Dodaj do ulubionych

Tako rzecze Prezydent Rzeczpospolitej:

27.11.08, 22:28

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,6000320,Palikot__Prezydent_powiedzial_do_szefa_BOR__won_gnoju_.html
A my sie tu dziwimy splitom, czy innym zlociszczom.....
Obserwuj wątek
    • pozarski Re: Tako rzecze Prezydent Rzeczpospolitej: 27.11.08, 22:31
      Moze go tatko tak nauczyl? Spieprzaj dziadu,won gnoju - pewnie tak rozstawial po
      katach swoja rodzinke.wink
      • belgijska Re: Tako rzecze Prezydent Rzeczpospolitej: 27.11.08, 22:34
        pozarski napisał:

> Moze go tatko tak nauczyl? Spieprzaj dziadu,won gnoju - pewnie tak rozstawial p
        > o
        > katach swoja rodzinke.wink

Bez watpienia. Przeciez, podobno, na podworku sie nie bawil wiec z podworka nie
        przyniosl (kto chcialby sie z nim bawic?) wink
        • dana33 Re: Tako rzecze Prezydent Rzeczpospolitej: 27.11.08, 22:37
          nu, niektorzy to sie na podworku w wojne bawili i perliczkowaty
          uwielbial role esesmana... to mu zostalo do dzisiaj... smile
          • belgijska Re: Tako rzecze Prezydent Rzeczpospolitej: 27.11.08, 22:39
            dana33 napisała:

> nu, niektorzy to sie na podworku w wojne bawili i perliczkowaty
            > uwielbial role esesmana... to mu zostalo do dzisiaj... smile

W berka sie bawili... smile
            To zupelnie ten sam typ, ten Kaczynski.... wink
      • dana33 Re: Tako rzecze Prezydent Rzeczpospolitej: 27.11.08, 22:38
        napisalam goldbaumowi, ze pewnie ta nienawisc z domu wyniosl, bo
        prawdopodobnie tate i mame wlasnie.... nu to sie tak oburzyl, ze od
        razu zaprezentowal mi "dreckige, verlauste judensau"... w najlepszej
        tradycji führera.... smile
    • absztyfikant Kaczor to cham i prostak 27.11.08, 22:31
      pl.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY
      pl.youtube.com/watch?v=_gwcNNtyjOg
      • belgijska Prostak herbu Pomian ;) 27.11.08, 22:37
        Dziwny jest ten herbiarz wink
    • cdlxviii Bardziej: tako rzecze Pan Poseł Palikot :-) 27.11.08, 22:38
      Nie żebym był wyborcą Pana Prezydenta, ale rewelacje delikwenta, który miedzy
      kolejną setką a ogórkiem wykoncypował sobie, iż jest inkarnacją Gombrowicza, a
      którego głównym zajęciem jest reklamowanie lateksowych fallusów i analizowanie
      zawartości prezydenckich klozetów traktowałbym z zachowawczym przymrużeniem oka wink
    • pro100 podatki w polsce płacicie? 27.11.08, 22:39
      kto płaci niech chwali lub gani (w końcu za moje) a reszta wyny. coby nie zrobił onże kaczak to i tak na reelekcje ma szanse poniżej kononowicza.
      • belgijska Staruszkom pomagam. 27.11.08, 22:43
        pro100 napisał:

> kto płaci niech chwali lub gani (w końcu za moje) a reszta wyny. coby nie zrobi
        > ł onże kaczak to i tak na reelekcje ma szanse poniżej kononowicza.

Tak jak bym placila zatem.
        Bedziesz mnie z mojego kraju wyrzucal moze?
        • pro100 Re: Staruszkom pomagam. 27.11.08, 23:26
          belgijska napisała:

> pro100 napisał:
          >
          > > kto płaci niech chwali lub gani (w końcu za moje) a reszta wyny. coby nie
          > zrobi
          > > ł onże kaczak to i tak na reelekcje ma szanse poniżej kononowicza.
          >
          > Tak jak bym placila zatem.
          > Bedziesz mnie z mojego kraju wyrzucal moze?

sama sie wyrzucasz tak jakby, być może. leoplda i beatrix nie ruszam, szfeckiego takoż, nawet tego capa co tam w kurniku rznie wszystko co na drzewo nie ucieka - też nie było krytyki z mojej strony. co insze władze wykonawcze tu każdy ma dowolne używanie. na donku jak na łysej kobyle nawet taka liszka jak kotlet pożarski nich sobie używa, tudzież chińczyk i eskimos.
          • belgijska Jakiego leopolda? Jakiego capa? Jakiego szfeckiego 27.11.08, 23:32
            pro100 napisał:

> sama sie wyrzucasz tak jakby, być może. leoplda i beatrix nie ruszam, szfeckieg
            > o takoż, nawet tego capa co tam w kurniku rznie wszystko co na drzewo nie uciek
            > a - też nie było krytyki z mojej strony. co insze władze wykonawcze tu każdy ma
            > dowolne używanie. na donku jak na łysej kobyle nawet taka liszka jak kotlet po
            > żarski nich sobie używa, tudzież chińczyk i eskimos.

O czym ty nawijasz?
            Dokad ja sie wyrzucam?
            I co ma do tego pozarski, chinczyk i eskimos?

???? Ki diabel????
            • pozarski Re: Jakiego leopolda? Jakiego capa? Jakiego szfec 27.11.08, 23:38
              Siostro, on przeciez proSTAK. Nie musisz go rozumiec,oszczedzaj sil na pierdle.wink
              • belgijska Re: Jakiego leopolda? Jakiego capa? Jakiego szfec 27.11.08, 23:44
                pozarski napisał:

> Siostro, on przeciez proSTAK. Nie musisz go rozumiec,oszczedzaj sil na pierdle.
                > wink

Nie musze. Juz zaczynam powoli rozumiec, dlaczego chlop panszczyzniany nie
                zrobil rewolucji wink); wszystko przez te maszyne do pisania wink))
                • pozarski Re: Jakiego leopolda? Jakiego capa? Jakiego szfec 27.11.08, 23:46
                  Maszyna do pisania to nie wszystko. Potrzebna byla jeszcze maszynistka, ktora
                  umiala tez na niej pisac. Chlop mogl miec maszyne,ale skad mial wziac
                  maszynistke z takimi umiejetnosciami?wink
                  • belgijska Re: Jakiego leopolda? Jakiego capa? Jakiego szfec 27.11.08, 23:50
                    pozarski napisał:

> Maszyna do pisania to nie wszystko. Potrzebna byla jeszcze maszynistka, ktora
                    > umiala tez na niej pisac. Chlop mogl miec maszyne,ale skad mial wziac
                    > maszynistke z takimi umiejetnosciami?wink

Myslisz, ze przy chlopie maszynistka mialaby l'angoisse de la page blanche? wink)
                    • pozarski Re: Jakiego leopolda? Jakiego capa? Jakiego szfec 27.11.08, 23:52
                      smile)
    • cdlxviii Choć z drugiej strony... 27.11.08, 22:49
      ...ów borowik był kiedyś kierowcą Prezydenta Wałęsy. A ten, jak widać na
      poniższym obrazku, ma jakieś nieszczęście do otaczania się gnojami właśnie sad
      Więc tym razem, wyjątkowo, skłonny byłbym wziąć rewelacje Posła Palikota na
      serio smile

www.polityczni.pl/czlowiek_l._walesy_zaatakowal_operatora_tv,audio,51,3035.html
    • pan.scan BOR zaprzecza słowom Palikota. bt. 27.11.08, 22:55
      • belgijska Re: BOR zaprzecza słowom Palikota. bt. 27.11.08, 23:14
        Zaprzecza? No to koniec dyskusji, bo przeciez nie bedziemy sie w ploty bawic.
        • aaki miernoto 27.11.08, 23:39
          w ploty bawić?
          ===============================================================
          a to nie doczytałas linkowanego przez siebie artykułu do końca?

"Rzecznik Biura Ochrony Rządu Dariusz Aleksandrowicz powiedział PAP, że rozmawiał o tym z szefem BOR i z jego relacji wynika, iż taka wypowiedź prezydenta nie miała miejsca."
          • belgijska Aptekarz, to tez lekarz? n/t 27.11.08, 23:45
    • czyngis_chan Wbrew pozorom nauczono go kultury. 28.11.08, 19:18
      Znaczenie "won gnoju" jest bardzo podobne do jego innej pamiętnej
      prośby o odejście, a jednocześnie nie tak wulgarne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka