andrzejg 06.12.03, 03:42 Kamilu Klucze do FR ma Twój przyjaciel Tyu. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
limakty Re: Informacja dla Limaka 06.12.03, 08:46 andrzejg napisał: > Kamilu > > Klucze do FR ma Twój przyjaciel Tyu. > > > A. Nic nie rozumię. Proszsę jaśniej. Czy to aby nie następna prowokacja? Jeże3li nie to , wiesz jak do mnie trafić... To jest mail do mnie- tam cię rozpoznam...Pisaniu na FA nie za bardzo dowierzam. Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Informacja dla Limaka 06.12.03, 09:22 andrzejg napisał: > Klucze do FR ma Twój przyjaciel Tyu. on je i tak ma. Albo zostawił śpiocha, albo ktoś udostępnia mu swoje hasło. Ale to miłe, że go zabieracie do siebie. Uwolnicie FA z 90% zbudlęcenia. Dzięki. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Informacja dla Limaka 06.12.03, 10:24 perla napisał: > andrzejg napisał: > > > Klucze do FR ma Twój przyjaciel Tyu. > > on je i tak ma. Albo zostawił śpiocha, albo ktoś udostępnia mu swoje hasło. > Ale to miłe, że go zabieracie do siebie. Uwolnicie FA z 90% zbudlęcenia. Dzięki > . > > Perła Czytałem , ale zostawiam to bez komentarza. Może komuś-czemuś pasuje następna prowokacja. Ja zmilczę. Ciągle mówiłem o głównym judaszu na FA. Limak Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Informacja dla Limaka 06.12.03, 10:31 limakty napisał: > perla napisał: > > > andrzejg napisał: > > > > > Klucze do FR ma Twój przyjaciel Tyu. > > > > on je i tak ma. Albo zostawił śpiocha, albo ktoś udostępnia mu swoje hasło > . > > Ale to miłe, że go zabieracie do siebie. Uwolnicie FA z 90% zbudlęcenia. > Dzięki > > . > > > > Perła > > > Czytałem , ale zostawiam to bez komentarza. > Może komuś-czemuś pasuje następna prowokacja. Ja zmilczę. > Ciągle mówiłem o głównym judaszu na FA. > > Limak kilka razy dawałeś do zrozumienia, iż wiesz co na R dzieje się. A ostatnio podałeś linki do postów tam. Jeżeli te linki odnoszą się do postów napisanych po tym jak cię wywalili to znaczy, że masz na 100% dojście tam. Osobiście sądzę, że ktoś co daje swoje hasło abyś mógł zobaczyć co tam dzieje się, lub ten ktoś dość obszernie informuje cię o tym. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
limakty nie do perły 07.12.03, 21:00 perla napisał: > limakty napisał: > > > perla napisał: > > > > > andrzejg napisał: > > > > > > > Klucze do FR ma Twój przyjaciel Tyu. > > > > > > on je i tak ma. Albo zostawił śpiocha, albo ktoś udostępnia mu swoje > hasło > > . > > > Ale to miłe, że go zabieracie do siebie. Uwolnicie FA z 90% zbudlęcen > ia. > > Dzięki > > > . > > > > > > Perła > > > > > > Czytałem , ale zostawiam to bez komentarza. > > Może komuś-czemuś pasuje następna prowokacja. Ja zmilczę. > > Ciągle mówiłem o głównym judaszu na FA. > > > > Limak > > kilka razy dawałeś do zrozumienia, iż wiesz co na R dzieje się. A ostatnio > podałeś linki do postów tam. Jeżeli te linki odnoszą się do postów napisanych > po tym jak cię wywalili to znaczy, że masz na 100% dojście tam. Osobiście > sądzę, że ktoś co daje swoje hasło abyś mógł zobaczyć co tam dzieje się, lub > ten ktoś dość obszernie informuje cię o tym. > > Perła to co wypisuje ten judasz to jest zwykła insynuacja ja sobie zrobiłem sam wejście na R ja poprostu nie domknąłem drZwi oświadczam byłym i dzisiejszym niektórym przyjaciołom z R nikt mnie o niczym nie informuje co się dzieje na R ja to po prostu czytam techniką zdobytą Taki jest Kamil Czy ja coś przeniosłem w sposób dosłowny? Chyba trochę niedopowiedzeń...ale lubię kpić Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: nie do perły 07.12.03, 21:46 limakty napisał: > ja sobie zrobiłem sam wejście na R > ja poprostu nie domknąłem drZwi ble ble ble, co to niby znaczy "niedomknąłm drzwi"? > > oświadczam byłym i dzisiejszym > niektórym przyjaciołom z R to ty nadal masz przyjaciół tam? wymień ich, chyba nie będziesz wstydził się przyjaciół. > > nikt mnie o niczym nie informuje > co się dzieje na R aha, czyli jest dokładnie odwrotnie niż piszesz. > ja to po prostu czytam > techniką zdobytą ble ble ble > Taki jest Kamil taki jest psychoata > Czy ja coś przeniosłem w sposób dosłowny? > Chyba trochę niedopowiedzeń...ale lubię kpić piszesz o sobie: "jestem dowcipny", "umiem kpić", "ciekawie dyskutuję" itp. bzdety. Napisz jeszcze, że bardzo męski jesteś. Będzie zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Perla 07.12.03, 21:58 perla napisał: > limakty napisał: > > > ja sobie zrobiłem sam wejście na R > > ja poprostu nie domknąłem drZwi > > ble ble ble, > co to niby znaczy "niedomknąłm drzwi"? > > > > > oświadczam byłym i dzisiejszym > > niektórym przyjaciołom z R > > to ty nadal masz przyjaciół tam? wymień ich, chyba nie będziesz wstydził się > przyjaciół. > > > > > nikt mnie o niczym nie informuje > > co się dzieje na R > > aha, czyli jest dokładnie odwrotnie niż piszesz. > > > ja to po prostu czytam > > techniką zdobytą > > ble ble ble > > > Taki jest Kamil > > taki jest psychoata > > > > Czy ja coś przeniosłem w sposób dosłowny? > > Chyba trochę niedopowiedzeń...ale lubię kpić > > piszesz o sobie: "jestem dowcipny", "umiem kpić", "ciekawie dyskutuję" itp. > bzdety. Napisz jeszcze, że bardzo męski jesteś. Będzie zabawnie. > > Dla mnie on bedzie supermen jak mi wytlumaczy jak sie niedomyka drzwi na forum ukrytym. To jest ciekawostka a po za tym podpisuje sie pod wszystkim jest dowcipny, umie kpic, dyskutuje barfzo ciekawie, dodam od siebie, ze jest bardzo przystojny. Tylko niech powie skad mial te liunki. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Perla 08.12.03, 16:45 gini napisała: > > Dla mnie on bedzie supermen jak mi wytlumaczy jak sie niedomyka drzwi na forum > ukrytym. > To jest ciekawostka a po za tym podpisuje sie pod wszystkim jest dowcipny, umie > > kpic, dyskutuje barfzo ciekawie, dodam od siebie, ze jest bardzo przystojny. Ty też Gini , Ty też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Informacja dla Limaka IP: 81.210.119.* 07.12.03, 21:01 pierdolnijcie się wszyscy w łby! pedalstwo na szafot! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Pytanie do limaka 07.12.03, 21:09 Jak to robisz, pytam z ciekawosci bo mam 10 forow prywatnych i od czasu do czasu wywalam kogos na zbity leb. Poniewaz ostatnio deklarowales przyjazn to mnie poinformuj, jak robic zeby mnie nie podgladali. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Pytanie do limaka 07.12.03, 21:58 gini napisała: > Jak to robisz, pytam z ciekawosci bo mam 10 forow prywatnych i od czasu do > czasu wywalam kogos na zbity leb. > Poniewaz ostatnio deklarowales przyjazn to mnie poinformuj, jak robic zeby mnie > > nie podgladali. Gini Z tą moją deklaracją PRZYJAŹNI TO LEKKA PRZESADA Ja deklarowałem zgodę i wyciągnąłem pierwszy rękę Przyjaźń to więcej niż ty myślisz aqle ręki od zgody nioe cofam - choć nie ja jestem winien A tak przy okazji- 10 forów to lekkja przesada Czy ty nic innego nie masz do roboty Wiedza dot. wejścia, a nie wyjścia jkest na poziomie średniej szkoły informatycznej ja znam to od syna czy trzeba być tak wielkim, jak niektórzy się uważająś żeby umieć )) Autor tego wątku o tym wie, bo sam dzieki mnie zmienił hasło Potwierdzi , czy nie potwierdzi - jego sprawa ja pamiętam , ze chodziło tam o lewa stronę z R nie wyszedłem, bo top była jedyna znana mi operacja , żeby to widzieć jednak napisać jest trudno , bo przyrzekłem a widzeniew przez szybkę ogłosiłem i nikt się nie sprzeciwił więc jestem w stosunku do nich lojalny zaproś mnie na swoje forum i spróbuj mnie wywalić to zobaczysz jak to wygląda raz zdobyty dostęp jest stałą przepustką poza tym , już raz na FA napisałem jak bronić hasła i wtedy okrzyknięto mnie włamywaczem do skrzynek więc naukę ciebie uważam za zbędną bo niestety Gini, ty najbardziej pyszczyła...)) ale ręka na zgodę jest dalej wyciągnięta > Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Pytanie do limaka 07.12.03, 21:59 gini napisała: > Jak to robisz, pytam z ciekawosci bo mam 10 forow prywatnych i od czasu do > czasu wywalam kogos na zbity leb. > Poniewaz ostatnio deklarowales przyjazn to mnie poinformuj, jak robic zeby mnie > > nie podgladali. Gini Z tą moją deklaracją PRZYJAŹNI TO LEKKA PRZESADA Ja deklarowałem zgodę i wyciągnąłem pierwszy rękę Przyjaźń to więcej niż ty myślisz aqle ręki od zgody nioe cofam - choć nie ja jestem winien A tak przy okazji- 10 forów to lekkja przesada Czy ty nic innego nie masz do roboty Wiedza dot. wejścia, a nie wyjścia jkest na poziomie średniej szkoły informatycznej ja znam to od syna czy trzeba być tak wielkim, jak niektórzy się uważająś żeby umieć )) Autor tego wątku o tym wie, bo sam dzieki mnie zmienił hasło Potwierdzi , czy nie potwierdzi - jego sprawa ja pamiętam , ze chodziło tam o lewa stronę z R nie wyszedłem, bo top była jedyna znana mi operacja , żeby to widzieć jednak napisać jest trudno , bo przyrzekłem a widzeniew przez szybkę ogłosiłem i nikt się nie sprzeciwił więc jestem w stosunku do nich lojalny zaproś mnie na swoje forum i spróbuj mnie wywalić to zobaczysz jak to wygląda raz zdobyty dostęp jest stałą przepustką poza tym , już raz na FA napisałem jak bronić hasła i wtedy okrzyknięto mnie włamywaczem do skrzynek więc naukę ciebie uważam za zbędną bo niestety Gini, ty najbardziej pyszczyła...)) ale ręka na zgodę jest dalej wyciągnięta poza tym Limak pisze się nie tylko w Belgi z dużej litery > Odpowiedz Link Zgłoś
perla gini jest 07.12.03, 22:15 Limaczek bawi się w ciuciubabkę z R. Za nos wodzi sobie. A oni chcieli dać mu szansę, wychować... Ot, nadgroliwość. Moim zdaniem to tyu walczył jak lew o wpuszczenie Limaczka tam. No to teraz mają. tyu zawsze chce dobrze i zawsze źle wychodzi... A pisał o R "tam woda czysta i trawa zielona". Już nie. Natomiast gini, jeżeli Limak ma coś wspólnego z programowaniem, to rzeczywiście, to dość prosty sposób dla programisty aby pozostać już na stałe. Z tym, że konieczne są najpierw privy do paru osób z forum takiego. Ja wiem jak to robić, ale jako zawodowy programista nigdy bym nie zrobił czegoś takiego bo to taka współczesna "Coma" by była. Oczywiście, jest i sposób aby Limaczka się pozbyć, jak potrafią oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Kamilu - jesteś jeszcze? 07.12.03, 22:19 Daj znać. Chciałem "pogadać" J. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Kamilu - jesteś jeszcze? 07.12.03, 22:22 januszcz napisał: > Daj znać. Chciałem "pogadać" > nie radzę przez priv, chyba, że wcześniej już pisałem do niego, to by teraz było bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Kamilu - jesteś jeszcze? 07.12.03, 22:24 perla napisał: > januszcz napisał: > > > Daj znać. Chciałem "pogadać" > > > > nie radzę przez priv, chyba, że wcześniej już pisałem do niego, to by teraz > było bez znaczenia. > > winno być "pisałeś" Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Kamilu - jesteś jeszcze? 07.12.03, 22:27 perla napisał: > perla napisał: > > > januszcz napisał: > > > > > Daj znać. Chciałem "pogadać" > > > > > > > nie radzę przez priv, chyba, że wcześniej już pisałem do niego, to by tera > z > > było bez znaczenia. > > > > > > > winno być "pisałeś" > ========== Nie Chciałem pogadać na tych łamach. Swojej skrzynki praktycznie nie uzywam J. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Kamilu - jesteś jeszcze? 08.12.03, 16:25 januszcz napisał: > Daj znać. Chciałem "pogadać" > > J. dałem znać o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Kamilu - jesteś jeszcze? 08.12.03, 16:32 limakty napisał: > januszcz napisał: > > > Daj znać. Chciałem "pogadać" > > > > J. > > > dałem znać > o co chodzi ============= Sprawa prosta jest. Upoważniam Ciebie do zacytowania z Forum Rivendell tresci pierwszego postu z watku pt "Queen Mary 2". Jestem autorem tego watku, wiec sprawę zgody na publikowanie masz z głowy. Tym cytatem potwierdzisz swoją prawdomówność. Jesli tego nie zrobisz, uważał bedę, ze nie jesteś osoba wiarygodną a Twoje przechwałki to zwykła fanfaronada. A wiec do dzieła... janusz Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Kamilu - jesteś jeszcze? 08.12.03, 16:39 januszcz napisał: > Tym cytatem potwierdzisz swoją prawdomówność. Januszu, Ty serio? Przecież to tak jakby prosić przestępcę aby udowodnił, że przestępcą jest. Jemu raczej zależy abyście w niepewności tkwili. Ale widzę, że nie jesteści do końca pewni, czy Limaczek was kontroluje, także szansa jest, że on blefuje tylko. A te linki, po tych linka nie możecie stwierdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Kamilu - jesteś jeszcze? 08.12.03, 16:42 perla napisał: > januszcz napisał: > > > Tym cytatem potwierdzisz swoją prawdomówność. > > Januszu, Ty serio? Przecież to tak jakby prosić przestępcę aby udowodnił, że > przestępcą jest. Jemu raczej zależy abyście w niepewności tkwili. > Ale widzę, że nie jesteści do końca pewni, czy Limaczek was kontroluje, także > szansa jest, że on blefuje tylko. > A te linki, po tych linka nie możecie stwierdzić? > ========== Jesteś Perło informatykiem - pomysl o wyszukiwarce. To tyle jesli idzie o linki. Jeśli Kamil wiarygodnym chce być o tekst proszę - lub na złom historii. J. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Kamilu - jesteś jeszcze? 08.12.03, 16:54 No i jak kłamczuszku? 10 minut na copy & paste dla geniusza informatycznego, to za mało? janusz Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Kamilu - jesteś jeszcze? 08.12.03, 16:55 januszcz napisał: > perla napisał: > > > januszcz napisał: > > > > > Tym cytatem potwierdzisz swoją prawdomówność. > > > > Januszu, Ty serio? Przecież to tak jakby prosić przestępcę aby udowodnił, > że > > przestępcą jest. Jemu raczej zależy abyście w niepewności tkwili. > > Ale widzę, że nie jesteści do końca pewni, czy Limaczek was kontroluje, > także > > szansa jest, że on blefuje tylko. > > A te linki, po tych linka nie możecie stwierdzić? > > > ========== > Jesteś Perło informatykiem - pomysl o wyszukiwarce. To tyle jesli idzie o > linki. Jeśli Kamil wiarygodnym chce być o tekst proszę - lub na złom historii. > > J. widzisz Januszu, to już ten głupek z Lublina jest mądrzejszy od ciebie ty chcesz, bym sobie założył stryczek )0 oj naiwny , naiwny Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Limakty przeciez, juz sie przyznales 08.12.03, 17:02 limakty napisał: > januszcz napisał: > > > perla napisał: > > > > > januszcz napisał: > > > > > > > Tym cytatem potwierdzisz swoją prawdomówność. > > > > > > Januszu, Ty serio? Przecież to tak jakby prosić przestępcę aby udowod > nił, > > że > > > przestępcą jest. Jemu raczej zależy abyście w niepewności tkwili. > > > Ale widzę, że nie jesteści do końca pewni, czy Limaczek was kontroluj > e, > > także > > > szansa jest, że on blefuje tylko. > > > A te linki, po tych linka nie możecie stwierdzić? > > > > > ========== > > Jesteś Perło informatykiem - pomysl o wyszukiwarce. To tyle jesli idzie o > > linki. Jeśli Kamil wiarygodnym chce być o tekst proszę - lub na złom > historii. > > > > J. > > widzisz Januszu, > to już ten głupek z Lublina jest mądrzejszy od ciebie > ty chcesz, bym sobie założył stryczek )0 > oj naiwny , naiwny Napisales cos o niedomknietych drzwiach, wystarczy to wkleic na fOf. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re:Limakty przeciez, juz sie przyznales 08.12.03, 19:45 gini napisała: > limakty napisał: > > > januszcz napisał: > > > > > perla napisał: > > > > > > > januszcz napisał: > > > > > > > > > Tym cytatem potwierdzisz swoją prawdomówność. > > > > > > > > Januszu, Ty serio? Przecież to tak jakby prosić przestępcę aby u > dowod > > nił, > > > że > > > > przestępcą jest. Jemu raczej zależy abyście w niepewności tkwili > . > > > > Ale widzę, że nie jesteści do końca pewni, czy Limaczek was kont > roluj > > e, > > > także > > > > szansa jest, że on blefuje tylko. > > > > A te linki, po tych linka nie możecie stwierdzić? > > > > > > > ========== > > > Jesteś Perło informatykiem - pomysl o wyszukiwarce. To tyle jesli idz > ie o > > > linki. Jeśli Kamil wiarygodnym chce być o tekst proszę - lub na złom > > historii. > > > > > > J. > > > > widzisz Januszu, > > to już ten głupek z Lublina jest mądrzejszy od ciebie > > ty chcesz, bym sobie założył stryczek )0 > > oj naiwny , naiwny > > Napisales cos o niedomknietych drzwiach, wystarczy to wkleic na fOf. przyklej sobie to na czole ty na fof jesteś stałym bywalcem te twoje donosy tam stają się już nudne Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Kamilu - jesteś jeszcze? 08.12.03, 16:52 januszcz napisał: > limakty napisał: > > > januszcz napisał: > > > > > Daj znać. Chciałem "pogadać" > > > > > > J. > > > > > > dałem znać > > o co chodzi > ============= > Sprawa prosta jest. Upoważniam Ciebie do zacytowania z Forum Rivendell tresci > pierwszego postu z watku pt "Queen Mary 2". Jestem autorem tego watku, wiec > sprawę zgody na publikowanie masz z głowy. > > Tym cytatem potwierdzisz swoją prawdomówność. Jesli tego nie zrobisz, uważał > bedę, ze nie jesteś osoba wiarygodną a Twoje przechwałki to zwykła fanfaronada. > A wiec do dzieła... > > janusz Jezdem Co następna prowokacja koleś szukasz przyznania się do hakowania- tyś chyba naiwny wolę fanfanoradę )) Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Kamilu - jesteś jeszcze? 08.12.03, 16:56 Jezdem Co następna prowokacja koleś szukasz przyznania się do hakowania- tyś chyba naiwny wolę fanfanoradę )) ======= Nastepna? To juz jakas była kłamczuszku? żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Kamilu - jesteś jeszcze? 08.12.03, 17:20 januszcz napisał: > Jezdem > Co następna prowokacja koleś > szukasz przyznania się do hakowania- tyś chyba naiwny > wolę fanfanoradę )) > ======= > Nastepna? To juz jakas była kłamczuszku? > > żegnam głupota i złośliwość twoja nie zna granic prawdę przeczytasz w postach do innych a co cię tak zwlekło do mnie idziesz za mną jak ta miernota nurni czyżby następny był pollak i monopol...a może hipokryta andrzejg? ja też żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
perla aha gini 07.12.03, 22:21 jeżeli on rzeczywiście zastosował sposób o jakim ja piszę to zmienianie haseł nic im nie da. On i tak będzie je miał. Ale generalnie w takim przypadku sposób pozbycia dość prosty jest. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijka1 Re: Limaku juz zalozylam forum za 07.12.03, 22:37 Chcialam dopisac, ze wysylam zaproszenie ale samo poszlo i to dwa razy. Zaraz dostaniesz zaproszenie na forum niedomkniete drzwi. Tam sobie porozmawiamy spokojnie perla nie bedzie podsluchiwal wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Limaku juz zalozylam forum za 07.12.03, 22:41 Gini nie trudź się. Kamil czmychnął właśnie) janusz Odpowiedz Link Zgłoś
belgijka1 Re:Janusz ..... 07.12.03, 22:46 januszcz napisał: > Gini nie trudź się. Kamil czmychnął właśnie) > > janusz Wroci jak bumerang , poszly konie po betonie.Wyslalam mu zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Propozycja dla limaka 07.12.03, 22:25 Nie ma sprawy, juz zakladam forumka.jedenastego, pogadamy sobie , tylko nie gniewaj sie , ze zaloze pod innym nickiem. Tyle, ze dostaniesz zaproszenie na limakty. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijka1 Re: Uwaga uwaga 07.12.03, 22:50 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15723 To jest moje 11 -e forum prywatne, nie pchac sie bo i tak nikogo nie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Informacja dla Andrzeja jest 08.12.03, 14:14 Andrzeju, nadal możliwe są dwa scenariusze. 1. Limak belfuje. 