pozarski 05.05.09, 08:37 www.youtube.com/watch?v=NkMVA_qLaK0&feature=related spozniony prezent z okazji zakupu nowej peruki Szewacha W. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dachs Re: Olus! Dla ciebie 05.05.09, 08:53 Cześć Pożarski, zasmuciło mnie to biedne dziecko. Zamiast dać ponieść się hormonom z jakimś jurnym Arabem, zawraca sobie piękna główkę rzeczami, których i tak nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant I love her already 05.05.09, 09:41 www.youtube.com/watch?v=ZL5ZsfbMYkU Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I love her already 05.05.09, 09:45 Prawda? Jest swietna. "Dziecko". Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: I love her already 05.05.09, 09:54 Po pierwsze jest niezla, po drugie ma poczucie humoru, po trzecie widzi sprawy swiatowe w dobrym swietle, po czwarte wreszcie sra na antysemiterie. I tak trzymac Twoj rozmowca sam niech sie pusci z Arabem... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I love her already 05.05.09, 10:00 Absztys,nie obrazaj mojego rozmowcy. On tylko widzi sprawy inaczej, ale poza tym nie mam mu nic do zarzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: I love her already 05.05.09, 10:03 To bylo obrazliwe? Moze troche zlosliwe Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I love her already 05.05.09, 10:09 Gdybys zaproponowal to mnie, dalbym ci popalic. Sa argumenty i sa argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: I love her already 05.05.09, 17:43 absztyfikant napisał: > Twoj rozmowca sam niech sie pusci z Arabem... Jeżeli już to z Arabką. Albo z Zydówką, albo z Murzynką, Chinką. Byle ładna była i z temperamentem. Bo ja nie mam przesądów rasowych. Z tą małą też chętnie. Bo wygląda na niedopieszczoną, a żal patrzec, gdy sie marnuje. Ale powiedz mi, co masz przeciwko jurnemu Arabowi? Czyżby tkwił w Tobie ukryty rasista? Członek Antyarabiterii nie daj Boże? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: I love her already 05.05.09, 19:24 Przeciez tego "jurnego Araba" sam wymysliles. To nie moj koncept Nie chcesz? OK. A skad wiesz, ze ona by chciala? Zwykly seksizm panie Dachs Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I love her already 05.05.09, 19:29 absztyfikant napisał: > Przeciez tego "jurnego Araba" sam wymysliles. To nie moj koncept Nie chcesz? > OK. A skad wiesz, ze ona by chciala? Zwykly seksizm panie Dachs > Absztys,zwracam ci honor. Chyba cierpie na jakas kurza slepote,bo po prostu nie widzialem tego jurnego Araba w kontekscie tej rozsadnej dziewczyny. Borsuku,Borsuku. Aj waj. Niedobrze z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: I love her already 05.05.09, 20:35 pozarski napisał: > Absztys,zwracam ci honor. Chyba cierpie na jakas kurza slepote,bo > po prostu nie > widzialem tego jurnego Araba w kontekscie tej rozsadnej dziewczyny. > Borsuku,Borsuku. Aj waj. Niedobrze z toba. Przypuszczam, że wątpię. Czy ja tej dziewczynie proponuje terrorystę? Ja jej proponuję chłopaka, przypadkowo arabskiego. No może niezupełnie przypadkowo. Może tam był taki zamiar połączenia w jednym zdaniu dwóch niekochających się nacji. Polce proponowałbym w tym miejscu Niemca, a na oznaki oburzenia ze strony Polaków reagowałbym z takim samym zdziwieniem. Ja po prostu uważam, że rasizmu i ksenofobii nie zwalczy się rasizmem, co w zwłaszcza w reackjach męsko-damskich (seksizm-absztysiu) otwiera niesłychanie kuszące perspektywy działalności. Ale absztyś nie jest najwyrażniej w stanie znieśc samej myśli takiego żydowsko-arabskiego połączenia. Podobnie jak chłopcy od Farfała do dziś czczą Wande, co nie chciała Niemca. Na szczęście życie pisze własne scenariusze. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I love her already 05.05.09, 20:44 Mysle,ze dodales ten argument po fakcie. Dziewczyna ma wg mnie dobrze w glowie poukladane,jej dowcipny monolog rozprawia sie z antysemickimi stereotypami i o to tylko chodzi. Ty jej wciskasz jakies swoje racje(do ktorych masz prawo rzecz jasna)deprecjonujac jej intelekt i jeszcze dodatkowo oskarzasz o rasizm,choc jak na moj nos nie ma w jej paru minutach nic,co mogloby na to wskazywac. To raczej twoja propozycja oddania sie w rece jakiegos jurnego Araba jest rasistowska i to nie tylko w odniesieniu do tej Zydowki,ale takze arabskich facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: I love her already 05.05.09, 21:05 pozarski napisał: > Mysle,ze dodales ten argument po fakcie. Wyobraź sobie, że nie. Kto walczy ze sterotypami powinien zaczynać od siebie, stąd propozycja Araba. > Dziewczyna ma wg mnie > dobrze w glowie poukladane,jej dowcipny monolog rozprawia sie z > antysemickimi stereotypami i o to tylko chodzi. Ja jestem zdania, że naprawdę groźne stereotypy siedzą w nas samych. Chodzi mi o stereotyp jak nas Polaków, nas Żydów, postrzegaja inni. Nieważne, że inni postrzegaja nas inaczej. My czujemy się tak widziani. Dziewczyna - moim zdaniem - nie walczyła ze stereotypami, lecz informowała nas o tym jak jej sie wydaje, że inni ją widzą. A to jest nieszczęście, stąd biedne dziecko. > Ty jej wciskasz jakies swoje racje(do ktorych masz prawo rzecz > jasna)deprecjonujac jej intelekt i jeszcze dodatkowo oskarzasz o > rasizm Nie deprecjonuję jej intelektu. W bardzo inteligentny sposób przedstawiła swoje kompleksy. A o rasizm oskarżąm absztyfikanta, który się natychmiast uczepoił tego Araba. > twoja propozycja oddania sie w rece jakiegos jurnego Araba jest > > rasistowska i to nie tylko w odniesieniu do tej Zydowki,ale takze > arabskich facetow. No więc ja mam o żydowskich dziewczynach dużo lepsze mniemanie niż Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I love her already 05.05.09, 21:14 dachs napisał: > pozarski napisał: > > > Mysle,ze dodales ten argument po fakcie. > > Wyobraź sobie, że nie. > Kto walczy ze sterotypami powinien zaczynać od siebie, stąd propozycja Araba. No wiesz? Ma walczyc ze stereotypami i wziac se jurnego Araba? Toz to stereotypem chcesz zwalczac stereotypy? > > > Dziewczyna ma wg mnie > > dobrze w glowie poukladane,jej dowcipny monolog rozprawia sie z > > antysemickimi stereotypami i o to tylko chodzi. > > Ja jestem zdania, że naprawdę groźne stereotypy siedzą w nas samych. Chodzi mi > o > stereotyp jak nas Polaków, nas Żydów, postrzegaja inni. Nieważne, że inni > postrzegaja nas inaczej. My czujemy się tak widziani. Dziewczyna - moim zdaniem > - nie walczyła ze stereotypami, lecz informowała nas o tym jak jej sie wydaje, > że inni ją widzą. A to jest nieszczęście, stąd biedne dziecko. Na tym przeciez ten dowcipny monolog polega: pokazac jak bzdurne sa antysemickie stereotypy. Ona sie nie skarzy,nie jest biedne dziecko; nabija sie z antysemiytow pokazujac glebie ich kretynizmu. To wszystko ,no i po co wiecej? > > > Ty jej wciskasz jakies swoje racje(do ktorych masz prawo rzecz > > jasna)deprecjonujac jej intelekt i jeszcze dodatkowo oskarzasz o > > rasizm > > Nie deprecjonuję jej intelektu. W bardzo inteligentny sposób przedstawiła swoje > kompleksy. Jak wyzej: nie przedstawia swoich kompleksow,a kompleksy antysemitow. Nie zrozumiales przedstawienia. Za kare musisz isc jeszcze raz. A o rasizm oskarżąm absztyfikanta, który się natychmiast uczepoił > tego Araba. > > > twoja propozycja oddania sie w rece jakiegos jurnego Araba jest > > 2; > rasistowska i to nie tylko w odniesieniu do tej Zydowki,ale takze > arabski > ch > facetow. > > No więc ja mam o żydowskich dziewczynach dużo lepsze mniemanie niż Ty. > > > Mam slabe rozeznanie w tej materii. Wlasciwie jestem raczej za Czeszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: I love her already 05.05.09, 21:25 Na jakiej podstawie oskarzasz mnie o rasizm w stosunku do Arabow? badz powazny. Podaj przyklad albo po prostu przepros za to oskarzenie Odpowiedz Link Zgłoś