Dodaj do ulubionych

LONDYN WALCZY Z TERRORYZMEM!!

21.11.03, 16:06
i.wp.pl/a/f/pjpeg/1362/golebie_londyn.jpg
dokarmiaczy bandyckich gołebi :=)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jozef Zawadzki Osobiscie nienawidze golebi! IP: *.Red-80-34-55.pooles.rima-tde.net 21.11.03, 16:10
      Jak pomysle ze kiedys one na moj pomnik beda sraly to mnie krew zalewa!

Nie karmic tych szczurow ze skrzydlami

psycholog.w napisał:

> i.wp.pl/a/f/pjpeg/1362/golebie_londyn.jpg
      > dokarmiaczy bandyckich gołebi :=)
    • Gość: nena ta walka to samo co walka z robakami w d. u hindus IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.11.03, 17:10
      ta walka to samo co walka z robakami w d. u hindusów.
      • Gość: pytia Re: ta walka to samo co walka z robakami w d. u h IP: 155.139.50.* 21.11.03, 17:27
        Ciesze sie z poziomu wiadomosci na polskim edu. Nana , nie masz z jednak racji.
        Wiekszosc hindusow jest wegetarianska, a robaki rzecz swieta i z d... ich
        ruszac nie mozna. No i mala przypowiastka ( o zgrozo amerykanska):

W parku, w alejce stal pomnik mlodej pieknej dziewczyny i mlodzienca.
        Slota, mroz, upaly, deszcze, lod snieg, wiatry - oni ciagle trwali w tej samej
        pozycji, bez ruchu, mlodzi, usmiechnieci.
        Bog to widzi i postanowil nad nimi sie zlitowac i oznajmil:
        Ozywie was na pol godziny i mozecie robic w tym czasie co tylko chcecie.
        I tak sie stalo - nagle para ozyla i zekoczyla z piedestalu i poleciala w
        krzaki.
        Jakies halasy, szum,krzaki sie ruszaja. Po 15 minutach wychodza z krzakow i
        wracaj na piedestal
        Bog sie odzywa ; "dlaczego juz jestescie spowrotem, macie jeszcze 15 minut."
        Na to mlodzieniec mowi do dziewczyny - "lecimy spowrotem w krzaki i teraz ty
        bedziesz trzymac golembia,a ja mu nasram na glowe!"
        • Gość: patolog Re: golabek IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 22.11.03, 04:53
          Nie narzekajcie na golebie. Juz zapomnieliscie o golabku pokoju ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka