marouder.eu 14.04.09, 22:38 Ten to ma sile! W jakim to schorzeniu wystepowalo takie gwaltowne pobudzenie..niech no sobie przypomne.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marksistowski Ale ma wiedzę, głębię,erudycję, stałe poglądy..... 14.04.09, 22:40 .... jednym słowem ciekawy facet. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ale ma wiedzę, głębię,erudycję, stałe poglądy 14.04.09, 22:43 bsaaaaaardzo ciekawy..... szczegolnie ciekawie wlazi na watki innych i regularnie je psuje ta swoja erudycja.... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Ty nie wlazisz na polskie F.? nieproszona z propa 14.04.09, 22:50 gandą morderczyni i ludobójczyni? Ożesz Ty....... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Naebales sie albo wziales za duzo tabletek,to spij 14.04.09, 23:05 ..co tu ludziom pogadac nie dajesz mamrocie jeden?! Odpowiedz Link Zgłoś
lunatic.soul Re: Ale ma wiedzę, głębię,erudycję, stałe poglądy 14.04.09, 22:44 marksistowski napisał: > .... jednym słowem ciekawy facet. DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ciekawy facet? czego ciekawy ? Was? po czym 14.04.09, 22:54 tak sądzisz? co w Was ciekawego? obleśność? wyuzdanie? beczelność? egoizm? pycha? snobizm? pazerna natura? uwielbienie dla klęcznikowych podsycane medialnie? nienawiśc do kalicyzmu? do prawdy? pogarda dla przyzwoitych"........??? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant wygascie go sobie 14.04.09, 22:55 To szajbus, nic do niego nie dotrze Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Nie wylewajcie dziecka razem z kąpiela 14.04.09, 23:09 Haszo ma wiedzę zrodłowa. Frajerzy jestesci jeżeli go wygaszacie. Mozna sie dowiedziec czesto ciekawych rzeczy od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ja tam go nie gasze:) 14.04.09, 23:10 Niech tylko zna pore na ten swoj spamunek! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 w poniedzialek szczegolniejsza 15.04.09, 08:24 polski_francuz napisał: > i ma pasje. Zewnie wspomina te sowieckie wagony z butami do podzelowania. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Ma wiedze 15.04.09, 19:25 polski_francuz napisał: > i ma pasje. > > PF Owszem, pasję ma. A wiedzę to z jakiej dziedziny ? Kopiowania bez podania źródeł, tak. A z innych dziedzin ? Mógłbys podać z jakich ? Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: wygascie go sobie 14.04.09, 23:12 lunatic.soul napisał: > Trzeba będzie... Chyba nie bedziesz Hasza wyHaszal??? .... Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: wygascie go sobie 14.04.09, 23:16 lunatic.soul napisał: > A co? Mam slalom uprawiać? Bieg przez plotki )) Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 raczej bieg przez obszczymurki 15.04.09, 08:22 belgijska napisała: > Bieg przez plotki On broni "chrzescianstwa" przed prawoslawiem. Ma 48 centymetrowa glebie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Noermalni ludzie dopiero po trzech mozgotrzepach.. 14.04.09, 23:08 ..by na taka orbite weszli, na ktora Hasz wchodzi bez dopalaczy Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____________nOE malni! Tak dobrze to ująłeś 15.04.09, 08:36 Od Noe'go... zdegenerowały im się z lekka geny...od tamtej ARKI...do... tej POWODZI SZLAENSTWA I DURNOTY jaką dziś reprezentujecie dla mnie dinozaura! Patrz!!!!!!!!! I Zastanów sie nad Sobą! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=94050662&a=94056325 Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _____________nOE malni! Tak dobrze to ująłeś 15.04.09, 08:45 hasz0 napisał: > zdegenerowały im się z lekka geny... W katolskiej terminologii mutacje to degeneracje. Natomiast mutacje korzystne to cud. Zero mozliwosci porozumienia. Ciekawe, ze geny w ogole istnieja. Przeciez to podszept szatanow. > Patrz!!!!!!!!! I Zastanów sie nad Sobą! Jeste od lat wpatrzony w cud natury: Hasza. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: wygascie go sobie 15.04.09, 19:31 absztyfikant napisał: > To szajbus, nic do niego nie dotrze A dlaczego jam mam go wygaszać, niech on wygasi swoich "wrogów" bo ciągle na nich narzeka. Jak ktoś ciagle sra w windzie to ja mam chodzic na piechotę by mu nie przeszkadzać ? Jemu sie wydaje że jest świeta krową Aqwanetu a cigle narusza Netykietę. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: wygascie go sobie 15.04.09, 19:43 awuk napisał: > A dlaczego jam mam go wygaszać, niech on wygasi swoich "wrogów" bo > ciągle na nich narzeka. > Jak ktoś ciagle sra w windzie to ja mam chodzic na piechotę by mu > nie przeszkadzać ? Jemu sie wydaje że jest świeta krową Aqwanetu > a ciągle narusza Netykietę. Z netykiety: Jak pisać: Pisz zwięźle i na temat. Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki. Postaraj się, by tytuł wątku, który zakładasz był czytelny i zrozumiały. Odpowiadając na post, cytuj tylko potrzebne fragmenty, a resztę wycinaj. Nigdy nie cytuj sygnaturek (podpisów)! Jeśli zadajesz komuś pytanie, sformułuj je precyzyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Niebawem 23 a zaklamany haszysta spamuje:/ 15.04.09, 18:40 Ty Eunuchu zobacz swoja czesc pod karkiem w lusterku a uwidzisz trolla i takie male troliki jak wszy lonowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 gie-48.... 15.04.09, 18:52 ty juz pod wzgledem chamstwa i wulgarnosci przegoniles nawet rochelline.... myslisz, ze jestes dowcipny? wiec sie mylisz... jestes cham, prostak, bezgranicznie wulgarny, nie potrafisz napisac jednego postu bez uzycia slow takich jak wszy, eunuch, krocze, jaja, podwiazka i reszta tej twojej ulicznej tworczosci.... dziwie sie, ze oprocz mnie nikt ci nie powiedzial zwyczajnie won chamie... Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Aż miło popatrzeć, jak cię ten piq boli... 15.04.09, 19:49 Może wreszcie zaczniesz się zastanawiać nad bzdurami, które wypisujesz. Dobra pamięć o paru klasycznych wpjerdolach od piqa powinna ci w tym pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant motto haszysty 15.04.09, 19:52 www.youtube.com/watch?v=igu9WiKhOcU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś