perla 23.05.09, 23:35 www.dziennik.pl/opinie/article385429/Urban_Tusk_budzi_moja_sympatie.html ++++++++++++++++++++ życzę premierowi aby nie udusił się od tych pocałunków właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Pocalunek smierci 24.05.09, 09:13 jak ktos w komentarzu napisal. Prawdziwy wybor bedzie podczas wyborow prezydenckich. Teraz mamy jedynie przedbiegi. Poza tym, nawet jesli Urban ma racje to emocjonalnie trudno sie z nim zidentyfikowac. Podobnie jak wtedy gdy mowil rzad sie zawsze wyzywi. Doznaje podobnych uczuc jak czytam absztyfikanta. Gra emocjonalnie takim C-durem, ktory drazni moje uszy. PF Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Pocalunek smierci 24.05.09, 13:08 nie sądzę. w młodszych pokoleniach urban nie wywołuje negatywnych skojarzen. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Pocalunek smierci 24.05.09, 21:37 aaki napisała: > nie sądzę. w młodszych pokoleniach urban nie wywołuje negatywnych > skojarzen. Nawet u wielu budzi podziw i sympatię. Kiedyś sie dziwiłem bo dla mnie i większości mojego pokolenia to kawał drania. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Donald ma nowego wielbiciela 24.05.09, 10:22 Urban jest wygodny do calowania bo mozna go za uszy zafiksowac.Dziwi mnie ze sobie nie dorabia w jakims cyrku objazdowym. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Gadzina wie, co robi. 25.05.09, 07:11 Następny wylew miłości Urbana do Tuska przewiduję na tydzień przed wyborami prezydenckim. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________________________________ ____co to za TON? 25.05.09, 08:25 Proszę się odwrócić w już raz odwóconą stronę na zapowrotną tak jak za przed-za-ostanią razą. _________Żeby wszystko z powrotem wyglądało na zmianę na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: _________________________________ ____co to z 25.05.09, 09:07 jak za poczatków Gomułki potem Bieruta potem znów po Ochabie ________z na z powrotem nazad ___________ a jakże.....Gomułki potem Gierka... Wrony i znowu następna gierka....nast...gierka...następna gierka....nast...gierka...następna gierka....nast...gierka...następna gierka....nast...gierka...następna gierka....nast...gierka... Odpowiedz Link Zgłoś