vline 10.02.09, 12:04 vline 11.06.08, 12:38 Już od dawna myśl taka mi doskwiera Że oto bez jakichś większych westchnień cywilizacja Zachodu umiera I myślę kto temu winien i wiem to Araby i te ich płodne baby Zachód umiera na kebaby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 hehehehehe..... 10.02.09, 12:08 wygasilam ciebie jako cepowatego, ale nie pomyslalam o twoim nicku vline... straszny poziom tej twojej "poezji".... ale przewaznie "poezja" odzwierciedla charakter i poziom autora... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: hehehehehe..... 10.02.09, 12:10 aaaa, cepowaty..... lieberman chyba zdobedzie duzo mandatow w wyborach.... jako minister spraw bezpieczenstwa wewnetrzego bedzie doskonaly.... pierwsze chyba co zrobi, to wywali z knesset tych "parlamentarzystow" arabskich... jest git, a bedzie jeszcze bardziej git... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Gdy Cepek ucciwie wystapil ze zdjeciem.. 10.02.09, 12:12 To jemu sie podpuchy wmawia! Gdy Cepek zakrzyknal: Przechodzi pojecie! To sie podsmiekhujki uprawia! Odpowiedz Link Zgłoś
kahanka Re: Gdy Cepek ucciwie wystapil ze zdjeciem.. 10.02.09, 12:14 cep cepus cepunio cepek cepulek cepuncio cepowaty cepelek z rana juz z forum robi kibelek Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Gdy Cepek ucciwie wystapil ze zdjeciem.. 10.02.09, 12:19 z rana? ty to optymistka, kahanka... facio zawsze, od zawsze, kiedykolwiek nie wejdzie "przypadkowo" na forum "nie majac czasu", zawsze robi kibelek... "eleganckie" slowa zawsze uzywa... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Gdy Cepek ucciwie wystapil ze zdjeciem.. 10.02.09, 12:23 > "eleganckie" slowa zawsze uzywa... czasownika "używać" używamy z dopełniaczem. Powinno być: "eleganckich słów zawsze używa". Ucz się, emerytowana kahaniaro. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Gdy Cepek ucciwie wystapil ze zdjeciem.. 10.02.09, 12:20 Kahanka - zamiast mózgu kaszanka Odpowiedz Link Zgłoś
kahanka Re: Gdy Cepek ucciwie wystapil ze zdjeciem.. 10.02.09, 12:30 cepekolodziej napisał: > > Kahanka - > zamiast mózgu > kaszanka > nie popisuj sie cepus ! jestes cienki jak kabanos cepus chamus. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Gdy Cepek ucciwie wystapil ze zdjeciem.. 10.02.09, 12:18 z jakim zdjeciem, marudzinski? chyba nie z moim????? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ze zdjeciem samotnej palestynskiej dziewczynki.. 10.02.09, 12:22 ..przyklekajacej na pobojowisku. Jak sie go pytam o jej zdrowie oraz inspiracje przyklekania, to sie wije Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A o! Dziewczynka, palestynska, przyklekujaca! 10.02.09, 12:23 www.bloomberg.com/apps/data?pid=avimage&iid=iPVZqUpCpQ7k Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: A o! Dziewczynka, palestynska, przyklekujaca! 10.02.09, 12:27 rumowisko jest nieautentyczne, dziewczynka takoż. Autentyczny jest jedynie przyklęk. W sumie: ustawka, po polsku - inscenizacja. Pallywood. Tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: A o! Dziewczynka, palestynska, przyklekujaca! 10.02.09, 12:27 marouder.eu napisał: Chłopaczkowie gazańscy więsze w sensie smutku robią wrażenie: Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu To prawda! Wieksze! 10.02.09, 12:31 Na ich dzieciecych twarzyczkach widac motywacje posunieta do determinacji! A czemu ich strasi koledzy maja twarze za zaslonka? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A o! Dziewczynka, palestynska, przyklekujaca! 10.02.09, 12:30 aaaa, o to zdjecie mu chodzi????? dzieki marudzinski.... wzielam silniejsze okulary, ale gdzie ona tam kleka??? widze, ze sobie siadla ladnie i patrzy prosto w kamere.... ladne zdjecie... ale nie wszystko takie ruiny, marudzinski.... wczoraj nam pokazywali troche... sa dzielnice zburzone i sa dzielnice calkiem calkiem ladnie wygladajace... zalezy od tego, w jakich sqrwiele sie ukrywali... a ty slyszal, ze wielki przywodca hamasnikow dogadal sie z nami, zebysmy mu pozwolili z nory wyjsc, coby mogl pogaworzyc z tym drugim wielkim, siedzacym w norze damascenskiej? siem spotkali... ale jeszcze nie wiem, co uzgodnili.... jesli uzgodnili wogole... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: A o! Dziewczynka, palestynska, przyklekujaca! 10.02.09, 12:32 Nie pogryzli sie o to, ktory jest ojcem przeswietnego zwyciestwa nad Izraelem? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A o! Dziewczynka, palestynska, przyklekujaca! 10.02.09, 12:42 nie, w tym przynajmniej sa zgodni, ze razem z obu nor lecieli na czele swoich zolnierzy pobic "okupanta" gazanskiego, ktory przestal okupywac gaze 3 lata temu... no i oczywiscie pobili.... nie ma dwoch zdan, ze zwyciestwo bylo ogromne, wrog na kolanach (wrog, nie ta dziewczynka na zdjeciu), i ze po zwyciestwie podkradli prowianty i koce, ale potem zgodnie razem oddali.. unrwa siem letko zdenerwowala... ale wszystko bylo uzgodnione... i kradziez i oddanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Aaa, to jak tak, to "jo"! 10.02.09, 12:48 Jak sie mowi w moich rodzinnych stronach nieco pomorskich, korzystajac z dwu zasobow jezykowych, giermanskiego i slowianskiego naraz dana33 napisała: > nie, w tym przynajmniej sa zgodni, ze razem z obu nor lecieli na > czele swoich zolnierzy pobic "okupanta" gazanskiego, ktory przestal > okupywac gaze 3 lata temu... > no i oczywiscie pobili.... nie ma dwoch zdan, ze zwyciestwo bylo > ogromne, wrog na kolanach (wrog, nie ta dziewczynka na zdjeciu), i > ze po zwyciestwie podkradli prowianty i koce, ale potem zgodnie > razem oddali.. unrwa siem letko zdenerwowala... > ale wszystko bylo uzgodnione... i kradziez i oddanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ze zdjeciem samotnej palestynskiej dziewczynk 10.02.09, 12:26 nie wiem, o jakie zdjecie ci chodzi, ale duzo takich lata po necie z klekajacymi dziewczynkami... w czasie wojny z libanem latalo duzo zdjec z takim jednym co ratowal dzieci wlasnie... w roznych pozach, przed roznymi domami, ale dziecko zawsze mial na rekach... wlasnie uratowane spod zbombardowanego domu, ale smoczek byl czysty i dziecko same jakby wlasnie dokladnie umyte... nu, jak dlugo to nie moje zdjecie, to git.... nie chcialabym zaszokowac tutaj wszystkich forumowiczow... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _napisz wierszyk moja Dano___ukaż nam poezji kanon 10.02.09, 12:25 lśnisz na gębie tylko pianą gdy nam piszesz posty rano Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __Som Azrael z Azraela_ni mo ikry tyz za wiela 10.02.09, 12:28 ino nom Dana doskwiera jak żydowska nasza cera Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zachód umiera 10.02.09, 12:28 Pytała mnie raz baba czy Araba ma uważać za człowieka? Odpowiadam pogryzając kebaba nie musisz on ciebie olewa i na brak ciebie nie narzeka Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Gdy tak Cepek kebaba gryzl 10.02.09, 12:34 I rozmawial z baba Paproch mu w oko prysl Wiec poczul sie slabo! Odpowiedz Link Zgłoś
kahanka cepus 10.02.09, 14:07 cepekolodziej napisał: > kahanka napisała: > > > ale ja vegetarianka jestem cepuniu ! raz w roku tylko jadam mace z dodatkiem krwi chrzescijanskich niemowlat ! > > Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zachód umiera 10.02.09, 12:46 Autor: vline 16.01.04, 11:39 Jedna Pani Drugiej Pani Powiedziała tak na ucho: Araby? dyskryminowani? Nie ujdzie im to na sucho! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jeden dyskryminowany Cepek.. 10.02.09, 12:51 Gdy larum podnosi Meczy, jak arabski meczet I o linki wnosi! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Jeden dyskryminowany Cepek.. 10.02.09, 13:00 cepowaty rozsmiesza, nie meczy... glupota czasem rozsmiesza..... ale tu mamy cos nowego.... zawsze pisal o malym chlopczyku arabskim.... a tu rzuca zdjecie dziewczynki.... a gdzie chlopczyk? marudzinski..... podrzuc prosze cepowatemu ten filmik... powinien mu sie spodobac... .... www.youtube.com/watch?gl=IL&hl=en&v=J08GqXMr3YE Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Jeden dyskryminowany Cepek.. 10.02.09, 13:05 marouder.eu napisał: > Gdy larum podnosi > Meczy, jak arabski meczet > I o linki wnosi! > Maruda, odpuść se. Nie było ci dane, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu U Cepika wewnatrz glowy co dzien sie przesmradza 10.02.09, 13:07 Naprzemiennie kebab, arab, baran, baba i to mu dogadza Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: U Cepika wewnatrz glowy co dzien sie przesmra 10.02.09, 13:15 Sam się buźką pod-chwalasz? Typowe u grafomanów. Ale co do bab, masz rację. To mi dogadza. Co do baraniny - tak, w kołdunach, koniecznie. Kebaba jeszcze w życiu nie jadłem, ale przydatny do rymów z Arabami. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu W grafomanii Cepek pragnie 10.02.09, 13:22 Nie miec konkurencji. Coz, tak mysle, ze zasadnie; Jest wierny konwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Zachod umiera, gdy Cepek nam spi.. 10.02.09, 14:23 I wodki nie pije na klina! Zydzi zli licza juz noce i dni, Gdy Cepek sie na smierc zakima! Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zachod umiera, gdy Cepek nam spi.. 12.02.09, 21:04 > I wodki nie pije na klina! > Zydzi zli licza juz noce i dni, > Gdy Cepek sie na smierc zakima! Byłoby lepiej: Gdy Cepek na śmierć się zakima Odpowiedz Link Zgłoś