2. Limak rzeczywiście kontroluje R. To czy Limak blefuje to wy sami wiecie najlepiej. Jeżeli nie blefuje to rozpirzy wam to forum, gdyż to forum straciło formę forum ukrytego. Limak wie co wy tam piszecie i w każdej chwili może to upublicznić. O ile już nie upublicznia na privie. Myślę, że świadomość tego powoduje u was coś w rodzaju autocenzury tego co tam piszecie, a to z kolei wywoła ogólną nieufność wzajemną. I nastąpi klops w końcu. Czy możecie się jakoś obronić? Oczywiście, że możecie. Jeżeli ktoś jest zdrajcą lub Limak kontroluje czyjeś hasła to łatwe do ustalenia jest. Chyba wiecie jak to ustalić. Od tego trzeba zacząć. Ale przedewszystkim musicie skończyć z chorą sytuacją bo Limak znów wejdzie tam. A sytuacja chora jest, bo Limak twierdzi, iż ma tam przyjaciół. A LIMAK pomiata pewnymi ludźmi z R. Po prostu przyjaciele Limaka muszą się określić: albo przyjaźń z ludźmi z R. albo przyjaźń z Limakiem. Nie da się i to i to. Bo widzisz Andrzeju, Limak w elekrowni ma programistów na pewno. I aby kontrolować hasła wystarczy napisać prostą aplikację. A psychologiczna strona zdobycia haseł polega na zdobyciu przyjaciół i oszustwie. Reasumując. Trzeba dowiedzieć się czyje hasła ma ewentualnie LIMAK (to proste jest), a następnie skończenie przez wszystkich jakichkolwiek kontaktów z LIMAKIEM na privie (to o wiele trudniejsze jest, bo poza kontrolą, no, i Limak może jako pacynka próbować nawiązać przyjaźń). Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Perełki:) 08.12.03, 14:42 Witaj. Przepraszam, ale... Perła, co się tak troszczysz o R.? To ich sprawa, śLIMAK to niezły gościu, jemu czasem jeno przykro i tak łapkę wyciąga do wszystkich, na zgodę oczywizda)! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: do Perełki:) 08.12.03, 15:14 bykk napisał: > Witaj. > Przepraszam, ale... > Perła, co się tak troszczysz o R.? bykku, czy ja coś robię złego? Jesne, najlepiej obojętnym być. Wkurza mnie po prostu jak Limak gra im na nosie, mimo, że to ich wina jest. To i staram się podpowiedzieć co mają zrobić. Oczywiście nie mogę wprost, bo z nikim nie jestem na privie i od dawna pierwszy nie piszę do nikogo. > To ich sprawa, ale oni tą sprawę poruszyli i tu, i na innym forum. Także można wypowiadać się. > śLIMAK to niezły gościu, jemu > czasem jeno przykro i tak łapkę wyciąga do wszystkich, na zgodę oczywizda)! pies z nim tańcował. A u nich chora sytuacja jest, bo niektórzy chcą być jego przyjaciółmi, i przyjaciółmi ludzi, którymi on pomiata. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Perełki:) 08.12.03, 15:21 Oj, Perła)! Tak źle życzysz psu, że każesz mu tańcować ze śLIMAKIEM?)? Co do priva, to fakt! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
galba Kilka refleksji 08.12.03, 15:00 1. To lekko dziwne uczucie: czytając cały ten wątek jak i inne podobne do głowy przychodzi mi jeden nick, który ani razu w całej sprawie się nie wypowiedział. 2. Pytanie: dlaczego inteligentni ludzie (za takich mam większośc "kwietnych") popełniają wciąż te same błędy? 3. Jakakolwiek korespondencja z L. powinna być regulaminem R. zabroniona - trojany to ulubiona zabawka L. 4. Dlaczego skoro tak cała sprawa niektórych boli nie zrobią z L. raz na zawsze porządku, to nie jest takie trudne. G. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Kilka refleksji-do Galby:)) 08.12.03, 15:15 Galba, no co Ty? Bądź "wyrozumiały" dla biedaczka, hehehe! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
limakty do przygłupa krakowskiego :))) 08.12.03, 16:36 bykk napisał: > Galba, no co Ty? Bądź "wyrozumiały" dla biedaczka, hehehe! > pozdrawiam > hej! widzisz przygłupie ten kapuś galba wyraźnie sugeruje innym taki donosik jaki on uczynił zresztą nie pierszy raz przyznaje sie na FA do donosicielstwa wyrozumiałość przygłupie zostawiam dla ciebie zdziwisz się skąd u mnie ten zwrot do ciebie po prostu jesteś podkrakowskim przygłupem nawet nie podzielonym po połowie )) widzisz - teraz napiszesz, że Limak znów obraża ciebie a zobacz durniu, kto cały czas zwraca się do mnie w formie śLIMAK przygłup jak Kali- jemu wolno Limak jeżeli podobnie uczyni , to obraża cześćprzygłupie to jest ostatni post do ciebie zbyt dużo szans ci dałem Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Kilka refleksji 08.12.03, 16:28 galba napisał: > 1. To lekko dziwne uczucie: czytając cały ten wątek jak i inne podobne do głowy > > przychodzi mi jeden nick, który ani razu w całej sprawie się nie wypowiedział. > > 2. Pytanie: dlaczego inteligentni ludzie (za takich mam większośc "kwietnych") > popełniają wciąż te same błędy? > > 3. Jakakolwiek korespondencja z L. powinna być regulaminem R. zabroniona - > trojany to ulubiona zabawka L. > > 4. Dlaczego skoro tak cała sprawa niektórych boli nie zrobią z L. raz na zawsze > > porządku, to nie jest takie trudne. > > G. Idiota i kapuś Odpowiedz Link Zgłoś
limakty do Gini- oświadczenie 08.12.03, 17:13 1. Nigdy nikomu nie przesłałem żadnego wirusa- choć sam je otrzymywałem i wiem od kogo...ostatnio jeden taki przyszedł mi z Francji...taki mało złosliwy..ja autor czyta , to niech się odezwie na temat tych literek 2. Ten głupek z Lublina , trochę wskazał drogę, dale jest zbyt cienki , bo dalej mało wie- jak zawsze... 3.Sposobu nie podam , bo wielu mogłoby to wykorzystać...a wiedza kosztuje 4. Do Twojego forum nie wejdę , bo w tym właśnie zawarty jest sposób na niedomknięte drzwi, a ja szanuję sekretność dojścia do mojej skrzynki 5. Poza tym ten wyżej przywoływany głupek , jest cienki...cienki bo pisze , że ja nadaje z dawnego zakładu pracy...jestem wstanie to w prosty sposób udowodnić...że jest programistą z bożej łaski Tylko tyle i aż tyle Ps. dziecinne pytania Janusza zakrawają na kpinę: a. podam kopię jego? wątku- przyznam się do winy b. napiszę , że takiego wątku nie ma - też się przyznam nie ze mną te numery Bruner. Czy nie lepiej by lubelski głupek podał linki do postów w których podawałem informacje z R- ...ale on jest zbyt cienki i zbyt fałszywy i nigdy nie mówi prawdy - wredny prowokator. Teraz ten padalec , swoimi podpowiedziami do R , próbuje wejść w ich łaski...niby on taki im przychylny i dobry i pomocny. Oj idiota on , idiota...tam jest wielu mierniaczków, ale gro to mądrzy i porządni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: do Gini- oświadczenie 08.12.03, 17:21 limakty napisał: > 1. Nigdy nikomu nie przesłałem żadnego wirusa- choć sam je otrzymywałem > i wiem od kogo...ostatnio jeden taki przyszedł mi z Francji...taki mało > złosliwy..ja autor czyta , to niech się odezwie na temat tych literek > > 2. Ten głupek z Lublina , trochę wskazał drogę, dale jest zbyt cienki , bo > dalej mało wie- jak zawsze... > > 3.Sposobu nie podam , bo wielu mogłoby to wykorzystać...a wiedza kosztuje Ale tu piszesz wyraznie, ze znasz sposob, jak wejsc na ukryte forum. > 4. Do Twojego forum nie wejdę , bo w tym właśnie zawarty jest sposób na > niedomknięte drzwi, a ja szanuję sekretność dojścia do mojej skrzynki A tu o co chodzi znowu?Wysylales mi e=maile i sie nie bales, a boisz sie xwejsc na forum ukryte, na ktorym tez byles. > > 5. Poza tym ten wyżej przywoływany głupek , jest cienki...cienki bo pisze , że > ja nadaje z dawnego zakładu pracy...jestem wstanie to w prosty sposób > udowodnić...że jest programistą z bożej łaski > > Tylko tyle i aż tyle > > Ps. dziecinne pytania Janusza zakrawają na kpinę: > a. podam kopię jego? wątku- przyznam się do winy > b. napiszę , że takiego wątku nie ma - też się przyznam > > nie ze mną te numery Bruner. Czy nie lepiej by lubelski głupek podał linki do > postów w których podawałem informacje z R- ...ale on jest zbyt cienki i zbyt > fałszywy i nigdy nie mówi prawdy - wredny prowokator. > Teraz ten padalec , swoimi podpowiedziami do R , próbuje wejść w ich > łaski...niby on taki im przychylny i dobry i pomocny. Oj idiota on , > idiota...tam jest wielu mierniaczków, ale gro to mądrzy i porządni ludzie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=9527203&a=9528385 Ja ci podam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=9527203&a=9528385 I informuje uprzejmie, ze bede kontynuowac watek na FOF. Nikt z piszacych nie jest bezpieczny, ani na forum ukrytym ani na poczcie, musza cos z tym zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: do Gini- oświadczenie 08.12.03, 17:31 gini napisała: > Ale tu piszesz wyraznie, ze znasz sposob, jak wejsc na ukryte forum. Gini, lekka pomyłka...nie jak wejść- tylko jak nie wyjść..a to jest kolosalna różnica w czynie )) > > > > A tu o co chodzi znowu?Wysylales mi e=maile i sie nie bales, a boisz sie xwejsc > > na forum ukryte, na ktorym tez byles. tak byłem ))...cwana jesteś > > > > > > 5. Poza tym ten wyżej przywoływany głupek , jest cienki...cienki bo pisze > , > że > > ja nadaje z dawnego zakładu pracy...jestem wstanie to w prosty sposób > > udowodnić...że jest programistą z bożej łaski > > > > Tylko tyle i aż tyle > > > > Ps. dziecinne pytania Janusza zakrawają na kpinę: > > a. podam kopię jego? wątku- przyznam się do winy > > b. napiszę , że takiego wątku nie ma - też się przyznam > > > > nie ze mną te numery Bruner. Czy nie lepiej by lubelski głupek podał linki > do > > postów w których podawałem informacje z R- ...ale on jest zbyt cienki i zb > yt > > fałszywy i nigdy nie mówi prawdy - wredny prowokator. > > Teraz ten padalec , swoimi podpowiedziami do R , próbuje wejść w ich > > łaski...niby on taki im przychylny i dobry i pomocny. Oj idiota on , > > idiota...tam jest wielu mierniaczków, ale gro to mądrzy i porządni ludzie > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=9527203&a=9528385 > Ja ci podam > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=9527203&a=9528385 > I informuje uprzejmie, ze bede kontynuowac watek na FOF. > Nikt z piszacych nie jest bezpieczny, ani na forum ukrytym ani na poczcie, > musza cos z tym zrobic. a tak po przyjacielsku...raczej się nie ośmieszaj...widzisz , zaczym założyłaś belgijkę1 =informatyka, wiedziałem jakie masz zamiary Jednak mimo wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: do Gini- oświadczenie 08.12.03, 17:37 limakty napisał: > gini napisała: > > > > Ale tu piszesz wyraznie, ze znasz sposob, jak wejsc na ukryte forum. > > Gini, lekka pomyłka...nie jak wejść- tylko jak nie wyjść..a to jest kolosalna > różnica w czynie )) I lamiesz prawo, w regulaminie forow prywatnych stoi jak byk. 11. Założyciel może w każdym czasie odebrać przyznane wcześniej uczestnikom prawa, jak również usuwać z założonego przez siebie Forum umieszczone tam wątki i posty. Ty juz po prostu nie masz prawa tam bywac, skoro bywasz robisz to bezprawnie, i trzeba sie po prostu tym zajac. > > > > > > > A tu o co chodzi znowu?Wysylales mi e=maile i sie nie bales, a boisz sie > xwejsc > > > > na forum ukryte, na ktorym tez byles. > > tak byłem ))...cwana jesteś > > > > > > > > > > 5. Poza tym ten wyżej przywoływany głupek , jest cienki...cienki bo p > isze > > , > > że > > > ja nadaje z dawnego zakładu pracy...jestem wstanie to w prosty sposób > > > > udowodnić...że jest programistą z bożej łaski > > > > > > Tylko tyle i aż tyle > > > > > > Ps. dziecinne pytania Janusza zakrawają na kpinę: > > > a. podam kopię jego? wątku- przyznam się do winy > > > b. napiszę , że takiego wątku nie ma - też się przyznam > > > > > > nie ze mną te numery Bruner. Czy nie lepiej by lubelski głupek podał > linki > > do > > > postów w których podawałem informacje z R- ...ale on jest zbyt cienki > i zb > > yt > > > fałszywy i nigdy nie mówi prawdy - wredny prowokator. > > > Teraz ten padalec , swoimi podpowiedziami do R , próbuje wejść w ich > > > łaski...niby on taki im przychylny i dobry i pomocny. Oj idiota on , > > > idiota...tam jest wielu mierniaczków, ale gro to mądrzy i porządni lu > dzie > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=9527203&a=9528385 > > Ja ci podam > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=9527203&a=9528385 > > I informuje uprzejmie, ze bede kontynuowac watek na FOF. > > Nikt z piszacych nie jest bezpieczny, ani na forum ukrytym ani na poczcie, > > > musza cos z tym zrobic. > > a tak po przyjacielsku...raczej się nie ośmieszaj...widzisz , zaczym założyłaś > belgijkę1 =informatyka, wiedziałem jakie masz zamiary > Jednak mimo wszystko pozdrawiam Zamiary mam naormalne, zrobic cos by nikt nie czytal mojego forum zamknietego jesli sobie tego nie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
perla limaczek jest 08.12.03, 17:29 1. nadajesz również ze swego zakładu pracy. Pisałeś do mnie matołku. I niezabezpieczyłeś przesyłki. Mimo proxy mam dowód 100 procentowy, że list został nadany z elektrowni Bełchatów. 2. "niezamkniete drzwi" to bajeczka dla naiwnych. Jedynym sposobem wejścia gdziekolwiek, znajomość hasła jest. Nie jestem informatykiem, jestem programistą i takiego trojana napisałbym w parę godzin, aby znać hasło... przyjaciela oczywiście. Każdy kto ma pojęcie o programowaniu, wie, że to żadna sztuka ani trudność jest. 3. łaski R. nie są mi potrzebne. Po tobie R. jest jakby przechodzony z lekka. To tak jakby chcieć zjeść obiad po tobie. 4. Prawdopodobieństwo, iż blefujesz, równe jest temu, że nie blefujesz. Przechwyciłeś hasło Galby, piszałeś perfidne posty z jego konta, szydząc do tego, co świadczy, iż sadystą jesteś. No, i publikowałeś priv jego co świadczy, że łajdakiem jesteś. Powiedz mi Limak co ty zadałeś tyu, że on nawet w tak ewidentnej wtedy sytuacji bronił cię? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do śLIMAKA 08.12.03, 17:35 śLIMAK, dlaczego nie dasz mi jeszcze jednej szansy? Przecie Ty sam siem podpisywałeś ślimak, ja tylko jedną literkę piszę małom)! Nie bądź taki, podaj mi jeszcze raz renke! pa. Twój buhaj podkrakowski przygłup Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: limaczek jest - chciaż.... 