mirmilek 22.06.09, 00:12 Ciekawi mnie to bardzo. Prosze wpisywac nicki i link do postow. Bedziemy mieli argumenty w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 sambo 22.06.09, 06:03 dana nie cieszy się lecz zdanie, że lepsze znane zło wskazując na znikome różnice pomiędzy kandydatami. Muszę też stwierdzić, że zaczynasz jak bazarowy przekupień. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Kogo na forum cieszy zwyciestwo Ahmaninedzada 22.06.09, 00:15 cala grupe szambereca,gdyz beda mieli powod by swiatu przedstawic swoja wersje wyzwolenia iranu spod okupacji,za pomoca nukciecia ich taki dobry nazizm Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Kogo na forum cieszy zwyciestwo Ahmaninedzada 22.06.09, 00:23 No wlasnie mam takie wrazenie. Ze nasi goscie z izraela, szczegolnie ci o pogladach skrajnych, najbardziej ciesza sie ze zwyciestwa Ahmadinedzada. Na zasadzie ze im gorzej tym lepiej. Mysle, ze ahmadinedzad tez sie cieszyl, kiedy wygral wybory w izraelu Netaniahu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Kogo na forum cieszy zwyciestwo Ahmaninedzada 22.06.09, 00:22 nie ma istotnej politycznej róznicy miedzy poszczególnymi kandydatami. zas iran jest w sumie o wiele bardziej demokratycznym i wolnym krajem niz hołubiona przez amerykanów arabia saudyjska Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Kogo na forum cieszy zwyciestwo Ahmaninedzada 22.06.09, 00:29 No ale zdeklaruj sie, bo mam wrazenie, ze na watku o obroncach ahmaninedzada pije autorka, miedzy innymi, do ciebie. Ktorego kandydata wolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Kogo na forum cieszy zwyciestwo Ahmaninedzada 22.06.09, 00:31 mirmilek napisał: > No ale zdeklaruj sie, bo mam wrazenie, ze na watku o obroncach > ahmaninedzada pije autorka, miedzy innymi, do ciebie. > > Ktorego kandydata wolisz? > > najlepszy bylby szaron,szkoda,ze nie dbal o siebie Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Kogo na forum cieszy zwyciestwo Ahmaninedzada 22.06.09, 02:01 Tak, szaron i ahmadinedzad. Co to by byla za para. W hiszpanii nawet mogliby wziac slub Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Kogo na forum cieszy zwyciestwo Ahmaninedzada 22.06.09, 02:26 Chyba nnie bo cieszy wszystko co spedza sen z powiek zionca , a co Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Kogo na forum cieszy zwyciestwo Ahmaninedzada 22.06.09, 02:29 lo'kej a teraz poprawnie ,... Chyba mnie bo cieszy mnie wszystko co spedza sen z powiek zionca , a co ??? ,... ================================================================== Chyba nnie bo cieszy wszystko co spedza sen z powiek zionca , a co Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Kogo na forum cieszy zwyciestwo Ahmaninedzada 22.06.09, 10:13 POwod dobry jak kazdy inny Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Kogo na forum cieszy zwyciestwo Ahmaninedzada 22.06.09, 04:00 Nie mam zdania, poniewaz nie czytam zbyt wiele na ten temat. Wiem jedynie, ze kolezanka mojej corki, Iranka mieszkajaca w Montrealu, musiala nosic te dlugie szmaty, kiedy jechala odwiedzic rodzine w Iranie i bardzo narzekala.Bardzo ciekawy jest fakt, ze mama tej kolezanki miala romans z Polakiem, pracownikiem ambasady polskiej w Teheranie i niemal skonczyloby sie to slubem., gdyby nie fakt, ze pochodzil on z kraju komunistycznego. To wszystko dzialo sie za czasow Rezy Pahlavi. Kiedy dowiedzialem sie o tej calej historii sprezentowalem jej ksiazke Kapuscinskiego, w wersji angielskiej Szachinszach. Nie byla zbyt zachwycona po przeczytaniu Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Zwyciestwo Ahmaninedzada? 22.06.09, 07:41 nie wiadomo czy wygral. O to teraz idzie. PF Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 mnie cieszy 22.06.09, 08:38 mirmilek napisał: > Ciekawi mnie to bardzo. Fascynuje mnie pozbawianie klow haselek wytrychow "terrorysci", "wichrzyciele" ... Wspaniale jest akcentowanie wad "demokracji". Wspaniale jest zniechecenie uczestnikow poprzedniej rewolucji. Wspaniale jest obnazanie okropienstw teokracji. Takze tej judkowej i katolskiej. Gola d.pa zza parawanu demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Cieszę sie z prawdziwemj perskiej demokracji 22.06.09, 10:10 tak.tak Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Perskie słowo satrapa to synonim demokrata 22.06.09, 10:13 tak.tak Odpowiedz Link Zgłoś
tow.mittal Re: Kogo na forum cieszy zwyciestwo Ahmaninedzada 22.06.09, 11:19 jako potomek Sarmatow, nie pozostaje obojetny na wypadki w Iranie; zgadzam sie tez z wieloma wypowiedziami inzyniera Ahmaninedzada Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Trudno powiedzieć. 22.06.09, 12:23 forum.gazeta.pl/forum/w,13,96944691,96944691,Iranem_rzadzi_uklad_.html Odpowiedz Link Zgłoś