Dodaj do ulubionych

Przyszła pora

15.01.09, 22:28
Żeby przestać tylko kłapać językiem.
Macie szanse, okazać co jesteście wszyscy warci
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=89835607
I proszę mi tu nie pisać, że organizacja nie taka, albo
wręcz przeciwnie.
Pomóżcie forumowiczce, której jeszcze się chce. Bo jak widać na NASZE
państwo nie ma co liczyć.
Obserwuj wątek
    • goldbaum na telesfora 15.01.09, 22:29

• vicky17 Re: Przyszła pora 15.01.09, 22:33
      jola.iza napisała:

> Pomóżcie forumowiczce, której jeszcze się chce. Bo jak widać na NASZE
      > państwo nie ma co liczyć.

pomagamy nie jednemu w Polsce bo w niej mozna liczyc jedynie na tropienie nowych
      afer polityczno-skarbowych a nie w pomaganiu ludziom,ktorzy sa w potrzebie. Nie
      pierwszy to przypadek uwlaczajacy godnosci ludzkiej i az dziw bierze,ze polacy
      sami nie wymagaja niczego wiecej od rzadu i srodkow masowego przekazu.
      Moze wielebna agora cos poradzi,oni chyba biedni nie sa.
      • ariadna-enta Re: Przyszła pora 15.01.09, 22:40
        agora agorą
        samemu tez warto choćby małym groszem rzucić

• vicky17 Re: Przyszła pora 15.01.09, 22:45
          ariadna-enta napisała:

> agora agorą
          > samemu tez warto choćby małym groszem rzucić
          >

mow za siebie to w koncu w twoim kraju sie to dzieje.w twoim kraju buduje sie
          kosztowne muzea,pomniki,placi na ekscesy dla innych a co 8 rodzina zyje w
          biedzie,a w razie choroby nie ma gdzie pojsc tylko na zebry. ciebie to powinno
          oburzac bardziej niz mnie,bo ty sie nie zajmujesz bieda mego kraju a ja pomagam
          roznym ludziom,tyle ile moge.
          • ariadna-enta Re: Przyszła pora 15.01.09, 22:53
            powrzeszczałas sobie?
            to świetnie
            ktoś Ci kaze cos dawać?
            nie? to o co się rzucasz
            pomaga wielu ludziom w Polsce
            zaraz ze wzruszenia głos mi odbierze,a tu konktretny przypadek i
            jedyne na co cię stać to na kolejny bełkot i szum
      • jola.iza Re: No to Rachelko 15.01.09, 22:41
        S>P>ierdalaj, albo deklaruj, że wpłacisz. I nie motaj, boś nic nie warta jak
        tego nie zrobisz. Wycierać mordkę szczytnymi hasłami każdy duupek potrafi.
        Do końca dni Twoich będę Ci wypominać brak deklaracji wpłacenia.
        • vicky17 Re: No to Rachelko 15.01.09, 22:49
          jola.iza napisała:

> S>P>ierdalaj, albo deklaruj, że wpłacisz. I nie motaj, boś nic nie wart
          > a jak
          > tego nie zrobisz. Wycierać mordkę szczytnymi hasłami każdy duupek potrafi.
          > Do końca dni Twoich będę Ci wypominać brak deklaracji wpłacenia.

pojdz na balkonik tam sami dobrzy ludzie mieszkaja a nie tacy jak ty beda mi
          mowic co,gdzie i jak mam placic. mow za siebie i rob co ty uwazasz za stosowne a
          te brukowe obelgi swiadcza o twym sercu wlasnie. jeszcze nie slyszalam, by kotos
          zbieral pieniadze na jakikolwiek cel rzucajac najgorszej masci wulgaryzmy.
          i jeszcze jedno..mozesz mi wypominac co chcesz bo ja na forum nie zalatwam
          priva,a tego co robie na privie nie oglaszam na forum.
          • jola.iza Re: No to Rachelko 15.01.09, 22:55
            Ja nic nie zbieram Rachelko. Mnie te wulgaryzmy cisną się na usta jak widzę
            takich faryzeuszy jak Ty.
            Mnie możesz olać ciepłym moczem, jeżeli akurat będę miała taki nastrój.
            Ty się zastanów jak Twoje pisanie ma się do czynów
            • vicky17 Re: No to Rachelko 15.01.09, 23:42
              jola.iza napisała:

> Ja nic nie zbieram Rachelko. Mnie te wulgaryzmy cisną się na usta jak widzę
              > takich faryzeuszy jak Ty.
              > Mnie możesz olać ciepłym moczem, jeżeli akurat będę miała taki nastrój.
              > Ty się zastanów jak Twoje pisanie ma się do czynów
              >
              >

a kto jest faryzeuszem,ze spytam? od lat wywalacie na polonie najgorszej jakosci
              brudy i obelgi a jak cos tam rzucicie na forum,to nagle chcecie nas widziec po
              waszej stronie,bo my niby nagle Polsce i jej ludziom powinnismy pomagac ? malo
              tego jesli nie zgodze sie z toba natychmiast to znowu wiadro pomyj w najgorszym
              stylu wylewasz na moja glowe no to ci mowie,bys pukala na balkonik lub sama
              protestowala przeciwko temu,ze w TWOIM pantwie tak sie ludzi traktuje,ze w TWOIM
              pantwie brak opieki spolecznej i medycznej dla najbardziej potrzebujacych i w
              TWOIM panstwie buduje sie pomniki cudzej kultury,okrada obywateli i wspomaga nie
              tych ,ktorzy pomocy potrzebuja.
              na moja kieszen sie nie patrz bo ja tak czy tak nie bede pisala takim jak ty ile
              i gdzie komu dalam,bo to nie twoj interes.
              podalas link osoby potrzebujacej pomocy i na tym zakoncz swe wielkie i pelne
              dobrych checi dzielo a moje sugestie mam prawo wypowiedziec skoro ty masz prawo
              do chamstwa na dowolne tematy.
          • ariadna-enta Re: No to Rachelko 15.01.09, 22:55
            i w dodatku nie czytata
            to nie jola zbiera pieniadze
            nie chcesz to nie dawaj i już.
            • jola.iza Re: Daj spokój 15.01.09, 23:03
              Wiesz kto się najbardziej potrafi nadymać?? Żaby i inne płazy.
              Im brzydsze, tym bardziej się nadymają. No dobra, do niebotycznych rozmiarów
              rozmiarów dorastają płazińce, takie wredne pasożyty.
              • vicky17 Re: Daj spokój 15.01.09, 23:44
                jola.iza napisała:

> Wiesz kto się najbardziej potrafi nadymać?? Żaby i inne płazy.
                > Im brzydsze, tym bardziej się nadymają. No dobra, do niebotycznych rozmiarów
                > rozmiarów dorastają płazińce, takie wredne pasożyty.

no wlasnie..z cyklu jak dobra poleczka zbiera pomoc na forum..ano wywalajac
                najgorszej masci inwektywy . a teraz q...placcie na nas bo jak nie....to jola
                iza wam powie q...co mysli.
                ps.powinnas byc reprezentantem dowolnej instytucji charytatywnej. sam fakt,ze
                tak fajnie reklamujesz osoby w potrzebie bedzie powodowal tlumy chetnych do
                otwarcia swych portfeli.
                • jola.iza Re:Rachelko 15.01.09, 23:51
                  Ja się tylko przystosowuję do forumowiczów, nigdy w życiu na takie słownictwo
                  na innych forach( możesz to sprawdzić).
                  Widzisz, to jest tak: życie mnie nauczyło, jednych wystarczy poprosić,
                  przekonać. Do drugich bez kija nie podchodź, no i ta trzecia grupa, cobyś nie
                  robił nie kumają. A teraz , jeżeli Cię źle zaszeregowałam to przepraszam. Wszak
                  jesteś dobra i szlachetna, a jeżeli od mojego stosunku do słowa przepraszam,
                  zależy Twoja postawa, to ja chętnie Ci to powiem .
                  • vicky17 Re:Rachelko 15.01.09, 23:59
                    jola.iza napisała:

> Ja się tylko przystosowuję do forumowiczów, nigdy w życiu na takie słownictwo
                    > na innych forach( możesz to sprawdzić).

tlumaczysz swoje chamstwo rownie lewo zwazyszwy jaki cel tu reklamujesz.
            • vicky17 Re: No to Rachelko 15.01.09, 23:46
              ariadna-enta napisała:

> i w dodatku nie czytata
              > to nie jola zbiera pieniadze
              > nie chcesz to nie dawaj i już.

toz mowie,ze jola swietnie reklamuje ludzi w potrzebie a kto zbiera wiem i jak
              uzyc karte kredytowa z dopiskiem dla kogo rowniez. nie ma obaw poleczko i
              dziekuje w imieniu polonii za fakt pamietania o nas w razie awarii tylko.
              • ariadna-enta Re: No to Rachelko 16.01.09, 00:14
                tu pisze sama polonia na tym forum?
                a to ciekawe
                poleczko
                • vicky17 Re: No to Rachelko 16.01.09, 01:01
                  ariadna-enta napisała:

> tu pisze sama polonia na tym forum?
                  > a to ciekawe
                  > poleczko

no oprocz polonii to jeszcze pare balkonowcow (polskojezycznych) i pare ich
                  poplecznikow polaczkow tu pisuje,ale ci pierwsi raczej malo sa wogole kims, poza
                  swoimi, zainteresowani.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka