rycho7 stac Cie bylo na samokrytyke, Haszu? 28.01.09, 10:19 hasz0 napisał: > gdy łeb zakuty Towarzysze pancerni juz tak mieli. To dziedziczne poolbrachtowo? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 wybierz sobie post z kilku postów do tumanów 28.01.09, 10:49 i du'py mi nie zawracaj Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 mylisz mnie z przyd.pasami Jareczka 28.01.09, 13:15 hasz0 napisał: > i du'py mi nie zawracaj Ojdyr ma gospodynie? Jak Ty zielona zabkie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: mylisz mnie z przyd.pasami Jareczka 28.01.09, 15:36 Gdybym przez te 8 lat nie napisał jak sie nazywam Autor: hasz0 28.01.09, 15:21 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz gdzie pasłem krowy i owce, gdybym nie napisał do kogo się odezwałem przez ostatnie 15 sec czekania z suchym gardłem pod Bierozką... gdy jezyk mi przysychał do podniebienia o 2:00 a Pepik ani Czechów i Polaków bezpartyjnych nie wpuszczał... gdyby mnie kuzyn nie zodnalazł w papierach parafialnych w "małym kościółku" s Saczowie i nie opowiedział sagi o pradziadu Paliwodzie ( nie mylić z Palikotem - i jego oboma piczymi gażetami) gdyby mnie nie wkurzyły teksty Wigilijne przed Światowym Świętem 10.07.2001 z Kwachem ......... i przesłuchanie skazanego w Niemieckich Sądach za ludobójstwo w Polsce kpt. Schapera przez wychwalanych tu przez niejakiego atak podziwianego Liska - prokuratora Ignatiewa oraz prof. Witold Kuleszy....jako swiadka przeciwko Polakom-Antsemitom cóż by mi picze towarzystwo zarzuciło? "Jednym z dowodów na poparcie tej tezy, jest choćby sprawa Obersturmführera SS-mana Scheppera. W celu przełuchania go udał się do Niemiec sam prokurator Ignatiew. Przesłuchanie przeprowadził prokurator niemiecki, ale listę pytań ułożył i dostarczył prokurator Ignatiew. Lista ta była przygotowana w taki sposób, że po godzinie przesłuchiwań "nie zdążono" zapytać Scheppera czy był wogóle w Jedwabnem!!!" www.naszawitryna.pl/jedwabne_866.html Podziwiani sa Lisek, i Chytrusek... A #? Nie musi być wcale nawet uszanowany jako nie TW, nie Maleszka, nie SBek, nie UBek, nie toawarzysz PZPR, czy z SLD nie ZOMO ani MO ani nawet...ech.. picze towarzystwo cos zrozumie? Pisał chocby raz o Samosierrze? Albo o czyms w tym stylu? Przeprosił Polaków - górników co samotnie kopią w dołkach pod Wałbrzychem? Bo państwo ich olało? Ileż banków widziałem dzisiaj w centrum Wrocławia........ co dwa kroki BANK...nie zauważyłem tego wcześniej... a bezdomnych coraz więcej Odpowiedz Link Zgłoś