gdotb 06.05.09, 12:50 Tu jeszcze można jakieś wątki poczytać??!? Zdążyłem przeczytać tylko główny wątek Melorda o brudnych miastach i szlag wątek trafił. O co tu, ku... mać, chodzi?!!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szach0 Re: Ku... Mać 06.05.09, 12:55 tu wszyscy w spadku po tate nożyce cenorskie po Bermana Propagandzie przechowuja i ciachaja TE wątki, w ktorym im IQ nie wystarcza na riposty Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Siwa tak se zalozyla..tak sadze, ze to bedzie.. 06.05.09, 14:26 ..forum "wprawkowe dla tzw. "dyzurnych", by ta mlodz dziennikarska robiaca za darmowego robotnika se tu wycinanie trenowala Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ku... Mać 06.05.09, 15:14 haloooo..... a gdzies ty sie podziewal??? nie klnij tak strasznie... i nie przejmuj sie.... jakbys byl caly czas, to bys wiedzial, ze wszystkie lepsze watki leca... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ku... Mać 06.05.09, 15:19 a wogole to szlag go nie trafil, tylko zostal odchudzony... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=94918300 Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: Ku... Mać 07.05.09, 10:31 Hey Danusia, Aaaa... Byłem tu i tam Ale zaglądam w sumie często i właśnie widzę, że wątki lecą jak głowy we Francji za Robespierre'a Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ku... Mać 07.05.09, 18:02 tam mnie interesuje szczegolnie... musialo byc interesujaco.. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Ku... Mać 06.05.09, 15:19 gdotb napisał: > Tu jeszcze można jakieś wątki poczytać??!? > Zdążyłem przeczytać tylko główny wątek Melorda o brudnych miastach i szlag > wątek trafił. > > O co tu, ku... mać, chodzi?!!? Niestety, jest tu paru spamerów ale jeden jest pie...ięty i szczególnie dokuczliwy bo bazgrze jak autystyczne dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: bazgrze dysgrafik 07.05.09, 19:32 wkkr napisał: > a od autystyków ty się odczep! Bo ? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ku... Mać 06.05.09, 19:23 gdotb napisał: > > O co tu, ku... mać, chodzi?!!? jeszcze nie wiesz? jestes jeszcze w kalifornii czy juz blizej bieguna polnocnego Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: Ku... Mać 07.05.09, 10:36 Cześć Tobie Narciarko Vicky! Kalifornię opuściłem jakiś miesiąc temu i cieszę się słońcem Dolnego Śląska - no, w tym tygodniu trochę popaduje, ale zeszły miesiąc to iście kalifornijskie klimaty były. Będę jechał do Stanów (już jako turysta) to dam znaka, bo na pewno zahaczę o New York Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ku... Mać 07.05.09, 17:49 gdotb napisał: > Cześć Tobie Narciarko Vicky! > > > Kalifornię opuściłem jakiś miesiąc temu i cieszę się słońcem Dolnego Śląska - > no, w tym tygodniu trochę popaduje, ale zeszły miesiąc to iście kalifornijskie > klimaty były. > > Będę jechał do Stanów (już jako turysta) to dam znaka, bo na pewno zahaczę o Ne > w > York > no to akurat zdazyles w pore bo Santa Barbara ma straszne pozary a SF jak zwykle cudo. Tym razem jakby wiecej cpunow,ale live music na Pier 39 jak zawsze wspanialy,no i ten Alcatraz w oddali Daj znac jak bedziesz w okolicach jabluszka,bo ja jak widzisz ciagle w ruchu i tak juz chyba do konca tego roku bedzie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ku... Mać 07.05.09, 18:05 nu, to mnie powaliles, gdotb.... ale kol hakavod.... rzadko sie to widzi dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Ku... Mać 06.05.09, 19:48 Musi o zydowskich ,... =================================================================== Zdążyłem przeczytać tylko główny wątek Melorda o brudnych miastach i szlag wątek trafił. Odpowiedz Link Zgłoś