absztyfikant 12.04.09, 22:48 Juz dawno go nie widzialem... Zaczynam sie martwic. Zwykle przynajmniej raz w miesiacu pokazywal sie i tym samym dementowal pogloski o swojej smierci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Marouder, wiesz moze gdzie sie podziewa habib 12.04.09, 22:49 Rozmawialem ostatnio z Crassusem i on tez teskni Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Stare dzieje:) Teraz takich trolli jak Habibi 12.04.09, 22:54 ..nie produkuja Ilez to radosci mialem z przeganiania go z forum na forum A co u Krasuli? Slyszalem, ze mial jakies klopoty z portalem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Stare dzieje:) Teraz takich trolli jak Habibi 12.04.09, 22:58 Przejsciowe. Przekaze mu pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Stare dzieje:) Teraz takich trolli jak Habibi 12.04.09, 22:59 Przekaz, przekaz Niechby czasem zajrzal na stare smieci Komuchy, by sie ucieszyly Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Stare dzieje:) Teraz takich trolli jak Habibi 12.04.09, 23:04 Z przyjemnoscia bede kontynowal te rozmowe, ale na azjatyckim forum Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Stare dzieje:) Teraz takich trolli jak Habibi 12.04.09, 23:15 Niestety, zaraz udaje sie spac Zmeczylem sie swietowaniem, obzarstwem, odwiedzinami, nierobstwem itp. atrybutami Wielkanocy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Stare dzieje:) Teraz takich trolli jak Habibi 12.04.09, 23:18 Nic pilnego Dobrej i spokojnej Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Stare dzieje:) Teraz takich trolli jak Habibi 12.04.09, 23:19 Wzajemnie Do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Marouder, wiesz moze gdzie sie podziewa habib 12.04.09, 22:52 Niestety Nic nie slyszalem o Habibim od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Marouder, wiesz moze gdzie sie podziewa habib 12.04.09, 22:53 Moze grasuje na tych listach dyskusyjnych. Zaraz sprawdze. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Szybko poszlo :) 12.04.09, 22:57 Wrzuc tzva_adonai@autograf.pl w google Zyje Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Szybko poszlo :) 12.04.09, 23:04 Plodny byl zawsze Znowu za Zyda robi Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Ale w jedym masz duzo racji :( 12.04.09, 23:06 Brakuje mi habibiego: Forum teraz zeszlo na rozne cyniolki i taziuty.. To juz nie to samo((( Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Ale w jedym masz duzo racji :( 12.04.09, 23:09 I czlowiek z braku laku musi sie jakimcis tam przyziemnymi komuchoma kontentowac Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ale w jedym masz duzo racji :( 12.04.09, 23:14 Niestety Habibi to byl urwis, ale ile bylo przyjemnosci z silowaniu sie z nim.. Czasami faulowal, ale zawsze zaskakiwal. A oni jak te zdarte plyty, nudni i przewidywalni, targani obsesjami i intelektualnie do piet mu nie dorastaja... Oscar do tej pory go wspomina, nawet sobie kiedys ucialem z nim pogawedeke na jego temat... A oni? Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Ale w jedym masz duzo racji :( 12.04.09, 23:19 No wlasnie..jak spotykam takiego np Ziutke, komucha namolnego i nie majacego dokladnie nic do powiedzenia, poza cytowaniem jakichs tytulow i hasel wyczytanych w Trybunie i Przegladzie, to mi sie noz w kieszeni otwiera..a toto roi sobie, ze wladne jest sadzic Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Serwus habibi 13.04.09, 11:23 Coz poradze, stesknilem sie. Widzisz jak Cie wspominamy? Odpowiedz Link Zgłoś
randka_z_ulemem Nastąpiły jakieś znaczące postępy w śledztwie... 13.04.09, 11:24 ... dotyczącym mojej osoby czy nadal mogę czuć się bezkarny?... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nastąpiły jakieś znaczące postępy w śledztwie 13.04.09, 11:26 Takich jak ty to powinni w Madame Tussaud's dla potomnosci z wosku odlewac, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
randka_z_ulemem Płynny Ołów... 13.04.09, 11:28 Jak oceniasz przebieg i stopień osiągnięcia celów strategicznych?... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Płynny Ołów... 13.04.09, 11:30 Przebieg OK, a osiagniecia zadne. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Płynny Ołów... 13.04.09, 11:30 Osiagniecia w sensie zablokowania przemytu Odpowiedz Link Zgłoś
randka_z_ulemem Re: Płynny Ołów... 13.04.09, 11:31 absztyfikant napisał: > Przebieg OK, a osiagniecia zadne. Myślę, że Dana mogłaby dociągnąć do emerytury na funkcyjnym w sztabie generalnym.. Może coś by się w końcu udało... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Płynny Ołów... 13.04.09, 11:35 Prawda? Na szczescie Olmerta juz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
randka_z_ulemem Re: Płynny Ołów... 13.04.09, 11:41 absztyfikant napisał: > Na szczescie Olmerta juz nie ma Niedawno przebywałem w hotelu, gdzie recepcjonista wyglądał jak jego brat bliźniak... Zrazu pomyślałem - pewnie rodzina, choć to mało prawdopodobne, biorąc pod uwagę perypetie przodków Olmerta.. I faktycznie - na kontuarze leżała pomięta gazetka Leszka Bubla przedstawiająca Kaczyńskiego w mycce... Odpowiedz Link Zgłoś