Dodaj do ulubionych

Czy na Aqua sa Marranos?

02.02.09, 01:12
czyli Zydzi, ktorzy wyszli z szafy? Podobno czynia to na skale masowa w
Polsce. Do pomocy w wyciaganiu ich z tego mebla przybyly nawet posilki z Izraelasmile

Marranos czyli jak zydzi wyciagaja zydow z szafy …

Tzw. wychodzenie z ukrycia, dobitniej wypowiadane w wersji angielskiej jako
“wychodzenie z szafy”, zaczyna być coraz bardziej modne i w Polsce. Termin ten
przylgnął do osobników o odmiennych preferencjach seksualnych, publicznie
demonstrujących znaczenie swej drugiej twarzy (!), a obecnie zaczyna być
używany przez polskich Marranos, czyli żyjących dotychczas w ukryciu Żydów,
którzy - jak podają izraelskie źródła - niemal w masowej liczbie zaczynają
przyznawać się do swoich “korzeni”.

O skali zjawiska dowiadujemy się bowiem z artykułu zamieszczonego w izraelskim
serwisie informacyjnym Israel National News podającym iż oto dwaj rabini
spełniający to zadanie - Główny Rabin Krakowa, rabin Boaz Pash oraz Główny
Rabin Wrocławia, rabin Yitzhak Rapaport, nie są w stanie sprostać narastającym
potrzebom i właśnie przerzucono na “linię frontu” pomocnika - rabina Pinchas
Zarcynsky, mającego obsługiwać teren Warszawy. Ci trzej rabini są wysłannikami
organizacji o nazwie Shavei Israel, która ma za zadanie - cytat -
“wyszukiwanie ukrytych Żydów i wyciąganie ich z szafy”. Okazuje się bowiem, że
“skala ‘ukrytych Żydów’ stanowi ostatnio w Polsce fenomen o wzrastającym
natężeniu, z wielką liczbą Żydów powoli powracających do Judaizmu i do
społeczności żydowskiej” - stwierdza izraelski serwis informacyjny, który od
razu też wyjaśnia wszystkim jak doszło do tego, że Żydzi w Polsce poukrywali się.

gegenjay.wordpress.com/page/3/
Obserwuj wątek
    • masa_perlowa Z szafy? 02.02.09, 01:18
      Z piany morskiej - wyszlam zeby oznajmic, ze wlasnie wracam.
      • cyniol Re: Z szafy? 02.02.09, 01:38
        masa_perlowa napisała:

> Z piany morskiej - wyszlam zeby oznajmic, ze wlasnie wracam.

Trole nadal w szafie siedza.
    • vicky17 Re: Czy na Aqua sa Marranos? 02.02.09, 01:21
      na akwa sa same porabance, plus pare troli,ktore wstydzac sie wlasnego nicka
      podszywa pod pod innych.
      to juz raczej mentalne odloty,plus to ciagle delektowanie sie cudzymi czesciami
      cialasmile jak widac swoje maja nader marne,ze wstydza sie nawet je nam podeslac do
      obrobkismile
      • masa_perlowa [...] 02.02.09, 07:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • vicky17 [...] 02.02.09, 15:38
    • melord [...] 02.02.09, 09:19
      • 3nd procenty 02.02.09, 09:33
        Wedłóg "pewnych" żródeł ok. 90 % Polaków ma "korzenie" żydowskie . Czy to
        początek końca polskiej Polski. wink
        • melord Re: procenty 02.02.09, 09:36
          3nd napisał:

> Wedłóg "pewnych" żródeł ok. 90 % Polaków ma "korzenie" żydowskie . Czy to
          > początek końca polskiej Polski. wink

jesli mowisz o koncu....to nie,90% polakow nie jest okaleczonych
        • g-48 Re: procenty-3nd 02.02.09, 09:48
          Wedłóg "pewnych" żródeł ok. 90 % Polaków ma "korzenie" żydowskie .
          Czy to
          Tak tez te zrodla czytalem w historii Dany Rostschild.
        • cyniol Re: procenty 02.02.09, 13:18
          3nd napisał:

Czyzby to oznaczalo, ze Polska to jedna, wielka szafa?smile
        • vicky17 Re: procenty 02.02.09, 19:47
          3nd napisał:

no to 90% ludnosci powinno od was dostac odszkodowania jako ofiary szalejacego
          antysemityzmu . nie mam z tym problemu.
          • off_nick Re: procenty 02.02.09, 20:08
            vicky17 napisała:

nie mam z tym problemu.

Widelec – okrojona wersja Posejdonowskiego trójzębu. Obecnie stosowany jako jednostronny nabijacz pożywieniowy. Jeśli dalej twierdzisz że nie wiesz, do czego służy, wyłącz komputer i pogaś światła.

Dzieje historyczne

Początkowo wierzono, że może dawać ludziom niesamowitą siłę manipulowania wodą. Krótko po upowszechnieniu herbaty stał się bezużyteczny, bo mieszanie nim owego trunku nie dawało rezultatów. W czasach rewolucji natomiast, był powszechną bronią ulicznych opryszków. Wkrótce ludzie zaczęli widelec wykorzystywać jako sztuciec. Przyczyna nie jest jednoznacznie jasna, bo każdy umiał w ten sposób ułożyć palce. Podobno przyczyniła się do tego rana kłuta od widelca z pozostawionym na nim kawałkiem ludzkiego mięsa.

Budowa widelca

Widelec zbudowany jest z 3 (słownie: trzech) części podobnie jak widły:
            Część ostra – głownia – oryginalne widelce posiadają trzy zęby, podróbki (w zależności od klasy) 4–6, podróbki rosyjskie posiadają dwa, ponieważ poradzieccy inżynierowie myślą, że jak zrobią lepszą podróbkę niż oryginał to będzie to dopiero produkt.
            Część płaska – łożysko – do niego przytwierdzona jest głownia z zębami. W oryginalnych widelcach miejsce między zakończeniem zęba, łożyskiem a drugim zębem jest zaostrzone, co ułatwia zadawanie ran przelotowych ciała.
            Część chwytna – uchwyt – niewielu ludzi zdaje sobie sprawę z tego, że to w tym miejscu powinno się trzymać widelec, żeby nie wyjść na debila.

Sposób użycia

Sposobów użycia widelca jest kilka, skupimy się na tym, który dozwala polskie prawo:
            Jedzenie – chwytamy widelec prawą ręką (mańkuci mogą tylko popatrzeć na praworęcznych), następnie zdecydowanym ruchem wbijamy głownię (patrz Budowa widelca) w pożywienie. Z badań wynika, że wbijanie w substancje o płynności powyżej 27,326% nie przynosi zamierzonego rezultatu. Następnie otwieramy otwór gębowy i podnosimy doń rękę z widelcem (o ile ciężar pożywienia, w który wbiliśmy widelec (CP) jest mniejszy od naszej siły (NS). Wyrażamy to prostym wzorem:

CP<NS
            • vicky17 pchly 02.02.09, 20:13
              pchly moga byc ludzkie i szczurze..brr.

pl.wikipedia.org/wiki/Pch%C5%82y
        • pro100 Re: procenty - powiem wiecej 02.02.09, 20:49
          3nd napisał:

99 % Niemców ma "korzenie" żydowskie. Czy to poczatek końca niemieckich Niemiec. wink.
          Zwłaszcza, że w Niemczech Żydzi asymilowali się zdecydowanie chetniej niż w Polsce.
    • gdotb Re: Ten dowcip 02.02.09, 20:29
      Nie sil na dowcip, bo ci to żałośnie wychodzi.
      • off_nick Re: Ten dowcip 02.02.09, 20:40
        gdotb napisał:

> Nie sil na dowcip, bo ci to żałośnie wychodzi.

Też jestem tego samego co Ty zdania,cóż może być dowcipnego w pchłach,nieprawdaż?smile
        • gdotb Re: Ten dowcip 02.02.09, 23:01
          To była odpowiedź do szalenie dowciapnej masy perłowej. Jej wpisu, jak widzę,
          już nie ma.