08.12.03, 17:39 Limak napisał: "Gini, lekka pomyłka...nie jak wejść- tylko jak nie wyjść..a to jest kolosalna różnica w czynie ))" no, Kamilku, nie pomyślałem o tym. Faktycznie - jest sposób taki. Aleś ty sukinsyn. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: limaczek jest - chociaż.... 08.12.03, 17:51 perla napisał: > Limak napisał: > "Gini, lekka pomyłka...nie jak wejść- tylko jak nie wyjść..a to jest kolosalna > różnica w czynie ))" > > no, Kamilku, nie pomyślałem o tym. Faktycznie - jest sposób taki. > Aleś ty sukinsyn. > jeżeli to zrobiłeś to chłopaki mogą zamykać ten biznes i inne forum muszą otworzyć. Ty im zapowiadałeś, że będziesz ich kontrolować, czyli wcześniej wiedziałeś. Chociaż dla mnie psychopatą jesteś, podziwiam genialność pomysłu, bo geniałność na prostocie polega. Ale, że ci takie pomysły do głowy przychodzą, no, no... Jednak nadal nie można wykluczyć, że blefujesz. Niemniej podałeś mi sposób jak być na zawsze na forum ukrytym. Tylko po co mi ta wiedza jest? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: limaczek jest - chociaż.... 08.12.03, 18:21 gienialność tego rozwiązania polega również na tym, że Limak w tym przypadku nie popełnia przestępstwa żadnego. On się nigdzie nie włamał, on mimo zabrania uprawnień nadal tam jest, gdyż... I tu dalej pomyśleć trzeba, bo pisać o tym nie bardzo można, gdyż nie należy podawać sposobów na rozwiązania nie do końca etyczne, mimo, że prawa nie naruszają. Odpowiedz Link Zgłoś
pulbek Re: limaczek jest - chociaż.... 08.12.03, 18:33 perla napisał: > I tu dalej pomyśleć trzeba, bo pisać o tym nie bardzo można, gdyż nie należy > podawać sposobów na rozwiązania nie do końca etyczne, mimo, że prawa nie > naruszają. Myslisz ze portal sprawdza dostepy do forow ukrytych tylko przy tworzeniu ciastka dla nowej sesji? To bylby prosty blad autorow portalu, do naprawienia chyba bez trudu. Czy o co innego chodzi? Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: limaczek jest - chociaż.... 08.12.03, 18:39 pulbek napisał: > perla napisał: > > > I tu dalej pomyśleć trzeba, bo pisać o tym nie bardzo można, gdyż nie nale > ży > > podawać sposobów na rozwiązania nie do końca etyczne, mimo, że prawa nie > > naruszają. > > Myslisz ze portal sprawdza dostepy do forow ukrytych tylko przy tworzeniu > ciastka dla nowej sesji? To bylby prosty blad autorow portalu, do naprawienia > chyba bez trudu. Czy o co innego chodzi? > > Pulbek. ========== Myslałem o pozostaniu w forum ukrytym bez wyłączania komputera, ale to nie tak, ponieważ portal w automacie wylogowuje. janusz Odpowiedz Link Zgłoś
pulbek Re: limaczek jest - chociaż.... 08.12.03, 18:42 januszcz napisał: > Myslałem o pozostaniu w forum ukrytym bez wyłączania komputera, ale to nie > tak, ponieważ portal w automacie wylogowuje. Tak? Mnie jakos nie. Odswiezam sobie sesje skryptem, bo mi sie nie chce ciagle wklepywac hasla. Czasem mnie wylogowuje, ale nie bardzo czesto. Co Perla myslisz? Taka sesja odswiezana skrypcikiem z wgetem, hm... Zrobie sobie tescik. Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: limaczek jest - chociaż.... 08.12.03, 18:44 pulbek napisał: > Co Perla myslisz? Taka sesja odswiezana skrypcikiem z wgetem, hm... Zrobie sobi > e > tescik. hmmm... ja to Wiesz, na systemach nie bardzo. Program jakiś napisać to tak. Ale właśnie - zróbcie test na kimś taki. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: limaczek jest - chociaż.... 08.12.03, 19:33 pulbek napisał: > januszcz napisał: > > > Myslałem o pozostaniu w forum ukrytym bez wyłączania komputera, ale to nie > > > tak, ponieważ portal w automacie wylogowuje. > > Tak? Mnie jakos nie. Odswiezam sobie sesje skryptem, bo mi sie nie chce ciagle > wklepywac hasla. Czasem mnie wylogowuje, ale nie bardzo czesto. > > Co Perla myslisz? Taka sesja odswiezana skrypcikiem z wgetem, hm... Zrobie sobi > e > tescik. Ja też później popróbuje, napisze skrypta i zostawie na serwerze. Używasz wgeta? Ja to sobie skrypta napisałem który mi ściąga posty do poczytania w offline. Perl (nie Perła) rządzi PS. Wątpię czy tyle czasu sesja była by w stanie się utrzymać.... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: limaczek jest - chociaż.... 08.12.03, 18:42 januszcz napisał: > Myslałem o pozostaniu w forum ukrytym bez wyłączania komputera, ale to nie > tak, ponieważ portal w automacie wylogowuje. > mnie niewylogowuje. Komputer pracuje kilkanaście godzin dziennie. Portal jest otwarty gdzieś tam, i jak go przywracam to cały czas jestem zalogowany. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: limaczek jest - chociaż.... 08.12.03, 18:39 pulbek napisał: > Myslisz ze portal sprawdza dostepy do forow ukrytych tylko przy tworzeniu > ciastka dla nowej sesji? To bylby prosty blad autorow portalu, do naprawienia > chyba bez trudu. Czy o co innego chodzi? > jasne, że tak. Limak pracuje w elektrowni Bełchatów, ma dostęp do serwerów, które pracują non stop, lub do innego serwera np. osiedlowego. Co do błędu - nie bardzo jest tak jak myślisz. Weryfikacja by mocno skomplikowała wysyłanie postów. Może pieprznie mu dysk w końcu... Ale pamiętaj, że nadal poruszamy się w hipotetycznym obszarze. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Perły:)))) 08.12.03, 18:43 Perełka, dzięki Ci za świetny humoe, hehehehe! Fakt, niektórzy muszą chyba zamykać biznes)! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
pulbek Re: limaczek jest - chociaż.... 08.12.03, 18:46 perla napisał: > Weryfikacja by mocno > skomplikowała wysyłanie postów. Ee, bez przesady. I tak musza sprawdzic czy sie numer sesji zgadza. Co to za sztuka przeleciec liste dostepnych forow, i to po stronie serwera? Poza tym nawet nic nie trzeba zmieniac w portalu. Taka sytuacja na pewno bedzie rzadka, wiec wystarczy po prostu raz skillowac Limakowi wszystkie sesje i szlus. Sprawa zalatwiona. Jezeli to o to chodzi, to z genialnoscia deczko przesadziles Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: limaczek jest - chociaż.... 08.12.03, 18:47 pulbek napisał: > Jezeli to o to chodzi, to z genialnoscia deczko przesadziles rzeczywiście, to tak w pierwszej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
pulbek Perla, pomozesz w tesciku? 08.12.03, 18:52 Mam tylko jeden komputer, wiec trudno mi dzialac na dwoch loginach na raz. Jezeli masz chwilke czasu, to zaloguj sie jako kopanka1, haslo "lalala". Tam masz forum prywatne "kopankowe forum", a ja jestem jedynym uczestnikiem. Mozesz mnie wykopac? Dzieki, Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Perla, pomozesz w tesciku? 08.12.03, 18:58 pulbek napisał: > Mam tylko jeden komputer, wiec trudno mi dzialac na dwoch loginach na raz. > > Jezeli masz chwilke czasu, to zaloguj sie jako kopanka1, haslo "lalala". Tam > masz forum prywatne "kopankowe forum", a ja jestem jedynym uczestnikiem. Mozesz > mnie wykopac? > > Dzieki, ale gdzie to forum jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pulbek Re: Perla, pomozesz w tesciku? 08.12.03, 19:00 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15727 Odpowiedz Link Zgłoś
pulbek Wyniki tesciku 08.12.03, 19:14 Przeczytalem Twoj post "wykopalem", czyli chyba przetrwalem wykopanie. Ale jak sprobowalem cos potem napisac, to juz mnie wywalil. Ciekawe rzeczy w tym portalu sie dzieja. Moze skasuj to konto, zeby nie bylo, ze zostawiles tam swoj IP. Dzieki, Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Wyniki tesciku 08.12.03, 19:55 pulbek napisał: > Przeczytalem Twoj post "wykopalem", czyli chyba przetrwalem wykopanie. Ale jak > sprobowalem cos potem napisac, to juz mnie wywalil. Ciekawe rzeczy w tym portal > u > sie dzieja. > > Moze skasuj to konto, zeby nie bylo, ze zostawiles tam swoj IP. > > Dzieki, > > Pulbek. skasowałem. Ja dostałem jakiś Twój post "to znamy wynik" czy coś takiego. Jednak mam teraz wątpliwości czy mógłby tyle czasu w jednej sesji być. Może był przez jakiś czas tylko. Najpewniejszym sposobem jednak hasło jest. I on to umie zdobyć, przykład Galby wskazuje na to. Lub łże, że tam jest. Wiesz jak napisać takiego trojana aby hasło przychodziło samo? Choćby sms-em. Ja bym oszukał screenem, który by wyglądał tak jak login na gw. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Wyniki tesciku- śmiechu warte 08.12.03, 20:06 perla napisał: > pulbek napisał: > > > Przeczytalem Twoj post "wykopalem", czyli chyba przetrwalem wykopanie. Ale > jak > > sprobowalem cos potem napisac, to juz mnie wywalil. Ciekawe rzeczy w tym > portal > > u > > sie dzieja. > > > > Moze skasuj to konto, zeby nie bylo, ze zostawiles tam swoj IP. > > > > Dzieki, > > > > Pulbek. > > > skasowałem. Ja dostałem jakiś Twój post "to znamy wynik" czy coś takiego. > Jednak mam teraz wątpliwości czy mógłby tyle czasu w jednej sesji być. Może był > > przez jakiś czas tylko. > Najpewniejszym sposobem jednak hasło jest. I on to umie zdobyć, przykład Galby > wskazuje na to. > Lub łże, że tam jest. > Wiesz jak napisać takiego trojana aby hasło przychodziło samo? Choćby sms-em. > Ja bym oszukał screenem, który by wyglądał tak jak login na gw. > I o trojanach mówi programista etyk...ty jesteś parszywiec ja gram Ok, a ty szpiclu i faksiarzu grasz nieczysto ...tfu do linka waszego nie wszedłem, bo macie za pusto w głowie myślałem , że tego matematyka skandynawskiego którego R wydelegowało na pomoc w rozprawieniu sie z LIMAKIEM stać na więcej...ale to też zero ( matematyczne oczywizda) Odpowiedz Link Zgłoś
pulbek Re: Wyniki tesciku 09.12.03, 12:17 perla napisał: > Ja dostałem jakiś Twój post "to znamy wynik" czy coś takiego. Acha, no prosze. Czyli przeszlo. Ale mi juz tego posta nie pokazal, powiedzial ze nie jestem na liscie. Trzeba by ten test powtorzyc, bo czasu wczoraj nie bylo i wszystko za szybko robilismy. Moze uaktualnienie tych list dostepowych zabiera kilka minut? Trzeba by pare godzin tak poczytac zabronione forum, zeby bylo jasne. Ja niestety dzisiaj nie mam czasu kompletnie, moze kiedy indziej albo kto inny. Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Perla, pomozesz w tesciku? 08.12.03, 20:09 pulbek napisał: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15727 pulbek - mądry człowiek omija takie pułapki ja go nie otwoerzę - chyba , że z kawiarenki w takie pułapki wprowadzaj dzieci z przedszkola i to z grup młodszych znam taką zagadkę co to jest? po wodzie pływa i kaczka się nazywa to ten poziom )) Odpowiedz Link Zgłoś
pulbek Re: Perla, pomozesz w tesciku? 09.12.03, 11:52 limakty napisał: > pulbek - mądry człowiek omija takie pułapki > ja go nie otwoerzę - chyba , że z kawiarenki Och, jaki przewidujacy jestes. A ja tam razem z Perla zastawilem pulapke: antyhakerski trojanoworm wlasnego pomyslu supa-dupa-masta-VV-haXOr-antyLimak.v.3.14159. Limaku, odczep sie. Ten tescik nie mial z Toba nic wspolnego. Po prostu bylem ciekaw jak dziala portal. A skoro zagladasz na R. to wiesz ze jestem ostatnia osoba, ktora by Cie stamtad wywalala. Pulbek. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: limaczek jest - chciaż.... 08.12.03, 20:17 perla napisał: > Limak napisał: > "Gini, lekka pomyłka...nie jak wejść- tylko jak nie wyjść..a to jest kolosalna > różnica w czynie ))" > > no, Kamilku, nie pomyślałem o tym. Faktycznie - jest sposób taki. > Aleś ty sukinsyn. > )) ale przewaga między naszą wiedzą przeogromna a jeszcze dwa lata temu? jedni się rozwijali a drudzy w tym czasie pisali donosy na kolegów z forum )) jeżeli sukinsyn to pochwała sprytu i przebiegłosci mojej to dziękuje za sukinsyna ale łeb sobie złamiesz i nie znajdziesz na to sposobu tak jak nie znalazł nikt sposobu na twoje, galby, bykka donosy do pracy forumowiczów teraz jesteś bezsilny...ty o tym wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: limaczek jest - chciaż.... 08.12.03, 21:44 limakty napisał: > ale przewaga między naszą wiedzą przeogromna > a jeszcze dwa lata temu? Ty jesteś ciołek i nic nie wiesz. )) > jedni się rozwijali Się rozwinąłęś półgłówku... > a drudzy w tym czasie pisali donosy na kolegów z forum )) Jeszcze inni próbowali wyeliminować przestępców, ale mamy obecnie chory system i się nie za bardzo udało. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty oj dzieci , dzieci...jak stare tak głupie 08.12.03, 19:57 Nawet pulbek ze skandynawi przyszedł na pomoc a duny pollak jaki mądry?! Wlinka proponowanego mi w rozmowie nie wszedłem- za cwany jestem na to "lalala" każdy kto ma trochę kiepeły pod czachą nie złapie się na taki chwyt a głupek z lublina swą mądrość zostawił w sieni na haku )) miłej zabawy geniusze dziecinady bo z intelektem to u was na bakier pulbek...ciebie mi było brak bo masz odpowiedź automatyczną to jedno zrobiłeś mądrze dobranoc dzieci bo jutro musicie wstawać do piaskownicy )) głowy wam rozwali a problemu nie rozwiążecie kładę za to każdy zakład janusz już to wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Kochani nie bijcie piany !! IP: *.echostar.pl 08.12.03, 20:11 1. Kamil nie ma wejścia na FR. 2. Na FR już nikogo to nie interesuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Kochani nie bijcie piany !! 08.12.03, 20:21 Gość portalu: XXL napisał(a): > 1. Kamil nie ma wejścia na FR. > 2. Na FR już nikogo to nie interesuje. > pozdrawiam zaraz sprawdzę... a jednak mam )) jeżeli to nikogo nie interesuje w R to po co te ciągłe dyskusje i wrzenie chyba, że od teraz nie będzie interesowało pozdrawiam dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Tak, tak, wszyscy dyskutują tylko o tym :-))))) IP: *.echostar.pl 08.12.03, 20:34 Pozdrawiam PS. Ostatnio wrzała herbatka u Andrzeja. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Tak, tak, wszyscy dyskutują tylko o tym :-))) 08.12.03, 21:04 Gość portalu: XXL napisał(a): > Pozdrawiam > > PS. > Ostatnio wrzała herbatka u Andrzeja. Ostatnio wrzała herbatka u Andrzeja. ...i podawano ciasteczka w kształcie śśśśśślimaczka z wbitą petardą)))) Hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Limak - ależ Ty beznadziejny jesteś 08.12.03, 21:44 Zbyt duże masz mniemanie o sobie. Kto by chciał gadać o takiej obrzydliwości jak Ty całymi godzinami? Nudny jesteś zbytnio... Wojenkę psychologiczną próbujesz prowadzić stosując technikę zwaną blefem. Nikt nie wierzy już w możliwość podglądania Rivendell przez Ciebie. Jeszcze kilka dni temu mieliśmy wątpliwości, teraz jesteśmy pewni - nic nie wiesz o tym, co się tam dzieje. Daj spokój już - znajdź sobie nowy sposób na swoje ohydne zabawy. Kombinuj koleś, kombinuj. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kochani nie bijcie piany !! 09.12.03, 01:08 limakty napisał: > zaraz sprawdzę... > > a jednak mam )) > > jeżeli to nikogo nie interesuje w R to po co te ciągłe dyskusje i wrzenie To co tu napisałeś jest najlepszym dowodem, że żadnego wejścia nie masz, mitomanie. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Od LIMAKA do PULBEK-a 09.12.03, 16:30 Przepraszam za trochę złośliwości w stosunku do Ciebie, ale trochę mnie denerwowało, bo byliście z tym głupkiem z Lublina blisko celu...teraz już wiem , że go długo nie osiągniecie...a może się mylę : )))...zresztą podpowiedzi dałem wam wiele. Tu dużo było pewnych swego „znawców komputera”. Że pycha zabija. W pułapki staram się nie wchodzić, jak jej nie znam. Kiedyś na forum, wielu czytajacym, zwróciłem uwagę na głupie zabezpieczenia własnych skrzynek, to uznali , że do nich zaglądałem, chociaż to była nieprawda...teraz już nikomu nic nie podpowiem. Nic do Ciebie nie miałem i nawet Cię lubię...no wiem , że z „ zerem matematycznym” mocno przesadziłem – PRZEPRASZAM. W tym było więcej mojej przekory, niż chęci zrobienia Ci na złość. Mnie z R nikt nie wywalał, to ja miałem dość panującej tam obłudy. Oczywiście tych słów nie kieruję do wszystkich. Ja wam to cały czas pisałem i temu nikt nie zaprzeczy. Chcieliście mi zamknąć usta na R, to sam na własne życzenie przeszedłem na FA i tu wam to wypowiedziałem. Wiem , że to niektórych boli do dzisiaj i nie mogą mi tego zapomnieć- vide komentarze na R. Zobacz sam. Wielu z was ukryło się na R, po to by mieć spokój, ale wracają na FA , prawie codziennie i powodują tu działania destrukcyjne i skłócające. Popatrz tylko na ilość pobytów w tym czasie pollaka, monopola, andrzejag, nurniego, astry18...i zobacz ich ton wypowiedzi. Tak nie można. U siebie chcecie mieć porządek , a sąsiadowi śmieci pod próg wywalacie. Takie postępowanie jest wredne i to powinniście sobie przemyśleć. Jeżeli jeszcze łamigłówki nie rozwiążecie, to kiedyś jeszcze wrócę na R i wiele wam napiszę. Póki co i póki tam siedzą obłudnicy, nie spieszno mi do was bezpośrednio pisać. Uaktualnianie nic nie pomoże , bo mnie ciągnie cały czas wiele ogonów... a przy okazji uważaj na podpowiadacza, bo przy sprytnym jego działaniu (podpowiedź programiku) nie będziesz mógł się od niego odczepić... u tego fałszywca, masz to jak w banku : )))Wzieliście sobie diabła za adwokata, już teraz mi się śmiać chce jak widzę , kiedy on między wami rozdaje karty- trzeba być naprawdę ślepym by tego nie dostrzec. A na koniec. Przeproś w moim imieniu, tych, których boli szydzenie Limaka...ale niech wiedzą , że nie do nich ono jest skierowane. Z kogo szydzę – ten dobrze o tym wie. Pozdrawiam LIMAK Ps. Za chwilę puszczę wam jeszcze rymowankę o Rivendell- jest już gotowa od rana...tam będzie więcej o niektórych postaciach z R., a i mój stosunek do pozostałych. I jeszcze jedno. Często ten głupek z Lublina wam sugerował , że jest u was moja wtyka. Trochę racji to on miał , bo wtyka jest- tylko nie moja i wy o tym dobrze wiecie. To jest pollak, a wtyką jest galby. Przeczytajcie (dokładnie!) jeszcze raz jeden z wątków, gdzie w krzyżowym ogniu puytań , w końcu przyznał się do "kablowania" galbie tego co się na R dzieje. Mądry dostrzeże , głupi nie zrozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: do pUłgłówka 09.12.03, 16:46 limakty napisał: > I jeszcze jedno. Często ten głupek z Lublina wam sugerował , że jest u was > moja wtyka. Trochę racji to on miał , bo wtyka jest- tylko nie moja i wy o tym > dobrze wiecie. To jest pollak, a wtyką jest galby. Przeczytajcie (dokładnie!) > jeszcze raz jeden z wątków, gdzie w krzyżowym ogniu puytań , Dodaj jeszcze że lampom świecono mi w łoczy. A najbardziej trafne puytania zadawał śledczy ślimak. w końcu przyznał > się do "kablowania" galbie tego co się na R dzieje. Jesteś głupia istota, ślimak. > Mądry dostrzeże , głupi nie zrozumie... Otóż to. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak A tak swoją drogą 09.12.03, 16:47 to można chyba nazwać twoje zachowanie manią prześladowczą. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: A tak swoją drogą 09.12.03, 17:03 a swoją drogą mógłbym ten wąteczek przekopiować )) Baranie Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Od LIMAKA do PULBEK-a 09.12.03, 18:04 limakty napisał: > Mnie z R nikt nie wywalał, to ja miałem dość panującej tam obłudy. Za swoje zachowanie zostałeś wywalony z Rivendell. Oczywiście teraz możesz się pocieszać i opowiadać jak to miałeś dość R. Pewnie znasz bajkę o kwaśnych winogronach ? O ile wiem, to nie tylko z tego prywatnego forum zostałeś wykopany. Inni też dość szybko się na tobie poznają. Co zresztą trudne nie jest. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
perla kolejny hipokryta jest 09.12.03, 18:10 snajper55 napisał: > . Inni też dość szybko się na tobie poznają. Co zresztą trudne nie jest > . a wcześniej to niewiedziałeś kim Limak jest? Nic Ci nie było wiadomo o jego włamaniach i ubliżaniu innym? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: kolejny hipokryta jest 09.12.03, 19:11 perla napisał: > snajper55 napisał: > > > Inni też dość szybko się na tobie poznają. Co zresztą trudne nie jest > > a wcześniej to niewiedziałeś kim Limak jest? Nic Ci nie było wiadomo o jego > włamaniach i ubliżaniu innym? Litość nie jest mi obca. Często jednak okazywanie litości okazuje się błędem. Co jednak ma to wspólnego z hipokryzją, to chyba już zostanie Twoją tajemnicą. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś