Dodaj do ulubionych

Olus! Dla ciebie

05.05.09, 08:37
www.youtube.com/watch?v=NkMVA_qLaK0&feature=related
spozniony prezent z okazji zakupu nowej peruki Szewacha W.wink
Obserwuj wątek
    • dachs Re: Olus! Dla ciebie 05.05.09, 08:53
      Cześć Pożarski, zasmuciło mnie to biedne dziecko.
      Zamiast dać ponieść się hormonom z jakimś jurnym Arabem, zawraca sobie piękna
      główkę rzeczami, których i tak nie zrozumie.
      smile
      • pozarski Re: Olus! Dla ciebie 05.05.09, 09:15
        Dziecko jest ok. Na moj nos.wink
        • absztyfikant I love her already 05.05.09, 09:41

www.youtube.com/watch?v=ZL5ZsfbMYkU
          • pozarski Re: I love her already 05.05.09, 09:45
            Prawda? Jest swietna. "Dziecko".wink
            • absztyfikant Re: I love her already 05.05.09, 09:54
              Po pierwsze jest niezla, po drugie ma poczucie humoru, po trzecie widzi sprawy
              swiatowe w dobrym swietle, po czwarte wreszcie sra na antysemiterie. I tak
              trzymacwink

Twoj rozmowca sam niech sie pusci z Arabem... wink
              • pozarski Re: I love her already 05.05.09, 10:00
                Absztys,nie obrazaj mojego rozmowcy. On tylko widzi sprawy inaczej, ale poza tym
                nie mam mu nic do zarzucenia.
                • absztyfikant Re: I love her already 05.05.09, 10:03
                  To bylo obrazliwe? Moze troche zlosliwewink
                  • pozarski Re: I love her already 05.05.09, 10:09
                    Gdybys zaproponowal to mnie, dalbym ci popalic. Sa argumenty i sa argumenty.
                    • absztyfikant Re: I love her already 05.05.09, 10:13
                      Seksizm za seksizmwink
                      • marksistowski Ona nie nosi stanika 05.05.09, 13:03
                        Tak trzymac
              • dachs Re: I love her already 05.05.09, 17:43
                absztyfikant napisał:

> Twoj rozmowca sam niech sie pusci z Arabem... wink

Jeżeli już to z Arabką. Albo z Zydówką, albo z Murzynką, Chinką. Byle ładna była
                i z temperamentem. Bo ja nie mam przesądów rasowych.
                Z tą małą też chętnie. Bo wygląda na niedopieszczoną, a żal patrzec, gdy sie
                marnuje.
                Ale powiedz mi, co masz przeciwko jurnemu Arabowi? Czyżby tkwił w Tobie ukryty
                rasista? Członek Antyarabiterii nie daj Boże?
                • absztyfikant Re: I love her already 05.05.09, 19:24
                  Przeciez tego "jurnego Araba" sam wymysliles. To nie moj konceptwink Nie chcesz?
                  OK. A skad wiesz, ze ona by chciala? Zwykly seksizm panie Dachswink
                  • pozarski Re: I love her already 05.05.09, 19:29
                    absztyfikant napisał:

> Przeciez tego "jurnego Araba" sam wymysliles. To nie moj konceptwink Nie chcesz?
                    > OK. A skad wiesz, ze ona by chciala? Zwykly seksizm panie Dachswink
                    >
                    Absztys,zwracam ci honor. Chyba cierpie na jakas kurza slepote,bo po prostu nie
                    widzialem tego jurnego Araba w kontekscie tej rozsadnej dziewczyny.
                    Borsuku,Borsuku. Aj waj. Niedobrze z toba.wink
                    • dachs Re: I love her already 05.05.09, 20:35
                      pozarski napisał:

> Absztys,zwracam ci honor. Chyba cierpie na jakas kurza slepote,bo > po prostu nie
                      > widzialem tego jurnego Araba w kontekscie tej rozsadnej dziewczyny.
                      > Borsuku,Borsuku. Aj waj. Niedobrze z toba.wink

Przypuszczam, że wątpię. Czy ja tej dziewczynie proponuje terrorystę?
                      Ja jej proponuję chłopaka, przypadkowo arabskiego. No może niezupełnie
                      przypadkowo. Może tam był taki zamiar połączenia w jednym zdaniu dwóch
                      niekochających się nacji. Polce proponowałbym w tym miejscu Niemca, a na oznaki
                      oburzenia ze strony Polaków reagowałbym z takim samym zdziwieniem.
                      Ja po prostu uważam, że rasizmu i ksenofobii nie zwalczy się rasizmem, co w
                      zwłaszcza w reackjach męsko-damskich (seksizm-absztysiu) otwiera niesłychanie
                      kuszące perspektywy działalności.
                      Ale absztyś nie jest najwyrażniej w stanie znieśc samej myśli takiego
                      żydowsko-arabskiego połączenia. Podobnie jak chłopcy od Farfała do dziś czczą
                      Wande, co nie chciała Niemca.
                      Na szczęście życie pisze własne scenariusze.
                      smile
                      • pozarski Re: I love her already 05.05.09, 20:44
                        Mysle,ze dodales ten argument po fakcie. Dziewczyna ma wg mnie dobrze w glowie
                        poukladane,jej dowcipny monolog rozprawia sie z antysemickimi stereotypami i o
                        to tylko chodzi. Ty jej wciskasz jakies swoje racje(do ktorych masz prawo rzecz
                        jasna)deprecjonujac jej intelekt i jeszcze dodatkowo oskarzasz o rasizm,choc jak
                        na moj nos nie ma w jej paru minutach nic,co mogloby na to wskazywac. To raczej
                        twoja propozycja oddania sie w rece jakiegos jurnego Araba jest rasistowska i to
                        nie tylko w odniesieniu do tej Zydowki,ale takze arabskich facetow.wink
                        • dachs Re: I love her already 05.05.09, 21:05
                          pozarski napisał:

> Mysle,ze dodales ten argument po fakcie.

Wyobraź sobie, że nie.
                          Kto walczy ze sterotypami powinien zaczynać od siebie, stąd propozycja Araba.

> Dziewczyna ma wg mnie
                          > dobrze w glowie poukladane,jej dowcipny monolog rozprawia sie z
                          > antysemickimi stereotypami i o to tylko chodzi.

Ja jestem zdania, że naprawdę groźne stereotypy siedzą w nas samych. Chodzi mi o
                          stereotyp jak nas Polaków, nas Żydów, postrzegaja inni. Nieważne, że inni
                          postrzegaja nas inaczej. My czujemy się tak widziani. Dziewczyna - moim zdaniem
                          - nie walczyła ze stereotypami, lecz informowała nas o tym jak jej sie wydaje,
                          że inni ją widzą. A to jest nieszczęście, stąd biedne dziecko.

> Ty jej wciskasz jakies swoje racje(do ktorych masz prawo rzecz
                          > jasna)deprecjonujac jej intelekt i jeszcze dodatkowo oskarzasz o
                          > rasizm

Nie deprecjonuję jej intelektu. W bardzo inteligentny sposób przedstawiła swoje
                          kompleksy. A o rasizm oskarżąm absztyfikanta, który się natychmiast uczepoił
                          tego Araba.

> twoja propozycja oddania sie w rece jakiegos jurnego Araba jest > >
                          rasistowska i to nie tylko w odniesieniu do tej Zydowki,ale takze > arabskich
                          facetow.wink

No więc ja mam o żydowskich dziewczynach dużo lepsze mniemanie niż Ty.
                          smile
                          • pozarski Re: I love her already 05.05.09, 21:14
                            dachs napisał:

> pozarski napisał:
                            >
                            > > Mysle,ze dodales ten argument po fakcie.
                            >
                            > Wyobraź sobie, że nie.
                            > Kto walczy ze sterotypami powinien zaczynać od siebie, stąd propozycja Araba.

No wiesz? Ma walczyc ze stereotypami i wziac se jurnego Araba? Toz to
                            stereotypem chcesz zwalczac stereotypy?wink
                            >
                            > > Dziewczyna ma wg mnie
                            > > dobrze w glowie poukladane,jej dowcipny monolog rozprawia sie z
                            > > antysemickimi stereotypami i o to tylko chodzi.
                            >
                            > Ja jestem zdania, że naprawdę groźne stereotypy siedzą w nas samych. Chodzi mi
                            > o
                            > stereotyp jak nas Polaków, nas Żydów, postrzegaja inni. Nieważne, że inni
                            > postrzegaja nas inaczej. My czujemy się tak widziani. Dziewczyna - moim zdaniem
                            > - nie walczyła ze stereotypami, lecz informowała nas o tym jak jej sie wydaje,
                            > że inni ją widzą. A to jest nieszczęście, stąd biedne dziecko.

Na tym przeciez ten dowcipny monolog polega: pokazac jak bzdurne sa antysemickie
                            stereotypy. Ona sie nie skarzy,nie jest biedne dziecko; nabija sie z
                            antysemiytow pokazujac glebie ich kretynizmu. To wszystko ,no i po co wiecej?
                            >
                            > > Ty jej wciskasz jakies swoje racje(do ktorych masz prawo rzecz
                            > > jasna)deprecjonujac jej intelekt i jeszcze dodatkowo oskarzasz o
                            > > rasizm
                            >
                            > Nie deprecjonuję jej intelektu. W bardzo inteligentny sposób przedstawiła swoje
                            > kompleksy.
                            Jak wyzej: nie przedstawia swoich kompleksow,a kompleksy antysemitow. Nie
                            zrozumiales przedstawienia. Za kare musisz isc jeszcze raz.wink
                            A o rasizm oskarżąm absztyfikanta, który się natychmiast uczepoił
                            > tego Araba.
                            >
                            > > twoja propozycja oddania sie w rece jakiegos jurnego Araba jest > 
                            > 2;
                            > rasistowska i to nie tylko w odniesieniu do tej Zydowki,ale takze > arabski
                            > ch
                            > facetow.wink
                            >
                            > No więc ja mam o żydowskich dziewczynach dużo lepsze mniemanie niż Ty.
                            > smile
                            >
                            >
                            Mam slabe rozeznanie w tej materii. Wlasciwie jestem raczej za Czeszkami.wink
                            • absztyfikant Re: I love her already 05.05.09, 21:25
                              Na jakiej podstawie oskarzasz mnie o rasizm w stosunku do Arabow? badz powazny.
                              Podaj przyklad albo po prostu przepros za to oskarzeniewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka