psycholog.w 21.11.03, 16:06 i.wp.pl/a/f/pjpeg/1362/golebie_londyn.jpg dokarmiaczy bandyckich gołebi :=) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jozef Zawadzki Osobiscie nienawidze golebi! IP: *.Red-80-34-55.pooles.rima-tde.net 21.11.03, 16:10 Jak pomysle ze kiedys one na moj pomnik beda sraly to mnie krew zalewa! Nie karmic tych szczurow ze skrzydlami psycholog.w napisał: > i.wp.pl/a/f/pjpeg/1362/golebie_londyn.jpg > dokarmiaczy bandyckich gołebi :=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nena ta walka to samo co walka z robakami w d. u hindus IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.11.03, 17:10 ta walka to samo co walka z robakami w d. u hindusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytia Re: ta walka to samo co walka z robakami w d. u h IP: 155.139.50.* 21.11.03, 17:27 Ciesze sie z poziomu wiadomosci na polskim edu. Nana , nie masz z jednak racji. Wiekszosc hindusow jest wegetarianska, a robaki rzecz swieta i z d... ich ruszac nie mozna. No i mala przypowiastka ( o zgrozo amerykanska): W parku, w alejce stal pomnik mlodej pieknej dziewczyny i mlodzienca. Slota, mroz, upaly, deszcze, lod snieg, wiatry - oni ciagle trwali w tej samej pozycji, bez ruchu, mlodzi, usmiechnieci. Bog to widzi i postanowil nad nimi sie zlitowac i oznajmil: Ozywie was na pol godziny i mozecie robic w tym czasie co tylko chcecie. I tak sie stalo - nagle para ozyla i zekoczyla z piedestalu i poleciala w krzaki. Jakies halasy, szum,krzaki sie ruszaja. Po 15 minutach wychodza z krzakow i wracaj na piedestal Bog sie odzywa ; "dlaczego juz jestescie spowrotem, macie jeszcze 15 minut." Na to mlodzieniec mowi do dziewczyny - "lecimy spowrotem w krzaki i teraz ty bedziesz trzymac golembia,a ja mu nasram na glowe!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patolog Re: golabek IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 22.11.03, 04:53 Nie narzekajcie na golebie. Juz zapomnieliscie o golabku pokoju ? Odpowiedz Link Zgłoś