Dodaj do ulubionych

Jamais czyli prefiguracja

19.06.09, 21:49
<<Od razu przypomniala mi się moja śp. babcia Zosia, która w młodości
- czyli przed wojną - miała licznych absztyfikantów. Jednemu z
nich szło już całkiem nieźle: przyjęła od niego i puzderko rzeźbione
na korale, i skrętownicę do robienia loków zakupioną na targu w
powiecie, i co tam jeszcze... A w sobotę umówili się na pikniik do
lasu (z kocykiem, koszykiem itp.). Pogoda była, kocyk wygodny,
ptaszki śpiewały i nagle TRAAAAACH. Absztyfikant, nachylając
się do babci ust koralowych nie zniósł napięcia i pierdnął. Ten jeden
bąk przekreślił wszystko. I nawet to, że chłopina był pierońsko
przystojny. - Jamais! - powiedziała babcia: - No nie mogłam, nie
mogłam. Jak tu kochać kogoś, kto tak nie panuje nad gazami!>>

charaktery.eu/blog/20/zosia22/data/2009-03/

Obserwuj wątek
    • vicky17 Re: Jamais czyli prefiguracja 19.06.09, 21:52
      he,he ty nie wiesz nic,ale..ten absztyfikantsmile

www.youtube.com/watch?v=4L2fnTlZ06w
      • marouder.eu Mow prawde! 19.06.09, 21:53
        To ty pierdnelas!
    • marouder.eu Czy czytujesz takze.. 19.06.09, 21:53
      ..czasopisemka typu Zwierciadlo i Wrozka, cokolwiek pokrewne Charakterom?
    • off_nick Re: Jamais czyli prefiguracja 19.06.09, 22:00
      cepekolodziej napisał:

Trisha zagra w Bollywood

W końcu spełni się sen Trishy. Tak, zrobi ona swój pierwszy film w Bollywood z czołowym aktorem, Akshayem Kumarem. Film, który reżyseruje Priyadarshan jest wstępnie zatytułowany Khatta Meetta i będzie wyprodukowany przez Akshaya Kumara przez jego własną firmę, Hari Om, wspólnie z Baba Films.
      Trisha niedawno formalnie zaakceptowała projekt i potwierdziła udział swój udział w tej produkcji. Według źródła aktorka była indywidualnym wyborem Akshaya, który widział na DVD jej tamilski film pt. Abhiyum Naanum. Później Trisha poleciała do Mumbaju, gdzie spotkała się z Akshayem, który był pod jej wrażeniem i zaprosił ją do współpracy. Po Shahrukhu, który wprowadził do kina hindi Deepikę Padukone w Om Shanti Om oraz Aamirze który przedstawił Asin w Ghajini, Akshay zostanie kolejnym bollywoodzkim aktorem, który zapozna z Bollywood południową heroinę.
      Priyadharshan skomentował to tak: "Trisha gra w tym filmie heroinę u boku Akshaya Kumara. Akshay chciał nakręcić ten film z nową dla Bollywood twarzą, najlepiej z południa. Po obejrzeniu kilku południowych filmów z Trishą, stała się ona dla niego jedyną kandydatką.
      To naprawdę ekscytujący czas dla Trishy. Oto co powiedziała o swoim bollywoodzkim debiucie: Priyadarshan to osoba, która wprowadziła mnie do filmów. Nawet po ukończeniu filmu Lesa Lesa nie chciałam kontynuować mojej kariery aktorskiej. Ale Priyadarshan właściwie mnie poprowadził i doradził mi kontynuować. Teraz znów nadaje mi nowy wymiar przez swój film w hindi. Jestem zadowolona, że Priyadarshan dał mi taką możliwość i wszystko, czego chce to skorzystać i zrobić to najlepiej jak potrafię. Była Miss India Beautiful Smile i trzykrotna laureatka Filmfare South Best Telegu Actress Award wykształciła się w Chennaju i debiutowała w filmie Lesa Lesa w roku 2002. Swoje Best Actress Awards otrzymała za role w Varsham, Nuvvostanante Nenoddantana i Aadavari Matalaku Ardhalu Verule.
      Mimo że wygrała więcej nagród w Tollywoodzie, ta tamilska aktorka zrobiła więcej filmów w Kollywood. Będzie ona, jakkolwiek, wracać do Hajderabadu w bliskiej przyszłości, aby zagrać główną rolę u boku Gopichanda w Shankam.
      Zaprzecza temu, że preferuje Kollywood: "Filmy w telugu pozostaną dla mnie wyjątkowe przez to, że jestem tam traktowana jak królowa i oferuje mi się kuszące role. Poza tym, zawsze trzymam równowagę pomiędzy kollywoodami i tollywoodami. Obecnie pracuję nad dwoma projektami: jednym tamilskim i drugim w telugu.
      Popularność Trishy na południu jest taka niezwykła, że fani nawet chcą wybudować jej świątynię – ale ona woli, aby podejmowali bardziej zaangażowane społecznie działania.

More about Trisha
    • vicky17 Re: Jamais czyli prefiguracja 19.06.09, 22:00
      no zupelnie nasz marian zakochany po uszy...

www.youtube.com/watch?v=WkkNXJwqIrE&feature=related
      • marouder.eu Pierdnelas, pierdnelas, nie wij sie! 19.06.09, 22:05
        Ten pierd sprawil, ze emigrowalas, do Ameryki. Rozumiem. Naprawde! Jak babcie w
        kapcie! Wyobrazam sobie jak trudno bylo ci zyc pod ksywka Pierdzaca!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka