belgijska 27.11.08, 22:28 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,6000320,Palikot__Prezydent_powiedzial_do_szefa_BOR__won_gnoju_.html A my sie tu dziwimy splitom, czy innym zlociszczom..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: Tako rzecze Prezydent Rzeczpospolitej: 27.11.08, 22:31 Moze go tatko tak nauczyl? Spieprzaj dziadu,won gnoju - pewnie tak rozstawial po katach swoja rodzinke. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Tako rzecze Prezydent Rzeczpospolitej: 27.11.08, 22:34 pozarski napisał: > Moze go tatko tak nauczyl? Spieprzaj dziadu,won gnoju - pewnie tak rozstawial p > o > katach swoja rodzinke. Bez watpienia. Przeciez, podobno, na podworku sie nie bawil wiec z podworka nie przyniosl (kto chcialby sie z nim bawic?) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Tako rzecze Prezydent Rzeczpospolitej: 27.11.08, 22:37 nu, niektorzy to sie na podworku w wojne bawili i perliczkowaty uwielbial role esesmana... to mu zostalo do dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Tako rzecze Prezydent Rzeczpospolitej: 27.11.08, 22:39 dana33 napisała: > nu, niektorzy to sie na podworku w wojne bawili i perliczkowaty > uwielbial role esesmana... to mu zostalo do dzisiaj... W berka sie bawili... To zupelnie ten sam typ, ten Kaczynski.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Tako rzecze Prezydent Rzeczpospolitej: 27.11.08, 22:38 napisalam goldbaumowi, ze pewnie ta nienawisc z domu wyniosl, bo prawdopodobnie tate i mame wlasnie.... nu to sie tak oburzyl, ze od razu zaprezentowal mi "dreckige, verlauste judensau"... w najlepszej tradycji führera.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Kaczor to cham i prostak 27.11.08, 22:31 pl.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY pl.youtube.com/watch?v=_gwcNNtyjOg Odpowiedz Link Zgłoś
cdlxviii Bardziej: tako rzecze Pan Poseł Palikot :-) 27.11.08, 22:38 Nie żebym był wyborcą Pana Prezydenta, ale rewelacje delikwenta, który miedzy kolejną setką a ogórkiem wykoncypował sobie, iż jest inkarnacją Gombrowicza, a którego głównym zajęciem jest reklamowanie lateksowych fallusów i analizowanie zawartości prezydenckich klozetów traktowałbym z zachowawczym przymrużeniem oka Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 podatki w polsce płacicie? 27.11.08, 22:39 kto płaci niech chwali lub gani (w końcu za moje) a reszta wyny. coby nie zrobił onże kaczak to i tak na reelekcje ma szanse poniżej kononowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Staruszkom pomagam. 27.11.08, 22:43 pro100 napisał: > kto płaci niech chwali lub gani (w końcu za moje) a reszta wyny. coby nie zrobi > ł onże kaczak to i tak na reelekcje ma szanse poniżej kononowicza. Tak jak bym placila zatem. Bedziesz mnie z mojego kraju wyrzucal moze? Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Staruszkom pomagam. 27.11.08, 23:26 belgijska napisała: > pro100 napisał: > > > kto płaci niech chwali lub gani (w końcu za moje) a reszta wyny. coby nie > zrobi > > ł onże kaczak to i tak na reelekcje ma szanse poniżej kononowicza. > > Tak jak bym placila zatem. > Bedziesz mnie z mojego kraju wyrzucal moze? sama sie wyrzucasz tak jakby, być może. leoplda i beatrix nie ruszam, szfeckiego takoż, nawet tego capa co tam w kurniku rznie wszystko co na drzewo nie ucieka - też nie było krytyki z mojej strony. co insze władze wykonawcze tu każdy ma dowolne używanie. na donku jak na łysej kobyle nawet taka liszka jak kotlet pożarski nich sobie używa, tudzież chińczyk i eskimos. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Jakiego leopolda? Jakiego capa? Jakiego szfeckiego 27.11.08, 23:32 pro100 napisał: > sama sie wyrzucasz tak jakby, być może. leoplda i beatrix nie ruszam, szfeckieg > o takoż, nawet tego capa co tam w kurniku rznie wszystko co na drzewo nie uciek > a - też nie było krytyki z mojej strony. co insze władze wykonawcze tu każdy ma > dowolne używanie. na donku jak na łysej kobyle nawet taka liszka jak kotlet po > żarski nich sobie używa, tudzież chińczyk i eskimos. O czym ty nawijasz? Dokad ja sie wyrzucam? I co ma do tego pozarski, chinczyk i eskimos? ???? Ki diabel???? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jakiego leopolda? Jakiego capa? Jakiego szfec 27.11.08, 23:38 Siostro, on przeciez proSTAK. Nie musisz go rozumiec,oszczedzaj sil na pierdle. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Jakiego leopolda? Jakiego capa? Jakiego szfec 27.11.08, 23:44 pozarski napisał: > Siostro, on przeciez proSTAK. Nie musisz go rozumiec,oszczedzaj sil na pierdle. > Nie musze. Juz zaczynam powoli rozumiec, dlaczego chlop panszczyzniany nie zrobil rewolucji ); wszystko przez te maszyne do pisania )) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jakiego leopolda? Jakiego capa? Jakiego szfec 27.11.08, 23:46 Maszyna do pisania to nie wszystko. Potrzebna byla jeszcze maszynistka, ktora umiala tez na niej pisac. Chlop mogl miec maszyne,ale skad mial wziac maszynistke z takimi umiejetnosciami? Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Jakiego leopolda? Jakiego capa? Jakiego szfec 27.11.08, 23:50 pozarski napisał: > Maszyna do pisania to nie wszystko. Potrzebna byla jeszcze maszynistka, ktora > umiala tez na niej pisac. Chlop mogl miec maszyne,ale skad mial wziac > maszynistke z takimi umiejetnosciami? Myslisz, ze przy chlopie maszynistka mialaby l'angoisse de la page blanche? ) Odpowiedz Link Zgłoś
cdlxviii Choć z drugiej strony... 27.11.08, 22:49 ...ów borowik był kiedyś kierowcą Prezydenta Wałęsy. A ten, jak widać na poniższym obrazku, ma jakieś nieszczęście do otaczania się gnojami właśnie Więc tym razem, wyjątkowo, skłonny byłbym wziąć rewelacje Posła Palikota na serio www.polityczni.pl/czlowiek_l._walesy_zaatakowal_operatora_tv,audio,51,3035.html Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: BOR zaprzecza słowom Palikota. bt. 27.11.08, 23:14 Zaprzecza? No to koniec dyskusji, bo przeciez nie bedziemy sie w ploty bawic. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki miernoto 27.11.08, 23:39 w ploty bawić? =============================================================== a to nie doczytałas linkowanego przez siebie artykułu do końca? "Rzecznik Biura Ochrony Rządu Dariusz Aleksandrowicz powiedział PAP, że rozmawiał o tym z szefem BOR i z jego relacji wynika, iż taka wypowiedź prezydenta nie miała miejsca." Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Wbrew pozorom nauczono go kultury. 28.11.08, 19:18 Znaczenie "won gnoju" jest bardzo podobne do jego innej pamiętnej prośby o odejście, a jednocześnie nie tak wulgarne. Odpowiedz Link Zgłoś