hasz0 16.12.08, 10:40 Niechcący zajrzałem do długich wątków z których nic się nie można dowiedzieć o uczciwości i prawdomóności... choć tak bardzo się starałem wyłowić coś pozytywnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro100 Re: _____Czyżby Aquanet był laboratorium dla kapu 16.12.08, 10:51 hasz0 napisał: > Niechcący zajrzałem do długich wątków z których nic się nie można > dowiedzieć o uczciwości i prawdomóności... > choć tak bardzo się starałem wyłowić coś pozytywnego. a jak do siwej napisałem - kann mann singen, kann mann tanzen aber nicht mit der Zasrantzen - to wzięła i wytła. wyrzuty sumienia czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: _____Czyżby Aquanet był laboratorium dla kapu 16.12.08, 10:57 pro100 napisał: > > a jak do siwej napisałem - kann mann singen, kann mann tanzen aber nicht mit de > r Zasrantzen - to wzięła i wytła. wyrzuty sumienia czy co? Bo z błędami napisałeś, a Siwa to zapewne purystka /Powinno być: Man kann singen, man kann tanzen aber nich mit den.../ a. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: _____Czyżby Aquanet był laboratorium dla kapu 16.12.08, 10:58 aber nicht )) a. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____polnische Wirshaft jest ok? 16.12.08, 11:01 bo R7 mnie nie poprawia tylko klasyfikuje cus jak PO - co by nie zapytać o sukcesy to słyszę: - "a PiS przez dwa lata naszego przeszkadzania, obrony korupcji, oskarżania za granicą o faszyzm, denerowania braci obelgami... Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: _____polnische Wirshaft jest ok? 16.12.08, 11:11 nie jest; wirTschaft jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 z powodu choroby bufetowa daje od tylu 16.12.08, 11:13 wyluzowana.kaczka napisała: > nie jest; wirTschaft wirT schaft Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _____polnische Wirshaft jest ok? 16.12.08, 11:11 hasz0 napisał: > bo R7 mnie nie poprawia tylko klasyfikuje Poprawiac to moge odplatnie. Juz mnie tego nauczyles. A klasyfikacja jest niezmienna od lat. Wykonawiec kabareciarski. > - "a PiS przez dwa lata naszego przeszkadzania Zlej baletnicy ... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 piszesz Ado08 o sobie? 16.12.08, 11:08 ada08 napisała: > mit den... Znam konstrukcje "in den ..." ale do "mit den ..." potrzebna jest bezplciowosc syjonistycznego pozytecznego idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: _____Czyżby Aquanet był laboratorium dla kapu 16.12.08, 11:08 ada08 napisała: > pro100 napisał: > > > > > a jak do siwej napisałem - kann mann singen, kann mann tanzen aber > nicht mit de > > r Zasrantzen - to wzięła i wytła. wyrzuty sumienia czy co? > > Bo z błędami napisałeś, a Siwa to zapewne purystka > > /Powinno być: Man kann singen, man kann tanzen aber nich mit > den.../ > a. no faktycznie "der", wale się w klatę, mea kulpa. trzeba chyba polecieć na fom i wersję prawidłową boć purystka z nerw może zabanować. ona w ogóle coś na mnie nerwowa. jak jej zaproponowałem by na kendo się zapisała (dla uspokojenia skołatanych nerwów) to też wzięła i wytła. i nie wiem trenuje, czy nie? zapytać nie mam jak bo znów wytnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Tadziu, do ktorych watkow zajzrzales? 16.12.08, 11:02 Ty wiesz, ze to brzydko komus zagladac? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 do rozporków? to masz na myśli? nie 16.12.08, 11:27 zajrzałem do wątku o kapowaniu na policję. Niepotrzebnie bo te Wasze obyczaje doświadczam na własnej skórze. Dlatego piszę nieanonimowo, w odróżnieniu od Was. Szkoda jedynie że pisujecie na odległosć wiekszą od długości ręki do walenia w mordy. Odpowiedz Link Zgłoś