absztyfikant 14.03.09, 22:10 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6348659,Czechy__Kosciol_nie_odzyskal_katedry_na_Hradczanach.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyluzowana.kaczka Re: Poznáte pravdu a pravda vás učiní svobodnými. 14.03.09, 22:17 Ta historia sie ciagnie od lat,bylo juz pare wyrokow sadowych, Havel protestowal,nic nie pomagalo. Kardynal Vlk uwazal,ze to jego. No to dobrze sie sie skonczylo. Pravda vitezi.)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Poznáte pravdu a pravda vás učiní svobodnými. 14.03.09, 22:27 Wycieli mi watek o Ahmedzie i Salimie z , lajdki. Bede czesciej robil rozne czeskie wrzutki. Dosc juz tego ŽIDOLENIA na aqua zpravy.idnes.cz/izraelsky-south-park-dela-z-muslimu-teroristy-arabove-se-zlobi-ps5-/media.asp?c=A090313_185407_media_dp Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Poznáte pravdu a pravda vás učiní svobodnými. 14.03.09, 22:17 absztyfikant napisał: > Kosciol_nie_odzyskal_katedry_na_Hradczanach Prawda jest taka, ze to hram Swiatowida. Dla niepoznaki zastosowano gre slow, Sweteho Wita. A moze nie hram lecz trzebiszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Zrobic tam skład mebli 14.03.09, 22:55 Przecież tak robili bolszewicy. Przecież wiadomo, że katedre budowano w pocie czoła z przeznaczeniem na supermarket. No i dziesiątki pokolen czechow ,ktorzy sie sw katedrze modlili to antyeuropejska ciemnota. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 48 centymetrow Husa 14.03.09, 23:05 marksistowski napisał: > No i dziesiątki pokolen czechow ,ktorzy sie sw katedrze modlili to > antyeuropejska ciemnota. Profesor Uniwersytetu Karola w Pradze Hus to dla katoli "antyeuropejska ciemnota". Tak im dopomoz Bog. I Lisowczycy pod Biala Gora. Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski A ty na sarkazm gluchy jesteś? 14.03.09, 23:09 Bo chodzi o to , ze wspołczesne czeskie ludziki są głuche na głos przodkow ,dla ktorych katedra byla miejscem kultu. Ale tak to jest gdy sie ma własna narodową tradycję i historię w du*pie. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: A ty na sarkazm gluchy jesteś? 14.03.09, 23:20 marksistowski napisał: > gdy sie ma własna narodową tradycję i historię w du*pie. Nie mam husytow w d.pie. To troche moja tradycja. Dej se klid. Odpowiedz Link Zgłoś