Admilicja och...ała do końca.
          Zaraz mnie zabanują.
          • cyniol Re: Ten dowcip 02.02.09, 23:58
            mama Jacusia powiedziala, teraz juz wiesz dlaczego mam taki duzy nos, niczym w
            bajce o Czerwonym Kapturku. I Jacus zaczal szukac swego korzonka.

W krakowskim Kazimierzu spotkała się właśnie taka grupa nowo-odkrytych Żydów na
            panelu dyskusyjnym, wykładach i “tradycyjnym szabasie”. Wśród uczestników był
            “23-letni Jacek z Wrocławia” - niestety nazwiska nie podano, być może z bojaźni
            przed jeszcze ciągle szalejącym antysemityzmem. Tenże Jacek z Wrocławia (w
            nawiasie nie omieszkano podać: “dawniej Breslau”wink, “odkrył swą żydowską
            tożsamość dwa lata temu podczas oglądania wraz ze swoją matką, telewizyjnego
            programu o konflikcie palestyńsko-izraelskim. Jej rzucona mimowolnie uwaga:
            ‘Teraz wiesz dlaczego mój nos jest taki duży’, obudziła w nim chęć poznania
            prawdziwych korzeni.” Jacek dowiedział się, że “jego pra-pradziadek ze strony
            matki był niemieckim żołnierzem służącym w Wehrmachcie podczas I Wojny
            Światowej. Poślubił on Żydówkę co - zgodnie z prawem żydowskim - czyniło ich
            dzieci Żydami. Mieli oni córkę, która urodziła później dziewczynkę - matkę
            Jacka, co czyni Jacka również Żydem. Jacek nosi teraz Gwiazdę Dawida na swoich
            piersiach i uczęszcza każdego tygodnia na szabasowe obrzędy we wrocławskiej
            synagodze.”

• vicky17 Re: Ten dowcip 03.02.09, 01:29
            gdotb napisał:

> To była odpowiedź do szalenie dowciapnej masy perłowej. Jej wpisu, jak widzę,
            > już nie ma.
            >
            > Admilicja och...ała do końca.
            > Zaraz mnie zabanują.
            >

nie zajmuj sie idiotka,ktora samotnie poluje na muchy. hej co tam u was w
            kaliforniastej sie wyprawia,jakies IOU-zamiast mamony. moj mlody jest pissed off
            i mowi,ze bedzie sie wynosil z rajusmile
            musze sie spieszyc by zwiedzic co nieco zanim sie wkurzy i gdzie indziej skoczysmile
            stay in touch,bo ja za pare dni znikam na pare miechow rowniezwink
            • gdotb Re: Ten dowcip 03.02.09, 01:38
              No, ja z tego raju wypadam już za miesiąc. Zobaczymy, co będzie potem...
              Pozdrawiam i baw się dobrze!

g.
              • vicky17 Re: Ten dowcip 03.02.09, 01:41
                gdotb napisał:

> No, ja z tego raju wypadam już za miesiąc. Zobaczymy, co będzie potem...
                > Pozdrawiam i baw się dobrze!
                >
                > g.

oj to szkoda,ze sie nie zobaczymy,bo ja planuje dopiero tam wpasc w czerwcu. tez
                sie trzymaj i slij info na ma prywatna skrzynke,bo gazecianej juz wogole nie
                chce mi sie otwieracsmile
                trzymam kciuki zyczac powodzenia w nowym miejscusmile
            • absztyfikant Re: Ten dowcip 03.02.09, 01:41
              I juz nie wracaj.
              • vicky17 Re: Ten dowcip 03.02.09, 01:46
                absztyfikant napisał:

> I juz nie wracaj.
                >

oj bidaczek nasz meski,znowu czkawki dostaje na moj temat. idz do mamuni i
                poplacz na jej obftej to ci ulzy w biedzie.ciebie sie ktos pytal o cos..chyba
                nie ,a wiec wez swe smierdzace i spadaj pajacu, i nie wracaj wlasnie mamalygo meska.
            • melord Re: Ten dowcip 03.02.09, 01:51
              vicky17 napisała:

> gdotb napisał:
              >
              > > To była odpowiedź do szalenie dowciapnej masy perłowej. Jej wpisu, jak wi
              > dzę,
              > > już nie ma.
              > >
              > > Admilicja och...ała do końca.
              > > Zaraz mnie zabanują.
              > >
              >
              > nie zajmuj sie idiotka,ktora samotnie poluje na muchy. hej co tam u was w
              > kaliforniastej sie wyprawia,jakies IOU-zamiast mamony. moj mlody jest pissed of
              > f
              > i mowi,ze bedzie sie wynosil z rajusmile
              > musze sie spieszyc by zwiedzic co nieco zanim sie wkurzy i gdzie indziej skoczy
              > smile
              > stay in touch,bo ja za pare dni znikam na pare miechow rowniezwink

gdzie znow sie wybierasz??
              mnie szykuje sie wyjazd do Anglii na 3 miesiace...prawdopodobnie w czerwcu
              zachwycony nie jestem ale przy okazji do Polski bedzie mozna zajrzec
              najgorsze w tym,ze chca znowu zebym do Izraela rowniez pojechal
              wykrecic sie bedzie trudno..
              chyba ,ze dana da wreszcie rekomendacje..
              • vicky17 Re: Ten dowcip 03.02.09, 01:56
                melord napisał:

>
                > gdzie znow sie wybierasz??
                > mnie szykuje sie wyjazd do Anglii na 3 miesiace...prawdopodobnie w czerwcu
                > zachwycony nie jestem ale przy okazji do Polski bedzie mozna zajrzec
                > najgorsze w tym,ze chca znowu zebym do Izraela rowniez pojechal
                > wykrecic sie bedzie trudno..
                > chyba ,ze dana da wreszcie rekomendacje..

e juz mi sie nie chce pisac na forum,bo tu sami idioci siedza,ale jade na pare
                miesiecy na stary kontynent a potem dalej w tany po usasmile
                cholera mnie bierze bo zima w pelni i wlasnie zaczelo mi sie dobrze jezdzic..nu
                i koniec.pewnie wroce jak pierwsze zwiastuny wiosny sie pojawia a dzis wlasnie
                nasz Phil zobaczyl swoj cien,wiec 6 tygodni zimy nam sie zapowiada .it suckssmile
                ty tez sie wyjezdzisz,nie to co nasza gwardia na emeryturze,nawet pod gorke sie
                nie wdrapie,bo sie zasapiesmile
                • melord eretzjanska praca i wkacje to forum 03.02.09, 02:05
                  siedza tutaj po 20 godz dziennie okragly rok
                  nie moga zrozumiec,ze ktos moze normalnie pracowac,miec wakacje
                  podrozowac,odpoczywac......dzicz
    • mirmilek a wiecie co to znaczy "marrano" po iberyjskiemu? 03.02.09, 19:50

• absztyfikant Re: a wiecie co to znaczy "marrano" po iberyjskie 03.02.09, 19:53
        Swienia albo brud. Spadaj do Mekki.
        • mirmilek Re: a wiecie co to znaczy "marrano" po iberyjskie 03.02.09, 19:58
          Z pewnoscia zainteresuje cie fakt, ze slowo to pochodzi z arabskiego.
          • ponurazniwiarka Re: a wiecie co to znaczy "marrano" po iberyjskie 03.02.09, 20:09
            Od tego?

الخنزير

www.youtube.com/watch?v=TNbKwun7Zms
            Zadzwoń...
            • mirmilek nie n/t 03.02.09, 20:59

• ponurazniwiarka Re: nie n/t 03.02.09, 21:01
                Przecież wiem, że nie. Żarty sobie robisz?
                Filmik Ci się podobał?
                • mirmilek Re: nie n/t 04.02.09, 16:52
                  Sorry, ale nie obejrzalem. Troche zajety jestem.
                  • ponurazniwiarka Re: nie n/t 04.02.09, 16:54
                    Nie szkodzi. Mnie się nie podoba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka