 Valencia (Spa) 1 - 0 AIK Stockholm (Swe) Benfica 1 - 0 La Louviere balzer napisał: > Ja jeszcze czekam na koniec meczu Valencji i Benfiki. Do przerwy remisuja, wiec moje zakłady też sa zagrożone. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Wyszło 16.10.03, 15:44 pan.scan napisała: > Valencia (Spa) 1 - 0 AIK Stockholm (Swe) > > Benfica 1 - 0 La Louviere > > Ale co sie nerwów najadłem Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk7 Re: No nie, balzer ! 'polska miara sukcesu' ? 15.10.03, 20:13 pan.scan napisała: > Mimo wszystko wierzę jeszcze w Wisłę. Że przegra. Też postawiłem. > Tak źle życzysz polskim drużynom? Nic dziwnego. Stawiasz pewnie na Kibucnik Peta Tykwa, albo Cadyk Tel Awiw... Odpowiedz Link Zgłoś
hansen Re: No nie, balzer ! 'polska miara sukcesu' ? 15.10.03, 20:16 bzyk7 napisał: > Tak źle życzysz polskim drużynom? > Nic dziwnego. > Stawiasz pewnie na Kibucnik Peta Tykwa, albo Cadyk Tel > Awiw... Bzyku, leć, poszukaj sobie jakiegoś smakowitego gówienka, a nie bzycz tu swoich muszych bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brava Re: Grodzisk, Grodzisk, Grodzisk.... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 19:47 BrAAAAAAAAwooooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
hansen Balzer.... :) 15.10.03, 20:11 balzer napisał: > Groclin Dyksobolia Grodzisk wyeliminowała Herthe Berlin z > Pucharu UEFA. > Wreszcie cos sie rusza w polskim futbolu - Brawo ! Oj, Balzer, obawiam się jednak, że to Scan ma rację, a to, o czym piszesz, to jedynie Twoje wishful thinking. Jak po meczu słusznie zauważył trener: "Hertha zagrała jak Świt Nowy Dwór. A jak tu na podstawie pokonania Świtu wieszczyć o tym, że coś drgnęło... Co z tego, że Hertha to wielki klub o potężnym budżecie...? Dziś zagrała jak klub z polskiej ligi i tylko dlatego przegrała. Niech radość z awansu Groclinu nie przesłania Ci faktu beznadziejnej skuteczności Polaków przez niemal cały mecz. O tym,że COŚ DRGNĘŁO będzie można mówić wtedy, gdy Groclin pokona DOBRZE GRAJĄCY renomowany europejski klub. Pzdr. H. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Hansen 15.10.03, 20:33 Każdy klub ma prawo do wahan formy, a Groclin po prostu trafił na dołek Herthy. Hertha jest zespołem bogatszym, z dużo wiekszym potencjałem i to nie ulega watpliwosci. I tu powtórze, że każde zwyciestwo z zespołem z Bundesligi jest dużym sukcesem. W Grodzisku rosnie nam porzadna drużyna, mam nadzieje że tego nie zmarnuja, a dzisiejsze zwyciestwo nie namiesza w głowach piłkarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Wisła, Wisła, Wisła... :) 15.10.03, 22:07 Dobry dzien polskich zespołów - Wisła Krakow wyeliminowała holenderski NEC Nijmegen i też awansowała dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Ograć dziś Niemców to niewielka sztuka :-))) 15.10.03, 23:06 Dnipro Dnipropetrowsk pokonał Hamburger SV 3:0 (1:0) w rewanżowym meczu pierwszej rundy piłkarskiego Pucharu UEFA i awansował do kolejnej fazy rozgrywek. W pierwszym meczu ukraiński zespół przegrał 1:2. Polecą głowy i premie ! Wygrali 3:0 a wystarczyło 1:0. Groclin wygrał zdecydowanie za nisko. Ale Grodzisk to małe miasto, nie to co Dniepropetrowsk. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer A Anglikow ? :) 16.10.03, 15:48 Southampton i Blackburn też odpadły w pierwszej rundzie. Do niemieckich drużyn pewnie dołaczy słabiutkie Kaiserslautern, ale mimo to o Bundeslidze nie można mówic że jest słaba. W koncu Niemcy to obecni wicemistrzowie swiata. Odpowiedz Link Zgłoś